13 مکان حساس سانسور شده توسط Google earth

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

Re: 13 مکان حساس سانسور شده توسط Google earth

پست توسط Mil@d »

مگه گروه ریگی هواپیمای بدون سرنشین داره؟ فکر کنم منظور ارنستو رو اشتباه متوجه شدید. منظور ایشون حمله ی ریگی به سراوان بود نه حمله ی ایران به گروهک تروریستی ریگی

آره آخه یکم جمله بندی ارنستو خاصه... و از گویش محلی در صحبت هاش استفاده می کنه :-)

منظورم هواپیماهای بدون سرنشین قرارگاه مشترک رسول اکرم مستقر در زاهدان بود...
البته سال 85 که وضع عبدالمالک خوب بود و پولها به سرعت از ریاض و ابوظبی می رسید یک فروند هلی کوپتر نیز با توجه به بی صاحبی بلوچستان پاکستان و عدم کنترل دولت مرکزی پاکستان بر آن در اختیار داشتند که از سرنوشت این هلی کوپتر اطلاعی دست نیست...فقط مدرک و منبع نخواهید که این هلی کوپتر کجا بوده و نوعش چی بوده و خلبانش کی بوده و شماره رجیسترش چیست و روسی بوده یا آمریکایی...
  بی  
Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: دیار عاشقان
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 74 بار
تماس:

پست توسط Ernesto_Rommel »

هلیکوپتر روسی! بود
با همون تیکه انداخته بود به احمدی نژاد!

بچه های سپاه اینطور میگفتند .... و البته کلی شاکی بودند ...

راستی بابا جمله بندی چیه؟! :-)

خوب گروهک جندالله تنها گروهک و تنها نیرویی بود که تیو سراوان قیامت به راه انداخت و با صدتا عملیات قابل شستن نیست!
در کل از اون حادثه به بعد وقتی میگن سراوان یعنی گروهک جندالله!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

, :x

در مورد اسرائیل، من با نسخه رایگان به وضوح توانستم بخش های مختلف را با کیفیت بالایی ببینم، فراموش نکنید که جایگاه و موقعیت مکانی هم در کیفیت تصاویر بسیار اثر گذار است، مثلاً آبادان و شیراز و کلاً مناطقی که دشت مانند باشند از وضوح بالاتری برخوردار هستند.

البته شما اگر بررسی کنید اسرائیل به خوبی واضح هست، همینطور ذرات خانه های هسته ایش در قسمت های جنوبی آن. نزدیک خلیج.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 502 بار
سپاس‌های دریافتی: 231 بار

پست توسط hedayat.m »

گوگل بر چه مبنایی عکاسی می کنه؟
چرا جزیره کیش یا بندر شهید رجایی فاقد عکس مناسب هستند ولی تو دل کویر عکسهای با وضوح بالا وجود داره؟

دو نقطه بزرگ در گرین لند هم هست که کاملا سیاه شده، از فاصله 390 کیلومتری به وضوح مشخصه
69 درجه شمالی
38الی 41 درجه غربی
آخرین ويرايش توسط 1 on hedayat.m, ويرايش شده در 0.
  و يارانم
در مشقت هاي فوق الطاقه چندين ساله هيچ مقصودي نداشته و نداريم جز
حفظ ايران از تعرضات خارجي و فشار خائنين داخلي ، تامين آزادي رنجبران ستمديده مملكت و استقلال حكومت  

كوچك  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

. , جان

البته من چون به عکاسی حرفه ای علاقه مند هستم، :o

و یک از رشته های کاری خودم دوربین های مدار بسته هست، کمی در مورد کیفیت تصاویر اطلاعات دارم. قطعاً هر یک از دوستان که در زمینه عکاسی فعالیت حرفه ای یا نیمه حرفه ای داشته باشد می داند که مهمترین عامل در عکسبرداری نور است.

اما در زمینه عکس برداری از جسم متحرک، همینطور در فیلمبرداری از جسم (باز حالت حرکت پیش میاد) یعنی جایی که به هر شکل دوربین یا جسم حر کت کند، بحث دیگری نیز مطرح می شود و آن انعکاس نور است. دوربین های عکاسی حرفه ای به همین دلیل است که از فیلتر های مختلف استفاده می کنند.

در مورد گوگل از هر نوع دوربینی که باشد، دوربین است و نهایتاً به جمع آوری نور می پردازد. آن همه از چه سطحی، شما با زوم کردن تنها عکس هایی را میبیند که در زاویه بسته تری گرفته شده اند اما میزان نور وارد شده به دیافراگم همچنان زیاد است و البته دریا انعکاس نور مناسبی ندارد در حالی که کویر به علت تیرگی خاک به خوبی نور را جذب می کند و از انعکاس نور جلو گیری می کند.

علت تاریک کردن، آتلیه های عکاسی همین است که از انعکاس ناخواسته نور توسط در و دیوار جلوگیری شود. البته فاکتور های دیگری هست اما این موضوع مورد تایید همگان است که انعکاس نور و نور در مجموع بیش از 90% کیفیت تصویر را تعیین می کنند.

بعد از ان رنگ های درون تصویر، و شاید از آخرین موارد نوع و کیفیت دوربین، البته اینها همه فاکتور های جانبی هستند و یک عکاس حرفه ای بدون داشتن همه این فاکتور ها باید بتواند عکسی گویا ارائه کنند (از بحث خارج شد کمی) :o
Fast Poster
Fast Poster
محل اقامت: network
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 486 بار

پست توسط snifferman »

hedayat.m جان در مورد اون مختصات که دادی اشتباه می کنی ( تقریبا مطمئنم)
اینجا دلیلش چیز دیگری است. ببین اونجا قطب شمال است و در قطب تصاویر بحث دیگری دارند
شکل واقعی زمین به شکل کره نیست (انچه در گوگل می بینید کره است)
زمین بیشتر شکل بیضوی 3 محوری است با فرورفتگی در نیمکره شمالی و برامدگی در نیمکره جنوبی یعنی گلابی شکل است
خوب ما تصاویری تهیه می کنیم که مثلا فریم فریم است. وقتی بخواهیم زمین گلابی شکل را روی یک صفحه تصویر کنیم نمی شود و با واسطه سیستم تصویر استوانه ای یا مخروطی این کار را می کنیم
حال تصور کن در استوا اعوجاجی نداریم و ضریب مقیاس 1 است اما در قطب بدلیل تصویر شدن زمین روی سطح کره اعوجاج زیادتر است ( از استوا به قطب اعوجاج زیاد می شود)
خوب معمولا از سیستم تصویر utm استفاده می شود که قطب به صورت خط در آن در می آید (در صفحه)
اما حال که در کره می بینیم در حقیقت انچه خطا در اثر سیستم تصویر بوده در قطب جمع شده و اگر خطوط را دنبال کنی می بینی سیستماتیک و دنباله دار است
اینگونه تجسم کن که صفحات عکس را تصویر کرده و در انجا گره زده اند- در حقیقت در قطب با این سیستم تصویر محصول خوبی نداریم اما چون در قطب کاربری هم وجود ندارد پس خیلی مهم نیست

Negar.int جان نمی دانم کجاشو دیدی اما چند تا عکس گرفتم ببینید! اساسا غیر ممکنه تو تلاویو بتوانی مثل بقیه جاها عوارض رو واضح ببینی ( و تفسیر کنی) نمای کلی شهر که مهم نیست
اگر از زرادخانه منظور دیمونا است که تو بیابون باید باشه اما اگه جای دیگه لطفا مختصات بده ببینم (ممنون)
1- مرکز  [External Link Removed for Guests] 

2-  [External Link Removed for Guests] 

2- یک گوشه تهران (نه مرکز یا جای مهم) [External Link Removed for Guests] 

اما مقایسه بهتر مهرآباد و بن گورین 2 فرودگاه اصلی!

[External Link Removed for Guests] 

فرودگاه اسراییل بن -  [External Link Removed for Guests] 

3- بیروت همسایگی تلاویو
[External Link Removed for Guests] 

4- برلینتصویر [External Link Removed for Guests] 

مسلم است در اسراییل کیفیت به عمد پایین اورده شده در صورتی که طیف رنگی نشان می دهد به خوبی اروپا داده در دست بوده

hedayat.m جان مبنای گوگل معروفیت + نیاز کاربران تجاری است
مثلا نسبت به ایران شاید نیروگاه بوشهر یا تاسیسات نطنز چون زیاد بازدید داره بهتر باشه بعد مراکز استانها و شهرها برای تبلیغ یا یوزر معمولی
اما مثلا اروپا یا امریکا که کاربران تجاری هم هستن خوب بیشتر روش کار می کنه
گوگل برای اینکه عکس با وضوح خوب تهیه کنه هزینه می کند و لزومی ندارد نقاطی را که نیاز نیست با وضوح خوب تهیه کند

میلاد یک نگاه به دهانه اروند و خروجی اروند به خلیج بکن! iQ از پنجره خونه نه ، از گوگل ارت نگاه کنتصویر محل دستگیری نیروهای انگلیس رو می بینی؟ نه چون به کلی اون تیکه محو شده!!!!

Negar.int جان تو بحث عکسهای هوایی و ماهواره ای چند نکته وجود داره
تصویربرداری داده های ماهواره ای یا هوایی با دوربین کمی متفاوت است
بحث وضوح - فاصله کانونی - دقت - ارتفاع پرواز و ارتفاع متوسط منطقه مهم است
زمان عکسبرداری - وسیله و موقعیت آن و ...
اما در کل در بحث هوایی 3 طریق عکسبرداری داریم
frame type که در یک لحظه یک فریم کامل برداشته می شود
line type که در یک لحظه یک لاین برداشت می شود
point type که در یک لحظه یم نقطه برداشت می شود و ....
معمولان 2 مورد آخر پرکاربرد تر است
بحث خطا ها هم به انکسار - کرویت زمین ( در برخی مثل لاین تایپ وجود ندارد ) کشیدگی تصویر در اثر حرکت شاطر (در فریم تایپ ) جایجایی تصویر در اثر اختلاف ارتقاع ، عوارض اعوجاج عدسی و .... که همگی قابل محاسبه و حذف است
در مورد عوارض با رنگ نامناسب مثلا جنگل انبوه - دریا و ... معمولا از داده های طیفی سنجش از دور مثلا باند مادون قرمز استفاده می شود.
یا مثلا در بحث ناوبری در آب یا اندازه گیری عمق آب از ماهواره از سیستم ssl استفاده می شود.
زاویه fov و جهت عکسبرداری هم مهم است
این که عکس قائم گرفته شود یا مایل یا خیلی مایل
فاصله کانونی و میدان دید و ....
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

میلاد یک نگاه به دهانه اروند و خروجی اروند به خلیج بکن! iQ از پنجره خونه نه ، از گوگل ارت نگاه کن محل دستگیری نیروهای انگلیس رو می بینی؟ نه چون به کلی اون تیکه محو شده!!!!

sniifer ...اولا که دهنه خلیج فارس!!!! به نظر میرسه از عوامل شیخ زاید اماراتی باشی :-( به هر حال به یه جایی وابسته هستی..موصاد... سیا.. ;...MI6 از بین این گزینه ها یکی را انتخاب کن!

ضمنا از همین نقطه ای که هستم تا دهنه 60 کیلومتر فاصله داریم...ضمنا اوایل که این جزیان اتفاق افتاده بود من محل رو واضح دیدم...حالا اگر مورد عنایت دوستان بریتانیایی قرار گرفته که دیگه هیچی...
محل برخورد قایق های سپاه با ناوشکن امریکایی در تنگه هرمز نیز واضح نیست.....
جزیره فوق سری فارسی در جنوب بوشهر نیز واضح نیست....
سپاه در این جزیره تاسیسات سری دارد.!!
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

, جان

ضمن تشکر فراوان از اطلاعات شما در مورد تصویر برداری هوایی :smile:

در مورد اسرائیل منظور من مشاهده تصاویر بود، در مقایسه نظیر به نظیر موافق هستم، تصاویر تفاوت دارد اما از نظر منطقی مخالف عمدی بودن تصاویر هستم.

حالا که بحث رسید به اینجا، من یک عکس گرفتم از کوه منطقه خودمون (َشیراز) گذاشتم رو گوگل الان چند ماهی هست (شاید بیشتر از 1 سال) اما خبری از انتشار عکس ما نشد که نشد هیچ، انگار منطقه ما را هم دیگر به روز نمی کنند به سفارش بچه های بسیج :-) قبلاً چند وقت که می گذشت یه تصویر جدید می دیدم اما الان اصلاً تصویرش تغییر نمی کنه :K:L
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

پس کو عکس میلاد جان..دوستان تو را به 124 هزار پیغمبر قسم فقط تو postimage آپلود کنید..بقیه سایتها تازگیا جواب نمیدن!!!
  بی  
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

salar  , جان
مو خو عکسی آپلود نکردم که نمایش داده بشه :?
تصویر
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 120 بار
سپاس‌های دریافتی: 580 بار

پست توسط nima20 »

با سلام
تو بعضي از اين مناطق 13 گانه گفته شده مناطق واضح نيست و چمن نشان ميده من اين رو تو بعضي از مناطق غير حساس ايران هم ديدم
مثلا الان شهر ساري مركز استان مازندران واضح نيست مناطق اطرافش رو هم چمن نشون ميده
سد شهيد رجايي در 40 كيلومتري جنوب اين شهر هم همينجوره
بعضي از دوستان گفتن به خاطر سرعت پايين dial up هست اما من با adsl 128 هم نتونستم واضح ببينم
از دوستان خواهش ميكنم ببينن و اگر نكته يي چيزي هست كه من رعايت نكردم بهم بگن
ضمن سپاس
Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: دیار عاشقان
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 74 بار
تماس:

پست توسط Ernesto_Rommel »

اون عزیزانی که گلایه از عدم وضوح گوگل ارث دارند باید بگم برای اینه که تعداد دفعات زوم هم مورده توجه هست
یعنی مثلا شما میخوای میدان ازادی تهران رو ببینی و قبل شما 1000 نفر هم روش زوم کردند :shock: ، مشخصا کیفیت تصویر بالاتر از مصلا ی تهران هست که مثلا 20 نفر روش زوم کردند 8->

این قاعده همیشه رعایت میشه مثلا برادر من برای نقشه برداری هگمتانه و .... خودش و رفیقهاش یک هغته روزی 400 بار روش زوم کردند تا تونستند کیفیت تصاویر رو به حدی برسونند که متر به متر نقشه برداری کنند :-O
عکسهاشم چاپ شد ....

البته این قضیه مستثنا از برخی استثنائات هست که کیفیت به عمد پائین میاد ... اما اکثر جاهای غیر حساس هم همینطوره
مثلا شهر ما رو عمرا بتونی زوم واضح کنی روش چون کلا با دیال اپ برا مردم سخته زوم کردن و واسه همین کم زوم شده و دقت ماهواره پائینه

ارنستو رومل

یا حق
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”