تندرE2 يا سمندمعمولي

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث خودرو و وسايل نقليه به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 253 بار
سپاس‌های دریافتی: 713 بار

پست توسط kingday »

دوستان عزیز
در مورد انتخاب خودرو دو فاکتور بررسی میشه
اول بعد فنی و ایمنی و دوم ظاهر و زیبایی

از لحاظ فنی لوگان حرف اول رو میزنه اون هم با دلیل و مدرک و نه نظر شخصی
البته بنده سعی میکنم کاملا بدون تعصب و منطقی برخورد کنم و البته اگر هم قرار بر تعصب باشه ما باید نصبت به سمند که ساخت خودمون هستش وحودرو ملی با ید بهش افتخار کنیم
اما بحث بر سر مقایسه فنی هستش و متاسفانه لوگان بهتره .
و با تعجب جادار تر هم هست و اتاق اون بسیار بهینه طراحی شده و وقتی توش میشینید فکر میکنید که سوار تویوتا کمری شدید.
سمند ماشین بسیار خوبی هستش و ما ایرانیان باید از تولیدات خودمون حمایت کنیم ولی واقعیت رو نمیشه کتمان کرد.
اگه موتور سمند رو با موتور ملی جدید عوض کنند و وزنش رو کم کنند خیلی بهتر میشه و شاید بهتر از لوگان.

در مورد لوازم یدکی لوگان باید بگم که تا دوسال گارانتی داره و معمولا به غیر از روغن و لنت و بنزین تا دوسال خرج دیگه ای نداره و تا دو سال دیگه تمام لوازمش پر میشه تو ایران
البته به نظر من سمند رو باید با 405 مقایسه کرد که البته از 405 بهتره ولی تو ایران همه 405 رو ترجیح میدن.
در مورد ظاهر باید بگم کمی سلیقه ای هستش و به نظر من از ورنا و ریو بهتره به شرط اینکه رینگ و لاستیک روش بندازین.

اما اگه توش بشینین و سواریشو حس کنین شتابشو با زانتیا هم میشه مقابسه کرد (نزدیک به اون البته)
Frenzied Poster
Frenzied Poster
سپاس‌های ارسالی: 32 بار
سپاس‌های دریافتی: 41 بار

پست توسط A10 »

لوازم یدکی لوگان باید بگم که تا دوسال گارانتی داره البته به شرطي كه يدكي اش گير بياد
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه وسايل نقليه”