صندلی داغ با حضور Sand Fighter...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

Re: صندلی داغ با حضور Sand Fighter...!

پست توسط sand_fighter »

SAMAN نوشته شده:سلام دوباره تصویر تصویر

آقا باباک شما فکر میکنم اولین مهمانی هستید که با این سرعت به سوالات جواب میدید! این خیلی خوبه تصویر تصویر تصویر

ولی یه کم صندلیتون سرده! چرا؟ بابا یه کم پر شور تر! ( جواب مسخره بازی هامونو بده! تصویر)
داغش می کنم برات
در مورد پرچم بعد از CAPTAIN PILOT (حاج رامین تصویر) دومین نفری بودید که به رنگ شناسی و پرچم شناسی پاسخ درست دادید تصویر احسنت! تصویر
تصویر
مطمن باش چون نقاش هستی بعدا"چند تا عکس میگذارم که تحلیلشون کنی! تصویر

5 سوال داغ جهت گرم شدن جبهه جنگ و شلیک آنها به سمت مرز های تفکرات شما!!!
من که تو سنگرم با تفنگ 106بیا جلو تصویر

1- قانون پذیری یا گذشت و جوانمردی:

مثال: اتوبوس خالی هست. صندلی های زنان پر شده اما صندلی های مردان خالی هست. قانونا" زنان نباید وارد حریم مردان شوند. از یک طرف دیگر چون هوا گرم هست و دور از انصاف هست که یک مرد نشسته باشد و یک زن سر پا باشد. و از طرف دیگر ممکن است زنان پر توقع شوند و در زمانی که اتوبوس قرار است پر به مقصد برسد زنان در همان ایستگاه اول بر صندلی مردان بشینند.

و یا مثال های دیگر مثل جمع کردن دست فروشان از کنار خیابان! خلوت شدن پیاده رو و در عوض بیکار شدن بعضی عوام!

2- بابک وقتی در کنار خیابان عبور میکند به چه کسانی کمک میکند؟ با دیدن پسرک واکسی چه حسی بهت دست میده؟
حس این که همیشه خدایی هم بالا سرت است اگر به قدرت برسی مقرور نباش
اصلا من به کسی کمک نمی کنم !!!! بابا من صبح ها می رم تجریش ستارمم می برم شروع می کنم زدن یه پارچه هم می گذارم تو کولم شبیه کوژپشت نتردام می شیم شبی صد هزار تومان کاسبیم حالا کمک می کنی به من؟تصویرتصویر
نه بی شوخی من عضو یه انجمنی هستم که کمک می کنه به بچه های بی سرپرست برنامه های مختلفی می گذاره برای آموزش برای مثال سال پیش من به یک مطقه ی دور افتاده رفتم برای تدریس درس هنر به بچه دبستانی ها کلا من کمکم رو به این صورت انجام میدم در غیر این صورت خیر من در خیابان پولی به کسی نمیدم اببته به بعضی ها چرا اگر فکر کنم کار درستی باشه (که نیست)

3- آیا معتاد بیمار است یا فردی ظالم, خوش گذران و ملعون؟ چون ما فرضیه بعضی دوستان که معتاد را بیمار میدانند هیچ وقت نمی پذیریم!
بگذار یه خاطره برایت تعریف کنم : چند وقت بود من به یه گداء در تجریش کمک می کردم از نظر مالی هر روز یه 200 تومانی 100 تومانی کمک می کردم این قضیه مال چند سال پیش بود یه روز تو همون ایام رفتم بانک داشتم پول می ریختم به یه حسابی که دیدم اه این گداء هم اونجاست به مسول گیشه گفتم این یارو گداء اینجا چی کار می کنه گفت این اعلان 5 ساله هر روز پول های کار روز قبل رو میاره بانک بریزن تو هسابش هیچ وقت هم زیر 60 هزار تومان نمیاره علان حسابش سر به فلک میزنه برداشت هم نداره !
تمام پول های دنیا این بیماران رو شفا نمی ده (البته نه همشونو یعضی هاشونو )

4- تکتونیک چیست؟
موقیت پوسته ها و پوسته های زمین شناختی رو می گن تکتونیک فکر کنم !!!! سوالات کنکوری سخت با موضوعات متفاوت می پرسی سامان !
5- اگر برای 24 ساعت یا اصلا" 48 ساعت قرار میشد بر کل جهان حکمرانی کنی اول کارهایی که انجام میدادی چی بود؟
فکر کنم اولین فرمان این باشه یه ظرف پر از بستنی می خوام با خامه زیاد! نمی دونم علان که دارم بش فکر می کنم این است که من هرچی بخوام شاید کسی از این فرمان من ناراحت بشه اگر بخوام بگم فالن کشور نه پس کسانی که درش زندگی می کنند چی مردم عادی زن بچه اون ها چه گناهی کردن چه می خواد یهودی باشه چه عرب چه هرکجای دیگه سعی می کردم اولین فرمانم برای آبادی بیشتر دنیا باشه نه نابودیش
6- آیا شما مدعی برابری کلیه حقوق زن و مرد هستید؟
خیر اصلا نیستم زن و مرد با هم برابر نیستن در واقع مکمل یکدیگرند دوستان خانوم لطفا با چوب نزنید !تصویر
هنوز کار با هم کار داریم< راستی میتونی منو بگیری؟؟ تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

JavadRadical نوشته شده:سلام به تمامی دوستان :D :razz:
و سلام به میهمان عزیز این صندلی   , ( بابک ) عزیز :D :razz:

از اینکه شما دوست عزیز میهمان این صندلی هستید بسیار خوشحالم . اشنایی با هریک از دوستان برای من سعادتی بسیاره . :D
از شما اجازه میخام تا شما رو با نام کوچکتون خطاب کنم :o
چراکه نه خوشحال می شم
- بابک جان , کمی از رشته خودتون توضیح بدید , دلم میخاد کمی بیشتر با رشته شما از زبان خودتون و نظر قلبی که نسبت بهش دارید اگاه بشم . :D
چو رشته ی خاکیان خاک بر سران زمین خوردهای ایران زمینه تصویر
رشته ی من معدن است به خاطر زیبایی و رحی که در خاک و زمین می دیدم وارد این رشته شدم چون این رشته مادر تمام صنایع است فکر کن اگر هم رشته ای های من نبودن اعلا خودرویی وجود نداشت و خیلی چیزهای دیگه کلا من از بچگی به 2 چیز علاقه ی شدیدی داشتم یکی پرواز که مقداری بش رسیدم یکی زمین و خاک که اون هم رسیدم بش

- بابک جان , بندگی واقعی خدا رو در چه چیزی میدونی ؟
ببین من می خوام با تو رو راست باشم مانند همه ی دوستام که باشون رفیقم من احل دین خیلی نیستم یعنی جا مهر رو پیشونیم نیست یعنی نماز نمی خونم ولی قلبا همیشه با خدا در ارتباط بودم یه چیزی که من بش ایمان دارم ( چه درست چه غلت ) اینه که تا زمانی که من به خلق خداوند صدمه ای نزده باشم دلی رو نشکسته باشم مال حرامی رو نخورده باشم به مردم و زندگی بشریت کمک شایانی کرده باشم خداوند بقیه ی گناهانی که مربوط به خودته رو می بخشه و جات تو بهشته بقیش هم در رده ی دوم قرار داره چون می دونم اینقدر خدا بزرگه که گناهان نفس رو می بخشه ولی گناهی که به کسی آسیبی رسیده باشه رو نمی بخشه
- بابک جان , چه چیز بیش از همه باعث میشه تا شما پی به وجود خالق یکتا ببرید ؟
تمام جهان و نظم آن
- بابک جان , فکر میکنید ایا توانایی گذشت های بزرگ در شما وجود داره ؟ ( گذشت از خطاها و اشتباهات بزرگی که دیگران در حق شما مرتکب شده اند )
تا زمانی که این خطاها و اشتباهات فقط و فقط به شخص من آسیب رسونده باشه چراکه نه می بخشیم ولی اگر به کسی دیگه به جر من آسیبی برسه دیگه شرمنده کوتاه نمیام
- بابک جان , اگر روزی مسئولیت یا وظیفه ای بر عهده شما قرار گیرد که منافع فراوان و منزلت اجتماعی بالایی هم برای شما داشته باشد ولی شما قادر به اجرای درست مسئولیت نبودید ( با این فرض که کسی شما رو بخاطر این ناتواتی مورد سوال قرار نده ) ایا حاظر به ترک این مقام , مسئولیت و....... و واگذاری اون به فرد تواناتر و با صلاحیت تری هستید ؟
ببین عزیز من اصلا احل شعار نیستم که بله من این کارو می کنم من فلان و من بعمان نه اگر واقعا ببنیم که نمیشه سعی در ماست مالی کردنش نمی کنم سعی می کنم کسانی رو بیارم در کنار خودم که می دونم از عهده این کار بر میان رو کنار خودم قرار می دم تا از مشورت های اونا برای بهبود کارم بهره ببرم ولی اگر باز هم نشد دیگه شرمنده من نیست ولی در کل تمام تلاشمو می کنم مثل بعضی ها نیستم که به زور هم که شده قدرتو می خوان در دست داشته باشن نمونش هم در ایران کم نیست
از شما نهایت سپاس و تشکر رو دارا هستم :razz: :razz:
من هم همینطور
( میلاد جان اگر فکر میکنی مورد مشکوکی در مورد من برات وجود داره اون مورد یا موارد رو بگو تا نسبت به رفع اونها اقدام کنم :-x ) :)
موفق و سربلند باشید :razz: :razz: :razz:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

خوب سلام ! من اومدم ! خوشبختانه بر خلاف میهمان قبلی که من رو پیر کرد تا به سوالات جواب بده ! بابک اکسپرس کار میکنه ! :grin:
متاسفانه در صندلی خانوم فاطمه فقط یه سری سوال پرسیدم ! سوال بود ولی وقت نشد ...
البته بر خلاف همیشه این بار حمله اول رو در روز انجام میدیدم هر چند سوالات کمه ولی حمله اصلی امشب خواهد بود .
برای میلاد هم دارم حالا ! دریا سالار بازنشسته !
اصل سوالات و حرفها باشه برای بعد !
1 مشخصات سیستم ؟
2 میزان آشناییتون با کامی ؟
3 گوشیتون ؟
4 اپرتور ؟
5 یه سوال هم به سبک میلاد
بابک و تبعید به برره !
بابک و داگ فایت
بابک و گرمای منفی 11 درجه !
6 نظرتون راجع به گربه ها
7 نظر گربه ها راجع به شما !
8 نظر گربه ها راجع به من !
9 نظرتون راجع به عقاب
10 کجا معدن اورانیم داریم توی کشور ؟
11 هر 100 متر که از سطح زمین پایین بریم چقدر افزایش دما داریم ؟
12 کوه آتشفشانی فعال در کشور داریم ؟
فعلا اینا باشه تا برای حمله شبانه آماده بشی !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

Mohammad 1985 نوشته شده:خوب سلام ! من اومدم ! خوشبختانه بر خلاف میهمان قبلی که من رو پیر کرد تا به سوالات جواب بده ! بابک اکسپرس کار میکنه ! :grin:
نوکرتم !
متاسفانه در صندلی خانوم فاطمه فقط یه سری سوال پرسیدم ! سوال بود ولی وقت نشد ...
البته بر خلاف همیشه این بار حمله اول رو در روز انجام میدیدم هر چند سوالات کمه ولی حمله اصلی امشب خواهد بود .
برای میلاد هم دارم حالا ! دریا سالار بازنشسته !
اصل سوالات و حرفها باشه برای بعد !
1 مشخصات سیستم ؟
سی پی یو 2 آلکور گرافیک 8800 جی فرس هارد 1 ترابایت (500 تا خارجی 500 تا داخلی) رم 3 گیگ مادر بردش هم یادم نیست !تصویر
2 میزان آشناییتون با کامی ؟

ای بد نیست سلامی می رسونه خدمت شما !
3 گوشیتون ؟
HTC TYTANII
4 اپرتور ؟
0912
5 یه سوال هم به سبک میلاد
بابک و تبعید به برره !
بیا بریم کوه کدم دشت همون صحرایی که دریا داره ای ننه
بابک و داگ فایت
بابک دقیقه ی 00 موشک ساعت 6
دقیقه ی 0/1 ثانیه بابک آتیش گرفته داره میره پایین
دقیقه ی 0/10 ثانیه بابک اجکت می کنه
دقیقه ی 0/15 چتر باز نمی شه پاچه ی بابک هم آتیش گرفته هر کاری می کنه شعله ور تر میشه
دقیقه ی 0/45 ثانیه چتر هم آتیش می گیره
دقیقه ی 1 بابک با سر می خوره تو زمین های گل آلود زنده می مونه و همه ی کسانی که آرزوی مرگشو دارن ضایع می شن

بابک و گرمای منفی 11 درجه !
گرما منفی نمیشه !!!! ولی خوب کلا با سرما مشکل وحشت ناکی دارم من تر جیها می پریم تو شومینه
6 نظرتون راجع به گربه ها
خیلی ملوسا ولی نامرد
7 نظر گربه ها راجع به شما !
نظر خوبی ندارن یه بار با موتور اشتباهی یکشونو زیر کردم
8 نظر گربه ها راجع به من !
اگه دستشون بت نرسه می کشنت
9 نظرتون راجع به عقاب
موجودی شکوه مندیه
10 کجا معدن اورانیم داریم توی کشور ؟
خیلی کم است و جاش هم تاپ سیکرت
11 هر 100 متر که از سطح زمین پایین بریم چقدر افزایش دما داریم ؟
1 درجه
12 کوه آتشفشانی فعال در کشور داریم ؟
نمی شه گفت فعال نیمه فعل بله داریم تقریبا تمام کوه های آتش فشان ایران نیمه فعال هستند
فعلا اینا باشه تا برای حمله شبانه آماده بشی !
من که وسط یه منطقه مین گذاری شده گیر کردم یه پام هم رو مینه
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

پست توسط naghme »

درود بر مهمان گرامی [URL=http://www.centralclubs.com/#]
sand_fighter
[/URL] تصویر
طاعات و عباداتتون قبول حق باشه تصویر
این طور که پیداست سرعت پاسخدهیتون بسیار بالا است. ( خلاصه سوالات فعلاً کم آوردن ) [URL=http://www.centralclubs.com/#]
[/URL]با توجه شرح هایی که از خودتون، اخلاقیات و طریقه نگارشتون ( و از همه مهتر عکستون ) میاد
از نظر من آدم فنی و با صلابت و محکمی به نظر می رسید ( با اجازتون حسم درموردتون اینه چیییییی داداششششش..... تصویر تصویر
اما از اون طرف در رشته ی هنر نقاشی انیمیشن و ماکت سازی و خلاصه یه جورایی اهل هنر هستید
( من تا به الان یه فرمت خاصی برای آدم های اهل هنر داشتم که گویا اشتباه بوده ) تصویر
خلاصه اینکه برام خیلی جالب بود
به هر حال موفق باشید تصویر

[COLOR=#0070c0]گذری بر پاسخ هاتون و نظرات و سوال هایی ..؟؟ 
===================================================================

15.درخواستت از بچه های سنترال؟
قبل از پست علمی زدن قبلش کمی تحقیق کنند در باره اون مطلب
بعدش تلاش کنید خودتون مطلب بنویسید نه کوپی پیست کنید این طوری هم بار علمی سایت هم خودتون بالا میره

[COLOR=#7030a0]با نظرتون موافقم ( به قولی بهتره انسان تا جای امکان خود تلاش کند که به چیزی برسد ) 
[COLOR=#7030a0]اما افرادی که در دوره کارشناسی به سر می برند آخه فعلاً در حال یادگیری هستند  
[COLOR=#7030a0]و هنوز اونقدر تجربه و علم کسب نکرده اند که به خلق مطلبی بپردازند  تصویر
[COLOR=#7030a0]یا ترجمه هایی گویا در باب رشتشون داشته باشن  
[COLOR=#7030a0]( اگر هم چیزی باشه چه خلق مطلبی و چه ترجمه آنقدر کامل نیست که به عرضه نمایش گذاشته شود ) 
[COLOR=#7030a0]اینه که تصورم اینه که حداقل با گذاشتن مطالب دیگر ( کوپی پیست ) حداقل دانششون رو بیشتر می کنند و شاید میون اونها به چیز جدیدی و یا مسئله قابل توجهی برسند و همچنین دیگران نیز استفاده می کنند 
[COLOR=#7030a0]( البته این نظر من بود و نظر دیگر دوستان کامل متین ) 
[COLOR=#7030a0]حالا نظر شما با توضیحات با چیه ؟ 
[COLOR=#7030a0]موافق؟ مخالف؟ بین این دو؟ ...؟؟ 

22.اسم مورد علاقه برای بچه و شکل قیافه رویایی ازش که تو ذهنت هست؟
سیاوش با چشمانی سیاه و رویی همیشه خندان
سمیرا قیافه ای شیطون که از دیوار راست بالا میره

[COLOR=#7030a0]حالا نظر خانم بدونید فکر کنم بد نشه ها ...!!!!  تصویر

[COLOR=#000000]31.به نظرت مردا چه موقع خطرناک میشن؟
وقتی خیلی مهربون می شن 

[COLOR=#7030a0]جالبه ...   تصویر
[COLOR=#7030a0] [COLOR=#7030a0]اگه امکانش هست در این رابطه بیشتر توضیح دهید؟ 

[COLOR=#000000]بابک و رپ متال بلاک راک پاپ بندری
بندری عشق است متال زندگی  

[COLOR=#7030a0]چرا متال براتون جالبه ؟   تصویر

[COLOR=#000000]2.تهران رو با مورد علاقه ترین شهرت مقایسه کن!و اگه تهران زندگی نکنی کجا رو برای زندگی انتخاب میکنی؟
اهواز : تو اهواز ساعت 9 از خاب پامی شی میری بانک میری خرید میری یه سری هم به اطراف می زنی ساعت 12 بر می گردی خونه ولی تهران ساعت 7 پامیشی ساعت 9 میرسی بانک تا ساعت 12 کارتو لفت میدن بعد می ری خرید تو بازار زیر دست و پای یه موشت شتر لح می شی خسته و کوفته ساعت 4 بر می گردی خونه (این یک تجربه بود نه خاطره)  

[COLOR=#7030a0]آخ که گفتید از این بروکراسی حاکم بر سازمان ها و اداره ها، دانشگاه ها چی بگم ( اصلاً همه جا ) تو تهران به قولی بهتره بگم هر جایی قرار یه کار آدم بند تصمیم اون ها باشه    
  [COLOR=#7030a0]نمی دونم مشکل چیه که .... تصویر    

[COLOR=#7030a0]===================================================================   

[COLOR=#000000]1) درباره اهواز بیشتر بگید؟ ( خلق و خوی آدم هاش، جاذبه هاش، به نظرتون فردی که از نفس اول عمرش در تهران بود متونه بره اهواز برای زندگی یا برای تحصیل ( لطفاً هر دوحالت رو تا جای امکان شرح دهید ترجیحاً جداگانه ) )   

[COLOR=#000000]2) چه جوری باید این مشکل نامه بازی و پاسخدهی های پرسنل اداری ( اکثراً بی حوصله تصویر )رو تو تهران حل کرد؟       

[COLOR=#000000]3) تا حالا با دقت به این فکر کردید که رمضان ماه مهمانی خداست یعنی چی؟ به نظر شما یعنی چی ؟   

[COLOR=#000000]4) لطفاً چند جمله در رابطه با شبهای قدر بگید ( حستون بهش ، فکرتون ، خودش ...)   

[COLOR=#000000]5) میگن در ماه رمضان دست های شیطان بسته است ( به قولی دیگه وسوسه از شیطان نمی رسه ) نظرتون در این رابطه چیه ؟   

[COLOR=#000000]6) شیطان رو برای خودتون چی تعریف کرده اید؟    

[COLOR=#000000]7) رجب، شعبان، رمضان....    

8) عید فطر....

9 ) الغَوث، الغَوث....

[COLOR=#000000]10) میگن خوابیدن هم در ماه رمضان عبادته ؟ چرا؟    
      11) یک دعا قشنگ ماه رمضونی برای اعضاء سنترال؟        [External Link Removed for Guests] ( از همین الان . آمین تصویر )

نظراتون رو بنویسید تصویر 
 ======================================= 

تصویر 

======================== 

تصویر 

===================== 

تصویر 

============================== 

تصویر 

موفق و پیروز باشید تصویر 

صمیمانه التماس دعا 
 تصویرتصویرتصویر 
تصویر
-
سپاس‌های ارسالی: 233 بار
سپاس‌های دریافتی: 251 بار

پست توسط pinpin747 »

با سلام خدمت میهمان گرامی...
با توجه به اینکه از علاقه مندان هوانوردی هستید چند سوال داشتم.
1-هوانوردی غیر نظامی رو بیشتر دوست دارید یا نظامی؟
2-نظرتون درباره IRIAF?
3-نظرتون دربازه IIAF ؟
4-نظرتون درباره ایران 140؟
5-میشه خاطره هاردلندینگی که داشتید رو بیشتر توضیح بدید؟چه هواپیمایی؟کدوم فرودگاه؟
6-بویینگ 747 یا ارباس 380؟
7-کدوم یک از جنگنده های نیرو هوایی رو از همه بیشتر دوست دارید؟
8-اگر فانتوم ها نبودن زمان جنگ چب اتفاقی میفتاد؟
9-لطف میکنید این افراد رو با چند کلمه توصیف کنید؟
شهید دوران
شهید یاسینی
نادر جهانبانی
امیر شاه صفی
امیر میقانی
10-به عنوان اخرین سوال به خون غلتیدن ایرانیان چه حسی بهتون میده؟
عذر میخوام که مزاحم شدم...
موفق و سربلند
در پناه او
این چه حرفیست که در عالم بالاست بهشت

هر کجا وقت خوش افتاد همانجاست بهشت

دوزخ از تیرگیء حال درون تو بود

گر درون تیره نباشد همه دنیاست بهشت
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

سلام...
سوالا و حرفامو پیچ ندی ها! میدونی که من برعکس بقیه ادم سریشی هستم !

.1.بابک جان یکم روی املای فارسیت کار کن!زیاد سخت نیست!دکتر جواد هم مثل تو بود ولی سنترال راهش انداخت!
2.دیدی این اواخر برخی رشته هایی که ضرورت کاری اش در توانایی های یک مرد است هم دارن دختر پذیرش میکنن؟گیریم دختره در این رشته به جایی رسید !کم نمیاره؟
3.یک خاطره ای که بدجور ضایع شدی توش تعریف کن!
4.به هرکی میگم صدای لطیف جواب رو پاس میده به خودم و میگه شیطون شدی!بابا مگه صندلی داغ منه؟صدای لطیف مگه فقط از اون مدل صداهاست!(فکر بد نکن)این اظهارات از سوی دوستان باعث نگرانی است!
5.نمیدونم چرا اونجا نوشتم مرتضی!حالا بابک و 650 سال انتظار در صف شفاعت!
6.یک چیز برگر با پنیر تپل رو تو چند ثانیه می بلعی؟(رکورد من 48 ثانیه بعلت 2 روز غذا نخوردن)
7.سرعت بابک در مقایسه با کندی مهمان قبلی مثل لامبورگینی است در برابر پیکان 47!
8.جوادرادیکال!مورد مشکوک زیاد داری!نقدا به حسابت رسیدگی خواهد شد!
9.محمد1985 فکر کنم اگه صندلی داغم رو الان دوباره احیا کنم داغ و دل سالهای کودکیو نوجوانی و جوانی را کمپلیت با هم رو سرم خالی کنه!
10.هر 100 متر هوا 3 درجه گرم میشه!البته با پوزش از تجاوز به حریم خصوصی رشته زمین و معدن!
--------------------------------------------------------------------
1.معدن که میری چیکار میکنی؟دنبال طلا و اینجور چیزا هم میگردی؟
2.نهایت پولی که تو حسابت بوده چقدره؟(غیر از اون 186 میلیون!!!!!!)
3.چند بار دادگاهی شدی و کلا دادگاه رو چطور دیدی؟
4.ویژگی بد دخترا چیه؟ویژگی خوبشون چیه؟
5.از اختراعات و اکتشافاتت بگو؟
6.سنترال رو به زبون لری پیچیده له شده توصیف کن!
7.درس خون بودی یا نه؟ کمترین و بیشترین نمره هایی که گرفتی چیا بودن ؟
8.اون چيه زرده درازه و سطش سفیده توش موزه ؟
9.روش مورد علاقه ات برای مردنت رو بگو و توضیح بده..ترجیحا خیلی خشن باشه!
10.راستی وقتی از ایران میری بیرون ایرانی دیدی که ضایع بازی در بیاره!مخصوصا تو فرودگاه مقصد و یا هرجای دیگه؟
11..شده به بی ربط گویی بیفتی و توش گیر کنی و مجبور بشی بی ربط گویی رو ادامه بدی؟
12.اگه یکی رو بخوای تنبیه روحی بکنی تا متوجه بشه که باید تغییر رفتار بده چیکارش میکنی(شرح نوع شکنجه)
13.چرا زیرا آیا؟
14.با چه مدل شکنجه ای حال میکنی و چرا؟
15.شده با خودت دعوا کنی؟چطوری؟بوکس بارون کردی خودتو یا سرتو کوبیدی به دیوار یا از بلندی خودتو پرت کردی؟

16.اینم دوباره ما خارجی میشیم
عبری(اسراییلی) اوباخ ماخ لاخ پاخ شاخ ماخ لاخ بیلخلاخ!
روسی:ژوبوری ژیمبرا ژابوره ژیبیر!
لری:کر لوری نونم!
آلمان:آخلاش ملیش شلاش لیش لیش
انگلیسی: اوه اوه آبادان حسن کچل سرکلکی!سیاه سبزه نمکی!سبزه بانمکی!

17.حجاب؟(نظر شخصی بده... نه سیاسی- مذهبی)
18.نظرت درباره آواتور من؟خیلی لوسه؟شده بخوای با مشت بری تو مانیتور وقتی نگاش میکنی؟
19.تایتانیک شوهر دختره بود یا زن پسره؟
20.کجای دنیا رو برای حبس ابد بی ملاقاتی انتخاب میکنی؟
21.نظرت درباره شراب و آب جو و کسانی که اهل پیاله هستند؟
22.تا حالا به حیوانات و انسانها تنفس مصنوعی دادی؟بعدش دستتو بذاری روی سینه اش و بادش رو خالی کنی؟دیدی چه حس باحالی داره وقتی یارو رو زنده میکنی؟
23.شده به فکرت برسه بخوای یک معتاد رو اذیت کنی پشکل خشک شده گوسفند رو یکنی توی سیگار خالی و بدی جای حشیش بکشه و معتاده بهت بگه دمت گرم کا عجب جنس توپی بود!
24.بزرگترین گناه عمرت چی بود؟
25.کابوس تعریف کن؟
26.غیر از ماکت جنگی چه ماکت دیگری میسازی؟
27.تنها حرفت که عصبانیم کرد این بود که کفتر میخوری!بچه که بودم یک جفت کفتر سفید و قهوه ای خوشکل و ناز داشتم و بزرگشون کردم که دو تا بچه هم متولد شد ازشون!اینقدر باهاشون رفیق بودم که خودشون می اومدن پیش من و فقط از دستم گندم میخوردن...عید سال 1375 بود که یک شب گربه اومد و ترتیبشون رو داد!چنان افسردگی گرفتم که بابام رفت یک جفت دیگه برام خرید ولی خوب خوشم نیومد پسشون دادم!ولی باعث شد چنان ضدیتی با گربه پیدا کنم که تا الان تو وجودمه! و کلا گربه منو می بینه الفرار!!!! یاد مومولی(نر) و شومولی(ماده) خاطره حیوانی بچگی ام بخیر! حواست باشه جلوی من کفتر بخوری عین همین گربه ها تا منو دیدی فرار را بر قرار ترجیح خواهی داد!
---------------------------------------------
کلمات زیر را ادامه بده!

1-من میل دارم...
2-خوشترین زمان...
3-در خانه ما...
4-هنگام خواب...
5-دخترها...
6-اعصاب من...
7-وقتی کودک بودم...
8-من مخفیانه...
9-رقص...
--------------------
جنایات بابک

بابک و چهارشنبه سوری!
بابک و کوههای مسجد سلیمان!
بابک و لهجه سنگین لری!!
بابک و یک ژاپنی و چینی و کره ای و عرب و هندی و تفهمیم حرفهایش با پانتومیم!
بابک و تماشای درگیری نظامی 3 گربه نر بر سر تصاحب یک گربه ماده!
بابک در جنگل!
بابک در خلیج فارس!
بابک در شمال!
بابک در صحرا!
بابک و شب زنده داری!
بابک و کنترل غرایز!
بابک و خروج از مدار!
بابک سر قرار!
یایک و درگیری با داداشش!
بابک و گشنگی در حد بلعیدن یک گاومیش!
بابک و اسمایلی مورد علاقه!
بابک و سختی کشیدن تا راه افتادن با نگارش فارسی!
بابک کلا شیره یا پلنگ!

عکس زیر!

[External Link Removed for Guests]
  بی  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

naghme نوشته شده:درود بر مهمان گرامی [URL=http://www.centralclubs.com/#]
sand_fighter
[/URL] تصویر
طاعات و عباداتتون قبول حق باشه تصویر
این طور که پیداست سرعت پاسخدهیتون بسیار بالا است. ( خلاصه سوالات فعلاً کم آوردن ) [URL=http://www.centralclubs.com/#]
[/URL]با توجه شرح هایی که از خودتون، اخلاقیات و طریقه نگارشتون ( و از همه مهتر عکستون ) میاد
از نظر من آدم فنی و با صلابت و محکمی به نظر می رسید ( با اجازتون حسم درموردتون اینه چیییییی داداششششش..... تصویر تصویر
اما از اون طرف در رشته ی هنر نقاشی انیمیشن و ماکت سازی و خلاصه یه جورایی اهل هنر هستید
( من تا به الان یه فرمت خاصی برای آدم های اهل هنر داشتم که گویا اشتباه بوده ) تصویر
خلاصه اینکه برام خیلی جالب بود
به هر حال موفق باشید تصویر
نه خیر برادر فرمت شما کاملا درست فکر کردید من یه خورده بگی نگی از بقیه پرت می زنم [IMG]./images/smilies/eysheyton.gif[/IMG]
[COLOR=#0070c0]گذری بر پاسخ هاتون و نظرات و سوال هایی ..؟؟ 
===================================================================

15.درخواستت از بچه های سنترال؟
قبل از پست علمی زدن قبلش کمی تحقیق کنند در باره اون مطلب
بعدش تلاش کنید خودتون مطلب بنویسید نه کوپی پیست کنید این طوری هم بار علمی سایت هم خودتون بالا میره

[COLOR=#7030a0]با نظرتون موافقم ( به قولی بهتره انسان تا جای امکان خود تلاش کند که به چیزی برسد ) 
[COLOR=#7030a0]اما افرادی که در دوره کارشناسی به سر می برند آخه فعلاً در حال یادگیری هستند  
[COLOR=#7030a0]و هنوز اونقدر تجربه و علم کسب نکرده اند که به خلق مطلبی بپردازند  تصویر
[COLOR=#7030a0]یا ترجمه هایی گویا در باب رشتشون داشته باشن  
[COLOR=#7030a0]( اگر هم چیزی باشه چه خلق مطلبی و چه ترجمه آنقدر کامل نیست که به عرضه نمایش گذاشته شود ) 
[COLOR=#7030a0]اینه که تصورم اینه که حداقل با گذاشتن مطالب دیگر ( کوپی پیست ) حداقل دانششون رو بیشتر می کنند و شاید میون اونها به چیز جدیدی و یا مسئله قابل توجهی برسند و همچنین دیگران نیز استفاده می کنند 
[COLOR=#7030a0]( البته این نظر من بود و نظر دیگر دوستان کامل متین ) 
[COLOR=#7030a0]حالا نظر شما با توضیحات با چیه ؟ 
[COLOR=#7030a0]موافق؟ مخالف؟ بین این دو؟ ...؟؟ 
کمی موافقم ولی در کل برای مطلب نوشتا اصلا نیازی نیست کارشناسی باشید همین که تلاش می کنید مطلبو بنویسید خودش ارزش علمی داره همین که بری براش 4 تا مطلب بخونی همین که 4 تا عکس ببینی و اطلاعاتت زیاد بشه خودش کمک کی کنه نیازی نیست حتما کپی پیست کنه
22.اسم مورد علاقه برای بچه و شکل قیافه رویایی ازش که تو ذهنت هست؟
سیاوش با چشمانی سیاه و رویی همیشه خندان
سمیرا قیافه ای شیطون که از دیوار راست بالا میره

[COLOR=#7030a0]حالا نظر خانم بدونید فکر کنم بد نشه ها ...!!!!  تصویر
در مورد پسر خیر مهم نیست بالا بره پایین بیاد اسم پسر اول سیاوش است و بس حالا دخترو می شه یه کاریش کرد تصویر
[COLOR=#000000]31.به نظرت مردا چه موقع خطرناک میشن؟
وقتی خیلی مهربون می شن 

[COLOR=#7030a0]جالبه ...   تصویر
[COLOR=#7030a0] [COLOR=#7030a0]اگه امکانش هست در این رابطه بیشتر توضیح دهید؟ 

خیر نمیشه توضیح بدم امکانش نیست نپرس [IMG]./images/smilies/zabo.gif[/IMG]
نه شوخی کردم این که مهربون بشن هم شوخی کردم کلا مردا موجودات بی نقصی هستن کلا 24 ساعت خطر ناکند
[COLOR=#000000]بابک و رپ متال بلاک راک پاپ بندری
بندری عشق است متال زندگی  

[COLOR=#7030a0]چرا متال براتون جالبه ؟   تصویر
چون کلا از متن کلامشون خوشم میاد بعلاوه توی متال در عین خشونت یک لطافت و ظرافت خاص همراه با آرمشی رو داره کلا باید احلش باشی و گرنه جواب نمیده هیچ سرت هم درد می گیره
 [COLOR=#000000]2.تهران رو با مورد علاقه ترین شهرت مقایسه کن!و اگه تهران زندگی نکنی کجا رو برای زندگی انتخاب میکنی؟
اهواز : تو اهواز ساعت 9 از خواب پامی شی میری بانک میری خرید میری یه سری هم به اطراف می زنی ساعت 12 بر می گردی خونه ولی تهران ساعت 7 پامیشی ساعت 9 میرسی بانک تا ساعت 12 کارتو لفط میدن بعد می ری خرید تو بازار زیر دست و پای یه مشت شتر لح می شی خسته و کوفته ساعت 4 بر می گردی خونه (این یک تجربه بود نه خاطره)  

[COLOR=#7030a0]آخ که گفتید از این بروکراسی حاکم بر سازمان ها و اداره ها، دانشگاه ها چی بگم ( اصلاً همه جا ) تو تهران به قولی بهتره بگم هر جایی قرار یه کار آدم بند تصمیم اون ها باشه    
  [COLOR=#7030a0]نمی دونم مشکل چیه که .... تصویر    

[COLOR=#7030a0]===================================================================   

[COLOR=#000000]1) درباره اهواز بیشتر بگید؟ ( خلق و خوی آدم هاش، جاذبه هاش، به نظرتون فردی که از نفس اول عمرش در تهران بود متونه بره اهواز برای زندگی یا برای تحصیل ( لطفاً هر دوحالت رو تا جای امکان شرح دهید ترجیحاً جداگانه ) )   
خوووب از کجا شروع کنم مردمش همه خاکی و بیریا همه دوست و رفیق و مهربون ولی اگر با هم دعواکنند خیلی دوستانه همدیگرو می کشند (البته عرباش توهین نشه این واقعت است تو اهواز خیلی پیش میاد) کلا شهری است بسیار با مردمی خون گرم اگر بفهمن که تو غریبه ای تو شهر کلی بت حال میدن مراکز تفریحی رو نشونت می دن بازار هاشونو اگر کسی از اهواز بخواد در تهران زندگی کننه راحته و مشکل نداره چون کلا اهوازی ها مثل جیوه می مونند درسته که از آهن ساخته شدن و قویند ولی خیلی شکل پذیرو زیبا هم هستند
تهرانی ها هم فکر نکنم اصلا مشکلی در اهواز پیدا کنند تا زمانی که پاشونو تو محله های غلط نگذارند

[COLOR=#000000]2) چه جوری باید این مشکل نامه بازی و پاسخدهی های پرسنل اداری ( اکثراً بی حوصله تصویر )رو تو تهران حل کرد؟       
کلا مجبوری باشون کمال همکاری رو انجام بدی مثل یک سیستم دیکتاتوری میمونه میشه تصور کرد که در زمان آلمان نازی هستی و باید از اداره ی گشتاپو یه سری مدرک بگیری و امضا کنی یه چیزی بین شکنجه و عضاب آخرت
  [COLOR=#000000]3) تا حالا با دقت به این فکر کردید که رمضان ماه مهمانی خداست یعنی چی؟ به نظر شما یعنی چی ؟   
نه خداییش من کلا روزه می گیرم چون قدرت بدنی خودم رو می سنجم و این حرکت مارو به فکر وامیداره که قدر این دارایی های خودمونو بدونیم
  [COLOR=#000000]4) لطفاً چند جمله در رابطه با شبهای قدر بگید ( حستون بهش ، فکرتون ، خودش ...)   
شب هایی که باید دست سخاوت مندی رو روبه کسانی که نیاز دارن دراز کرد نباید بگذاریم روزی برسه که این افراد حتی یک شب هم طعم غذای کامل زیر دندانشون نره من اسمشو می گذارم شب های بخشش
  [COLOR=#000000]5) میگن در ماه رمضان دست های شیطان بسته است ( به قولی دیگه وسوسه از شیطان نمی رسه ) نظرتون در این رابطه چیه ؟   
بستست ؟ دم خدا گرم خیلی خیلی دمش گرم یکی هم جا ما بزنه تو کمرش
  [COLOR=#000000]6) شیطان رو برای خودتون چی تعریف کرده اید؟    
خیلی چیزا و در عین حال خیلی چیز ها نه ! برای مثال من معتقدم اینقدر شیطان مرد بود که تمام اون قدرت و عظمت رو ول کرد چون قدرتشو نداشت حالا داره به کاری میرسه که در اون کار بهترینه
  [COLOR=#000000]7) رجب، شعبان، رمضان....    
رمضان
8) عید فطر....
عید جالبیه ولی جای عید های ایرانی رو نمیگیره
9 ) الغَوث، الغَوث....
؟
  [COLOR=#000000]10) میگن خوابیدن هم در ماه رمضان عبادته ؟ چرا؟
  بار بود اینو میشنوم

11) یک دعا قشنگ ماه رمضونی برای اعضاء سنترال؟        [External Link Removed for Guests] ( از همین الان . آمین تصویر )

خدایا نفت رو از ما بگیر
 نظراتون رو بنویسید تصویر  =======================================  تصویر  ========================  تصویر  =====================  تصویر  ==============================  تصویر 
به جز عکس اولی و دومی بقیش خیلی خوشمزه است اولی و دومی هم معنای معنوی دارن همانن طور که گفتم زیاد احل دین نیستم موفق و پیروز باشید تصویر  صمیمانه التماس دعا  تصویرتصویرتصویر 
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

pinpin747 نوشته شده:با سلام خدمت میهمان گرامی...
با توجه به اینکه از علاقه مندان هوانوردی هستید چند سوال داشتم.
1-هوانوردی غیر نظامی رو بیشتر دوست دارید یا نظامی؟
هوانوردی آکروباتیک رو بیشتر ترجیح میدم تا هردوی اینا
2-نظرتون درباره IRIAF?
خسته ولی در تلاش
3-نظرتون دربازه IIAF ؟
جوان قوی نیرو مند غیر قابلشکست ( البته بود حکم حرف های من هم جنگ 8 ساله که IIAF عملا داشت می جنگید نه IRIAF حالا هم حتی اگه شما بگید اسمش چیز دیگری بود ولی IIAF جنگید بعد ها با ورود اف 7 ها و کادر جدید به IRIAF تغییر کرد
4-نظرتون درباره ایران 140؟
سطل آشغال پرنده
5-میشه خاطره هاردلندینگی که داشتید رو بیشتر توضیح بدید؟چه هواپیمایی؟کدوم فرودگاه؟
چه هواپیما و چه فرودگاه بماند فقط اینو بدون که زمان نشستن یه هو متور عاشق شد خاموش کرد به طور گلایدر اومدیم پایین بعد یه هو دیدیم عاشق تر شد ترمزش نمی گیره دیگه زدیمش به طوری های کنار باند تا ایستاد
6-بویینگ 747 یا ارباس 380؟
747 سلطان آسمان ها
7-کدوم یک از جنگنده های نیرو هوایی رو از همه بیشتر دوست دارید؟
میگ 29 البته فقط بخاطر زیباییشون نه به خاطر کارایشون
8-اگر فانتوم ها نبودن زمان جنگ چب اتفاقی میفتاد؟
احتمالا نیروی زمینی در 20 روز اول شکست می خورد و قسمتی اعظم از خاک به اشغال متجاوزین در می اومد
9-لطف میکنید این افراد رو با چند کلمه توصیف کنید؟
شهید دوران
کابوس شبهای بغداد
شهید یاسینی
شهید یاسینی مردی مومن بود پرتلاش بود صادق بود
نادر جهانبانی
یگانه ACE آسمان ایران روحش شاد هنوز که هنوز صدای غرش بالهای طلایش شب ها در آسمان ایران زمین به گوش می رسد
امیر شاه صفی
همیشه به فرمان و حرف گوش کن
امیر میقانی
حرف زیاد می زنه عمل ؟
10-به عنوان اخرین سوال به خون غلتیدن ایرانیان چه حسی بهتون میده؟
باید چه حسی به من دست بده ؟ کشته شدن برادرتون و به خون غلتیدن بهترین دوستاتون چه حسی به شما دست می ده ؟
عذر میخوام که مزاحم شدم...
موفق و سربلند
در پناه او
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط sand_fighter »

Mil@d نوشته شده:سلام...
سوالا و حرفامو پیچ ندی ها! میدونی که من برعکس بقیه ادم سریشی هستم !

.1.بابک جان یکم روی املای فارسیت کار کن!زیاد سخت نیست!دکتر جواد هم مثل تو بود ولی سنترال راهش انداخت!
چشم
2.دیدی این اواخر برخی رشته هایی که ضرورت کاری اش در توانایی های یک مرد است هم دارن دختر پذیرش میکنن؟گیریم دختره در این رشته به جایی رسید !کم نمیاره؟
بله متاسفانه اشتباهی است که بعضی ها ازش درس نمی گیرن
3.یک خاطره ای که بدجور ضایع شدی توش تعریف کن!
یه بار تو کیش یه هتلی بودیم شماره ی اتاقمون 10 بود من رفتم به اتاق 0 1 (ساعت 2 شب) 2 ساعت هی ما در زدیم دوستان درو باز نکردن آخر بعد از 2 ساعت در زدن یه یارو با سیبلهای کلفت درو باز کرد گفت مرتیکه مگه خاب نداری بزنم .... خیلی خیلی ضایع شد خدا به داد رسید وگرنه!
4.به هرکی میگم صدای لطیف جواب رو پاس میده به خودم و میگه شیطون شدی!بابا مگه صندلی داغ منه؟صدای لطیف مگه فقط از اون مدل صداهاست!(فکر بد نکن)این اظهارات از سوی دوستان باعث نگرانی است!
کلا من با صدای لطیف حال نمی کنم
5.نمیدونم چرا اونجا نوشتم مرتضی!حالا بابک و 650 سال انتظار در صف شفاعت!
6.یک چیز برگر با پنیر تپل رو تو چند ثانیه می بلعی؟(رکورد من 48 ثانیه بعلت 2 روز غذا نخوردن)
من کلا از غذام لذت می برم از هر تیکش واسه همین غذام طول می کشه خوردنش
7.سرعت بابک در مقایسه با کندی مهمان قبلی مثل لامبورگینی است در برابر پیکان 47!
8.جوادرادیکال!مورد مشکوک زیاد داری!نقدا به حسابت رسیدگی خواهد شد!
9.محمد1985 فکر کنم اگه صندلی داغم رو الان دوباره احیا کنم داغ و دل سالهای کودکیو نوجوانی و جوانی را کمپلیت با هم رو سرم خالی کنه!
10.هر 100 متر هوا 3 درجه گرم میشه!البته با پوزش از تجاوز به حریم خصوصی رشته زمین و معدن!
مطمعنی ؟ بستگی به نقطه ی زمین داره ولی میانگین 1 است
--------------------------------------------------------------------
1.معدن که میری چیکار میکنی؟دنبال طلا و اینجور چیزا هم میگردی؟
ما کارمون اکتشاف است اصلا خیلی کم میشه داخل محیط خود معدن باشیم
2.نهایت پولی که تو حسابت بوده چقدره؟(غیر از اون 186 میلیون!!!!!!)
سوال خوبی بود .......
3.چند بار دادگاهی شدی و کلا دادگاه رو چطور دیدی؟
اصلا نشدم خدارو شکر ولی شاید بشم از تو شکایت دارم تصویر
4.ویژگی بد دخترا چیه؟ویژگی خوبشون چیه؟
بعضی هاشون خیلی لوسن کار هنریشون خوبه ولی کار کم می کنند
5.از اختراعات و اکتشافاتت بگو؟
تله موش یه کار جالبی بود که مثل کارتون های تام و جری کار می کرد ولی هیچ وقت وارد خط تولید نشد تصویر
اکتشافات هم یه روز تو بیابون یه فوسیل مو جودات کرم مانند پیدا کردم خیلی جالب بود یه قطعه سنگ بود پر از این موجودات کرمی مانند تولد عموم کادو دام بش
تصویر
6.سنترال رو به زبون لری پیچیده له شده توصیف کن!
محیط خوبیست !!!!!!!!!!!!!! قراره لری چی باشه زبان مریخی ها ؟ میلاد یه جا پیدات می کنم با 20 تا لر میریزیم سرتا
7.درس خون بودی یا نه؟ کمترین و بیشترین نمره هایی که گرفتی چیا بودن ؟
بله کمی درس خون بودم بیشترین 20 بود !!!!! کمترین هم 9.75
8.اون چيه زرده درازه و سطش سفیده توش موزه ؟
قوطی کنسرو ؟
9.روش مورد علاقه ات برای مردنت رو بگو و توضیح بده..ترجیحا خیلی خشن باشه!
دوست دارم تو هوا بمیرم مثلا هواپیما یه هو منفجر بشه دادشیم بریم هوا
10.راستی وقتی از ایران میری بیرون ایرانی دیدی که ضایع بازی در بیاره!مخصوصا تو فرودگاه مقصد و یا هرجای دیگه؟
بله تا دلت بخواد تو فرودگاه یارو یه کلمه انگلیسی بلد نبود اومده بود کانادا !!! خیلی خنده و شرم آور
11..شده به بی ربط گویی بیفتی و توش گیر کنی و مجبور بشی بی ربط گویی رو ادامه بدی؟
خییرررر ولی بی ربط گو زیاد به پستم خوردن بدبختا همه تو سرد خونن تصویر
12.اگه یکی رو بخوای تنبیه روحی بکنی تا متوجه بشه که باید تغییر رفتار بده چیکارش میکنی(شرح نوع شکنجه)
هاها خیلی خوبه خیلی کار ها میشه کرد مثلا ببندیش رو تخت ناخونتو بکشی رو تخته سیاه یا موسیقی مزخرف براش بگذاری یا مثلا بش تلف کنی بگی خونتو آتیش زدم زنو بچتم توشن بعد بره ببینه خونه سالمه مثل کوه کمرش میشکنه بدبخت
13.چرا زیرا آیا؟
خیر اصلا اینطور نیست خودتو به روان شناس معرفی کن
14.با چه مدل شکنجه ای حال میکنی و چرا؟
با پر کسی رو قلقلک دادن کلی می خندیم کلا شکنجه ی شادیه
15.شده با خودت دعوا کنی؟چطوری؟بوکس بارون کردی خودتو یا سرتو کوبیدی به دیوار یا از بلندی خودتو پرت کردی؟
بله 3 ماه بیمارستان بودم 6 جام شکست 7 جا سوختگی شماره 1 داشت
16.اینم دوباره ما خارجی میشیم
عبری(اسراییلی) اوباخ ماخ لاخ پاخ شاخ ماخ لاخ بیلخلاخ!
به به
روسی:ژوبوری ژیمبرا ژابوره ژیبیر!
خیر اصلا هم اینطور نیست اشتاه از شماست برو خودتو درست کن
لری:کر لوری نونم!
خودتی
آلمان:آخلاش ملیش شلاش لیش لیش
بله بله ادامه بده
انگلیسی: اوه اوه آبادان حسن کچل سرکلکی!سیاه سبزه نمکی!سبزه بانمکی!
خودشه
17.حجاب؟(نظر شخصی بده... نه سیاسی- مذهبی)
حجام یک امر شخصی است اگر کسی دوست داره داشته باشه اگر یکی دوست داره نباید جلوشو گرفت
18.نظرت درباره آواتور من؟خیلی لوسه؟شده بخوای با مشت بری تو مانیتور وقتی نگاش میکنی؟
2 بار مانیتو عوض کردم با لگد رفتم توش وقتی اواتارتو دیدم
19.تایتانیک شوهر دختره بود یا زن پسره؟
تاتانیک مگه کاپیتانه نبود ؟
20.کجای دنیا رو برای حبس ابد بی ملاقاتی انتخاب میکنی؟
آفرقای جنوبی
21.نظرت درباره شراب و آب جو و کسانی که اهل پیاله هستند؟
جواب ندم بهتره
22.تا حالا به حیوانات و انسانها تنفس مصنوعی دادی؟بعدش دستتو بذاری روی سینه اش و بادش رو خالی کنی؟دیدی چه حس باحالی داره وقتی یارو رو زنده میکنی؟
خیر اصلا دوست ندارم کمک هم نمی کنم مخصوصا اگر توباشی
23.شده به فکرت برسه بخوای یک معتاد رو اذیت کنی پشکل خشک شده گوسفند رو یکنی توی سیگار خالی و بدی جای حشیش بکشه و معتاده بهت بگه دمت گرم کا عجب جنس توپی بود!
نه ولی تو سیگار یکی از بچه ها برگ خوشک ریختم ترک کنه بد بخت 2 ساعت تمام سرفه کرد بعدشم ترک کرد
24.بزرگترین گناه عمرت چی بود؟
نمی دونم خیلی نباید بزرگ باشه فکر کنم همون دفعه ای که یه گرب رو زیر کردم با موتور از همه بدتر بود
25.کابوس تعریف کن؟
26.غیر از ماکت جنگی چه ماکت دیگری میسازی؟
چیزی دیگه نمی سازم فقط وسایل کشتار رو میسازم
27.تنها حرفت که عصبانیم کرد این بود که کفتر میخوری!بچه که بودم یک جفت کفتر سفید و قهوه ای خوشکل و ناز داشتم و بزرگشون کردم که دو تا بچه هم متولد شد ازشون!اینقدر باهاشون رفیق بودم که خودشون می اومدن پیش من و فقط از دستم گندم میخوردن...عید سال 1375 بود که یک شب گربه اومد و ترتیبشون رو داد!چنان افسردگی گرفتم که بابام رفت یک جفت دیگه برام خرید ولی خوب خوشم نیومد پسشون دادم!ولی باعث شد چنان ضدیتی با گربه پیدا کنم که تا الان تو وجودمه! و کلا گربه منو می بینه الفرار!!!! یاد مومولی(نر) و شومولی(ماده) خاطره حیوانی بچگی ام بخیر! حواست باشه جلوی من کفتر بخوری عین همین گربه ها تا منو دیدی فرار را بر قرار ترجیح خواهی داد!
من خودم به شخصه طرفدار کلاغم زیاد سخت نگیر گربه ها هم از من بدشون میاد
---------------------------------------------
کلمات زیر را ادامه بده!

1-من میل دارم... میلادو خفه کنم
2-خوشترین زمان... زمان پیش دانشگاهی بود
3-در خانه ما...وسایل دکوری زیاد است مخصوصا ماکت
4-هنگام خواب...خواب می بینم
5-دخترها...زیادی خودشونو می گیرن مخصوصا اگر بگی کار نقاشیت خوبه فکر می کنند خدای نقاشی شودن یه سری تز میدن کله پامیشی
6-اعصاب من...خورده از دست بعضی از رفتارهای دوستان تصویر
7-وقتی کودک بودم...کارتون زیاد می دیدم
8-من مخفیانه...ماکت می سازم کلی حال میده ملت و بعدش سورپرایز کنی
9-رقص...بریک دانس و بندری
--------------------
جنایات بابک

بابک و چهارشنبه سوری!
مامان من تو آتیش دارم میسوزم
بابک و کوههای مسجد سلیمان!
اینقدر کیف میده کباب بختیاری هم همونجا بزنیم تورگ
بابک و لهجه سنگین لری!!
ندارم ضایع شدی رفت
بابک و یک ژاپنی و چینی و کره ای و عرب و هندی و تفهمیم حرفهایش با پانتومیم!
_|(0_0)|_|
بابک و تماشای درگیری نظامی 3 گربه نر بر سر تصاحب یک گربه ماده!
هرکی اون دوتا دیگرو بکشه یه سیخ کباب می بره
بابک در جنگل!
منننننننننن گم شددددددددددم
بابک در خلیج فارس!
کوووووووسسسسسسسههه فرار
بابک در شمال!
خیسه همه چی خیسه هممممممههههه چی !
بابک در صحرا!
گرمه خیلی گرمه آبی هم مونده نه ؟ خددددااایااااا
بابک و شب زنده داری!
بابک زمان شمارش آرا
بابک و کنترل غرایز!
نمیشه !
بابک و خروج از مدار!
BASE WE HAVE PROBLEM HERE
بابک سر قرار!
به موسیقی گوش میدم
یایک و درگیری با داداشش!
داداشم 8 سال از من کوچکتر واسه همین زورم بش نمیرسه کتک خور منم
بابک و گشنگی در حد بلعیدن یک گاومیش!
کفتر می خوریم ( اشاره ی غیر مستقیم به میلاد)
بابک و اسمایلی مورد علاقه!
تصویر
بابک و سختی کشیدن تا راه افتادن با نگارش فارسی!
ایییی ی خدا
بابک کلا شیره یا پلنگ!
مگه کلاغ چشه ؟

عکس زیر!

بدبخت بیاین رو هم فکرامونو بریزیم رو هم معافی این بابارو یه جوری بگیریم گناه داره
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

سام لیک!!!!

خب اقا بابک فکر کردی می تونی بزنی در ری؟؟ یختو میگیریم!! تصویر

میدونی اگه خودتو برعکس کنی میشی کباب؟ اگه کباب بشی چی میشی؟ تصویر

فکر کنم کباب بشی چون روی صندلی داغ هستی!

واقعا که تو نقاشی استاد هستی اما من یه پسر عمه دارم 16 سالشه با paint کامپیوتر نقاشی های این شکلی میشکه, روی کاغذ که دیگه نگو... استعداد توانایی نقاشی کشیدن خدادادی هست. تصویر

راستی چرا سوالات رو سانسور میکنی؟ تصویر

1- علم بهتر است یا ثروث؟

2- رنگ سنگ آهن چه شکلیه؟ چطور سنگ آهنگ کشف شده؟ اگر اون سنگ رو حرارت بدی به آهن فعلی تبدیل میشه یا کاتالیزورگر هم میخواد؟

3- ترس رو چه چیزی تعریف میکنی؟ آیا ترس با حقارت رابطه ایی داره؟ از چه چیزی میترسی؟

4- این جمله آلمانی رو معنی کن: تصویر

stellen sie den schlusselschalter BETRIEBSART auf Hand

5- نظرت در مورد نقاشی های زیر چیه؟ چه چیری رو می خوان بیان کنن؟؟ پیشنهاد میکنم یه کم روشون فکر کنی! تصویر

پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

اینم حسن ختام از من!بقیه هنوز وقت دارن!

1.متال اگه اهلش نباشی غیر از داغ کردن مغز کاری انجام نمیده!بلاک متال که دیگه نگو تخریب مغزه! مخصوصا کریدل!
2.کشت و کشتار تو اهواز منظورت بیشتر شلنگ آباد و اونورا بود دیگه!خیلی باحالن اگه دعواشون کشته نداشته باشه براشون بی کلاسی محسوب میشه!قمه و چاقو و....این چیزا هم سوسول بازی است...کلاش رو بذار رو رگبار و برونش!
3.داغون بودن عربیت هم به شدت تابلو است!
4.اگه ایران 140 سطل آشغال پرنده است پس توپولوف چیه؟
5.پیرو قضیه مزاحمتت در هتل کیش که گفتی ما هم یک سری ساعت 4 نصف شب شانسی زنگ زدیم به یک بنده خدایی گفتیم از صدا و سیما مزاحم میشیم!یارو گفت صداتون که خوبه ولی سیماتون احتمالا بدجور قاطیه!
7.براساس تحقیقات وسیع بنده هر 100 متر 3 درجه!
8.این دخترایی که دست به سیاه سفید نمیزنن!و همیشه شستن ظرفارو میپیچونند باید چیکارشون کرد؟
9.چرا پیاز رو دوست داری به جای چافو با ضربه مشت بشکونی؟
10.به نظرت چرا شکنجه گرا سیگار رو روی پوست بازداشتی خاموش میکنند؟
11.قبول داری که سرعت یادگیری زبانم بالاست؟الان دارم بورکینافاسویی یاد میگیرم!
12.بابا سربازه مال سال 1385 است!الان زن هم گرفته!دوست دخترش هم بچه دومش به دنیا اومده!قراره هم این زنشو طلاق بده و هم دوست دخترش شوهرشو و با هم مزدوج شوند!
-------------------------------------------------
بابک و شبهای فرشته و ولیعصر!
بابک و دربند و درکه!
بابک و ارم!
بابک و تجریش!
بابک به اهواز میرود!
بابک زن میگیرد!
بابک خود آزاری میکند!
بابک و موی کوتاه!
بابک و سرعت دوندگی!
بابک و درگیری با آموزش!
بابک و خوابیدن روی جای سفت!
بابک و کله پاچه!
بابک و جمشید!!!
بابک و اتاق عمل!
بابک و آمپول گاوی!
بابک و دختر فراری!
بابک در سال 1389...!
بابک و شلم با جوکر!
بابک و حکم!
بابک و هفت خبیث!
بابک وقتی که 21 میکشه!
بابک و تخته نرد!
بابک و دومینو!
بابک و سیگارت!
بابک و نارنجک دست ساز!
بابک و به آتش کشیدن چیزی که میخواد آتیش بگیره!
بابک و حسادت!
بابک و همنشینی با یک دیوانه زنجیری خطرناک!
بابک و درد باتوم!
بابک وقتی یکی بیاد نقاشیشو داغون کنه!
بابک وقتی یکی بیاد ماکتشو خرد و له بکنه!
بابک وقتی یکی بیاد رو لباسش خورش بریزه!
بابک وقتی که در مسنجر با یک دختر چت میکنه و در نهایت متوجه بشه دختر نبوده میلاد بوده که 1 ساعت مخشو تلیت کرده!
بابک و سر به بیابون گذاشتن با زیر شلواری و زیر پیرهنی!
بابک تو خونه با شلوارک میگرده یا شلوار کردی؟
بابک وقتی که دستاشو ببندن و با تیغ 50 تومانی! کله اش را طاس کنند!
بابک وقتی دستش می سوزه و میگه واااااااااااااااااااااااای!
بابک وقتی از تنگ فنی رد میکنه!
بابک و خرد شدن اعصابش از دیدن محرومیت مسجد سلیمان!
بابک و مسجد سلیمون شهر خومونه!
بابک و سرخ شدن صورتش از خجالت!
بابک عرب میشود!
بابک ترکی حرف میزند!
بابک گرفتار یک توطئه می شود!
بابک و فحش 18+!
بابک و معذوریت از ذکر جزییات به علت حضور خانمهای محترم!
بابک و تفکر به اینکه میلاد داره میزنه بالا اساسی!
بابک و شستشوی مغزی با تاید و ریکا!
بابک و نشستن در ماشین لباسشویی از این بزرگ دربالایی ها به قصد حمام اتوماتیک!
بابک و انفجار مایکروویو
بابک و دوشیدن شیر از گاو!
بابک و بغل کردن حیوانات!
بابک و شکنجه حیوانات!
بابک و گوشواره!
بابک و زنجیر!
بابک و انگشتر!
بابک و دستبند!
بابک و پابند!
بابک و شیشه-کراک-گراس-بنگ-لحتو-تم چیزک-دوا-تزریق
بابک سوار اسکانیا تو راه اهواز!
بابک سوار توپولوف تا اهواز!
بابک تو کوپه دربست تا اهواز!

بابک تاپیک زیر کولری زیر رو بخون!تصویر
forum-f57/topic-t59716.html
حالا فرض محال بگیر زن هستی و پا به ماه و دیگه داره بی قراری میکنه!طبیعی میزاییدی یا سزارین؟
من در صورت زن بودن عمرا طبیعی نمی زاییدم تصویر...
--------------------------------
چرا sand fighter هستی؟
بابک و نیم نگاهی به چیزایی که توصندلی دید و تا الان بهش توجه نکرده بود!

نظر درباره عکس زیر!

ایستاده منو نگاه میکنه!برو دیگه تموم شد!
  بی  
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”