جهان و همزيستي با ايران هسته‌اي

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Major II
Major II
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط max_cady991 »

زلزله عجيب بم با 3 محور انرژي x..y و Z

خوش بختانه تو این سایت نمیشه پست ها رو بعد از مدتی ادیت کرد!

این جمله از نظر شما چه معنی میده؟ اونم تو تاپیک انرژی هسته ای؟ لطفا به جای فرافکنی حقایق رو قبول کنید ، در ضمن بنده هیچ مسئولیتی ندارم که نمودار انفجار بوشهر رو بیان به من نشون بدم

شما وقتی پستها رو میخونین لطفا به محتوی اونها توجه داشته باشین و فقط بفکر جواب دادن نباشین، حالا که میبینم نتونستید حرفهای ساده من رو در رابطه با نمودارها درک کنین این مطلب رو سادتر بیان میکنم

نیازی نیست که اون نمودارها به من یا شما نشون بدن چون زلزله معمولی بوده و نیازی به نشون دادنشون نبوده(البته سایت های زیادی در رابطه با زمین لرزها وجود دارن و شاید تو بعضی از اونها نمودارها رو بصورت عمومی هم قرار بدن) .

اگر حتی 1 درصد احتمال این بود که نمودار این انفجارها شبیه نمودار انفجار شبه هسته ای باشن مطمعنا با بوق کرنا اونارو تو رسانه هاشون پخش میکردن....این جور خبرها و تفسیر های بچگانه رو هم هیچ وقت نمیان پخش کنن چون آبرو و اعتبارشون از بین میره و این فقط بدرد شبکه های آماتور جیره بگیر خودشون خوبه که مثل طوطی بیان اخبار هراس آور و ناامید کننده رو به زبون پارسی ، آذری ، کردی ...... برای ذهن های ناپخته و کم سواد پخش کنن که از هر 1000 نفر 2نفر قبول کنن ....
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 69 بار

پست توسط majidjon13 »

خوش بختانه تو این سایت نمیشه پست ها رو بعد از مدتی ادیت کرد!
.............................................................................

من هم قصد چنين کاري ندارم

بقيه سخنانتون هم پيرو پست قبلي تون بود چيز تازه اي نداشت.

بقيه نظر هاتون رو هم در مورد من با احترام ميپذيرم.

موفق باشيد.
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط درودبرايران »

کم لطفی میکنید. بحثی پیش کشیده شد که ایشون هم جواب دادند- چه ارتباطی به زندان و مسائل امنیتی داره؟ در ضمن یاسر عزیز super moderator هستن

من در بحث مربوط به ارتباط انفجار و زلزله با ايشون موافقم. ولي در جمله اي که نقل قول کردم چيزي غير از اون بحث اومده...

نگه داری مواد هسته اي به صورت مخفي در زير زمين در منطقه اي بياباني مثل بم که از نظر زلزله خيزي نيز درصد پاييني قرار دارد ميسر بوده است
..................................

گزارش بي بي سي از مردم بم مبني بر وجود نورهاي عجيب در اسمان که از پشت کوهها خارج ميشدند

من متوجه نشدم نگهداري مواد هسته اي چه ربطي به اون نورها داشته. چنين موادي با تحت فشار گرفتن منفجر نمي شن بلکه زنجيرۀ انفجار به شکل مصنوعي بايد ايجاد بشه. اگرچه موضوع نگهداري هم بعيده...
بايد امشب بروم...
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 69 بار

پست توسط majidjon13 »

من متوجه نشدم نگهداري مواد هسته اي چه ربطي به اون نورها داشته. چنين موادي با تحت فشار گرفتن منفجر نمي شن بلکه زنجيرۀ انفجار به شکل مصنوعي بايد ايجاد بشه
..........................................................................

اين موضوع رو اهالي منطقه بم در مصاحبه با بي بي سي اعلام کردند.

نکته:تلوزيون ايران يک روز بعد از حادثه اعلام داشت وجود نور هايي در اسمان دروغ بوده است و شايعه دشمنان و

غيره است.!
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
سپاس‌های ارسالی: 398 بار
سپاس‌های دریافتی: 226 بار
تماس:

پست توسط Yasser »

majidjon13 نوشته شده:بهرحال اين حرف درسته که آزمايشات بمب هسته اي

................
دروود بر ايران عزيز

من زلزله بم رو به ازمايش اتمي ارتباط ندادم چون موضوع مزحکي خواهد بود

ولي حادثه چرنويل را فراموش نکنيم.

نگه داری مواد هسته اي به صورت مخفي در زير زمين در منطقه اي بياباني مثل بم که از نظر زلزله خيزي نيز درصد پاييني قرار دارد ميسر بوده است :-(

اولاً حادثه چرنوبيل چه ارتباطي به اين قضيه داره ؟ من هرچي در موردش ميدونم و باز هم خوندم به ارتباطي نرسيدم ؟
لطفاً براي ما توضيح بدين .

اين نگهداري مواد هسته اي به طور مخفي در زير زمين منطقه بياباني مثل بم رو چه طور شما اطلاع دارين ولي نه سازمان انرژي اتمي خودمون ميدونه و نه آژانس بين المللي انرژي اتمي كه بيشترين بازرسي ها رو در تاريخش از همه جاي ايران داشته.
راستي آمريكايي ها چطور خبردار نشدن كه از اون بر ضد ما استفاده كنن.

در مورد درصد زلزله خيزي بم با توجه به وقوع 458 زلزله ثبت شده در استان كرمان در صد سال اخير كه 58 تاي اونها بالاي 5 ريشتر قدرت داشتن و دو تاي اونها هم در بم و مناطق اطرافش اتفاق افتادن صحبتي ندارم.

majidjon13 نوشته شده: و نيز لرزش هاي زمين در ساعات بامداد قبل از زلزله نيز موجود است.

پيش لرزه و پس لرزه از اتفاقات كاملاً معمول و علمي و شناخته شده در مورد زلزله ها هستند و اين مورد در همه زلزله هاي دنيا با شدت و حدت مختلف رخ ميده.

majidjon13 نوشته شده:پی اس: مقصد قطار حادثه دیده بوشهر بود!

جهت اطلاع شما و PS عزيز
اولاً ما هنوز هيچ مسير ريلي به سمت بوشهر نداريم.

دوماً اين مسئله يكم شبيه به معما ميمونه :
چطور 51 واگن كه لكوموتيو ندارن از پاكستان راه ميوفتن به مسير راه آهن تهران مشهد ميرن (حالا از زمين يا تريلي نميدونيم، چون تو اين مسير هم ريل آهن نداريم)
بعد در ايستگاه نيشابور متوقف بودن و بر اثر هر مشكلي دوباره بدون لكوموتيو به عقب راه ميوفتن و در ايستگاه خيام به يك قطار باري برخورد ميكنن. تازه مقصدشون بوشهر يوده.
جايي كه يك نيروگاه در حال ساخت توسط روسها و تحت بازرسي و بازديد وجود داره و غير از اون هيچ سايت هسته اي ديگه نداريم...

----------------------------------------------

اميدوار بودم با توجه به پست قبلي و تذكراتي كه دوستان به شما يادآور شدن، از ارسال اينگونه مطالب غيرقابل دفاع پرهيز كنين...
اميدوارم اينبار درنظر بگيرين
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”