آموزش آپدیت فریمور بکاپ گرفته شده با twrp برای GLX
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 21 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
Re: آموزش آپدیت فریمور بکاپ گرفته شده با twrp برای GLX
mehdihassani55 نوشته شده:سلام
گوشیمو اخر تونستم ریکاوری کنم twrp هالا تو این پست یه فریمور بکاپ گرفته شده است
twrp-glx-sky-dualcore-t109925.html
با روشی که اونجا گفته شده باید این کارو انجام بدم یا مثل این اموزش که در پست اول پست اول هست؟
یه راهنمایی کنید با کدوم روش بکاپ رو برگردونم .بکاپی که تو پست هست با روش خودش که گفته?
سلام
تو مرحله اول آموزش این عنوان رو قید کردید . یعنی گوشی من که اسنوی دوال هست با این روش میتونه آپدیت بشه ؟؟؟؟
با سپاس فراوان از شما
1-در مرحله ای اول باید فایل آپدیت فریمور مورد نظر را دانلود کنید-به طور مثال ما با فایل 2.6.4 که مربوط به گوشی جی 3 است این کاررو انجام میدهیم توجه این آموزش برای تمام گوشیهای جی ال ایکس با چیپ ام تی کی است هماننده جی3 جی4 جی2 اسکای و اسنوی
تو مرحله اول آموزش این عنوان رو قید کردید . یعنی گوشی من که اسنوی دوال هست با این روش میتونه آپدیت بشه ؟؟؟؟
با سپاس فراوان از شما
1-در مرحله ای اول باید فایل آپدیت فریمور مورد نظر را دانلود کنید-به طور مثال ما با فایل 2.6.4 که مربوط به گوشی جی 3 است این کاررو انجام میدهیم توجه این آموزش برای تمام گوشیهای جی ال ایکس با چیپ ام تی کی است هماننده جی3 جی4 جی2 اسکای و اسنوی
با سلام دوست عزیز بله اگه فایل تی دبلیو آر پی گوشیتون موجود باشه همون آپدیتش
گوشی من روی مد twrp میره و میتونم بک آپ فایلها رو بگیرم ، اگه فایل 2.6.4 گوشی G3 رو به همراه چهار فایل دیگر جهت ریستور کردن بک آپ از طریق twrp استفاده کنم مشکلی برای گوشی من پیش میاید یا خیر ؟؟ ضمنا بیلد ورژن گوشی من G1 Snowy +20130204-105746 است
با سپاس
با سپاس

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
فريموير هر گوشي GLX رو اگر روي گوشي ديگهاي نصب کنيد باعث بوت نشدن گوشي خواهد شد. البته فقط فريموير G4 روي G4NFC قابل نصب هست که اون هم NFC از کار ميافته. پس مطلقا فکر نصب مستقيم فريموير گوشي ديگري روي گوشي خودتون رو نداشته باشيد. البته امکان پورت فريموير وجود داره که روش اون در انجمن توضيح داده شده و نياز است به فريموير اصلي گوشي دسترسي داشته باشيد
فريموير هر گوشي GLX رو اگر روي گوشي ديگهاي نصب کنيد باعث بوت نشدن گوشي خواهد شد. البته فقط فريموير G4 روي G4NFC قابل نصب هست که اون هم NFC از کار ميافته. پس مطلقا فکر نصب مستقيم فريموير گوشي ديگري روي گوشي خودتون رو نداشته باشيد. البته امکان پورت فريموير وجود داره که روش اون در انجمن توضيح داده شده و نياز است به فريموير اصلي گوشي دسترسي داشته باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ممنون از پاسخ شما ، فقط یه درخواست ، همه مدلهای GLX فریمور بک آپ گرفته شده با twrp به ورژن 2.6.4 رو داره و فقط این آپدیت رو snowy dual core نداره ، ممنون میشم که برای این گوشی هم آپدیت بزارید
با سپاس
با سپاس

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
اپديت 2.6.4 فقط و فقط مربوط g3 هست و مطلقا روي هيچ گوشي ديگهاي قابل نصب نيست و ارائه نشده. در مورد اسنوي هم متاسفانه ظاهرا اين گوشي در سه سري ارائه شده که فريموير هر سري هم با هم متفاوت هست و به همين دليل حتي نميشه گفت هر سري تا چه نسخهاي قابل ارتقا هست و چه آپديتي با اون سازگار هست. به هر حال اميدوارم دوستاني که اسنوي جديد دارند هم از فريموير خودشون بکاپ تهيه کرده و براي ديگران آپلود کنند
اپديت 2.6.4 فقط و فقط مربوط g3 هست و مطلقا روي هيچ گوشي ديگهاي قابل نصب نيست و ارائه نشده. در مورد اسنوي هم متاسفانه ظاهرا اين گوشي در سه سري ارائه شده که فريموير هر سري هم با هم متفاوت هست و به همين دليل حتي نميشه گفت هر سري تا چه نسخهاي قابل ارتقا هست و چه آپديتي با اون سازگار هست. به هر حال اميدوارم دوستاني که اسنوي جديد دارند هم از فريموير خودشون بکاپ تهيه کرده و براي ديگران آپلود کنند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد