ولگردي پرنده هاي ناشناس در اسمان ايران

جديدترين اخبار مربوط به هوانوردي نظامي و غيرنظامي را در اين بخش بخوانيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

دوستان یا این صحبتهایی که کردی بازم میگم برد پهپادهای امریکا یا هر کشور همسایه ای تا قزوین نمی رسه!!! :-o
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

ghalamman,
بله دستور شليک داده شده است منتهي فقط در شرايط ضروري که مثلا پهپاد بياد از روي سايتهاي شهاب رد بشه که حتي جنگنده هم براي سرنگونيش بايد فرستاد. :D در مورد اينکه شليکها به هدف نخوردند من مخالف هستم و اين خبر را تکذيب ميکنم. اصلا پهپاد چيزي نيست که بخوايم با موشک بزنيمش با همين توپهاي 23 ميليمتري هم ميشه به راحتي سرنگونش کرد. :-)

arash_slayer,
قبل از انقلاب که پروازهاي شوروي در همه جاي دنياي وجود دارد و مخصوصا ايران چون ايران خيلي مهم بود. :D
جالب است بدانيد که شوروي اولين بشقاب پرنده جهان را در سال 1986 آزمايش کرد که بر فراز چند شهر روسي و ايران و ... ديده شد از جمله در حوالي تبريز که از چند نفري که اين پرنده ها را ديده بودند اين خبر را شنيدم. :-( ساکنين يک شهر روسي هم از ديدن بشقاب پرنده ترسيده بودن و خيال کردن که موجودات فضايي بشون حمله کردن! :::P

KARIM,
برد بعضي از پهپادها چند هزار کيلومتر است و فاصله نيويورک تا لوس آنجلس را در عرض چند ساعت طي ميکنند. :-)
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

KARIM,
برد بعضي از پهپادها چند هزار کيلومتر است و فاصله نيويورک تا لوس آنجلس را در عرض چند ساعت طي ميکنند.

سعید جان .میشه یه نمونه نام ببری.من در مورد پهپادها اطلاعات زیادی استخراج کردم ولی هیچکدام چنین بردی نداشته :-o
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار هوافضا و هوانوردي”