سقوط فاو

در اين بخش شهداء و ايثارگران جنگ معرفي و درباره‌ي حماسه دفاع مقدس بحث ميشود

مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

New Member
سپاس‌های ارسالی: 20 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

Re: سقوط فاو

پست توسط ahmad.daneshjoo »

شکستهای ایران در سالهای پایانی رو فقط نمیشه از بعد نظامی بررسی کرد.فشار فوق العاده اقتصادی به ایران با پایین آوردن قیمت نفت به زیر 10 دلار را میتوان از مهمترین دلایل شکست ایران دانست.ضمنا کمکهای مستقیم و غیر مستقیم آمریکا و سگهاش تو منطقه(عربستان-کویت-قطر-امارات و ....) به صدام هم تاثیر به سزایی در این مساله داشت.
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

ولی به نظر من ایران هم طبق معادلات سیاسی بعد از قبول قطعنامه 598 دیگر انچنان نسبت به فاو اهممیتی نشان نداد وگرنه با یک فرمان امام و دفاع جانانه رزمندگان چه ارتشی وچه بسیجی عمرا فاو رو ازدست نمیداد ولی البته حمله گسترده عراق هم نمیشه نادیده گرفت
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
New Member
سپاس‌های ارسالی: 20 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط ahmad.daneshjoo »

البته عراق رو کمکهای آمریکا و متحداش سرپا نگه داشته بود و اگه اونا بهش کمک نمیکردند اصلا نمیتونست در برابر ایران تاب بیاره.
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 231 بار

پست توسط ghahestani »

ahmad.daneshjoo نوشته شده:البته عراق رو کمکهای آمریکا و متحداش سرپا نگه داشته بود و اگه اونا بهش کمک نمیکردند اصلا نمیتونست در برابر ایران تاب بیاره.

chera motalee nemikonin nemigam amrica khobe ama komakaee ke russiaa va china kardan be aragh ro chera nemigin????? akhe chera gir dadin be in amrica anvaee mig soukui, anvaee tanke serieee t va modelaee chinish padafande havaeee anvaeee sam kelash mavade shimiaeeee tarikh sabet kardeeee doshmane hamishegiee ma russiast 1 kam motaleee koninnnn toro khodaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1261 بار
سپاس‌های دریافتی: 2355 بار

پست توسط samsun »

با عرض سلام خدمت دوستان:
تا جایی که من شنیدم و اطلاع دارم یکی از دلایل سقوط فاو خواب بودن یکی از دیده بانهای ایران بود که نیروهای عراقی اون رو در خواب سربریدن و شروع به پیشروی کردن.

حضرت علی (علیه السلام):

مالک اگر  شب هنگام کسی را در حال گناه دیدی فردا به آن چشم نگاهش نکن! شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی !
ارسال پست

بازگشت به “حماسه دفاع مقدس”