سخنان تاریخی بابک خرمدین هنگامیکه اعراب دست و پایش را بریدند
مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 1043 بار
- سپاسهای دریافتی: 3151 بار
Re: سخنان تاریخی بابک خرمدین هنگامیکه اعراب دست و پایش را بریدند
SAAMY4 نوشته شده:EPEX میشه منابع مطالعاتی خودتون رو بگید تا ما هم بهره کافی ببریم
بنده با تمام احترامی که برای این جوانان قائلم باید بگویم اکثر این افراد به صورت پراکنده مطلبی را مطالعه می نمایند و همواره نیز تشنه تایید طلبی هستند.
بنده عادت کردم شما هم باید عادت کنید.
حال اگر به راستی شما به گفته های خود اطمینان دارید بیایید تا این یادداشت پیشین بنده و شما را به قضاوت عامه واگذاریم و هر کس هر حرفی دارد خودش برود ثابت کند(حرف مفت هزینه ندارد)
ولی باید دانست که آن سد استواری که در جلو افکار توده گذاشته شده بود و جنابعالی هم در پناه آن بودید شکسته شده و اکنون جز دلیل و منطق چیزی نمی تواند جلوی آن را بگیرد ،اگر دارید که چه بهتر وگرنه دیگر با سکوت و تکفیر و یا فاسدالعقیده خواندن و استکان آب کشیدن نمی توان جلوی سیل احساسات مردم ایستاد .
مرداویز.م
Work hard in silence
Let your success
Be your noise
Let your success
Be your noise

-
- سپاسهای ارسالی: 326 بار
- سپاسهای دریافتی: 1085 بار
دوستان دشمنان ما ما را سگ و مجوس خطاب مب کنند که اصلا مهم نیست چون این دو حرف اصلا ضد ما نیست بلکه خودشان اثبات ماست اولا مجوس عربی شده مگوس بوده و مگوس یا هما مغ به راهبان زرتشتی گفته میشده از آنجایی که اروپاییان کار این راهبان زرتشتی را جادوگری می دانستند لذا واژه MAGIC به معنی جادو ازریشه همان مگوس ساختند . دوما بعضیها مارا سگ خطاب می کنند اصلا مهم نیست چون در زندگی مردمان ایران باستان سگ بسیار مهم بوده اگر دقت کنید میبینید که سگ یا و یاور کشاورزان است در زبان فارسی اسم پسر طهمورث(تهمورس) موجود است که معنای آن صاحب سگ قدرتمند می باشد پس اصلا سگ بودن و مجوس بودن مهم نیست.مشابه این اشتباه را بعضی در ایران میکنند و اسراییلیها را صهیونیست میگویند غافل از اینکه صهیون خود نام تپه ایی است که اورشلیم(بیت المقدس)بر آن بنا شده.سر آخر در جواب به آن آقا که فرموده اند بابک نمونه ایی از کوروش بوده و ما را شوئونیست خونده عرض کنم که ایشان بهتر است بروند فیلمهای کشتار ارامنه به دست ترکان عثمانی و همینطور قتل عام دارفوریهای مسلمان به دست اعراب سودانی را ببینند(یا در اینترنت سرچ کنند)تا بفهمند ملتی حق دارد از پادشاه دادگستر خود و بیانگذار حقوق بشر و همچنین از قهرمان ملی خود که از ناموس این مردم دفاع کرده اسطوره بسازند تا خدای ناکرده روزی این جنایات تکرار نشود.

-
- سپاسهای ارسالی: 962 بار
- سپاسهای دریافتی: 363 بار
[quote="EPEX" اگر این اقا33000 تن از سپاهیان عباسی را کشته بود مطمئن باشید چیزی از آن امپراطوری عظیم باقی نمی ماند!
[/quote]
دوست عزیز شما اگه مطلب رو با دقت بیشتری می خوندید متوجه می شدید که بابک بیست سال با اعراب جنگیده پس 33000 نفر رو یک جا نکشته و طی بیست سال سال این کار رو کرده پس دلیلی نداره که چیزی از اون امپراطوری عظیم باقی نمونه .
[/quote]
دوست عزیز شما اگه مطلب رو با دقت بیشتری می خوندید متوجه می شدید که بابک بیست سال با اعراب جنگیده پس 33000 نفر رو یک جا نکشته و طی بیست سال سال این کار رو کرده پس دلیلی نداره که چیزی از اون امپراطوری عظیم باقی نمونه .
همراه با اعتقادات ، در عصر ارتباطات [External Link Removed for Guests]
جنبش مبارزه با صهیونیزم ، اومانیسم و فراماسونری (مصاف) [External Link Removed for Guests]
جنبش مبارزه با صهیونیزم ، اومانیسم و فراماسونری (مصاف) [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 1041 بار
- سپاسهای دریافتی: 1699 بار
EPEX نوشته شده:![]()
در تاریخ طبری امده است در حمله اعراب به ایران بیش از 500 هزار عرب برای غارت تیسفون حمله ور شدند
بعد این عدد 33000 اینقدر برای شما بزرگ و اغراق امیز است!
تحریف تاریخ با این روشها نخ نما شده است!لطفا تاکتیک دیگری برگزینید!
فعلا که شما دارید تاریخ رو تحریف می کنید نه من! فقط چند تا سوال پرسیدن هم مگه میشه تحریف تاریخ!؟
البته من همیشه به استعداد شگرف شما شونیست ها در تاریخ سازی و اسطوره پرستی غبطه خوردم! فقط خواهش میکنم اگه دفعه ای دیگه خواستید تاریخ بنویسید جوری دروغ بگید که بشه بعدا جمعش کرد!اخه عزیز من یه می گم منطق و عقل هم چیز خوبیه، شما چطور ادعا میکنید که 500 هزار عرب به تیسفون حمله ور شدند، اخه شبه جزیره عربستان با آب و هوایی خشک ، زندگی قبیله ای و نیمه متمدن که بزرگترین شهرش مکه کمتر از10 هزار نفر جمعیت داشته !مطمئنا کمتر از 50 هزار نفر کل جمعیت آن بود چه برسد به داشتن این تعداد مرد جنگی!! در ضمن کل جمعیت ان روز بشر25 میلیون نفر تخمین زده میشدو عربستان از کم جمعیت ترین آنها بود
![]()
- حالا برفرض محال این همه نیروی جنگی را اعراب داشته باشند ، گرد اوری، سازماندهی و پشتیبانی این نیروی عظیم و همچنین به حرکت در آوردن آن برنامه ریزی طویل المدت و هزینه ی بسیار گزافی را طلب می کند که از توان بزرگترین امپراطوری های آن زمان برنمی امد چه برسد به مشتی عرب به تعبیر شما سوسمار خور!
- در ضمن به گفته ای شما و امثال شما ر آن زمان امپراطوری عظیم ،پیچیده و پیشرفته ای ساسانیان که یکی از دو قدرت زمان خود بود در ایران حکومت میکرد ، اما این امپراطوری مثل آب خورن مغلوب 20 هزار سپاهی عرب که توان رزمیشان کمتر از یک لژیون رومی بود ، شکست خورد!! حالا ما دم خروس را باور کنیم یا قسم عباس رو!
من به شما بگم 20 هزار تن از نیروهای طالبان با کلاش رفتند و آمریکا رو تسخیر کردند! شما و هیچ فرد عاقلی این حرف را باور نمیکنید
اگر منظور شما از پیش کشیدن این موضوع، اثبات اینه که قدرت ایران باستان بزرگنمایی شده و ساخته و پرداخته ذهن ما باصطلاح شوونیست هاست، باید خدمتتون عرض کنم به کوری چشم حسودان و دشمنان ایران اسناد تاریخی این مدعا در فارس و پاسارگاد و بیستون و ... همچنان موجود است و خود نمایی میکند.
و اگر منظور دیگری دارید بفرمایید تا ما هم ملتفت شویم
اگر هم نه پیرو مکاتب تخیلی مانند پور پیرار هستید، باید عرض کنم تغییر عقیده شما امکانپذیر نیست.
[External Link Removed for Guests]
زانو زدن والرین، امپراطور روم مقابل شاپور اول
ای فرزندان ایران زمین، با میراث پدران خود آشنا شوید و به آن ببالید که هرچه ببالید باز هم کم است.
ای مگس عرصه ی سیمرغ نه جولانگه توست عِرض خود می بری و زحمت ما می داری

لطفا تاکتیک دیگری برگزینید!
اخه عزیز من یه می گم منطق و عقل هم چیز خوبیه، شما چطور ادعا میکنید که 500 هزار عرب به تیسفون حمله ور شدند، اخه شبه جزیره عربستان با آب و هوایی خشک ، زندگی قبیله ای و نیمه متمدن که بزرگترین شهرش مکه کمتر از10 هزار نفر جمعیت داشته !مطمئنا کمتر از 50 هزار نفر کل جمعیت آن بود چه برسد به داشتن این تعداد مرد جنگی!! در ضمن کل جمعیت ان روز بشر25 میلیون نفر تخمین زده میشدو عربستان از کم جمعیت ترین آنها بود
!