KARIM, جان
من نيز مثل تو داغ عزيز ديده ام در بهترين سالهاي زندگي ام كه بچه اي 6 ، 7 ساله بودم و احتياج داشته ام كه دست گرم پدرم ( كه در نيروي هوايي ارتش سرفراز ايران بود ) مرا نوازش كند او ماموريت بود چهره پدر را وقتي پيكر پاك عموي بزرگوارم را آوردند هيچ وقت فراموش نمي كنم عراقي هاي ناجوانمردانه همه را محاصره كردند و محل را خمپاره بارن كردند AA:
دوستان خورده نگيريد حق را به شما هم مي دهم كه اين كار در مرام ما ايراني ها نيست ولي وقتي به گذشته فكر م كنم هيچ وقت نمي توانم مردم عراق را ببخشم وقتي در پايگاه سوم شكاري زندگي مي كرديم هواپيماهاي عراقي هركجاي ايران را كه مي زدند سراغ نوژه هم مي آمدند بخدا بلند شدن از خواب تو ساعت 3 و 4 صبح با صداي بمب خيلي سخت بود رفتن پدر و نگاه مادر به در خانه كه آيا بازمي گردد نه فكر كنيد فقط براي من براي سخت بود براي همه مردم سخت بود من هيچ وقت مردم عراق را نمي بخشم بعثي ها از همين مردم عراق بودند از كره ماه كه نيومدند دوستان به ياد كشور خائن كويت مي اندازمتان كشوري كه جاده اي را دراختيار عراق گذاشت تا از پشت به بچه هاي ما در فاو حمله كنند و در يك روز 18000 نفر را شهيد كردند ياد عربستان مي اندازمتان كه فانتوم ايراني را در آبهاي نيلگون خليج فارس سرنگون كرد و عنوان كرد قصد تهاجم به خاك عربستان را داشته همه مي دانيم كه دنبال ميگ عراقي بود سوال مي كنم آيا ميگ عراقي وارد خاك عربستان نشده بود عملياتهاي بدر ، عاشورا ، والفجر4 را بيادتان بياوريد
نمي توانم و نمي خواهم كه هيچ وقت عراقي ها و هم پيمانان آنها را ببخشم با اينكه عقيده دارم نبايد فرهنگ غني خود را زير سوال ببريم و كودكان و بچه هاي ولو دشمن خود را آزار دهيم ولي بر اين عقيده هستم كه اگر كشور عراق قوي شود بطور حتم به ما مجددا حمله مي كند
با آرزوي شادي روح تمام شهداء جنگ و گردان پرواز
موفق باشيد