تمامی دوستانی که منو مورد لطف قرار دادن بی اندازه سپاسگزارم، البته من از گزینه سپاس به صورت تک تک استفاده کردم اما لطف دوستان به قدری زیاد بوده که وظیفه خودم دیدم مجددا و به صورت جمعی تشکر کنم. از مرداویز جان هم سپاس ویژه دارم که همیشه منو مورد لطف قرار داده و اشتیاق منو برای فعالیت مجدد در انجمن برانگیخت.
متاسفانه به دلیل عدم امنیت شغلی و مشکلات مالی برخی از همکاران ما به ناچار چه در سطح عمومی و چه تخصصی گاهی کارهایی میکنن برخلاف اخلاق پزشکی و حرفه ای چه در مواجهه با بیماران و چه در تعامل با سایر همکاران که موجب شرمساری و سرافکندگی جامعه خدمتگذار پزشکی است. ایکاش دولتمردان کوشش جدی در امر بیمه فراگیر همانند کشورهای پیشرفته به عمل بیارن تا هیچ مورد مالی در رابطه پزشک و بیمار وجود نداشته باشه و تبادلات مالی به عهده بیمه باشه تا از این دست مشکلات دیگه نبینیم و از طرفی هم امنیت شغلی جامعه پزشکی تامین بشه و هم امنیت بهداشتی و درمانی بیماران. بد نیست بدونید درآمد و دستمزد پزشکان در ایران یک دهم درآمد پزشکان در سایر کشورهای مشابه ماست در حالیکه بسیاری از مردم توانایی تحمل هزینه های درمانی رو ندارن.
پوزش میخام از اینکه این مسایل در انجمن عکس و نقاشی مطرح شد.
mohsen_3d نوشته شده:با تشکر از کار انسان دوستانه شما مطمئن باشید این کار شما از سوی خداوند بی جواب نمیمونه.
1- میشه توضیح بدید اگه چربی بزنه بیرون چه اتفاقی میفته؟
2- خوشحال میشم اگه کارهایی از این قبیل در این تاپیک قرار بدید.
دوست عزیزم
اگه چربیهای خارج شده کم باشن میشه اونها رو برداشت تا اخلالی در کار ترمیم زخم پیش نیارن اما اگه قسمت عمده بافت چربی کف دست خارج شده باشه باید اونها رو به سر جاشون برگردوند و بخیه کرد. البته باید دقت داشت که بافت خارج شده سالم و زنده باشه وگرنه برگردوندن بافت نکروز شده (مرده) به داخل بدن فاجعه به بار میاره.
باز هم از لطف دوستان گرامی و ارجمند سپاسگزاری میکنم