قرار شرکت ماکروسافت تا 2018 از اکس باکس پشتی بانی کنه پی اس 3 هم هیچ پوخی نخواهد شد اگر همین بازی هایی مثل متال گیر و گاد آف وار و چنتای دیگرو نداشت من اصلا پولمو دور نمی ریختم یه پی اس 3 هم بخرم من حالا جفتشو دارم پی اس 3 نه سیستم آنلاینش کار می کنه نه آنچنان بازی هاش در (اختصاصی ها) در سطح یک بازی گیرا است نه خیلی موضوعات دیگه ولی من علان 3 ساله دارم اکانت اکس باکس لایو می گیرم پولی که طی این سه سال برای لذت بی شمار بازی آنلاین دادم در حد 2 تا بازی PS3 هم نیست سالی 39.99 یورو که واقعا برای یک کنسول ایده عاله راستی این حرف آخرت خیلی باحال بود عزیز در روی کاغذ گرافیک ps3 و XBOX360 باهم اندکی فرق می کنه در واقعات که اصلا شبیهن فقط این قضیه بر می گرده به حق کپی رایت و حقوق این شکلی که اتخیاری میکنه بازی ها رو من با افتخار می گم ACE COMBAT 6 رو 6 ماه قبل از کنسول داران پی اس 3 بازی کردم (البته نسخه ps3 هم یه مدت دستم بود هیچ فرقی با اکس باکس نداره هیچ اکس باکس بسیار روانتر بازی رو اجرا هم می کرد ) همین طور برای بازی های دیگر البته این خیلی نامردیه که نگیم رندر کننده ی کارت گرافیکی و سی پی یو پی اس تری سرتره یه نکته تا یادم نرفته اگ خیلی گرافیک پی اس 3 زو دوست داری به این نکته هم باید توجه کنی که برای استفاده از FULL کیفیت بازی باید 100% تی ویت HD باشه وگرنه از پی اس 2 هم کمتره پی اس 3

.