دیدگان بیدار ( رادارهای هشدار زودهنگام پدافندی در ایران )
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

-
- محل اقامت: يك رسانه
- سپاسهای ارسالی: 72 بار
- سپاسهای دریافتی: 525 بار
- تماس:
Re: دیدگان بیدار ( رادارهای هشدار زودهنگام پدافندی در ایران )
مرسي مرتضي جان. اشتباه از بنده بود. سعي مي كنم عكس هاش رو پيدا كنم براتون

- سپاسهای ارسالی: 559 بار
- سپاسهای دریافتی: 3796 بار
از نقص اطلاعات شما همین رو یاد اوری می کنم که وگا در جنگ گرجستان یک فر وند فنسر شناسایی مجهز به سنگین ترین ادوات جنگ الکترونیک رو سرنگون کرد ، لیبی یک مثال موردی که شما میزنید ، اما این مساله ابدا درست نیست ، ودلیل داره ، من بحث رو خیلی باز نمی کنم از یکی از دلایلش همین رو بدونید ، دره الدورادو بر ÷رواز ارتفاع ÷ایین استوار بود اما در اون زمان در لیبی هیچ راداری و من جمله رادار های اوبورونای ابتدایی توانایی در گیری با اهداف ÷رواز کننده زیر 1000 ÷ا رو به صورت موثر نداشتند ، چینش افتضاح سایتهای راداری هم دلیل دیگه ای بود ، به طور کل مثل اکثر شکستهای اعراب این شکست هم نتیجه استفاده بسیار بد از سلاح بود و نه سلاحهای بد.شما در مورد فرمایشتون در مورد اس-200 هیچ منبعی ارائه ندادید ، و خوب حرفتون غلطه ما اس-200 رو زمانی خریدیم که نمونه های ابتدایی اوننتنها تولید نمی شدن بلکه همگی ارتقا ÷یدا کردند ، هر ند شما به من منبعی برای درستی ادعاتون ندادید ، ولی من این کار رو می کنم: [External Link Removed for Guests] فکر می کنم به اندارزه کافی موثقه!
دوست من موشک های اس-200 ایران مدل های ضعیف شده صادراتی اس-200 میباشند .
در حمله امریکا به لیبی تعداد بسیار زیادی از این سیستمها توسط اف-111 های امریکایی نابود شدند و این سیستم حتی یک شکار در طول تاریخ نداشته و تنها در مقابله با هواپیماهای کم تحرک و با قدرت مانور کم مثل بمب افکن های سنگین موثر و در برابر جنگنده ها حرفی برای گفتن ندارد.
بخصوص که سیستمهای راداری اس-200 به شدت در مقابل جنگ الکترونیک اسیب پذیرند.
در مورد اس-300 هم اگر عکسی یا مدرک موثقی از وجود انها در ایران دارید لطفا ارائه دهید.
.
سامان عزیز ، بعضی وقتا اگه ادم با بعضی اخبار از موضع ضعف برخورد کنه ، اون اخبار ادم رو در خودشون هضم می کنن بجای اینکه ادم بتونه اون اخبار رو در خودش هضم کنه و ازشون نتیجه گیری کنه ، بعضی وقتها بعضی خبر ای به ظاهر خوب ( مثل رزمایش ÷یامبر اعظم ) نشان از ضعفهای بسیار بزرگند ، و بعضی وقتها هم بعضی اخبار مثل همون رژه کذایی نشانگر نقاط امید ، امروز کسانی که مثل شما از یک حس وطن دوستی نگران کشورشون هستند کم نیستند ، این ترس یا بهتر بگم نگرانی خیلی ارزشمنده ، اما لطفا هیچ وقت اجازه ندید قدرت تحلیل و بزرگیتون رودر برابر رخداد ها ازتون بگیره.مثلا وقتی فرمانده نیروی هوایی می آید و میگوید فردا رژه 140 فروندی داریم و پس فرداش اجرا نمیشه اینها همه نشان از ضعف هست!

ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......

-
- محل اقامت: يك رسانه
- سپاسهای ارسالی: 72 بار
- سپاسهای دریافتی: 525 بار
- تماس:
در مورد رژه 140 فروندي، دوستان مطلع مي دونن كه بسياري از اين هواپيماها از پايگاه هاشون بلند هم شدن و اينطور نيست كه به خاطر ضعف هواپيماها رژه كنسل شده باشه

-
- سپاسهای ارسالی: 3003 بار
- سپاسهای دریافتی: 602 بار
از اطلاعات همه دوستان در مورد رادارها ممنون ولی شما چرا حرفی از رادارهای وستینگ هوس یار روزهای سختی جنگ و نیروی هوایی نمی زنید درست نیست با ورود این تازه واردها دوست قدیمی نیرو هوایی را فراموش کنیم 

- محل اقامت: kiev-ukraine
- سپاسهای ارسالی: 57 بار
- سپاسهای دریافتی: 265 بار
- تماس:
از نقص اطلاعات شما همین رو یاد اوری می کنم که وگا در جنگ گرجستان یکفر وند فنسر شناسایی مجهز به سنگین ترین ادوات جنگ الکترونیک رو سرنگونکرد ، لیبی یک مثال موردی که شما میزنید ، اما این مساله ابدا درست نیست، ودلیل داره ، من بحث رو خیلی باز نمی کنم از یکی از دلایلش همین روبدونید ، دره الدورادو بر ÷رواز ارتفاع ÷ایین استوار بود اما در اون زماندر لیبی هیچ راداری و من جمله رادار های اوبورونای ابتدایی توانایی درگیری با اهداف ÷رواز کننده زیر 1000 ÷ا رو به صورت موثر نداشتند ، چینشافتضاح سایتهای راداری هم دلیل دیگه ای بود ، به طور کل مثل اکثر شکستهایاعراب این شکست هم نتیجه استفاده بسیار بد از سلاح بود و نه سلاحهایبد.شما در مورد فرمایشتون در مورد اس-200 هیچ منبعی ارائه ندادید ، و خوبحرفتون غلطه ما اس-200 رو زمانی خریدیم که نمونه های ابتدایی اوننتنهاتولید نمی شدن بلکه همگی ارتقا ÷یدا کردند ، هر ند شما به من منبعی برایدرستی ادعاتون ندادید ، ولی من این کار رو می کنم: [External Link Removed for Guests] فکر می کنم به اندارزه کافی موثقه!
با سلام!

در جنگ گرجستان هیچ SU-24MR سرنگون نشد و تنها دو یا سه فروند فنسر تهاجمی ان هم توسط موشک های دوش پرتاب و سیستم تور ام-1 شکار شدند.
لطفا منبع رسمی رو که میگه در این جنگ سوخو-24 توسط سام-5 مورد هدف قرار گرفته رو معرفی نمایید.
از ویزگی های ذاتی سوخو-24 پرواز و انجام عملیات در ارتفاع بسیار پایینه و سام -5 کلا برای شکار اهداف کم تحرک در ارتفاع بالا طراحی شده و شکار سوخو-24 توسط سام-5 کلا غیر ممکنه.
لیبی مثال موردی نیست و تنها جنگی بود که قبل از جنگ گرجستان سام-5 در اون نقش داشت و در اون جنگ تمامی سیستمهای سام-5 لیبی توسط اف-111 ها نابود شدند.
عزیز من در مورد منبع در رابطه با جنگ لیبی بفرمایید در گوگل سرچ کنید ده ها سایت رو میتونید پیدا کنید.
در مورد سام -5 های ایران هم باز هم تکرار میکنم کلا سیستم اس-200 برای درگیری با اهداف کم تحرک در برد بلند طراحی شده حالا بهینه شده باشه یا نه موشکهای ان توانایی درگیری با جنگنده هایی با قدرت مانور بالا رو ندارند و فشار جی کمی رو میتونند تحمل کنند. عملا این سیستم در نبرد های امروزی به جز در مقابل بمب افکن های سنگین کاربردی نداره.
لطف کنید با مدرک سخن بگید .
در مورد مدارک بنده در مورد سام-5 هم بفرمایید کمی در مورد این سیستم مطالعه بفرمایید!
با احترام!

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
, عزیز بنده کاری به ساقط شدن یا نشدن شمشیرباز اطلاعاتی روسیه توسط اس.200
ندارم ولی شما گفتید این جنگنده کارش اینه که در ارتفاع خیلی پست حرکت کنه و چون اس.200 مخصوص ارتفاع بالاست در نتیجه شما حرف دوست ما رو کذب می دونید،حال من یه سوال دارم از شما،اصولا کار جنگنده های شناسایی مگر اینه که از ارتفاعات متوسط و بالا عکس هوایی تهیه کنند؟
در مورد دوست دیگری که فرموده بودند مقاله صهیونیستی می خواستم بگم لطفا موارد دروغ بودن رو مشخص کنند و از صحبتهای بی پایه در متهم ساختن افراد بپرهیزید
دوست عزیز گردان ۲۳م.م که دیگه اسمش روشه !شما در همچین جایی منتظر دیدن رادار های استراتژیک و راهبردی نیروی هوایی بودین!؟
ندارم ولی شما گفتید این جنگنده کارش اینه که در ارتفاع خیلی پست حرکت کنه و چون اس.200 مخصوص ارتفاع بالاست در نتیجه شما حرف دوست ما رو کذب می دونید،حال من یه سوال دارم از شما،اصولا کار جنگنده های شناسایی مگر اینه که از ارتفاعات متوسط و بالا عکس هوایی تهیه کنند؟
در مورد دوست دیگری که فرموده بودند مقاله صهیونیستی می خواستم بگم لطفا موارد دروغ بودن رو مشخص کنند و از صحبتهای بی پایه در متهم ساختن افراد بپرهیزید
دوست عزیز گردان ۲۳م.م که دیگه اسمش روشه !شما در همچین جایی منتظر دیدن رادار های استراتژیک و راهبردی نیروی هوایی بودین!؟
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر

- محل اقامت: kiev-ukraine
- سپاسهای ارسالی: 57 بار
- سپاسهای دریافتی: 265 بار
- تماس:
کیارش جان با سلام خدمت شما
دوست صحبت بنده در مورد سوخو-24 بود نه دقیقا مدل SU-24MR .چون کلا در این جنگ اصلا هیچ سوخو-24 چه از مدل تهاجمی و چه از مدل جنگ الکترونیکی توسط این سیستم هدف قرار نگرفت.
دوست من توجه شما رو به این متن به زبان روسی جلب میکنم:
. :
اس-200 ( بر طبق طبقه بندی ناتو-سام-5 "گامون" ) سیستم ضد هوایی برد بلند .طراحی شده جهت دفاع برد بلند بر ضد بمب افکن ها و وسایل پرنده استراتزیک دیگر (بمب افکن ها )
در ضمن این سیستم در سال 2001 از خدمت کشور روسیه خارج شد.
قابل ذکر است که سیستم های تحویلی به ایران از مدل های ضعیف و کوتاه برد اولیه میباشند با این مشخصات:
اس-200 آ -انگارا -
مدل موشک ها ب-860 /5ب21 و یا ب-860 ار/5ب21آ
در سال 1967 عملیاتی شده
برد: 160 کیلومتر و ارتفاع 20 کیلومتر
دوست صحبت بنده در مورد سوخو-24 بود نه دقیقا مدل SU-24MR .چون کلا در این جنگ اصلا هیچ سوخو-24 چه از مدل تهاجمی و چه از مدل جنگ الکترونیکی توسط این سیستم هدف قرار نگرفت.
دوست من توجه شما رو به این متن به زبان روسی جلب میکنم:
С-200 (по классификации НАТО — SA-5 «Gammon») — зенитно-ракетный комплекс дальнего радиуса действия. Предназначен для обороны больших площадей от бомбардировщиков и других стратегических летательных аппаратов
. :
اس-200 ( بر طبق طبقه بندی ناتو-سام-5 "گامون" ) سیستم ضد هوایی برد بلند .طراحی شده جهت دفاع برد بلند بر ضد بمب افکن ها و وسایل پرنده استراتزیک دیگر (بمب افکن ها )
در ضمن این سیستم در سال 2001 از خدمت کشور روسیه خارج شد.
قابل ذکر است که سیستم های تحویلی به ایران از مدل های ضعیف و کوتاه برد اولیه میباشند با این مشخصات:
С-200А «Ангара», ракета В-860/5В21 или В-860P/5В21А, появился в [External Link Removed for Guests], дальность 160 км высота 20
اس-200 آ -انگارا -
مدل موشک ها ب-860 /5ب21 و یا ب-860 ار/5ب21آ
در سال 1967 عملیاتی شده
برد: 160 کیلومتر و ارتفاع 20 کیلومتر

در جنگ گرجستان هیچ SU-24MR سرنگون نشد و تنها دو یا سه فروند فنسر تهاجمی ان هم توسط موشک های دوش پرتاب و سیستم تور ام-1 شکار شدند.
در مورد اين فنسر مي تونيد به اعترافات خدمه دستگير شده اين هواپيماي شناسايي كه در طراف تسخينوالي ساقط شد رجوع كنيد ،اعترافات رسمي خدمعه از تلوزيون دولتي گرجستان پخش شد ،
در اين جنگ يك فروند بك فاير هم ساقط شد كه در مورد موشك ساقط كننده بين بوك و وگا شك هايي وجود داره
منبع:
[External Link Removed for Guests]
گفته هاي بعدي شما رو اصلاح مي كنم ،از ويژگي هاي نمونه هاي تهاجمي فنسر عمليات در ارتفاع پائينه ،به نظر شما عمليات شناسايي در ارتفاع پايين معني داره؟
در مورد سام -5 های ایران هم باز هم تکرار میکنم کلا سیستم اس-200 برای درگیری با اهداف کم تحرک در برد بلند طراحی شده حالا بهینه شده باشه یا نه موشکهای ان توانایی درگیری با جنگنده هایی با قدرت مانور بالا رو ندارند و فشار جی کمی رو میتونند تحمل کنند. عملا این سیستم در نبرد های امروزی به جز در مقابل بمب افکن های سنگین کاربردی نداره.
اول اينكه تكرار يك حرف چيزي به اعتبار اون اضافه نمي كنه ،من منتظر ارائه منبعي موثق از سوي شما هستم و اميدوارم اين انتظار بي نتيجه نمونه !
دوم اينكه جنابعالي يا اصل مطلب رو درست درك نكرديد يا صورت مساله رو پاك ميكنيد.
چرا من به سيستم وگا اشاره كردم؟ براي حفاظت از پايگاههاي راداري ،
من گفتم حفاظت در برابر هواژيما هاي چالاك و تهاجم سخت ؟ پراولر يا گراولر به نظر شما جنگنده هاي چابك و مانور پذيريند؟( گراولر طبيعتا چابكه اما در حين ماموريت نمي تونه مانور هاي احتراز انجام بده ).
همه اگاهيم كه وظيفه سيستمهاي وگا يا گامون حفاظت از سيستمهاي پدافندي در برابر پرنده هاي شناسايي يا جنگ الكترونيكه ،هر چند برداشت شما از عدم كار امدي وگا هم برداشت نادرستيه ، اگر شما در سيستمي مثل موشك كروتال نياز به 21 جي قابليت مانور رو مي بينيد به اين دليله كه قسمت عمده مسير پرواز صرف دستيابي به هدف ميشه و نه "نگه داشتن" iهدق در خط ديد ، اس-200 يك موشك 2800 كيلوگرمي و سنگينه ،چون نيازي به مانور پذيري بالايي نداره ، موشكهاي ميان برد يا دور برد به دليل حذف ترم دستيابي به هدف ، ذاتا اگه بتونن همپاي جنگنده رقيب مانور پذيري داشه باشن به راحتي ميتونن از پس انجام ماموريت خودشون بر بيان ( به شرطي كه در برد هاي كم اقدام به رهگيري نكنن) ، و اين يعني 6 تا 10 جي قابليت مانور كه اين ميزان براي وگا قابل دسنيابيه .
در مورد مدلي اس-200 ها هم فكر مي كنم منبع بنده بحث رو تموم كرد ،
اين تاپيك در مورد رادار هاي پدافند هوايي و شما داريد بحث رو منحرف مي كنيد ، اگر در مورد رادار ها ابهامي وجود داشت در خدمتم اما در مورد سيستمهاي پدافندي تا ارائه مقاله و تاپيكش بحث رو به بعد موكول كنيم براي همه بهتره.

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
گاما و کاستا دو عضو لاینفک گردانهای S-300PMU3 و S-400 شناخته می شوند
با توجه به نوشته های دوست عزیز اقای Morteza313 و نمایش رادار ها در رژه , احتمال وجود S-300 {حتی برای یک گردان هم شده } وجود دارد ؟
آیا ميتوان چنين نتيجه گيری از مطلب ذکر شده نمود ؟

پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

-
- سپاسهای ارسالی: 329 بار
- سپاسهای دریافتی: 448 بار
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
چند ماه پیش برای کاری حدود یک ماه بوشهر بودم و توی پایگاه هوایی این رادارهای نبو رو با چشم خودم دیدم که البته چون فکر نمی کردم اهمیت زیادی داشته باشه ازشون عکس نگرفتم
چند ماه پیش برای کاری حدود یک ماه بوشهر بودم و توی پایگاه هوایی این رادارهای نبو رو با چشم خودم دیدم که البته چون فکر نمی کردم اهمیت زیادی داشته باشه ازشون عکس نگرفتم
[FONT=System][External Link Removed for Guests]
[FONT=System]
[FONT=System]618
[FONT=System]
[FONT=System]618

سامان جان دو گردان اتشبار S-300 PMU1 كه به نقلي از بلاروس خريداري شده بودند ، در اطراف تهران و اصفهان مستقر هستند ،البت اين حرف تامكوپره ،
اما اگه دو باره مقاله بارابانوف رو چك كنيد:
اين عبارت رو خواهيد ديد:
ARMS-TASS reported that pre-contractual discussions had also touched upon possible deliveries of the S-300PMU1 (SA-10) air defence missile systems and the Nebo, Kasta, Gamma and Polyana air-defense radars. Iran also reportedly showed an interest in acquiring T-90S tanks and the Nona-K 120 mm towed gun. 23
سامانه هايي به مراتب مهم تر از اس-300 هم تحويل شدند ، ساما نه پيچورا 2 كي ، ازجمله سيستمهاي خيلي مهميه كه به قول همين ميخائيل جان و چند منبع ديگه تحويل شده و اي سيستم يه سيستم خيلي خيلي موثر و مهمه.
اما اگه دو باره مقاله بارابانوف رو چك كنيد:
اين عبارت رو خواهيد ديد:
ARMS-TASS reported that pre-contractual discussions had also touched upon possible deliveries of the S-300PMU1 (SA-10) air defence missile systems and the Nebo, Kasta, Gamma and Polyana air-defense radars. Iran also reportedly showed an interest in acquiring T-90S tanks and the Nona-K 120 mm towed gun. 23
سامانه هايي به مراتب مهم تر از اس-300 هم تحويل شدند ، ساما نه پيچورا 2 كي ، ازجمله سيستمهاي خيلي مهميه كه به قول همين ميخائيل جان و چند منبع ديگه تحويل شده و اي سيستم يه سيستم خيلي خيلي موثر و مهمه.