13 گروه تروريستي خطرناک ايراني رابهتر بشناسيم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

حسن2568,

ممنون که به مطالب من توجه داري :razz:

حمله موشکي سپاه به پادگان اشرف در 29 فروردين 1380 اتفاق افتاد که در طي آن نيروي هوايي سپاه 77 موشک اسکاد بي به اين پادگان شليک کرد و در طي آن عدع زيادي از منافقين به هلاکت رسيدند.

از حمله سال 81 چيزي نشنيده ام.
رجوي نيز بر اساس خيبر تابناک که معمولا اخبار دسته اول و نسبتا مستدلي مي دهد گويا به اردن و سپس پاريس گريخته است.
اينکه 6 سال است در هيچ تصوير و فيلمي مشاهده نشده است در نوع خود جالب ومشکوک است. :-x
  بی  
Junior Poster
Junior Poster
محل اقامت: بی سرزمین تر از باد
سپاس‌های ارسالی: 327 بار
سپاس‌های دریافتی: 353 بار

پست توسط jiyar rojhelat »

هيچ مي دونين که قاسملو رو ترور کردند؟؟؟
دستم بوي گل مي داد . مرا به جرم چيدن گل محكوم كردند. ولي كسي نيانديشيد شايد گلي كاشته باشم. چه
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1693 بار
سپاس‌های دریافتی: 4853 بار

پست توسط Miliali »

هشدار!!! پست حاوی مسائل نا خوشایند در توصیف یک جنایت
اگر به هر دلیلی روی شما اثر منفی می گذارد لطفا نخوانید

براي من يک چيزي خيلي عجيبه . اول بگذارين يک چيز تلخي رو رو تعريف کنم.

ما يک آشنا داريم که الان توي سوئد زندگي مي کنه زمان جنگ سربازي مي افته کردستان. به هر حال يک عده سرباز با رده پايين تر زير مجموعه اش بودند . يک روز که بر مي گرده سنگر مي بينه که سر همه رو بريدند. الان بعد از سالهاي سال زندگي در جايي مثل سوئد بعضي شب ها تو خواب داد مي زنه و بد وبيراه مي گه. اين آقا الان حي و حاضر هستند.

با احترام به تمام دوستان و قوانين سايت اجازه بدين چند تا سئوال بپر سم . لطفا يک لحظه به اونها فکر کنين

چرا وقتي يک عده جاني و آدمکش ( اونقدر پست که حتي ترجيح مي دم واژه تروريست رو به خاطر اونها کثيف نکنم) تو کردستان سر سرباز وظيفه هايي رو که از شهرشون در يک جاي دور پا شده اند اومدن تو اون سرما خدمت کنند رو مي برند و مي گذارند رو سينه هاشون

لطفا يک لحظه به دور از مسائل سياسي به مسئله نگاه کنيد.

چرا کسي صداش در نمي ياد و از حقوق بشر حرف نمي زنه؟

مگر اون ها انسان نبودند و خانواده نداشتند ؟

اگر مي خواستند اين ها رو بکشند آيا خشونت در اين حد لازم بود ؟

آيا اين رو مي شه به چيزي جز توحش و بربريت تفسير کرد؟

کدوم کشوري يا حاکميتي رو در دنيا پيدا مي کنيد که با اين جور مسائل مماشات کنند؟ اگر هست لطفا بنده رو راهنمايي بفر ماييد .
اون وقت تو خارج از کشور خودشون رو به مظلوميت مي زنندو مي نشينند از فرهنگ و انسانيت و....حرف مي زنند .
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

باز میلاد عزیز دلم یک مطلب توپ زد !!! :(
یک چیز دقیق که دقت کرده باشین این است که تمام این گروه ها ار طرف دشمنان ایرا ن آماده و پشتیبانی می شدن و همه هم دوست ملت ایران هستن (ولی کاری غیر از کشتن ملت پاک ایران ندارن )
Ahmad6644 عزیز آخ که حرف دل منو زدی چندی پیش هم که سر جنگ با گروه تروریستی ریگی چندی از دوستان این گروه رو حامی مردم ایران می خوندن واقعا جای شرم ساری و ناراحتی برای این دوستان است .
من نمی دونم دل چند مادر و پدر باید از گریه ی پسران از دست داده ی خود خون بشه تا بعضی از دوستان واقعیت رو ببینند !!!
بازم میلاد گلم دستت درد نکنه !!
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

Miliali,

من از بدتر از اينها خبر دارم و عکسهايي ديده ام که افراد داراي روحيه لطيف به هيچ وجه توان ديدن آن را ندارند.

بعضي دوستان از اين ها يک جورايي حمايت کردند.البته به غير از سامان عزيزم که ميدونم هيچ منظوري نداشت.

جنايات کومله و حزب دموکرات در کردستان و جندالشيطان عبدالمالک ريگي در بلوچستان در تاريخ معاصر ايران بي نظير است.
من نميدانم يک ايراني با چه دلي به بريدن سر هموطن خود مي تواند اقدام کند و فيلم آن را در شبکه ماهواره و اينترنت به نمايش بگذارد.
چيزهاي ديگري هم هست که بسيار دهشتناک تر و غم انگيز تر است که درباره انها سکوت ميکنم و با... بحث را خاتمه مي دهم.
  بی  
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 52 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

پست توسط ASHK HIKAYESI »

Darya salar MILAD نوشته شده:برای آشنایی بیشتر دوستان با سرکردگان تروریستها چند عکس از آنها تهیه کردم.

2.جعفر پیشه وری سرکرده تجزیه طلبان آذربایجان

ایشون کدام ترور ها رو انجام دادن ؟؟؟!!! لطفا با ذکر منبع معتبر توضیح بدید !!!

:-o
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

تعجب مي کنم که اين سايت با حضور اين همه انسان تحصيلکرده بعضي هاشون فرق خائن- وطن فروش-تروريست را با مقاومت مردمي نميدونن. :? :?

عزيز من جعفر پيشه وري يک وطن فروش به تمام معناست که با فرستادن قاصدي به اربابش در مسکو يعني استاليني که ميليونها روس را به کام مرگ فرستاد درخواست سلاح و مهمات کرد.

ارباب برايش فرستاد.با سو استفاده از ضعف دولت مرکزي ايران با حمله به مراکز دولتي عده اي نظامي بيگناه که وظيفه شان حفظ آذربايجان بود را به قتل رساند و دولت مستقل در آذربايجان ايجاد کرد.

تجزيه آذربيجان يعني رفتن سر ايران.ارتش ايران در 21 آذر 1325 با حمله به عمال و مزدوران اين گروه بساط کوتاه مدت اين قوم نادان را در هم پيچيدند و به زباله دان تاريخ فرستادند.

حمايت ضمني شما از خائني چون جعفر پيشه وري بسيار مشکوک است.

تاريخ را بهتر مطالعه کنيد.شاهد زنده هم از ان ماجرا ها زياد است.
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر

معرفي گروهک تروريستي ريگي

پست توسط Mil@d »

دیدم بعضی از دوستان به اصطلاح تحصیلکرده حوگیر شده اند و از روی ساده دلی وبی اطلاعی و خامی و شاید غرض ورزی رو به حمایت از یک عده تروریست جانی اورده اند.
مطلب زیر را بخوانید و اندکی بیندیشید.

«جندالله» (جندالشیطان) یک گروه شبه‌نظامی سنی مذهب بلوچ می‌باشد که با نظام جمهوری اسلامی ایران به مبارزه مسلحانه می‌پردازد.

رهبر گروه جندالله عبدالمالک ریگی نام دارد. وی یکی از اعضای طایفه ریگی است.

درگیریهای مسلحانه گروه جندالشیطان
گروه «جندالشیطان» در سال ۱۳۸۴ شمسی ۹ مرزبان ایرانی رابه گروگان گرفتند و در قبال آزادی آنها خواهان آزادی برخی از اعضای گروه خود شده بودند که در دادگاه‌های انقلاب جمهوری اسلامی به عنوان مفسد فی‌الارض به اعدام محکوم شده بودند.

ابتدا مقامات امنیتی نظام جمهوری اسلامی قاچاقچیان مواد مخدر و اشرار را عامل اصلی گروگان گیری معرفی کردند.

گروه «جندالشیطان» در طی یک عملیات که بعدها به عملیات و یا حادثه تاسوکی معروف شد ۲۱ تن از اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در استان سیستان و بلوچستان را به شهادت رساند. دربهمن ماه سال ۱۳۸۵ شمسی شهر زاهدان شاهد انفجار بمبهایی بود که هدف آنها اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در استان سیستان و بلوچستان بودند. در این بمب گذاریها چندین تن از پاسداران انقلاب اسلامی به قتل رسیدند.

مقامات امنیتی جمهوری اسلامی ایران مدعی هستند که این گروه سلاح‌های خود را از ایالات متحده آمریکا دریافت کرده‌است. گفتنی است که این اتهامات توسط جندالشیطان، رد شده‌است.

اهداف مورد ادعای گروه جندالشیطان
عبدالمالک ریگی سرکردهٔ گروه «جندالشیطان» در مصاحبه با رادیو بلوچ، هدف اصلی خود را دفاع از حقوق ملی و مذهبی قوم بلوچ و اهل سنت در استان سیستان و بلوچستان اعلام کرده است!!!!!!!!!!!!!!! :-O

او همچنین با صدای آمریکا مصاحبه داشته‌است. این مصاحبه از سوی مقامات جمهوری اسلامی ایران به دلیل حمایت علنی از تروریسم و نقض قرارداد الجزایر به شدت مورد انتقاد قرار گرفت.

دولت جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با این گروه که آن را تروریستی می‌داند، با کمک وزارت اطلاعات اقدام به شناسایی، دستگیری و اعدام عوامل این گروه نموده‌است.

مجتبی میرعبدالهی مدیرکل روابط عمومی وزارت کشور، روز چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۸۶ در مصاحبه با خبرنگاران اعلام کرد «با همکاری وزارت اطلاعات گروهک تروریستی عبدالمالک ریگی کنترل و سرشاخه‌های اصلی این گروه نابود شده‌اند».

اردیبهشت ۱۳۸۷ شانزده سرباز و پرسنل نیروی انتظامی جمهوری اسلامی در حمله اعضای جندالله به یک پاسگاه در سراوان به گروگان گرفته شدند. این گروه خواستار آزادی برادر عبدالمالک ریگی شد و دو تن از گروگانها را به قتل رساند.

عبدالمالک ریگی

عبدالمالک ریگی رهبر گروه بنیادگرا و سنی مذهب بلوچ موسوم به گروه «جندالله» (به معنای ارتش خدا) است که در منطقه سیستان و بلوچستان به مبارزه مسلحانه با حکومت جمهوری اسلامی ایران مشغول است. این گروه از سوی جمهوری اسلامی ایران و دولت پاکستان به عنوان یک «گروه تروریستی» شناخته می‌شود. سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی وی را متهم به «قاچاق مواد مخدر، آدم ربایی و اعدام برخی از نظامیان ایرانی، بخصوص سپاه پاسداران» کرده است.

عکس دوم مربوط به لحظاتی قبل از شهادت سربازان نیروی انتظامی به اسارت گرفته شذه توسط عبدالمالک ریگی است.
روحشان شاد و قرین رحمت باد.ای کاش ما نیز به جای حمایت از این افراد...کمی به وطن خود فکر کنیم که چه عزیزانی شب و روز بیدارند تا امنیت ان برقرار بماند.
بعد این حرفهای بی ربط مقاومت و...از این جور چیزها را بگوییم.

[External Link Removed for Guests]

بی  
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 52 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

پست توسط ASHK HIKAYESI »

بنده تعریف ایشون رو شنیده بودم ، آخرینش این بود که در دوره ی یکی دو ساله ی حکومت ایشون همه چیز در منطقه ی آذربایجان رو به راه بود و مردم در رفاه بودند . درباره ی صحتش هم الله اعلم . علت سوالم هم این بود که برای اولین بار بود که خواندم کسی درباره ی آقای پیشه وری لفظ تروریست رو به کار برد (عبارت خائن رو شنیده بودم ، اما تروریست ؟؟؟!!!) در توضیحات شما هم درباره ی ایشون اثری از ترور نبود !!! درسته ؟! :-o
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

ASHK HIKAYESI نوشته شده: در دوره ی یکی دو ساله ی حکومت ایشون همه چیز در منطقه ی آذربایجان رو به راه بود و مردم در رفاه بودند
. درباره ی صحتش هم الله اعلم . علت سوالم هم این بود که برای اولین بار بود که خواندم کسی درباره ی آقای پیشه وری لفظ تروریست رو به کار برد (عبارت خائن رو شنیده بودم ، اما تروریست ؟! :-o

دوست عزیز که میدانم چیزی در دلت نیست فقط یک سری اطلاعات غلط و بی پایه را در ذهن داری.

گفتب رفاه آذربایجانی ها در دوره پیشه وری:!!!!!!!!!!!این جمله عجیب را نیز من اولین بار است که می شنوم .عزیز من شما مثل اینکه به بحث استقلال و کشورداری ملتفت نیستید.
کشورداری.اقتصاد می خواهد.تاسیسات زیربنایی می خواهد.کشاورزی خوب می خواهد.صنعت می خوهادو ........

آخر آذربایجان ان موقع اگر نفت خوزستان نبود چطور درآمد سالانه داشت که بودجه بندی کند!!!!!!!
سرنوشت کمونیسم شوروی را دیدیم که چه جنایت تاریخی را به بار اورد.در سال 1990 و فروپاشی شوروی دختران کشورهای تازه استقلا یافته اروپای شرقی چون هیچ چیز نداشتند به اروپای غربی مهاجرت اجباری کردند و به تن فروشی مشغول شدند.
این تازه یک مورد از اثار کمونیسم است.
میلیونها کشاورز فقط به خاطر اینکه حق مالکیت می خواستند قتل عام شدند.
اقتصادی که اصلا وجود نادشت همه چیز کوپنی و......صد جور فاجعه دیگه که اسنادش موجود است.

دوست عزیز فرض کن پیشه وری کمونیست بیشتر در اذربایجان دوام می آورد ببین از آذربایجان چه چیزی می ساخت.خدا را شکر که دوامی نیافت.

در رابطه با ترور من نمی دانم کشتن پلیس و ارتشی ان زمان و هر کسی که برای اداره اذربایجان به انجا اعزام می شد اگر ترور محسوب نشوذ اسمش چیست.
تعریف ترور پیش شما چیست.مگر حتما باید با بمب انتحاری کسی را منفجر کرد.

کشتار بیگناهان توسط هر شخصی تروریسم محسوب می شود.اگر با تعریف کلمه مشکل دارید به فرهنگ لغت مراجعه کنید.

یا علی.
  بی  
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

Darya salar MILAD, سلام دوباره
دوست عزيز در مورد تاريخ دقيق حمله سپاه به عراق اون چيزي كه من به خاطر دارم اوائل ارديبهشت 81 بود .وشايد در مورد تاريخ دقيق اشتباه ميكنم :? در مورد تعداد موشكها آمار مختلفي ارائه شده
بي بي سي از 68 موشك وبرخي شبكه هاي ديگه از 56 موشك وشبكه هاي ديگه هم آمار متفاوت ارائه دادند .حتي شبكه هاي ايراني هم تعداد متناقضي رو اعلان كردند .اما در مورد نوع موشكها برخي منابع از موشك گراد وبرخي ديگه از فراگ وبرخي هم از اسكاد نام بردند .اما در همون ايام يكي از پرسنلي كه مستقيما در شليك موشكها از پادگاني در مريوان شركت داشت تصادفا با يكي از دوستان من هم دانشگاهي بود وگفته بود كه موشكها بصورت الكترو اپتيكال يعني تلوزيوني هدايت ميشدند _يعني كروز بودند_وضمنا اين موشكها به چندين مركز شليك شده بود .ميزان خطاي موشكها نسبت به هدف تنها 25 متر بوده ونقطه ضعف موشكها قدرت تخريب نسبتا كم آن بوده متاسفانه اون دوست من چون به اين جور مسائل آشنائي نداشت (دانشجوي علوم سياسي بود )اطلاعات بيشتري نگرفته بود حتي اسم موشك رو نپرسيده بود ومن هم كمتر ميتونستم او را ببينم
در مورد تروريستها اين مطلب رو اضافه كنم كه در كردستان هم گروهي به نام سازمان فدائيان خلق كردستان حضور داشتند
وطبق برنامه ريزي قبلي ميخواستند از خالي شدن پادگان لشكر28 در تعطيلات عيد استفاده كرده ودر تاريخ 3/1/58 اقدام به شورش كنند وتبليغات اونها هم براي كشاندن مردم به درگيري ها اين بود كه به اصطلاح دولت جديد انقلابي شيعه است وقصد دارد حق سنيها را پايمال كند اين تبليغات به حدي شد كه در تاريخ 27/12/57 شورش در شهر سنندج شروع ودر ابتدا با خيانت عده اي افراد خائن پادگان ژاندارمري سنندج كه روبروي پادگان لشكر 28 بود سقوط كرده واسلحه ها به غارت رفت و....
ضمنا تو كردستان گروههاي ديگري هم بودند با اهميت كمتر از جمله حزب منحله پيكار در راه آزادي كردستان
حزب شفق سرخ -وحزب پژواك(با پژاك فرق ميكنه )وهمه اونها هم از مشي سياسي سوسياليزم پيروي ميكردند
برادر من تو سالهاي 69 تا 71 در تيپ 3 از لشكر 64 اروميه در منطقه سردشت خدمت ميكرد .ايشون تعريف ميكرد كه اون موقع چند پاسگاه سپاه هم تو همون منطقه بودند دمكراتها در يك حمله ناجوانمردانه 2 تا از پاسگاههاي سپاه رو اشغال و تعدادي رو شهيد و36 نفر رو هم به عراق منتقل ودر مراسم عروسي اعضاءخود در مقابل پاي عروس وداماد سر بريدند :-O
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

armin7, عزيز
اولا كه زبان رسمي سايت فارسيه نه فينگليشي
دوما كرد هم يكي از نژادهاي ايرانيه مثل ترك و بلوچ و لر و ...
سوما چيزي كه حسن2568, گفت حقيقت داره ، من هم از يه بنده خدايي كه زمان جنگ اسير جدايي طلب‌ها بوده اين رو شنيدم ، چيزي كه من شنيدم اينچنين بود :
«عروسي فرزند يكي از بزرگان روستا بود ، موقعي كه مي‌خواستن عروس رو به خونه‌ي داماد ببرن ميان و چند اسير بسيجي و ارتشي رو مي‌برن ، بعدا فهميديم كه اونا رو جلوي پاي عروس سر بريدن»

مي‌بيني دوست عزيز ، در ضمن متذكر بشم كه مادر من هم يه كرد هست و من به اين افتخار مي‌كنم و اين كه يه عده خائن سر مدافعان وطن رو بريدن دليل بر اين نيست كه كرد ها همه اينجوري هستن :x
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”