تانک خرمشهر چيه؟
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

-
- سپاسهای ارسالی: 300 بار
- سپاسهای دریافتی: 1161 بار
Re: تانک خرمشهر چيه؟
اينكه ميفرماييد دفاع از انقلاب اسلامي عزيز من اول از اونكه عملكرد اين حكومت موجب رضايت مردم بايد باشه تا خود مردم براي دفاع از اون اقدام كنن نه اينكه سپاهي تشكيل بديم براي اينكار
سپاه هم در اوایل انقلاب بعد از وقوع شرارت هایی توسط برخی تجزیه طلبان، و سپس بخاطر ضرورت تشکیل یک سازمان رزم مردمی، از داخل همین مردم شکل گرفت، و در طول هشت سال جنگ سازمانش را گسترش داد. بعد از جنگ هم احساس شد که سپاه باید همچنان به عنوان یک تشکیلات انقلابی به کار خودش ادامه بده، و مسئولیت بسیج مردمی را هم برعهده بگیره، که الان هم همین کار را میکنه.
سیستم حاضر برای ایران بخوبی جواب میده، و ایران نیازی نداره بخاطر اینکه سایرین یک ارتش دارند، حتما نیروهای خودش را در یک ارتش ادغام کنه.
من تو خبرايي كه ميشنوم و ميبينم سپاه نيروهاي متخصص رو جمع ميكنه مخصوصا تحصيل كرده هايي كه ميخوان سربازيشون جاي خوبي باشن و البته چند سال هم بايد در سپاه كار كنن...يادمه m-16 رو سپاه ميخواست مونتاژ كنه كه به دلايلي موفق به انجام اين كار نشد الان هم اقاي محمد ميگن تانك ميخواد طراحي كنه به نظر شما اينجا ارتش چرا كاري نميكنه و بهش بودجه به اندازه سپاه اختصاص داده نميشه؟در صورتي كه هر دو ستاد نظامي كشور براي هدف مشتركي هستن
عمده تجهیزات مورد نیاز ارتش و سپاه توسط وزارت دفاع و شرکت های وابسته به آن تولید میشند، و خودِ ارتش و سپاه کمتر درگیر تولید تسلیحات هستند.
بنده كلا مخالفم كه ارگاني به اسم ارتش و يكي ديگه سپاه وجود داشته باشه چرا هردو رو يكي نميكنند تا هدف ها موازي هم باشن و به نتايج بهتري برسيم
مگه شما اطلاع دارید که ستاد کل نیروهای مسلح چه وظایفی را به سپاه واگذار کرده، و چه وظایفی را به ارتش؟! تنها در صورت اطلاع از این تفکیک وظایف هست که می تونید بگید این شیوه کارایی نداره و فلان شیوه نتیجه بهتری میده.
خیلی درمورد این تانک تحقیق کردم به نتیجه نرسیدم از دوستان خاهش میکنم اگه کسی در مورد این تانک اطلاعاتی به دست اورد ما رو بی خبر نزاره
ولی از جلو خیلی شبیه T90
ولی از جلو خیلی شبیه T90

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 297 بار
با سلام خدمت دوستان عزيز
تانكي كه در عكس مشاهده ميكنيد يك تانك T-62 به روز رساني شده ميباشد ( توپ بجاي 115 با توپ 125 T-72 تعويض شده ) و بسياري بهينه سازيهاي ديگه كه البته قسمتي ازين بهينه سازيها روي T-55 هاي قنيمتي هم كه تعداد آنها 400-500 تا بر آورد ميشه صورت گرفته.
در حال حاظر سپاه پاسداران تنكهاي :
T-72S
توليد ميكونه اونم در حدود 150 عراده در سال
يك تانك ديگه هم هست كه اگه امراي ارتش و سپاه خودشون صلاح بدانن ميگن
و ارتش هم در حال حاظر تانك :
ذولفقار3 توليد ميكنه و به يمن الهي و كوري چشم دشمنان تماميه 1500 دستگاه تانك موجود قبلي( كم يا زيادش را من ديگه نميدونم ) كاملا به روز شده
تانكي كه در عكس مشاهده ميكنيد يك تانك T-62 به روز رساني شده ميباشد ( توپ بجاي 115 با توپ 125 T-72 تعويض شده ) و بسياري بهينه سازيهاي ديگه كه البته قسمتي ازين بهينه سازيها روي T-55 هاي قنيمتي هم كه تعداد آنها 400-500 تا بر آورد ميشه صورت گرفته.
در حال حاظر سپاه پاسداران تنكهاي :
T-72S
توليد ميكونه اونم در حدود 150 عراده در سال
يك تانك ديگه هم هست كه اگه امراي ارتش و سپاه خودشون صلاح بدانن ميگن
و ارتش هم در حال حاظر تانك :
ذولفقار3 توليد ميكنه و به يمن الهي و كوري چشم دشمنان تماميه 1500 دستگاه تانك موجود قبلي( كم يا زيادش را من ديگه نميدونم ) كاملا به روز شده
چو ايران نباشد تن من مباد

- سپاسهای ارسالی: 559 بار
- سپاسهای دریافتی: 3796 بار
قطعا نه 72 هست ونه 62 كه الان با نام 72 زد شناخته ميشه:
[External Link Removed for Guests]
اما بسيار شبيه تي-80 روسي هست:
دقت كنيد كه جعبه ادوات پشت برداشته شده و زره شني ها هم برداشته شده.
چند نشانه خوب ميتونه برجك،زره برجك چراغها و سينه تانك باشه.
اگه اقا فريبرز عكسهايي از پشت تانك داشته باشن مساله حله.
سنترال ها فكر كنم كشف بزرگي كرديد!
اما بسيار شبيه تي-80 روسي هست:
دقت كنيد كه جعبه ادوات پشت برداشته شده و زره شني ها هم برداشته شده.
چند نشانه خوب ميتونه برجك،زره برجك چراغها و سينه تانك باشه.
اگه اقا فريبرز عكسهايي از پشت تانك داشته باشن مساله حله.
سنترال ها فكر كنم كشف بزرگي كرديد!
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......

اجازه هست تو يه تاژيك ديگه رسما خبرش رو اعلام كنيم؟ 

ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......

- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3546 بار
فکر کنم جای مناسبی نباشه ولی خوب ( من این عکس رو در اهواز گرفتم)

- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3546 بار