نمي دونم چرا تا اين جور مسايل پيش مياد من دلم مي خواد حرف بزنم البته اگه دوستان از بنده نرنجند كه مي دونم هيچ كدوم دل خوشي از من ندارند
اين حرف ها چيه عقيده همه محترم است ولي هنوز عادت نکرديم که عقايد ديگران را محترم بشماريم هميشه از يکديگر ناراحت يا فکر مي کنيم که دلخوري است.
هميشه موفق و پيروز باشيد
به نظر من شيرو خورشيد برگرده ولي اين بار نماد الله بره روي تاجي که جلوي خورشيد واستاده . تعبيرش هم ميشه خداوند همچون نوري فروزانو فناناپذير . اين طوري فکر کنم هر دو طرف راضي بشن
سلام دوستان [align=right]دوستان اگه پرچم به حالت قبلی برگرده از اون میتونیم روی لباس هامون استفاده کنیم ولی درحال حاضر به خاطر مقدس بودن کلمه ی الله هیچ ایرانی ای نمیتونه پرچم کشورش رو روی لباسش داشته واقعا نمیدونم کدوم حالت بهتره چون هر کدوم ویژگی های خاص خودشو داره
به نظر من پرچم بايد نماد همه چيز يك كشور باشه با همه آداب و رسوم دين فرهنگ و... توي همه جاي دنيا هم همينطوريه . ولي بايد يه چيز رو هم بپذيريم كه تقريبا هيچ چيز (قراردادي) نيست كه تو اين دنيا ثابت بمونه در طول تاريخ مرزها پرچم ها و.. هميشه در حال تغيير بودند ولي نكته مهم اينه كه هر نشان و رنگي كه ميخواد باشه شرط اولش اينه كه بتونه همه رو تو خودش جا بده و هيچ كسي احساس غير خودي نكنه بعبارت ديگه همه قبولش كنند تا احساس تعلق داشته باشند. حالا اگه اين نشون شيرو خورشيد به پرچم برگرده مسلما دايره خودي ها خيلي خيلي بزرگ ميشه و اقدام خوبيه. حدس ميزنم اكثريت ايراني ها(اگر نگيم همه) احساس غرور ميكنند. بادا كه اينگونه باد.
با تشكر وآرزوي سلامتي
هر چه بالاتر ميروي , در نظر آنان که پرواز نميدانند کوچکتر به نظر ميرسي (آندره ژيد)
با گذاشتن شير بر دو طرف مجلس شوراي اسلامي ايران مشكلي از مردم مظلوم و نيازمند به محبت حل نميشود بيائيم چاره درد كنيم تاريخ خود زبان دارد و گوياي مطلب خويش مي باشد بيائيم زبان ملت باشيم
اي دل ز زمانه رسم احسان مطلب وزگردش دوران سرو سامان مطلب
درمان طلبي درد تو افزون گردد با درد بسازو هيچ درمان مطلب