mach1,
اين سوال براي من هم هست. من يادمه 6 - 7 سالم بود F-4 هاي از بالاي سر منزل ما رد ميشدن و الآن هم هنوز همون مسير رو طي مي کنن. (البته منزل ما سالهاست اونجا نيست)
هنوز در تعجبم قطعات موتور ساخت 1959 از کجا و چطور تهيه ميشه؟ 8)
فيشبد نوشته شده:دوستان اسراییل راهرگز فراموش نکنید در زمان جنگ هم کمک های زیادی به ما کرد با تشکر.
در این باره بسیار بحث شده نمی خوام تاپیک را منحرف کنم ولی این را بدانید خود اسراییل از پیشرفت های هسته ای عراق می ترسید و آن را یک تهدید حساب می کرد در آن زمان ایران با عراق در جنگ بود اگر ایران کم میاورد تهدیدات بر علیه اسراییل شدید تر می شد برای همین به ایران کمک می کرد حالا دوستان نگویند نه آمریکا اجازه نمی داد که عراق به اسراییل حمله کند مگر آمریکا توانست جلوی حمله عراق را به کویت بگیرد در ضمن مثل زیر را فراموش نکنید!
يكي از مسايل اصلي انقلاب اسلامي ما همين مقابله با صهيون ها و ارباباشون بود بود من نمي دونم والا چه طور ممكنه كه دوست دوست خودش رو ول كنه بياد به دشمن كمك كنه همه ي اينها اخرشون يكي بوده يكي هست و به اميد خدا نخواهد بود
اين ها همه جنگ رواني غربي هاست مي خوان بگن اگه شما برديد مديون اسراييل هستيد كه در چندين مورد مختلف هم هست
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود, [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
سلام
اسرائیل تو جنگ فقط کمک ایران نمی کرد بلکه به عراق کمک هم میکرد سیاستشون بود به نفعشون بود که دو طرف تا میتونن تو سر هم بزنن تا خودش سالم بمونه خوب میدونست اگه یکیشون می باخت هدف بعدی خودش بود
پس بهترین کار موازنه قوا بود