خوب ینی شما موافقین که بدون برنامه ریزی باعت هدر دادن کلی پول بشیم فقط به این دلیل که یک عده مفت خوری کنن و مقداری اشتغال ایجاد بشه
اگر درست کار کنن که پروژه های عمرانی متوقف نمیشه هزار تا چیز بهتر بعدش میشه ساخت
مقايسه نقشه متروي توكيو و تهران در یک عکس
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: pejman.daie@gmail.com
- سپاسهای دریافتی: 20 بار
- تماس:

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 17 بار
pejman نوشته شده:خوب ینی شما موافقین که بدون برنامه ریزی باعت هدر دادن کلی پول بشیم فقط به این دلیل که یک عده مفت خوری کنن و مقداری اشتغال ایجاد بشه
اگر درست کار کنن که پروژه های عمرانی متوقف نمیشه هزار تا چیز بهتر بعدش میشه ساخت
عزیز شما منظور بنده رو درست متوجه نشدید.
فکر می کنید من خیلی دوست دارم که پروژه ای که باید در عرض 7سال تمام شود حالا به هر دلیلی چه دزدی چه ندانم کاری چه کمبود بودجه و هر چیز دیگری 14سال طول بکشد؟مسلما نه.این تنها یک مقایسه بود.مقایسه ای بین متروی 2ساله توسط متخصصان غربی.و متروی 14ساله توسط خودمون.که خوب دومی حد اقل حسنش اینه که باعث خروج ارز نمیشه!کلی شغل ایجاد می کنه.تازه چه اشکالی داره چند تا آقازاده ی بدبخت بی چاره هم به یک نون و نوایی برسند؟

غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
ژولیوس سزار

-
- سپاسهای دریافتی: 54 بار
D - GH نوشته شده:ببخشید دوستان میدونم اینجای جای این بحث ها نیست ولی :
آیا شما اطلاع دارید ساخت سریع رو اصول مهندسی مترو چه فوایدی رای شما
و کشور در پی داره ؟
جناب Palang mah gerefteh شما که این 20% پیشرفت رو در عرض 7 سال بیشتر میپسندی تا ساخت
100% مترو بدست کسانی که ساخت مترو حرفه اونها هست اونم در زمان 2 سال
آیا اطلاع دارید در عرض این دیر کرد چه هزینه بابت خرید بنزین و مشتقات اون از
خارج کشور هزینه میشه تا ضرر های حاصل از فقز مترو توسط خود شما جبران بشه ؟
آیا اطلاع دارید که به دلیل نبود خطوط مترو در زمان احداث که عمومآ چندین سال
طول میکشه چه هزینه ای جهت خرید اتوبوس های واحد که تمامآ ساخت کشور های
فرانسه ( رنو ) و آلمان ( بنز ) و چین ( یوتانگ ) هست صرف میشه و چه هزینه جهت
سرویس و تعمیر این اتوبوس ها درست به جیب همون خارجی هایی میشه که شما نمیپسندی
بیان مترو کشور رو راه اندازی کنن ؟
اگر اطلاع داشتین که پولی که جهت خرید اتوبوس وتعمیرات و قطعات یدکی ،
بنزین و گازوئیل از کشور های خارجی میشه با ساخت مترو دیگه نصیب خود ما
میشه این حرف رو نمی زدی .
دوستان سعی کنید فردای خودتون رو ببینید نه حال را . به هر حال ساخت تونل مترو
از تکنولوژی خاصی استفاده نمیکنه که ما بیایم و به این علم دست پیدا کنیم و خوشحال باشیم
که به تکنولوژی دست پیدا کردیم چون شما هر وقت خواستی میتونی یک تونل بکنی و به خارجی
ها هم نیازی نداشته باشی . ولی زمان سود خود ما رو بالا میبره و در عوض به خارجی ها ضرر
بیشتری میزنه !!
machkol شما هم میتونید با تفکرتون خستگی رو از تن خارجی ها بیرون کنید تا خودتون
[align=justify]
DH-G گرامی از تحلیل شما و از انتقادی که به نوشته های من داشتید سپاسگذاری می کنم. و باز هم از شما سپاسگذار هستم زیرا پرسشی را مطرح کرده اید که بعبارتی من آنرا متعلق بخودم می دانم. چنین پرسشی از دیدگاه من و برای من تنها به وجه تئوریک قابل تأویل و تقلیل نیست ، در هر صورت هر پاسخی که من در اینجا بتوانم ارائه دهم، برای خود من قانع کننده نخواهد بود زیرا که موضوع به پرسش و پاسخ محدود نمی شود بلکه چیزی ست نظیر نبرد موگادیشو، و به عبارت دیگر موضوع به نبردی عینی در زندگی روزمره مربوط می شود.
البته من و شما، و تمام دوستانی که در این بحث مستقیما شرکت می کنند و یا حتی کاربرانی که از اینجا عبور می کنند و نگاهی به این صفحه می اندازند...اینطور بنظر می رسد که ما همگی در رابطه با مسئلۀ کاملا مشخصی موقعیت انتقادی اتخاذ کرده ایم. ولی پرسش اینجاست که در فراسوی تمام این پرسش و پاسخها، چه اتفاقی روی می دهد. بنابراین پرسش به عملکرد نقد در جامعه و بطور مشخص جامعۀ ایرانی مربوط می شود.
پیش از هر سخنی اجازه دهید تا یک داستان کوتاه برایتان تعریف کنم ، پدرم را به یاد می آورم که همیشه گلایه می کرد و می گفت : « وقتی برای گرفتن حقوقم به بانک می روم با کیف بغلی ام می روم ، ولی این خارجیها با چمدانهایشان می آیند...» . و موضوع به همینجا خاتمه پیدا نمی کرد، حرفهایی هم از بابت « حق توحش » به یاد می آورم. « حق توحش » چیزی بود ( و یا شاید هنوز هم برقرار باشد ) نظیر « حقوق بدی آب و هوا یا حقوق دوری از مرکز» که احتمالا دولت پهلوی به کارمندان خارجی می پرداخت و یا اینکه آنها چنینی حقوقی را مطالبه می کردند.
حال می پردازم به نقد شما. ببینید دوست عزیز، در هر نقدی، چه آگاه باشیم و چه آگاه نباشیم، با تعدادی شاخص روبرو می شویم. در هر نقدی در عین حال می توانیم سیستم فکری خاصی را باز شناسی کنیم. و علاوه براین نقد می تواند رویکرد خاصی داشته باشد. و باز هم به این معنا که نقد می تواند هدفمند باشد.
در نقدی که شما در رابطه با موقعیت مترو و بطور کلی راه آهن ایران مطرح کرده اید، واجد شاخصهای کاملا روشنی ست که براساس بینش و نظام فکری و سیستم فکری مشخصی و هدف مشخصی سرو سامان گرفته اند که ممکن است در این سیستم فکری خیلی هم معتبر باشد. شما شاخصهای اقتصادی را مطرح می کنید. شما به خرید اتوبوس و جز اینها اشاره کرده اید...
ببینید نقد من تنها منحصر به مترو نیست، مسئله بر سر سهم مردم ایران از تولید و مصرف نیازمندیهایشان است. شاخص اتوبوس خریداری شده و نتایج آن محاسبات اقتصادی، نقد منرا نفی نمی کند. چرا که مترو در نقد من یک نمونه است، رویکرد نقد من زیر علامت سؤال بردن یک کلیت است. به عبارت دیگر چنین نقدی مربوط است به تمام کشورهای به اصطلاح جهان سوّم.
چنین جوامعی چنانکه بخواهند از یوغ بردگی و تحقیری آزاد شوند که امپریالیسم غرب بر آنها تحمیل ساخته است به هیچ عنوان نمی توانند بر اساس شاخصهای اقتصاد بین المللی عمل کنند چونکه این نظام جهانی هزارا و یک ترفند بی پدر در آستین دارد و حتی ممکن است اگر موقعیت خاصی ایجاب کند، همینها یعنی امپریالیستها بیایند و مترو را هم مجانی برای ما بسازند و گندم را هم به ضرر بما بفروشند. ولی در همۀ این داد و دهشها چشم انداز های دورتری دارد.
یکی از خصوصیان جهان سرمایه داری اغتشاش و آنارشیسم است. هرج و مرج یکی از ابزارکارهای این نظام است. هزار تا قانون با ده هزار تبصرۀ زیر و درشت یعنی بی قانونی.
متأسفانه اشتباهی که شما و بسیاری دیگر مرتکب می شوید این است که تنها مترو را می بینید، و آن مترویی را می بینید که با هزارو یک ایستگاه ظرف دوسال توسط فرانسه یا آلمان ساخته می شود...و بعد به اتوبوسهای ساخت فرانسه و آلمان اشاره می کنید و به نتایج اقتصادی چنین موقعیتی بعنوان شاخص می پردازید.
ولی نگاه من روی مدارس و مدارس فنی و آموزشگاهها و مراکز تحقیقاتی و کارخانجات و توده های میلیونی جوانان ایرانی متوقف شده ا ست که باید کار کنند و نه اینکه تنها تبدیل شوند به پادو برای محصولات از ما بهتران.
آن مترویی که ظرف دوسال در ایران ساخته می شود مفهومش وابستگی دراز مدت به آن تکنولوژی ست. ساختن مترو در تهران توسط فرانسه برای فرانسویها کار تولید می کند، کارخانه های خودشان را بحرکت در می آورد. اگر چنین قراردادهایی موجب گسترش علم و صنعت در کشور ما می شد، اگر چنین قرار دادهایی موجب کار بمفهوم واقعی کلمه برای کشور ما می شد، در اینصورت منهم با شما موافق می بودم. ولی اینطور نیست. عملا می بینید که خرید اتوبوسها چه مخارجی در بر دارد. و ملاحظه می کنید چگونه سرمایۀ کشور ما بجای وارد شدن در چرخ اقتصادی کشور، وارد چرخ صنایع جهان صنعت می شود و ما همچنان به ایرانی مصرف کننده تقلیل پیدا کرده ایم و در بازار جهانی تقریبا هیچ کاره ایم.
در این مورد البته حرف خیلی زیاد است و علاوه براین باید دانست که چنین مباحثی نیازمند پژوهشهای نهادینه است.
در مورد جملۀ آخر شما که به سود برای ما و ضرر برای دیگران اشاره کرده اید، باید بگویم من علی رغم اینکه از منافع مردم ایران دفاع می کنم (امیدوارم که اینطور باشد) ولی به ضرر دیگران هم راضی نیستم. من طرفدار قانون و عدالت هستم. همۀ اهالی کرۀ زمین حق زندگی دارند.
تبصره : چنین موقعیتی برای کشورهای جهان سوّم که پاسخگویی به تمام نیازمندیهای تکنولوژیک خود را به اروپا و آمریکا واگذار می کنند، موجب تباین سیر قهقرایی در تمام سطوح فردی و اجتماعی می شود و این یعنی اضمحلال عمومی فرهنگی و خصوصا روانی نزد افراد.
«تنها آنان که بر خاک افتادند پایان جنگ را دیدند»

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
ببینید حرف این نیست که همه چیز باید توسط خارجی ها انجام بشه ! کشوری که این همه ادعا داره حتی کیسه زبالش هم وارداتی هست ! شما نمی دونید وقتی به این موضوع فکر می کنم که چرا ما هنوز نمی تونیم خودرو بسازیم چرا خیلی کارها رو نمی تونیم بکنیم در حالی که بهترین متخصص ها رو داریم و تواناییش رو داریم چقدر اعصابم خورد میشه شما مطمعن باشید توانایی ما خیلی بیشتر از اینهاست که می بینید ولی افسوس ... افسوس ... افسوس ...
لیاقت ایران و ایرانی خیلی بیشتر از اینهاست برای من غیر قابل قبول هست که شرکت واگن سازی ایران قطار مترو بسازه به اسم ایران و چنان با آب و تاب روش مینویسه ساخت ایران ولی حتی شیشه ها و رنگش هم ساخت چینه ! چینی که زمانی خیلی عقبتر از ایران بود ! زمانی که ایران خودرو سازی رو شروع کرد چین چراغ نفتی میساخت ! خودرو سازی که از کره زودتر شروع کرد و اونقدر در جا زد که حالا به گرد صنعت خودرو سازی کره هم نمی رسه ! و خیلی چیزهای دیگه هم هست که وقتی فکرش رو می کنی می بینی که واقعا جایگاه ایران و ایرانی این نیست افسوس
لیاقت ایران و ایرانی خیلی بیشتر از اینهاست برای من غیر قابل قبول هست که شرکت واگن سازی ایران قطار مترو بسازه به اسم ایران و چنان با آب و تاب روش مینویسه ساخت ایران ولی حتی شیشه ها و رنگش هم ساخت چینه ! چینی که زمانی خیلی عقبتر از ایران بود ! زمانی که ایران خودرو سازی رو شروع کرد چین چراغ نفتی میساخت ! خودرو سازی که از کره زودتر شروع کرد و اونقدر در جا زد که حالا به گرد صنعت خودرو سازی کره هم نمی رسه ! و خیلی چیزهای دیگه هم هست که وقتی فکرش رو می کنی می بینی که واقعا جایگاه ایران و ایرانی این نیست افسوس
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون

-
- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 36 بار
- سپاسهای دریافتی: 140 بار
- تماس:
بچه ها کلی گشتم تا یه شهر پیدا کنم تهران ازش سر باشه اونم نقشه مترو ترکیه ( آنکارا ) بود .
لطفآ شادی کنید !!
[External Link Removed for Guests]
اینم از داستان بومی کردن ساخت مترو در ایران به قیمت تخریب آثار باستانی :
البته از این دسته گل ها زیاد آب دادن ولی جدید ترینشون اینه !
مترو اصفهان استخر شاه عباس صفوی را تخریب کرد. یک کارشناس معماری از تخریب بخشی از استخر تفرجگاه شاه عباس صفوی در چهار باغ هزار جریب خبر داد و گفت : به دنبال حفر تونل مترو در چهار باغ هزار جریب و پیدا شدن پی استخر عمارت شاه عباس 80 سانتی متر از دیواره آن از خاک بیرون آمد که بخشی از آن تخریب شده است. وی گفت: شش ماه از آغاز حفر تونل مترو در چهار باغ تاریخی هزار جریب می گذرد که پس از قطع تعداد زیادی از درختان این خیابان برای احداث ایستگاه مترو اکنون تونل مترو به محلی که سر در باغ هزار جریب در آن قرار داشته رسیده است. وی افزود پی این سردر زیر حاک مدفون بوده و پس از عملیات خاک برداری برای ساخت ایستگاه مترو اکنون از خاک بیرون آمده است. همچنین بخشی از استخر بزرگی که در مقابل این سردر وجود داشته با عبور تونل مترو تخریب شده است.
لطفآ شادی کنید !!
[External Link Removed for Guests]
اینم از داستان بومی کردن ساخت مترو در ایران به قیمت تخریب آثار باستانی :
البته از این دسته گل ها زیاد آب دادن ولی جدید ترینشون اینه !
مترو اصفهان استخر شاه عباس صفوی را تخریب کرد. یک کارشناس معماری از تخریب بخشی از استخر تفرجگاه شاه عباس صفوی در چهار باغ هزار جریب خبر داد و گفت : به دنبال حفر تونل مترو در چهار باغ هزار جریب و پیدا شدن پی استخر عمارت شاه عباس 80 سانتی متر از دیواره آن از خاک بیرون آمد که بخشی از آن تخریب شده است. وی گفت: شش ماه از آغاز حفر تونل مترو در چهار باغ تاریخی هزار جریب می گذرد که پس از قطع تعداد زیادی از درختان این خیابان برای احداث ایستگاه مترو اکنون تونل مترو به محلی که سر در باغ هزار جریب در آن قرار داشته رسیده است. وی افزود پی این سردر زیر حاک مدفون بوده و پس از عملیات خاک برداری برای ساخت ایستگاه مترو اکنون از خاک بیرون آمده است. همچنین بخشی از استخر بزرگی که در مقابل این سردر وجود داشته با عبور تونل مترو تخریب شده است.

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد