.M. ,
در مورد استفاده از mtk6589T اين موضوع صحيح نيست. نسخههاي 1GB اين گوشيها همگي با چيپ 6589 هستند و در مدل 2GB از مدل T استفاده شده. پس مشکل اين نميتونه باشه. همينطور در مورد مصرف رم، در همون سايت Needrom اگر جستجو کنيد رامهايي براي اين چي پيدا خواهيد کرد که اينقدر مصرف رم رو بهينه کردند که 140 مگابايت حدودا اشغال کرده که اين يکي از مزاياي اين هستهها هست. در مورد قطعات با مشخصات متعدد هر چند بعيد نيست. اما مال من و دوستم هر دو برچسب پشت گوشي 1.1 بود و قطعات و فريموير دقيقا يکسان داشت. من برخي فايلهاي رام Lewa که براي C3 ارائه شده رو دارم تک تک جايگزين ميکنم تا ببينم مشکل رفع خواهد شد يا خير. نتيجه رو اعلام خواهم کرد
در مورد شايعهي تعويض هم من ديروز با نمايندگي اين شرکت در شيراز صحبت کردم و کاملا رد کردند. دليل حذف اين گوشي از لبستشون، فروش بيشتر گوشي G5 هست و البته ايشون گفتند که احتمالا در هر دو گوشي کاهش قيمتي حدود 50 تا 100 هزار تومان هم خواهيم داشت که بعد از از رده خارج کردن مدلهاي قديمي دو هستهاي صورت خواهد گرفت. البته گفتند براي اطمينان بيشتر فردا با خود شرکت تماس گرفته و نتيجهي دقيق اين موصوع رو اعلام خواهند کرد. در مورد فريموير جديد هم هنوز براي شيراز ارسال نشده بود
اگر به نسخههاي مختلف اين گوشي دسترسي داريد لطفا پشت باتري رو مشاهده کرده و بفرماييد چه برچسبي پشت اون زده، همچنين نسخهي فريموير اونها رو هم ارسال کنيد ممنون ميشم، اگر هم بتونيد نسخهي اصلي اين فريمويرها رو اگر در اختيار داريد آپلود کنيد که بسيار عالي خواهد بود
در مورد G5 هم پارتيشن Data براي نصب برنامه رو مثل گوشيهاي 2 هستهاي اين شرکت که 4GB بودند ميشه خداکثر تا 2.5GB ارتقا داد و من حتي احتمال ميدم همين پکيجي که فعلا براي SWAP کردن پارتيشن گوشيهاي با حافظه 4GB ارائه کردم با اين گوشي هم سازگار خواهد بود. به نظر من G5 بر اساس مشخصاتش بزرگترين عيبي که داره همين حافظهي داخلي کم هست که براي بسياري نياز به Link2SD و يا روشهاي مشابه براي نصب برنامه بيشتر بدون کند شدن وجود داره. باتري به نظر من با توجه به نسبت افزايش سايز صفحه به افزايش ضرفيت باتري مناسب بوده و شارژ خوبي خواهد داشت. اما زمان شارژ اگر هر دو از يک شارژر استفاده شده باشه احتمالا حدود 30 تا 45 دقيقه بيشتر از اسپايدر خواهد بود. وجود کليد Home روي اين گوشي هم يکي از مزياي G5 هست به نظرم. هر چند جاي کليد پاور اسپايدر بسيار عالي هست
لطفا دوستان بحثهاي مربوط به هر گوشي رو در تاپيک خود اون گوشي انجام دهند تا تداخل ايجاد نشه. پس لطفا بعد از اين پست اگر سوال و يا بحثي در مورد G5 هست، لطفا در تاپيکي که براي اون ايجاد شده ارسال بفرماييد