اسلحه ضد زره که ايران ساخته اسمش چيه ؟؟
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: پاريس کوچولو
- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 45 بار
WARE LUCK نوشته شده:ایا کاملا ساخت ایرانه
خیر این اسلحه ها ساخت دیگر کشورهاست اما در صورت افتادن به دست ما اونا رو کپی برداری میکنیم
یعنی همون سلاحه اما قطعاتش ساخت داخله البته با همون کیفیت !!!!!!!!!!!

سبز رنگ شال هر عیاش نیست رنگ هر ولگردو هر اوباش نیست
سبز رنگ پاک معصـومیت است رنگ تــقــوا و خلـوص نیت اســت
یا ابا الصالح المهدی ادرکنی
الهم عجل لولیک الفرج والعافیۀ والنصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدی
فرمان دادم بعد از مرگم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد. «کوروش کبیر»
الهم عجل لولیک الفرج والعافیۀ والنصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدی
فرمان دادم بعد از مرگم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد. «کوروش کبیر»

سلاح تک تير انداز ضد زره ساخت ايران اسمش هست AM
اما اطلاعاتي در موردش ندارم اگه کسي در موردش چيزي ميدونه زحمتشو بکشه

اما اطلاعاتي در موردش ندارم اگه کسي در موردش چيزي ميدونه زحمتشو بکشه

- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار

- محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
- سپاسهای ارسالی: 1817 بار
- سپاسهای دریافتی: 2632 بار
- تماس:
renger,
دوست عزيزم.اين سلاح او نطور که سردار نجار گفت حدود 5 کيلومتر بردش هست و از 3 کيلومتري در زره نفوذ ميکنه.از اين سلاح بيشتر براي ترور استفاده ميشه.يعني مثلا وقتي يه گروه کماندويي ميخواد عمليات مخفيانه انجام بده با اين اسلحه ازشون حمايت ميشه.براي زدن نگهبانها و يا از اين جور موارد.به دليل برد زياد و دور بودن از محل هم نميشه صداشو شنيد.در ضمن هيچ وقت تکي کار نميکنن.معمولا 2 يا 3 نفري به طوري که يک شليک ميکنه وديگري هم اماده به شليک ميمونه.يه نفر هم با اسلحه خودکار مثل ژ3 کار نگهباني و مراقبت رو انجام ميده.در ضمن يه نفر هم کار راهنمايي و نشان دادن هدف ها و محاسبه شرايط براي شليک موثر رو انجام ميده.
دوست عزيزم.اين سلاح او نطور که سردار نجار گفت حدود 5 کيلومتر بردش هست و از 3 کيلومتري در زره نفوذ ميکنه.از اين سلاح بيشتر براي ترور استفاده ميشه.يعني مثلا وقتي يه گروه کماندويي ميخواد عمليات مخفيانه انجام بده با اين اسلحه ازشون حمايت ميشه.براي زدن نگهبانها و يا از اين جور موارد.به دليل برد زياد و دور بودن از محل هم نميشه صداشو شنيد.در ضمن هيچ وقت تکي کار نميکنن.معمولا 2 يا 3 نفري به طوري که يک شليک ميکنه وديگري هم اماده به شليک ميمونه.يه نفر هم با اسلحه خودکار مثل ژ3 کار نگهباني و مراقبت رو انجام ميده.در ضمن يه نفر هم کار راهنمايي و نشان دادن هدف ها و محاسبه شرايط براي شليک موثر رو انجام ميده.

ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم

- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار

ممنون از esijoon که نظرشونو دادن
اما اين سلاح به عنوان سلاح پشتيباني دور گروههاي پياده محسوب ميشه
سلاحهاي پشتيباني دور گروه پياده : خمپاره 60 - 7/12 يا همون اشتاير و تيربار دوشکا
سلاحها پشتيباني نزديک هم شامل قناسه . ارپي جي 7 و تير بار پي کا ( نه پي کا ام .باز مشکل ايجاد نشه . بازم ميگم سلاح سازماني سپاه پي کا ست نه پي کا ام !)
نيازي هم نيست با اين سلاح نگهبانو زد کارش زدن اهداف مهم مثل بيسيم چي . فرماندهان . تير بارچي . تک تير اندازها و از اين قبيل
اما اين سلاح به عنوان سلاح پشتيباني دور گروههاي پياده محسوب ميشه
سلاحهاي پشتيباني دور گروه پياده : خمپاره 60 - 7/12 يا همون اشتاير و تيربار دوشکا
سلاحها پشتيباني نزديک هم شامل قناسه . ارپي جي 7 و تير بار پي کا ( نه پي کا ام .باز مشکل ايجاد نشه . بازم ميگم سلاح سازماني سپاه پي کا ست نه پي کا ام !)
نيازي هم نيست با اين سلاح نگهبانو زد کارش زدن اهداف مهم مثل بيسيم چي . فرماندهان . تير بارچي . تک تير اندازها و از اين قبيل

- سپاسهای ارسالی: 14 بار
- سپاسهای دریافتی: 118 بار
- تماس:
از لحاظ ظاهری نظر شخصی من اینه که دوربین این اسلحه برای زدن هدف هایی در حدود حداکثر 800 متر میشه استفاده کرد
و برای برد های بیشتر از دوربین های بهتر استفاده کرد
و برای برد های بیشتر از دوربین های بهتر استفاده کرد
َللّهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدناونبینا مُحَمَّدٍوآله مِا اختَلَفَ المَلَوان وَ تَعاقَبَ العَصرانِ وَکَرَّالجَدیدانِ وَستَقبَلَ الفَرقَدانِ وَبَلِّغ رُوحَهُ وَ اَرواحَ اَهلِ بَیتِهِ مِنَّا الافضل التَّحِیَّۀَ وَالسَّلامُ.
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

- محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
- سپاسهای ارسالی: 1817 بار
- سپاسهای دریافتی: 2632 بار
- تماس:
Hamshahri,
من هم که همينو گفته بودم

من هم که همينو گفته بودم

ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
- سپاسهای دریافتی: 2 بار