شما خودتون جواب خودتون رو دادید .

مثلان اگر روی باطری نوشته باشد 4000 میلی امپر(4 آمپر) در ساعت با ولتاژ X ، یعنی این باطری توانایی دارد 4000 میلی امپر در ساعت با ولتاژ X ،به دستگاه مد نظر شما بدهد. اگر مثلا دستگاه شما در ساعت 250 میلی امپر بخواهد با همون ولتاژ باطری . باطری شما می تواند تا 16 ساعت ان را روشن نگه دارد ( 4000 میلی امپر ، تقسیم بر 250 میلی امپر )
شما به کمک مولتی متر می توانید امپر یک باطری را بدست بیارید. بهترست بیش از ان ظرفیتی که کارخانه بر روی ان هک کرده ، جریان نکشید.(اگر خواستید همچین کاری انجام بدید ، امکان صدمه دیدن باطری وجود دارد) می تونم بپرسم شما برای چه کار به امپر بالا نیاز دارید ؟
باتشکر.
[/quote]آخه من اعتقاد دارم که یه باتری 4000 میلی آمپر ساعتی نمیتونه اصلا 4000 میلی آمپر جریان دهی داشته باشه (بمدت یک ساعت). بطور تجربی میتونم بگم حداکثر میتونه 1000 میلی آمپر جریان در اختیار ما قرار بده (بمدت چهار ساعت) ولی بعید میدونم اصلا بشه ازش 4000 میلی آمپر جریان گرفت. حالا بحث من اینه بصورت "غیر تجربی" ما باید از کجا بفهمیم حداکثر آمپراژی که یه باتری میتونه در اختیار ما قرار بده چقدره؟؟؟
یعنی مثلا یه نفر کم تجربه رفته یه باتری شارژی خریده حالا میخواد بدونه حداکثر آمپراژی که این باتری در اختیارش قرار میده چقدره؟؟؟ لطفا نگین از میلی آمپر ساعتش باید بفهمه . ""چون میلی آمپر ساعت صرفا ظرفیت باتری را نشون میده نه حداکثر آمپری که باتری میتونه در اختیار کاربر قرار بده""

جواب منفی هست!!