Mr.me نوشته شده: جمعه ۱۳ مهر ۱۳۹۷, ۱:۴۳ ق.ظ
سلام چندتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
1.مقاومتی که اتصال کوتاه رو نشون میده ولی اهمش درسته سوخته یا سالمه یا تو همین بحث مقاومتی که مشخصه های باندش رفته یا ناخوانا هست رو اگه سوخته باشه با اهم میشه اندازه گرفت که چکیده این سوالم میشه آیا مقاومت سوخته با اهم متر اندازه واقعی رو نشون میده و آیا اگر اون عدد اندازه گیری شده مقدارش پایین تر از اون چیزی باشه که باند اون نشون میده آیا میشه جایی دیگه ازش استفاده کنیم به استناد اندازهگیری که مولتی متر نشون داده؟ببخشید که چکیده نشد هر کاری کردم
2.دیودی که اتصال کوتاه نداشته باشه ولی ولی از دو طرف عدد نشون بده یعنی نشتی داره؟و این برای همه دیود ها صدق میکنه؟و بطور کلی اگه نتونیم به هر دلیلی دیتا شیت المان های الکترونیکی رو بخونیم کدوم المان ها رو میتونیم با مولتی متر اندازه گیری کنیم و به چه صورت و اینکه LED دیود هست و میشه ازش استفاده بعنوان دیود کرد و به چه صورت و آیا LED مولتی کالر دو پایه داریم
3.تست کدوم المان ها را روی برد میتونیم با اتصال کوتاه انجام بدیم و یا بطور کلی تست المان ها را روی برد بوسیله مولتی متر چگونه میشه انجام داد و کدوم از آنها با تست اولیه به قطعیت میرسی و کدوم از آنها نیاز به تست دو مرحلهای و جدا سازی از برد رو داره
3.آیا خازن اون ولتاژی که روش درج شده حد تحمل خازن هست یا منبع و مقدار ذخیره شده اون و اون فاراده های درج شده یعنی چی؟نوع تخلیه؟ یا اصلا چه محاسباتی داره؟
4.مقدار وات مقاومت رو چطوری میشه تشخیص داد؟ چشمی و تجربی یا فرمول خاصی داره و یا اصلا چرا یه مقاومت 47 اهم یک وات هست یه 47 اهم مثلا دو وات حتی توی یه برد و این تفاوت رنگی زمینه مقاومت که یکسری آبی هستن یکسری کرم تفاوت دارن توی چیزی؟
5.اینکه خیلی سوال دارم ولی از ادامه اش دیگه خجالت میکشم و اینکه زیاد وارد نیستم به این تاپینگ ها و کجا و چگونه باید مطرح کنم و با عرض شرمندگی از اساتیدی که زحمت پاسخگویی به سوالات بنده رو میدن اگر در پاسخ به سوالات و یا تشخیص دانستن اطلاعاتی که افزوده بشه بهم لینک رو بهم معرفی کنن ممنون میشم و یا کتاب هایی در این مورد و آیا کتاب تعمیرات جاستین یانگ رو پیشنهاد میکنن ممنون ببخشید میدونم بیشتر سوالاتم جاش اینجا نبود فکر کنم پوزش
با سلام
1.مقاومت اگر طبق رمز گشایی نوار های رنگی باشه تقربا سالم هست
داخل اکثر مقاومت ها پودر کربن هست معمولا مقاومت های وات بالا مثل 5 وات به بالا
امکان نیم سوز شدن دارند به این شکل که بعد از گرم شدن مقدار اهمشون کم و زیاد میشه
و این تجربه در آینده و کار های عملی خیلی بدردتون خواهد خورد،مقاومت های مینیاتوری (زیر یک دوم وات)به شرط سالم بودن ظاهری میشه به مقدار اهم خونده شده توسط اوومتر اعتماد کرد
2.دیود ها انواع خیلی زیادی دارند و شما بسته به محل استفاده باید نوعش رو تشخیص بدید
یه مدل دیود داریم که اگه با مولتی متر تستش کنید میسوزه(راجع بهش تحقیق کنید تا اسمشو بدونید) یه مدل دی.د داریم که بسته به ولتاژ بایاس معکوس ظرفیت خازنیش کم و زیاد میشه و این نوع از هر طرف تو تست یه ولتاژ بخصوصی نشون میده بایاس موافق0.7 بایاس مخالف معمولا0.3
3.هیچ المانی تست معتبری رو بورد نشون نمیده به جز سلف
4.بعد یک مدت بصورت چشمی براحتی میتونید وات مقاومت ها تشخیص بدید
5. لطفا خجالت نکشید،اینجا همه دوست شما هستند و برای کمک به شما
و سایر دوستان