زلزله عجيب بم با 3 محور انرژي x..y و Z
خوش بختانه تو این سایت نمیشه پست ها رو بعد از مدتی ادیت کرد!
این جمله از نظر شما چه معنی میده؟ اونم تو تاپیک انرژی هسته ای؟ لطفا به جای فرافکنی حقایق رو قبول کنید ، در ضمن بنده هیچ مسئولیتی ندارم که نمودار انفجار بوشهر رو بیان به من نشون بدم
شما وقتی پستها رو میخونین لطفا به محتوی اونها توجه داشته باشین و فقط بفکر جواب دادن نباشین، حالا که میبینم نتونستید حرفهای ساده من رو در رابطه با نمودارها درک کنین این مطلب رو سادتر بیان میکنم
نیازی نیست که اون نمودارها به من یا شما نشون بدن چون زلزله معمولی بوده و نیازی به نشون دادنشون نبوده(البته سایت های زیادی در رابطه با زمین لرزها وجود دارن و شاید تو بعضی از اونها نمودارها رو بصورت عمومی هم قرار بدن) .
اگر حتی 1 درصد احتمال این بود که نمودار این انفجارها شبیه نمودار انفجار شبه هسته ای باشن مطمعنا با بوق کرنا اونارو تو رسانه هاشون پخش میکردن....این جور خبرها و تفسیر های بچگانه رو هم هیچ وقت نمیان پخش کنن چون آبرو و اعتبارشون از بین میره و این فقط بدرد شبکه های آماتور جیره بگیر خودشون خوبه که مثل طوطی بیان اخبار هراس آور و ناامید کننده رو به زبون پارسی ، آذری ، کردی ...... برای ذهن های ناپخته و کم سواد پخش کنن که از هر 1000 نفر 2نفر قبول کنن ....