Ghost Rider نوشته شده:جناب , همون دور و ورا کمین کن حتما باز هم پرواز میکنه
خدا از دهنت بشنوه
ارزوی من پرواز هلیکوپتر ها و جنگنده جدید برای ارتش و سپاهه
امیدوارم درست دیده باشم
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Ghost Rider نوشته شده:جناب , همون دور و ورا کمین کن حتما باز هم پرواز میکنه

rad2000 نوشته شده:با سلام و عرض ادب
من دقیقا نمی دونم کی بود ولی چند ماهی بیشتر نمیشه یعنی از یکسال تجاوز نمیکنه با چشمای خودم پرواز این پرنده رو دیدم چهار پره داشت و صداش هم نرم بود و آزار دهنده نبود
دقیقا شبیه ماکت پایینی
محل رویت این پرنده که من دیدم کنار ساحل بندرعباس نزدیک محله نخل ناخدا که فرودگاه بندرعباس هم در همون نزدیکیها قرار دارد بوده

mm1990 نوشته شده:rad2000 نوشته شده:با سلام و عرض ادب
من دقیقا نمی دونم کی بود ولی چند ماهی بیشتر نمیشه یعنی از یکسال تجاوز نمیکنه با چشمای خودم پرواز این پرنده رو دیدم چهار پره داشت و صداش هم نرم بود و آزار دهنده نبود
دقیقا شبیه ماکت پایینی
محل رویت این پرنده که من دیدم کنار ساحل بندرعباس نزدیک محله نخل ناخدا که فرودگاه بندرعباس هم در همون نزدیکیها قرار دارد بوده
خاطرتون هست ارابه فرود اسکید بود یا چرخدار؟
rad2000 نوشته شده:mm1990 نوشته شده:rad2000 نوشته شده:با سلام و عرض ادب
دقیقا شبیه ماکت پایینی
خاطرتون هست ارابه فرود اسکید بود یا چرخدار؟
دقیقا یادم نمیاد یعنی مسحور زیبایی اون شده بودم اولش در جوابتون نوشتم چرخدار نبود ولی وقتی دوباره به عکس اون هلیکوپتر چینیه نگاه کردم به شک افتادم و ویرایش کردم معذرت
در ضمن رنگ آمیزی هم به رنگ تقریبا سورمه ای یعنی رنگای معمول و موجود هم نبود من اطلاعات کافی در مورد واژه ها ی نظامی ندارم یه چیزی که واضح بود در مورد دم هلیکوپتر که پره هاش درون یک محفظه بود که ازش محافظت میکرد

pasha85 نوشته شده:با سلام
ما نزدیک دریاچخه چیتگر (خلیج فارس ) هستیم
در کنار چیتگر مجموعه هلیکوپتر سازی ایران (پنها ) قرار داره
این مجموعه وظیفه تعمیرات انواع هلیکوپتر رو داره
ولی مسئله مشکوک به تاریخ93/7/24 یرمیگرده
در راه برگشت به خونه یه هلیکوپتر سیاه رنگ که اصلا تو ایران نبودش رو در حال فرود دیدم
شکلش فوق الغاده شبیه هلیکوپتر Z10 چینی هست
[External Link Removed for Guests]
واقعااا شوکه شدم
ایا کسی میتونه این مسئله تایید کنه??????