شفق 3
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 71 بار
zector عزيز وقتي به توليد انبوه برسه که نمي شه در موردش بحث کرد .
اين تاپيک در مورد يه سري طرح نيروي هوائي که هنوز به توليد انبوه نرسيده هست و ما مي خوايم تا حدودي نسبت به اين طرح ها اطلاعات کسب کنيم . دوست عزيز مطمئن باش پروژه ي شفق3 وجود داره و تنها اطلاعاتي که تونستم کسب کنم اينه که 1- بالهاش متحرکه 2- درياپايست 3- تا حدود سال 2010 به توليد انبوه ميرسه . اگه دست شما باشه F-5 هاي نيروي هوايي رو هم انکار مي کنين .
اين تاپيک در مورد يه سري طرح نيروي هوائي که هنوز به توليد انبوه نرسيده هست و ما مي خوايم تا حدودي نسبت به اين طرح ها اطلاعات کسب کنيم . دوست عزيز مطمئن باش پروژه ي شفق3 وجود داره و تنها اطلاعاتي که تونستم کسب کنم اينه که 1- بالهاش متحرکه 2- درياپايست 3- تا حدود سال 2010 به توليد انبوه ميرسه . اگه دست شما باشه F-5 هاي نيروي هوايي رو هم انکار مي کنين .
ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي

- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 468 بار
- تماس:
ضمنا" آقای snipercarpet دیگر آن ذوق و شوق ابتدایی را ندارید ؟ گویا شما هم کم کم به این نتیجه رسیده اید که جنگنده هایمان بسیار منسوخ شده و فرسوده هستند.
مشغول تحقیقاتم . خدارو چه دیدی شاید همزمان با جشن هستهای یه خبر خوب از صنایع هوایی بهتون دادیم . در ضمن خریدن هسته آلو و غیره یادتون نره که تو جشن هسته ای میهپخواهیم از خوشحالی بکوبیم تو سر عمو سام . البته با کمون سیمی
خوش باشینو کمی صبر کنین . گر صبر کنی ز اف - 7 تامکت سازی .

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 258 بار
zector,
شما خوشحال ميشويد اگر کسي بگويد که ما ن ميتوانيم؟
ما ميتوانيم و خواهيم توانست.
snipercab,
من هم خبرهايي شنيده ام و گويا شفق-3 بايد جنگنده اي با تواناييهاي بسيار و مناسب براي نيروي هوايي ما باشد؟
همچنين خبرهايي از دست يابي ايران به تکنولوژي هاي نظامي پيشرفته مانند ساخت موتور و سيستم هيدروليک و رادار و نمايشگرهاي رنگي و سر بالا و ... هم شنيده ام که هنوز منبعي برايشان پيدا نکرده ام؟ 
شما خوشحال ميشويد اگر کسي بگويد که ما ن ميتوانيم؟
ما ميتوانيم و خواهيم توانست.
snipercab,
من هم خبرهايي شنيده ام و گويا شفق-3 بايد جنگنده اي با تواناييهاي بسيار و مناسب براي نيروي هوايي ما باشد؟
همچنين خبرهايي از دست يابي ايران به تکنولوژي هاي نظامي پيشرفته مانند ساخت موتور و سيستم هيدروليک و رادار و نمايشگرهاي رنگي و سر بالا و ... هم شنيده ام که هنوز منبعي برايشان پيدا نکرده ام؟ 
- تماس:
جناب saeid12345
باور کنيد هيچکس از اينکه ايران بتواند جنين هواپيمايي توليد کند , ناراحت نمي شود . برعکس ما خيلي هم خوشحال ميشويم ولي:
براي ساخت يک هواپيما به فن آوريهاي بسيار پيچيده اي نياز است . مثلا سيستم بالهاي متحرک چنان پيچيده است که هيچ کشوري (حتي روسيه) تمايلي براي ساخت چنين هواپيمايي ازخودنشان نمي دهد . حتي آمريکا هم ديگر چنين هواپيمايي توليد نميکند .
کشوري که نميتواند موتور خودرو توليد کند نميتواند موتور جت توليد کند . ميداني فن آوري ريختگري پره هاي موتور جت چقدر پيچيده است ؟ در کل اين کره خاکي به تعداد انگشتان دست نميتوان کارخانه توليد کننده اين پره ها را پيدا کرد.
در مورد فن آوري هاي داخل کابين که ديگر هيچ
پروژه ساخت اف-35 حدود 12 سال طول کشيده است .
باور کنيد هيچکس از اينکه ايران بتواند جنين هواپيمايي توليد کند , ناراحت نمي شود . برعکس ما خيلي هم خوشحال ميشويم ولي:
براي ساخت يک هواپيما به فن آوريهاي بسيار پيچيده اي نياز است . مثلا سيستم بالهاي متحرک چنان پيچيده است که هيچ کشوري (حتي روسيه) تمايلي براي ساخت چنين هواپيمايي ازخودنشان نمي دهد . حتي آمريکا هم ديگر چنين هواپيمايي توليد نميکند .
کشوري که نميتواند موتور خودرو توليد کند نميتواند موتور جت توليد کند . ميداني فن آوري ريختگري پره هاي موتور جت چقدر پيچيده است ؟ در کل اين کره خاکي به تعداد انگشتان دست نميتوان کارخانه توليد کننده اين پره ها را پيدا کرد.
در مورد فن آوري هاي داخل کابين که ديگر هيچ
پروژه ساخت اف-35 حدود 12 سال طول کشيده است .

- محل اقامت: کرج
- سپاسهای ارسالی: 45 بار
- سپاسهای دریافتی: 112 بار
- تماس:
براي ساخت يک هواپيما به فن آوريهاي بسيار پيچيده اي نياز است . مثلا سيستم بالهاي متحرک چنان پيچيده است که هيچ کشوري (حتي روسيه) تمايلي براي ساخت چنين هواپيمايي ازخودنشان نمي دهد
اما خيلي از هواپيماهاي ساخت روسيه بال متغير هستند ... ميگ23 ميگ27 سوخو24 سوخو22 و 20 توپولف22 ام
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
(فریدریش نیچه)

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 258 بار

- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 468 بار
- تماس:
ZECTOR نوشته است
یک سوال داشتم از شما. تا حالا توانسته ایم موتور جت اف-4 یا 5 و یا اف-14 را تولید کنیم ؟
یک مساله ای رو خدمت دوستمون عرض کنم . از دیدگاه مهندسی ساخت موتورهای جت به مراتب از موتورهای اتومبیل آسانتره . زیرا در موتورهای جت فقط چرخش و انبساط نقش داره که فقط باعث ایجاد نیروی پیشران میشه . در موتورهای اتومبیل علاوه بر چرخش و انبساط انتقال نیرو از قطعه ای به قطعه دیگر که سخت ترین مرحله طراحی این موتورهست نیز نقش داره . پس مطمئن باشین که ایران تا کنون موفق به ساخت حداقل یک نمونه ( البته من تعدادشو بیشتر میدونم ) کپی شده (مهندسی معکوس ) از موتور یکی از جنگنده های داخلی شده است . اتفاقا سه شنبه ها ساعت 5 بعد از ظهر بخش انگلیسی صدای آمریکا برنامه ای در مورد فعالیت های ناسا پخش میکنه که 10 دقیقه آخرش مربوط به فناوریهای ساخت موتور و تجهیزات هواییه . اگر شما هم یکبار نگاه کنید خواهید دید که ساخت موتور جت چندان کار سختس نخواهد بود حتی برای یک دانش اموز دبیرستان
metagon666,
دوست عزیز فناوریش پیچیده نیست بلکه آلیاژ های مورد نیاز برای این کار تولیدش کمی مشکله . البته این مشکل در ایران حل شده .
ثانیا
قسمتی از موتور که نیاز به الیاژ ویژه داره تنها 30 درصد موتور رو تشکیل میده و سایر بخشهای اون براحتی با فولاد عادی هم قابل ساخته
یه نگاه یه عکس زیر که مربوط به نمایشگاه هوایی کیش اونهم در سال 2005 بندازید ضرری نداره
راستی خریدن بادام و چیز های هسته دار رو بهتونه توصیه میکنم
موفق باشید .
یک سوال داشتم از شما. تا حالا توانسته ایم موتور جت اف-4 یا 5 و یا اف-14 را تولید کنیم ؟
یک مساله ای رو خدمت دوستمون عرض کنم . از دیدگاه مهندسی ساخت موتورهای جت به مراتب از موتورهای اتومبیل آسانتره . زیرا در موتورهای جت فقط چرخش و انبساط نقش داره که فقط باعث ایجاد نیروی پیشران میشه . در موتورهای اتومبیل علاوه بر چرخش و انبساط انتقال نیرو از قطعه ای به قطعه دیگر که سخت ترین مرحله طراحی این موتورهست نیز نقش داره . پس مطمئن باشین که ایران تا کنون موفق به ساخت حداقل یک نمونه ( البته من تعدادشو بیشتر میدونم ) کپی شده (مهندسی معکوس ) از موتور یکی از جنگنده های داخلی شده است . اتفاقا سه شنبه ها ساعت 5 بعد از ظهر بخش انگلیسی صدای آمریکا برنامه ای در مورد فعالیت های ناسا پخش میکنه که 10 دقیقه آخرش مربوط به فناوریهای ساخت موتور و تجهیزات هواییه . اگر شما هم یکبار نگاه کنید خواهید دید که ساخت موتور جت چندان کار سختس نخواهد بود حتی برای یک دانش اموز دبیرستان
metagon666,
ميداني فن آوري ريختگري پره هاي موتور جت چقدر پيچيده است ؟ در کل اين کره خاکي به تعداد انگشتان دست نميتوان کارخانه توليد کننده اين پره ها را پيدا کرد.
دوست عزیز فناوریش پیچیده نیست بلکه آلیاژ های مورد نیاز برای این کار تولیدش کمی مشکله . البته این مشکل در ایران حل شده .
ثانیا
قسمتی از موتور که نیاز به الیاژ ویژه داره تنها 30 درصد موتور رو تشکیل میده و سایر بخشهای اون براحتی با فولاد عادی هم قابل ساخته
یه نگاه یه عکس زیر که مربوط به نمایشگاه هوایی کیش اونهم در سال 2005 بندازید ضرری نداره
راستی خریدن بادام و چیز های هسته دار رو بهتونه توصیه میکنم
موفق باشید .

- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 71 بار
zector عزيز موتور F-5 , F-4 , F-14 بسازيم که چي بشه ؟ نيروي هوايي دنبال طرح هاي جديده که هم تجربه کسب کنه و هم پيشرفت کنه .
metagon666 عزيز کي گفته آمريکا و روسيه تکنولوپي ساخت بالهاي متحرک رو کنار گذاشتن ؟ بايد خدمتتون عرض کنم که جننده هاي نسل پنج هر دو کشور داراي بالهاي متحرک هستند از جمله F-22D آمريکا و SU-50 روسيه ، دوست عزيز اگه ما تکنولوپي بالهاي متحرک رو نداشتيم فکر نمي کنيد چطور شده بعد از 28 سال هنوز F-14 هاي ما دارن پرواز مي کنن ؟ مطمئنن کارشناسان آمريکايي در تعمير و نگه داري بالهاي متحرک F-14 هاي ما دخيل نبودن به روسيه هم که اجازه داده نشده . F-14 ها هم که خودشون ، خودشون رو تعمير نکردن پس نتيجه مي گيريم که ايران تکنولوژي شو داره .
Saeid12345 عزيز شما بهتره بگي توانستيم نه خواهيم توانست .

metagon666 عزيز کي گفته آمريکا و روسيه تکنولوپي ساخت بالهاي متحرک رو کنار گذاشتن ؟ بايد خدمتتون عرض کنم که جننده هاي نسل پنج هر دو کشور داراي بالهاي متحرک هستند از جمله F-22D آمريکا و SU-50 روسيه ، دوست عزيز اگه ما تکنولوپي بالهاي متحرک رو نداشتيم فکر نمي کنيد چطور شده بعد از 28 سال هنوز F-14 هاي ما دارن پرواز مي کنن ؟ مطمئنن کارشناسان آمريکايي در تعمير و نگه داري بالهاي متحرک F-14 هاي ما دخيل نبودن به روسيه هم که اجازه داده نشده . F-14 ها هم که خودشون ، خودشون رو تعمير نکردن پس نتيجه مي گيريم که ايران تکنولوژي شو داره .
خواهيم توانست
Saeid12345 عزيز شما بهتره بگي توانستيم نه خواهيم توانست .

ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي

- سپاسهای ارسالی: 62 بار
- سپاسهای دریافتی: 114 بار
- تماس:
snipercab نوشته شده:ZECTOR نوشته است
metagon666,ميداني فن آوري ريختگري پره هاي موتور جت چقدر پيچيده است ؟ در کل اين کره خاکي به تعداد انگشتان دست نميتوان کارخانه توليد کننده اين پره ها را پيدا کرد.
ثانیا
یه نگاه یه عکس زیر که مربوط به نمایشگاه هوایی کیش اونهم در سال 2005 بندازید ضرری نداره![]()
راستی خریدن بادام و چیز های هسته دار رو بهتونه توصیه میکنم![]()
![]()
موفق باشید .
سلام دوست خوبم منو ميبخشی که بدون آجازه وارد شودم گلم ولی نميدونم که کی به شما گفته که
ايين تکنولوژی راحتّر از تکنولوژی طراحی موتور ماشين هست عزيز من اين نظرو ميدم چون رشته تهسيلی خودم
دقيقا همين رشتست يعنی ساخت و توليد و تعميرو نگهداری موتور هواپيما اين تکنولوژی اينقدر پيشرفته و مبهم هست که
هتی نظر دادن در موردش سخته و بايد خيليی مخ باشيم که بتونييم يه نظر کوچيک بديم
جدا از نظر در مورد مواد تشکيل دهنده و فلزات به کار برد شده که خيلی گيج کنّدست در طراحی و ساخت اين موتورها
تکنولوزی بسيار گيج و مبهم هست و ماا هنوز توانشو نداريم و هر کسی ميگه داريم دليل قانع کنّده بده چون تا جای که من
ديدم تو يکی از پايگاهّای شکاری ايران که درش کارای مربوت به انجام ميشد با چشم خودم ديدم که همچين توانای موجود نيست
در سورتی که اين يکی از آرزوهای من است که بتونييم ايينقدر پيشرفت کنيم که نيازی به هيچ کشور دومی نداشته باشيم
و در مورد هواپيمای شفق که ديدم تو تاپيکها خوندم که ايين هواپيما ول با همايت روسيه انجام شد
که بعد روسيه خودشو کشيد کنار وهيچ اتلا ع دقيقی ندارم ولی ميدونم که متنی که تو تاپيک شفق بود ارزش ترجمه ندره چون خوندمش جز چرتو پرت نبود
و هتی تو اسپل کلمات آنگليسيش اشتباه داره همين نشون ميده که از جای معتبری نيست و در اواخر پاراگراف اول گفته شده که اينا به عنوان نظر يک نفر هست
که نميشه بش هيچ تکيه اي داشت
ما اييرنيها اينقدر مقروريم که به اين ديوونها آجاژ نديدم هر چی دلشون خواست بنويسند و اگر مينويسند بش مهل نظريم مگر در مورد جای که بدونم 100%
قوی و موسق هست
در خاک غریب پرسه بی انتهاست - هم گریز غربتم زادگاه من کجاست؟

- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 215 بار
- تماس:
Fantoom121, جان
من کاملا با شما موافقم .ما نباید بنا به تعصب در مورد ایران حرف بزنیم.ما در زمینه تکنولوژی هوافضا خیلی عقب افتاده هستیم.ان شاء الله پیشرفت های زیادی در آینده داشته باشیم
موفق باشید
من کاملا با شما موافقم .ما نباید بنا به تعصب در مورد ایران حرف بزنیم.ما در زمینه تکنولوژی هوافضا خیلی عقب افتاده هستیم.ان شاء الله پیشرفت های زیادی در آینده داشته باشیم
موفق باشید

نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]