يک سوال ( جواب بدين بد نمي بينين )

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2311 بار

پست توسط achachi98 »

sir.mohammad نوشته شده:
در کل چيزه خوبي نيست حتماً يکيشون نامرد در مي آد
شما هم که اصلا دوست نداري !!!!

نخیر اصلاً :x :x :shock:
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

اين تاپكيك خيلي موضوع جالبي داره نوعي روانشناسي :-(

sares, دوست عزيز اين موضوع رو از كجا اوردين خوب دوستي با غير هم جنس به وجود مي ياد بعدم به ازدواج بعدم هموني كه شترش معروفه مي شينه در خونه ي همه :-) اين قانون طبيعته

Sardar, جان پس من اگر ببينم شما ازدواج كردي چه حرفي برا گفتن داري اون موقع :-?
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: pejman.daie@gmail.com
سپاس‌های دریافتی: 20 بار
تماس:

پست توسط pejman »

از نظر من دوستي چيز بدي نيست
جامعه مايه كه باعث بد شدنش شده
Empty spaces - what are we living for?

از دی که گذشت هیچ از او یاد مکن
فردا که نیامده است فریاد مکن
برنامده و گذشته بنیاد مکن
حالی خوش باش و عمر بر باد مکن
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: همسايه حافظ

پست توسط aseman10 »

دوستي با جنس مخالف اگر به بيراهه کشيده شود زندگي را تباه ميکند.به نظر من بيشتر اين دوستيها ختم به خير نميشه مخصوصا اگر بصورت مخفي باشد.
اگر برای دنیا یک نفری .... برای یک نفر دنیا باش
تصویر
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط sares »

به به افرين ؛ خوشحالمون کرديد ، بچه ها اجازه مي ديد تا من يک خواهش کنم :-o
راستش وقتي در حال خوندن مطالب شما بودم ديدم ؛ يک جورايي دارين به هم متلک مي کين ؛ و اين اصلا درست نيست

sardar
همون طوري که خودت کفتي ؛ پس بين نظر و هدف خيلي فرق مي کنه ، نمي دونم شما چه طوري فکر مي کيند ؛ ولي من طرح سوالم را با ( نظر ) کفتم نه با ( هدف ) در ضمن دوست عزيزمان pejman
درست مي که دوستي در کل چيزي بد نيست ؛ اين جامعه ( که اونم تشکيل شده از خود ماها ) اونو بد جلوه مي ده
اگر از من سوال کنيد که : چرا دوستي ها در ايران از اخر به جاهاي باريک کشيده ميشه ؛ عرض خواهم کرد ؛ بخاطر اينکه دو دوست نمي توانند در جامعه ( کوچه ، بازار ، پارک و ... ) ارتباطي خوب داشته باشن ؛ يا اگر هم بخوان ؛ نمي تونن :x
بنابراين باهم در خانه و ... قرار مي گذارند و اخرش هم ..... ( خودتون مي دونيد )

اصلا اونو بي خيال ديدين بچه هاي ابتدايي چه حرفهاييو مي زنن :-( خوب اين بخاطر چيه ؛ ايا به نظر شما اين نمي تونه بخاطر اين باشه که درمورد ( جنس مخالف ) فکري بد جور مي کنند ( حالا هرچي ) ( البته این فکر ، دلیل اصلیش ندیدن و در نتیجه اگاهی کامل نداشتن )
خوب اين بخاطر چيه ؟؟؟
ايا با نظر شما اين نمي تونه بخاطر اين باشه که اونها اينقدر ارتباط محدودي دارند يا مثلا با تنبيه خانواده و .... مواجعه مي شن يا به قول خودمون ( نديدن ) باشه .
نميدونم شما ( دوستي ) رو چه مي دونين ، ولي به نظر من دوستي خيلي ارزش و احترام داره که ما با کارهاي خودمون ؛ اينطوري نابودش مي کنيم

به اميد اينکه همه همه طعم دوستي واقعي رو درک کنند و بدونن چقدر خوبه
( خواهش مي کنم در مورد صحبتهاي من خيلي با ديد بازتري نگاه کنيد ) :razz: :razz:
با تقديم بهترين ارزوها D.z
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

sares عزيز مي دوني واسه چي اينجوريه ؟ چون توي جامعه ي ما كمتر كسي جنبه دوستي با غير همجنس رو داره ، بيشتر اونهايي كه با غير همجنسدوستن هدفشون دوستي نيست ، يه چيز ديگس ، واسه همينه كه اسم دوستي بين دختر و پسر بد در اومده حالا فهميدي ؟
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط sares »

عزيزم من مي دونستم و مي خوام بگم
چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا بايد اينطوري بشه ؟؟

ايا اين درسته ؟

و ما بايد چي کار کنيم ؟؟؟؟
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

كيارش,
Sardar, جان پس من اگر ببينم شما ازدواج كردي چه حرفي برا گفتن داري اون موقع

نو خيالت راحت باشه به اين شيوه اي که تازگي ها مد شده هرگز ازدواج نمي کنم. :::P
sares,
من نمي دانم شما از کجا فرهنگ و جامعه که آرمان شهر شما است صحبت ميکنيد. :?
در جوامع شرقي دوستي بين دختر و پسر را براي ازدواج تعريف کرده اند و در جوامع غربي اين دوستي به طور 99 درصد منجر به روابط نامشروع قبل از ازدواج مي گردد که ازدواج طرفين در بيشتر اوقات به 2 سال هم نمي کشد (بيش از نيمي از جامعه غرب بدون ازدواج دختر و پسر باهم زندگي مي کنند.)
در جوامع اسلامي هم اين شيوه پذيرفته نمي شود ولي اگر هم شکل بگيرد بيشتر منجر به ازدواج است و ديگر هيچ.(به جز مواردي که هدف آن روابط نامشروع است)

یک سوال: چرا رابطه دوستی بین دختر و پسر انجام گیرد. :? اگر کسی جوابی داره بگه :shock:
هیهات منا الذلة
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

Sardar عزيز كاملا با شما موافقم .
sares عزيز اين روابط ضررشون بيشتر از سودشونه پس عقل سليم حكم مي كنه كه اين كارها رو بذاريم كنار . بايد يادتون بيارم زماني كه اسپانيا در دست سپاه اسلام بود ، اونها براي اينكه از گرويدن مردمشون به اسلام جلوگيري كنن و مسلمانها رو بيرون كنن دخترهاشون رو با هدف برقراري روابت نامشروع آزاد گذاشتن ( براي برقراري روابط و منحرف كردن مسلمانان دختهاشون رو بدون حجاب بيرون مي فرستادند ) و اينجوري شد كه اسلام در اون منطقه از بين رفت و مسلمانها هم شكست خوردن . آيا شما مي خواهيد سرنوشت ايران هم اين جوري بشه ؟ آرمانها و اعتقادات ما با كشورهاي غربي كه خودشون رو مسيحي مي دونن اما در اصل بي دين هستن فرق داره . پيشنهاد مي كنم اين بحث هاي بي هدف رو ادامه نديم . اگه مديران لطف كنن و اين تاپيك رو حذف يا قلف كنن ممنون مي شم
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط sares »

بچه ها خواهش مي کنم توي پوز هم ديکه نزنيد و وقت جوابتون رو بنويسيد
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 60 بار
سپاس‌های دریافتی: 44 بار

پست توسط bmyazdani »

در کل باید دوستی با جنس مخالف چه لزوم و دلیلی داره.
ساده تر اینکه در دوستی با جنس مخالف چی هست که در جنس موافق نیست.
چه چیزی در دوستان خود نمی بینید.که در جنس مخالف هست و بایددوستی با جنس مخالف برقرار باشه تا اون نیاز برطرف بشه.
مسلما جواب صداقت،معرفت،و چیزهایی از این قبیل نیست چون در هر دو جنس این چیزها وجود داره و یک چیز عام هست.
اصلا تفاوتی در دوستی بین جنس موافق و مخالف هست.اگر هست چیه؟
------------------------------------------------------------------------------------
پاسخ:
یک جواب علمی و بسیار ساده وجود داره و اون هم میل درونی ارتباط با جنس مخالف است که در همه وجود داره و خداوند اون رو در همه انسانها قرار داده.

-----در بسیاری از جوامع هیچ محدودیتی در این رابطه نیست و ارتباط بین دو جنس مخالف برقرار میشه و شما میتونید دوستان زیادی داشته باشید.
که در اکثر موارد هم به روابط قبل از ازدواج ختم میشه و به امری عادی تبدیل میشه که این امر چند نتیجه داره:
1)فرزندی متولد نمیشه.
2) اگرفرزندی متولد شود هیچ کدام از طرفین خودش رو مسئول تربیت و تامین مالی و عاطفی نمیبینه در نیتیجه کودکی ،بی بهره از محبت والدین وبدون تربیت درست، بی هویت(که این بی هویتی باعث مشکلاتی زیادی برای فرد میشه و نمیدونه که والدین او چه کسانی هستند)
3)تمایل به ازدواج از بین میره در نتیجه خانواده که اساسی ترین بنیان یک جامعه هست تشکیل نمیشه.

و در نیتجه رشد جمعیت نرخ نزولی پیدا میکنه.
------اما دین اسلام دوستی با جنس مخالف و ارتباط خارج از ازدواج رو منع کرده((سایر ادیان تحریف شده هستند اما اسلام در
کتاب و بسیاری از احادیث تحریف نشده است و تحریفات موجود در اسلام بیشر در عقاید و تفاسیر و احادیث جعلی است))

که نتیجه اون کشش و جاذبه بین دو جنس و تشکیل خانواده با بنیان مستحکم و در نتیجه جامعه ای سالم هست
(افزایش سن ازدواج و موانع ازدواج ارتباطی به اسلام نداره و در گذشته ازدواج در سنین پائین صورت میگرفت و تامین خانواده مشکل نبود و درنتیجه جامعه سالم تر بود)

درکل دوستان به این سوال که :چه چیزی در دوستان خود نمی بینید.که در جنس مخالف هست و بایددوستی با جنس مخالف برقرار باشه تا اون نیاز برطرف بشه؟؟ جواب بدید و نظراتتون رو بگید.

در آخر: این گونه تاپیک ها در آخر کار به جاهای باریک و توهین به یکدیگر ختم میشه :sad: به نظر من هم قفل بشه بهتره...
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط sares »

اونايي که موافقا اين تاپيک رو قفل کنم ، بکن و بي زحمت بکن چطوري ؟؟؟ ::ss
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”