مهدی جان نسخه Qihoo 360 Total Security 6.6.0.1023
رو دانلود کردم و دارم سیستم رو اسکن میکنم جوابشو بهت میدم فقط ی چیزی اگه سیستم ویروسی نباشه چی؟؟
حداقل سیستم موردنیاز برای نصب و اجرای تمامی نسخه های ویندوز
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
Re: حداقل سیستم موردنیاز برای نصب و اجرای تمامی نسخه های وین
, سلام ایمان جان
حداقلش اینه که از دست اون بدافزار[[نود 32]] خلاص میشی
منم به توصیه ی اقای عظیمی دارم از qihoo استفاده میکنم
عالیه ...
حداقلش اینه که از دست اون بدافزار[[نود 32]] خلاص میشی
منم به توصیه ی اقای عظیمی دارم از qihoo استفاده میکنم
عالیه ...
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

-
- سپاسهای ارسالی: 110 بار
- سپاسهای دریافتی: 770 بار
البته کن موتور avira و بیت رو فعال نکردم و فکر کنم اینطور تاثیرش کم بوده من نمیتونم با خودش دانلود کنم مهدی جان چطور اخربن ورژن این دوموتور را دستی دانلود کنم و افلاین اپدیت کنم؟؟؟؟

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
این موتور رو میتونید در قسمت Qihoo Total Security Essential دانلود کنید. این برنامه یک قسمت Speedup هم داره، اون رو هم حتما اجرا و مواردی که توصیه میکنه رو optimize کنید، بعد سیستم رو ریستارت کرده و بازی یا برنامه مورد نظر رو چک کنید، ببیننید مشکل رفع شده یا خیر. ضمنا برنامه DriverEasy رو هم نصب و با اون وضعیت درایورها رو اسکن و اونهایی که براش آپدیت اومده محصوصا چیپ مادربورد و گرافیک رو آپدیت کنید، شاید مشکل مربوط به قدیمی بودن درایورها باشه
این موتور رو میتونید در قسمت Qihoo Total Security Essential دانلود کنید. این برنامه یک قسمت Speedup هم داره، اون رو هم حتما اجرا و مواردی که توصیه میکنه رو optimize کنید، بعد سیستم رو ریستارت کرده و بازی یا برنامه مورد نظر رو چک کنید، ببیننید مشکل رفع شده یا خیر. ضمنا برنامه DriverEasy رو هم نصب و با اون وضعیت درایورها رو اسکن و اونهایی که براش آپدیت اومده محصوصا چیپ مادربورد و گرافیک رو آپدیت کنید، شاید مشکل مربوط به قدیمی بودن درایورها باشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

, سلام ایمان جان
این لینک دانلود موتور اویرا :
Please Login or Register to see this code
اینم لینک دانلود موتور بیت دفندر :
موتور اسکن و جست و جوی خود qihoo به نظرم یکم ضعیفه اما با نصب این دوتا موتور جست و جو عالی میشه ، خودم الان دارم از استفاده میکنم ....
به قول اقای عظیمی حتما از اون قسمت speedup هم استفاده کن ...
این لینک دانلود موتور اویرا :
اینم لینک دانلود موتور بیت دفندر :
موتور اسکن و جست و جوی خود qihoo به نظرم یکم ضعیفه اما با نصب این دوتا موتور جست و جو عالی میشه ، خودم الان دارم از استفاده میکنم ....
به قول اقای عظیمی حتما از اون قسمت speedup هم استفاده کن ...
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

-
سیستم رو کامل اسکن کردم هیچ ویروسی در کار نبود پس نتبجه میگیرم که انتی ویروس nod32. اونقدر هم افتضاح نبود و ی خوبی داشت اپدیتاش کم حجم بودن الان من اپدیت افلاین qihoo رو کجا بگیرم؟؟؟

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
همین دو لینکی که mojtaba13721372 ارسال کردند آپدیت آفلاین اون هست
نود نه تنها بسیار بسیار ضعیف هست که خودش هم عامل بسیاری مشکلات هست، الان شما مواردی که گفتم رو بررسی کردید؟ بعد از حذف نود همچنان مشکل باقیه؟ درایورها رو چک کردید؟
همین دو لینکی که mojtaba13721372 ارسال کردند آپدیت آفلاین اون هست
نود نه تنها بسیار بسیار ضعیف هست که خودش هم عامل بسیاری مشکلات هست، الان شما مواردی که گفتم رو بررسی کردید؟ بعد از حذف نود همچنان مشکل باقیه؟ درایورها رو چک کردید؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
مهدی جان خوب برا اپدیت کردن بعدی بصورت افلاین هی باید 300 مگ دانلود کنم چون به ی روش خاص اینترنت دارم کامپیوتر نمبتونه انتی ویروس رو اپدیت کنه
والا فعلا میخوام ویندوز عوض کنم فقط توی بازی GTA v یکم اذیت میکنه و حتی با نرم افزار HD tune pro هارد روچک کردم مشکل نداشت و بدسکتور رو هم چک کردم نداره در cmd اینوتایپ کردم SFC/scan now ی ایراد پیدا کرد نمیدونم چیه فعلا
والا فعلا میخوام ویندوز عوض کنم فقط توی بازی GTA v یکم اذیت میکنه و حتی با نرم افزار HD tune pro هارد روچک کردم مشکل نداشت و بدسکتور رو هم چک کردم نداره در cmd اینوتایپ کردم SFC/scan now ی ایراد پیدا کرد نمیدونم چیه فعلا

, ایمان جان
شما یکبار اپدیت افلاین بکنین ، نیازی نیست هر روز اپدیتش کنید ، کلا از خر نود 32 بیاین پایین.
افتضاح ترین بد افزاری که دیدم نود 23 بود ، حتی اینقدر افتضاح که نه میشد بهش گفت انتی ویروس و نه بد افزار ...
شما یکبار اپدیت افلاین بکنین ، نیازی نیست هر روز اپدیتش کنید ، کلا از خر نود 32 بیاین پایین.
افتضاح ترین بد افزاری که دیدم نود 23 بود ، حتی اینقدر افتضاح که نه میشد بهش گفت انتی ویروس و نه بد افزار ...
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

-
من ویندوز رو عوض کردم اما مشکل حل نشد تو بازی gta v
وقتی بازی بجزه gta v رو پلی میکنم همه چیز نرماله و هارد زیاد در گیر نمیشه اما و قتی gta v رو پلی میکنم
در task manger فایل های servics host:local system و خود system رو هارد مینویسن و درگیر میشن درسته که این بازی سنگینه و حدود 65 گیگه اما چند جا پرسیدم این مشکل رو نداشتن خودم به درایو amd کارت گرافیک مشکوکم چون وقتی درایو نصب شده بجای نشون دادن رنگ سبز که نصب با موفقیت تموم بشه زرد میشه و ی ایراد میگیره اما درایو نصبه
اخرین درایو هم دارم 15.4 بتا مخصوص بازی gta v
چیکار کنم مهدی جان
وقتی بازی بجزه gta v رو پلی میکنم همه چیز نرماله و هارد زیاد در گیر نمیشه اما و قتی gta v رو پلی میکنم
در task manger فایل های servics host:local system و خود system رو هارد مینویسن و درگیر میشن درسته که این بازی سنگینه و حدود 65 گیگه اما چند جا پرسیدم این مشکل رو نداشتن خودم به درایو amd کارت گرافیک مشکوکم چون وقتی درایو نصب شده بجای نشون دادن رنگ سبز که نصب با موفقیت تموم بشه زرد میشه و ی ایراد میگیره اما درایو نصبه
اخرین درایو هم دارم 15.4 بتا مخصوص بازی gta v
چیکار کنم مهدی جان