چنگیز و اسکندر در ایران سالها حکومت کردن و خون ایرانی در نسلهای بعد از اونها در ایران گسترش پیدا کرد تحت همین سلطه این اسم سالها جزیی از فرهنگ بود و تقریباً جزیی از تاریخ ما شد (با همه بدیهاش)
وگرنه مارکوپولو هم آدم معروف و خوبی بود ولی جایی در تاریخ و فرهنگ ما نداره! حالا شما اسم بچتو بزار مارکوپولو!
نام پارسی یا نام عربی؟؟
مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 1856 بار
- سپاسهای دریافتی: 3546 بار
Re: نام پارسی یا نام عربی؟؟
من نمی دونم چرا شما با خودتم در گیری کی خواست بگذاره مارکو پولو هی از این شاخه به اون شاخه چرا می پری آقای محترم رو یه مطلب بایست دیگه من می گم اسم اگر قشنگ و منطقی باشه ایراد نداره گذاشتنش هر کجایی می خواد باشه چرا هی اعتراز می کنی ؟ این همه اسم غربی شرقی خاور میانه ای گیر دادی نه حرف شما اشتباه

-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 13 بار
mahshid.M نوشته شده:واقعا فکر کردی ما معنی اسم فارسی و عربی را نمیفهمیم؟؟
درسته تعداد کمی از مردم متوجه نیستند.
البته در لیست نکاتی هم بود. شما می دونستید امیر فارسیه؟
ایران رو از یاد نبریم ...

- سپاسهای ارسالی: 2919 بار
- سپاسهای دریافتی: 2347 بار
اسم من ترکیب ترکی و عربیه اونوقت باید عربی رو انتخاب کنم؟ 

[COLOR=#92d050]
زندگی ، جیرهء مختصریست ؛ مثل یک فنجان چای
؛ [COLOR=#000000]و کنارش عشق است ، مثل یک حبهء قند. زندگی را با عشق ، نوش جان باید کرد . سهراب سپهری
زندگی ، جیرهء مختصریست ؛ مثل یک فنجان چای
؛ [COLOR=#000000]و کنارش عشق است ، مثل یک حبهء قند. زندگی را با عشق ، نوش جان باید کرد . سهراب سپهری
- سپاسهای ارسالی: 588 بار
- سپاسهای دریافتی: 2859 بار
sand_fighter نوشته شده:من نمی دونم چرا شما با خودتم در گیری کی خواست بگذاره مارکو پولو هی از این شاخه به اون شاخه چرا می پری آقای محترم رو یه مطلب بایست دیگه من می گم اسم اگر قشنگ و منطقی باشه ایراد نداره گذاشتنش هر کجایی می خواد باشه چرا هی اعتراز می کنی ؟ این همه اسم غربی شرقی خاور میانه ای گیر دادی نه حرف شما اشتباه
شما هروقت تونستی منطقی بحث کنی میتونی یه اسم منطقی هم انتخاب کنی
در مورد اسم باید طبق منطق حاکم در جامعه باشه نه منطق فردی !!
وگرنه ممکنه خیلی از کارا از نظر شما منطقی باشه اما جامعه اونو غیرمنطقی بدونه!! کلام آخر اسم هر فرد طبق عرف جامعه انتخاب شه و از اونجایی که اسامی مجهول غربی و حتی شرقی در فرهنگ و جامعه ما جایی نداره و در آینده مسبب ایجاد مشکل برای فرزندان خواهد شد ، انتخاب اینگونه اسامی اشتباه و ظلم در حق فرزندان ماست.
[img]http://www.beiragh.com/images/1006.jpg[/img]

-
- سپاسهای ارسالی: 329 بار
- سپاسهای دریافتی: 448 بار
فکر نکنم هیچ ایرانی به اسم عربی علاقه ای داشته باشه.بلکه این اسم هایی که با عنوان عربی ازش نام بردین ریشه در دین و مذهب ما دارن و فکر می کنم در نظرسنجی بهتر باشه بجای واژه ی عربی از کلماتی مثل "نام ائمه" "اسامی مذهبی" و ... استفاده کنین
[FONT=System][External Link Removed for Guests]
[FONT=System]
[FONT=System]618
[FONT=System]
[FONT=System]618

-
- سپاسهای ارسالی: 41 بار
- سپاسهای دریافتی: 180 بار
moha684 نوشته شده:داشتن اسم پیامبر و معصومین لیاقت می خواد
البته با داشتن اسم ایرانی خیلی هم موافقم ولی نباید به اسم معصومین بی احترامی بشه
در ضمن بعضی از ما فقط شعار می دیم که اسم پارسی رو ترجیح میدیم وگرنه شما چند نفر رو میشناسید که اسم بچشو کوروش، داریوش، اردشیر و... بزاره؟
داشتن اسم پارسی هم لیاقت میخواهد در ضمن روند رو به رشد اسامی ایرانی بسیار قابل توجه است خارجیها اسم کوروش را روی بچه هاشون میگذارند اونوقت ایرانیها نمیگذارند؟؟!
نسل جدید اکثرا اسامی اصیل ایرانی را انتخاب میکنند حتی شهرستانیها.

-
- سپاسهای ارسالی: 14 بار
- سپاسهای دریافتی: 73 بار
moha684 نوشته شده:فکر نکنم هیچ ایرانی به اسم عربی علاقه ای داشته باشه.بلکه این اسم هایی که با عنوان عربی ازش نام بردین ریشه در دین و مذهب ما دارن و فکر می کنم در نظرسنجی بهتر باشه بجای واژه ی عربی از کلماتی مثل "نام ائمه" "اسامی مذهبی" و ... استفاده کنین
همیشه هم اینطور نیست مثلا اسامی ناصر و نادر و احسان و....عربی اند.

- سپاسهای ارسالی: 29119 بار
- سپاسهای دریافتی: 21533 بار
- تماس:
اسلامي به جاي خود ولي بعضي ها ايراني هستن ولي اسم هاي غربي انتخاب ميكنن مثلا "ديانا" يا "هلن"!!! اينها مورد سوال نيستن يا كارشون ايراد نداره؟
در ضمن اسمهايي كه دوستان ميگن عربي، از اسامي و القاب حضرات معصومين(ع) هست كه خودشون توصيه كردن براي گسترش نام اونها در جامعه، رو بچه هاتون بذارين اگه اون اسمه عربيه، خالد و عثمان و زبيده و ... اينها هم عربيه. آيا كسي به جز مثلاً اعراب جنوب ،
اسم بچه هاشو از اين چيزا ميذاره؟ پس منظور اسم عربي گذاشتن نيست، حساب معصومين و افراد مورد قبول اونهارو مثل كميل، ابوالفضل(ع)،هاني، ابوذر، مسلم و... رو از بقيه جدا كنيد. اينها تا قيامت به گردن ما حق دارن و همچنين پيامبران ديگه كه اسمشون عبري هست مثل موسي(ع) و ... كه نام اونها هم فارسي نيست ولي مردم ميزارن! كسي به اونها ايراد نميگيره؟
در ضمن در احاديث اومده "كسي كه اسم بدي روش گذاشتن، در قيامت از پدر و مادرش پيش خداوند شكايت ميكنه از اين بابت".
و همچنين اومده كه "اگه پدري چند پسر داشته باشه و اسم يكيشون رو "محمد" نذاره به پيغمبر جفا كرده".
اين دو تا حديث، هديه ي بنده به دوستاني كه از بابت اسمشون ناملايمت ديدن، لابد به همون دليلي بوده كه به پرسپوليس ميگن پيروزي!!!
در ضمن اسمهايي كه دوستان ميگن عربي، از اسامي و القاب حضرات معصومين(ع) هست كه خودشون توصيه كردن براي گسترش نام اونها در جامعه، رو بچه هاتون بذارين اگه اون اسمه عربيه، خالد و عثمان و زبيده و ... اينها هم عربيه. آيا كسي به جز مثلاً اعراب جنوب ،
اسم بچه هاشو از اين چيزا ميذاره؟ پس منظور اسم عربي گذاشتن نيست، حساب معصومين و افراد مورد قبول اونهارو مثل كميل، ابوالفضل(ع)،هاني، ابوذر، مسلم و... رو از بقيه جدا كنيد. اينها تا قيامت به گردن ما حق دارن و همچنين پيامبران ديگه كه اسمشون عبري هست مثل موسي(ع) و ... كه نام اونها هم فارسي نيست ولي مردم ميزارن! كسي به اونها ايراد نميگيره؟
در ضمن در احاديث اومده "كسي كه اسم بدي روش گذاشتن، در قيامت از پدر و مادرش پيش خداوند شكايت ميكنه از اين بابت".
و همچنين اومده كه "اگه پدري چند پسر داشته باشه و اسم يكيشون رو "محمد" نذاره به پيغمبر جفا كرده".
اين دو تا حديث، هديه ي بنده به دوستاني كه از بابت اسمشون ناملايمت ديدن، لابد به همون دليلي بوده كه به پرسپوليس ميگن پيروزي!!!
[External Link Removed for Guests]

- محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
- سپاسهای ارسالی: 1410 بار
- سپاسهای دریافتی: 4783 بار
- تماس:
درود
ضمن احترامی که به تمامی فرهنگ های ملل مختلف دارم فکر می کنم که وظیفه هر ایرانی میهن پرست و مفتخر به ارزش های ملی و فرهنگ کهن 7000 ساله خویش در درجه نخست حفظ و ترویج ارزش های پارسی به خصوص در زمینه نام گزاری اسم های اصیل و پر مفهوم پارسی بر فرزندان خویش است.
خوشبختانه این تمایل و گرایش به اسم های ایرانی را در طی سالیان اخیر به وضوح در خانواده های ایرانی(به خصوص شهرنشین)مشاهده کرده ام.حتی برخی نیز اسم های عربی خود (در صورت کسب مجوز از دادگاه) را با نامی پارسی جایگزین نموده اند.
همانطور که بسیاری از ملل و حتی دوستان مسلمان و عرب زبان ما در درجه نخست به فرهنگ ملی خود توجه می نمایند و فقط گاها از نام های غیر عربی بر فرزندان خود می نهند ما نیز باید هوشیار باشیم و فرهنگ خویش را بیشتر ارج نهیم!
همواره پیروز ایرانی و سبز باشید
ضمن احترامی که به تمامی فرهنگ های ملل مختلف دارم فکر می کنم که وظیفه هر ایرانی میهن پرست و مفتخر به ارزش های ملی و فرهنگ کهن 7000 ساله خویش در درجه نخست حفظ و ترویج ارزش های پارسی به خصوص در زمینه نام گزاری اسم های اصیل و پر مفهوم پارسی بر فرزندان خویش است.

خوشبختانه این تمایل و گرایش به اسم های ایرانی را در طی سالیان اخیر به وضوح در خانواده های ایرانی(به خصوص شهرنشین)مشاهده کرده ام.حتی برخی نیز اسم های عربی خود (در صورت کسب مجوز از دادگاه) را با نامی پارسی جایگزین نموده اند.

همانطور که بسیاری از ملل و حتی دوستان مسلمان و عرب زبان ما در درجه نخست به فرهنگ ملی خود توجه می نمایند و فقط گاها از نام های غیر عربی بر فرزندان خود می نهند ما نیز باید هوشیار باشیم و فرهنگ خویش را بیشتر ارج نهیم!

همواره پیروز ایرانی و سبز باشید
[External Link Removed for Guests]
شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم

-
- سپاسهای ارسالی: 329 بار
- سپاسهای دریافتی: 448 بار
خواستم جواب بدم که جناب sokuteasemuni همه چی رو گفتن
در ضمن ما همونطوری که ایرانی هستیم مسلمان و شیعه هم هستیم.
در ضمن ما همونطوری که ایرانی هستیم مسلمان و شیعه هم هستیم.
[FONT=System][External Link Removed for Guests]
[FONT=System]
[FONT=System]618
[FONT=System]
[FONT=System]618

-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 13 بار
sand_fighter نوشته شده:هر کسی حق داره هر اسمی که دوست داره برای فرزند خودش انتخاب کنه کسی هم نه می تونه بگه چرا نه می تونه بگه نه چه غربی چه شرقی چه ایرانی چه عربی
فرموده ی شما درست است. ولی اینجا فقط نظر سنجیه کسی نگفت چه نامی بذارید.
خودم با نام پارسی موافقم
ایران رو از یاد نبریم ...