الخليج العربي

در اين بخش ميتوانيد درباره کليه مباحث عكس و هنر نقاشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 40 بار
تماس:

پست توسط Damavand »

واقعا که با شما نميشه کل کل کرد خيلي معلومات بالايي داريد :smile: آفرين
بي خيال هر چي شما بگيد درسته من از طرف خودم از اعراب خوب و گل و بلبل معذرت ميخواهم :???:

ولي کوروش افسانه نيست و کوروش براي من تنها هم نيست که شما مينويسيد (زمان ان افسانه جعلي کوروش جان تون! ) براي همه ما ايراني ها و پدر ايران و ايرانيه

باز هم ميگم : کوروش افسانه نيست...
وبلاگ فني و تخصصي کامپيوتر
[External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

بهتره خانم بائيزي كمي تاريخ مطالعه كنند دست كم در حد ابتدائي :-o
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 13 بار

پست توسط Ocean Bird »

maryam-paizi نوشته شده:هويت ملي را اينطور تعريف کرده اند: هويت ديني مشترک بعلاوه زبان! :shock: پس ملت ايران از زمان صفويه بوجود آمد نه زمان ان افسانه جعلي کوروش جان تون! :-?
مگر همين ترکهاي عثماني با آن نيروي عظيمشان که تا قلب اروپا را فتح کردند !( لابد اسم يني چري و عثمان يلي را شنيد ه اي) به کشورز ما نيز حمله نکردند ! پس چرا موفق نبودند و ايران را تسخير نکردند؟؟؟ قدرت نظامي آنآن هزاران برابر اعراب بود!
بروي روي حرفهايم فکر کن!

اقای مریم پاییزی بهتره کمی اطلاعات تاریخیتون را افزایش بدید و بعد با اطمینان صحبت کنید. بقول خودتون " هویت دینی مشترک بعلاوه زبان هویت ملی را میسازه! در زمان ساسانیان " شاپور یکم ساسانی ، در کتیبه کعبه زرتشت خودش را شاهنشاه " ایران و انیران " یعنی ایرانی و غیر ایرانی نامید . دین رسمی هم زرتشتی بود. بازهم میخواید سابقه ایران را فقط به دوره صفویه برسونید. :???: می تونید در این باره به کتابها و مقالات فیلیپ ژینیو ( Philiph Gignoux ) ، باک back و اشپرینگ لینگ Springling و کتاب Idiea of Iran مراجعه فرمایید.

علاوه بر این محض اطلاعتون باید بگم در دوره معاصر ، رضا شاه بود که بطور رسمی در محافل جهانی نام ایران را رسمیت بخشید بجای سرزمین پارس یا فارس.

اینو هم بدونید که با تلاش مضبوحانه خودتون نمی تونید شخصیت کوروش و هویت و سابقه چند هزار ساله ایرانیان را انکار کنید.
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 13 بار

پست توسط Ocean Bird »

بعلاوه واژه " انيران" که در برابر واژه ايران قرار دارد، در اوستا نيز يافت مي شود ( در يشت 68/19 و 2/8 ). ( مراجعه کنيد به مدخل Aneran نوشته Philiph Gignoux، در Encyclopaedia Iranica جلد دوم، ص 30 ).
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

maryam-paizi, نوشته : من هيچ گاه از اعراب طرفداري نکردم ولي برعکس شمابه ساير اقوام احترام ميگذارم و ورد زبانم کوروش يا داريوش بلغور کردن نيست و در مورد تاريخ کشورم نيز بلد نيستم افسانه پردازي کنم!
:-o دوست عزيز مثل اينکه شما متوجه نيستي اولين بار خود شما اسم داريوش را در اين تاپيک پيش کشيدي و کسي اون اسم را بلغور !!!! نکرده . در اين که شما براي ساير ملل احترام قائل هستي شکي نيست اما نميدانم چرا در هر تاپيکي که ميرسي مرتب تو سر تاريخ ايران و ايراني ميزني و بيگانگان رو بالا ميبري .

maryam-paizi, نوشه : هويت ملي را اينطور تعريف کرده اند: هويت ديني مشترک بعلاوه زبان! پس ملت ايران از زمان صفويه بوجود آمد نه زمان ان افسانه جعلي کوروش جان تون!
:-o با اين حساب هويت ملي ما برابر است با = ايراني مسلمان .

شما از هر قوميتي که هستي به من مربوط نميشه ولي حق نداري توي هر تاپيکي مثل اين تاپيک که ميرسي از فرصت سوء استفاده کني و به تاريخ ايران و شخصيت هاي مهم اون توهين کني .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 40 بار
تماس:

پست توسط Damavand »

بنده خدا maryam-paizi
من فقط ميتونم بگم : معلومات بالايي داريد ، آفرين

ولي يادتون باشه کوروش افسانه نيست
وبلاگ فني و تخصصي کامپيوتر