برترین نرم افزار Camera برای گوشی های GLX

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: اهواز
سپاس‌های ارسالی: 154 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

Re: برترین نرم افزار Camera برای گوشی های GLX

پست توسط S.M.Seyednoor »

reza_ahwaz_26 نوشته شده:با سلام من Lenovo SuperCamera 2014 Edition رو دانلود ونصب کردم ولی اجرا نمیشه؟؟؟؟ گوشی مدل G4

دوست عزیز برنامه اشاره شده چون قسمتیش در محل ذخیره سازی رامتون قرار میگیره و اندازه اون بیش از 70 مگ هست معمولا گوشی های میان رده رو با مشکل مواجه میکنن پیشنهاد بنده به شما استفاده از گزینه دوم هست

موفق و پایدار باشید
 تصویر    
 ...There is no deadlock for grand people  

because they believe they'll either find a way or make a way  

۩۞۩๑

ِ ، آرزوهای شیرین   [External Link Removed for Guests]   
New Member

پست توسط hossein1392 »

S.M.Seyednoor نوشته شده:
reza_ahwaz_26 نوشته شده:با سلام من Lenovo SuperCamera 2014 Edition رو دانلود ونصب کردم ولی اجرا نمیشه؟؟؟؟ گوشی مدل G4

دوست عزیز برنامه اشاره شده چون قسمتیش در محل ذخیره سازی رامتون قرار میگیره و اندازه اون بیش از 70 مگ هست معمولا گوشی های میان رده رو با مشکل مواجه میکنن پیشنهاد بنده به شما استفاده از گزینه دوم هست

موفق و پایدار باشید

سلام بر سیدنور عزیز
گوشی من اسنووی با اندروید 4.0.4 و ارور "[HIGHLIGHT=#fef8e0][FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]مشکلی در تجزیه بسته وجود دارد" میده. لطفا اگر راهی داره برای نصب "   SuperCamera 2014 Edition" [HIGHLIGHT=#fef8e0][FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]راهنمایی فرمایید.  
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
ممکنه اين برنامه به سطح بالاتري از API نياز داره و مثلا حداقل نياز به اندرويد 4.1 داشته باشه و يا اينکه ناقص دانلود شده باشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “GLX”