NiNja1382 نوشته شده: شنبه ۸ تیر ۱۳۹۸, ۵:۲۱ ب.ظ سلام من بازی رو دانلود کردم میگه سی دی را وارد کنید و کرک رو هم نصب کردم ولی وقتی میزنم تو بازی صفحه سیاه میشه و کامپیوتر هنگ میکنه و اون وقت باید کامپیوتر رو restart کنم.
کرک و فایل نصب رو از هر جا هم دانلو کردم نیاورد.
چی کار کنم؟
با سلام خدمت شما دوست عزیز. به انجمن سنترال کلابز خوش آمدید
اطلاعات شما ناقصه مثلا از کدوم ویندوز (7 ، 10 ، XP ) استفاده می کنید یا کدام کرک ( reloaded ، skidrow ) را نصب کردید؟!
از اونجایی که این بازی قدیمیه ممکنه با چنین مشکلاتی مواجه بشید.از طرفی ممکنه مشکل از کرک باشه. لذا چند کار را پیشنهاد میکنم:
1.درایور کارت گرافیک خودتونو آپدیت کنید.
2. دایرکس ( directx ) آپدیت کنید.
3.ممکنه هر دفعه فقط یک نوع کرک را دانلود کرده باشید مثلا (reloaded) ، این بار از کرک دیگر ترجیحا (skidrow) استفاده کنید.
4.نرم افزار های جانبی مثل framework...Microsoft visual c++2010 که معمولا برای اجرا بازی نیاز هستند و معمولا در دیسک بازی ها موجود هست رو نصب کنید.
5.اگر از ویندوز 10 استفاده میکنید این کار هم امتحان کنید:
+بروی آیکون اجرا بازی کلیک سمت راست کرده و گزینه properties را انتخاب کنید. در پنجره باز شده به تب compatibility رفته و در قسمت compatibility mode گزینه run this program in... را تیک زده و در بین گزینه ها (windows 7 یا windows xp) را انتخاب کنید ok را بزنید و بازی را اجرا کنید.
موفق باشید