دوستان نیروی دریایی در بندرعباس درای چندین سایت موشکی است که عکس سکوی پرتاب کرم ابریشم مدرنیزه شده و مونتاژ ایران که رعد نامیده می شود را مشاهده می کنید.موشکهای طعمه را مشاهده می کنید.
[External Link Removed for Guests]
اما
همانطور که در تصوير توضيح داده شده و با توجه به نحوه آرايش و همچنين شکل موشکها
تصوير مربوط به سيستم دفاع هوايي دوربرد سام 2 و يا نمونه چيني ان HQ-2 مربوط به ....مي باشد.
پدافند هوايي در شرق بندرعلاس و در درجوار پايگاه نهم شکاري است اين منطقه متعلق به سپاه و فرماندهي موشکي ساحل به دريا است و ارتباطي به پدافند ندارد.
پدافند هوايي مورد اشاره شما در شرق بندر عباس
سيستم دفاع هوايي ميانبرد هاوک وابسته به ... مي باشد
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times] [FONT=Times New Roman,serif] [FONT=Times New Roman,serif] امام خمینی (ره ) : اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
ناخودآگاه اين پايگاه را با پايگاهي ديگر اشتباه گرفتم.
پايگاه ساحل به دريا در منطقه اي ديگر قرار دارد.
شهباز از اصلاحي که انجام دادي ممنون.راستش من عکس گوگل ارثي اينقدر زياد دارم که چندان منظم در هاردم مرتب نشده اند و مقداري با هم قاطي شده اند به عکس نيز به خوبي دقت نکرده بودم و آپلود کردم.