بزرگترین میهن پرستان در تاریخ پرشکوه ایران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

Re: بزرگترین میهن پرستان در تاریخ پرشکوه ایران

پست توسط hermes_PERSIAN »

ببخشید که شاید نظر من با بسیاری از نظرات ارائه شده باشد.
واژه میهن پرستی را نباید به معنای پرستش تعریف کرد، مثلا حکیم طوس را همه ما یک ایرانی میهن پرست میدانیم ولی کسی در عمق اندیشه، اعتقاد و پیروی او از مذهب تشیع که در آن دوران حتی ابراز آن جرم محسوب می شد و این حکیم با صدایی رسا آنرا در مطلع شاهنامه فریاد می زند کوچکترین شبهه ای در دیانت او ندارد.
برخلاف نظر شما کاملا صحیح است که ابران قبل از ورود آریاییان نیز دارای اقوامی بوده که اتفاقا بدوی نیز نبودند بلکه مانند تمدن شهر سوخته، عیلام، تپه گیان و مارلیک بسیار پیشرفته تر از زمان خود بودند.
آریاییان در ابتدا بعنوان سپاهیانی برای این اقوام در ایران حضور و ظهور پیدا کردند که برای این ادعا میتوان به لوح آشور بانی پال که حاکی از نابودی اقوام عیلام و ماداگتو است اشاره نمود. همچنین تصویری که شاهزاده ای مادی را در حال تقدیم ماکت سین دژ (این دژ یکی از محکمترین دژهای ماد و دارای 12 بارو بوده است) به تمدن آشور است را می توان گواه دیگری آورد. مرجع: کتاب تاریخ ماد: دیاکونوف
در کتبی که در مورد تمدن قبل از آریاییان است نشانی از قتل عام قبایل قبل از آریاییان بدست ایشان نیست. برای این مطلب می توانید کتب زیر را مطالعه نمایید: تاریخ 10000 ساله ایران و گنجینه تاریخ ایران: عبدلعظیم رضایی، تاریخ ایران باستان: مشیر الدوله و..... از این نظر هم به نظر بنده یادآوری جمله ای از یک متفکر خالی از لطف نیست: هرکس به گذشته خود تیری پرتاب کند بیگمان آینده او را به توپ خواهد بست" :?
در مورد سردار اسعد بختیاری نیز نکته ای ضروری است: ایشان به قول خودشان برای درمان چشم به پاریس رفته بودند که در آنجا توسط اقوام خود از بروز شوش در ایران خبردار می شود سپس برای انجام هماهنگی به انگلستان رفته و سپس به محدوده قوم بختیاری بر می گردد او با اتحاد دو دو نفر از خوانین بختیاری که با یکدیگر مشکل داشتند (اگر اشتباه نکنم ضرغام السلطنه و صمصام السلطنه) به تهران هجوم بردند. که در ادامه منجر به قتل کلنل پسیان در مشهد گردید.
اما در کل هر چیزی بصورت افراطی و خالی از تفکر و تعقل ناپسند و مذموم است.
موفق باشید
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

,

دوست من، اصلا بحث شیعه یا مذهب و دین در میان نیست. بحث بر سر رفتار و کردار است. به نظر شما نیز با احزاب وطن پرست که فردوسی و ... را پیراهن عثمان کرده اند بیگانه هستید. وگرنه لزوم تفکیک وطن پرستی از عشق و علاقه به وطن را درک می کردید.

هرکس به گذشته خود تیری پرتاب کند بیگمان آینده او را به توپ خواهد بست

این جمله از کیست؟ تقریباً متضاد با تمام فلسفه هایی است که من میشناسم غیر یکی. از جنس و رنگ تفکرات احزاب پان ایرانیست!
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 192 بار
سپاس‌های دریافتی: 361 بار
تماس:

پست توسط HARD »

Negar.int نوشته شده:HARD,

و اینکه منم هیج جا نخوندم که اریاییها اونها رو کشتار کردند!

خوب، من چون خواندم میگم، شما چون نخواندید نمیدانید. :-) شما هم بخوانید تا بدانید. اگر دوست تاریخ دان ما " مرداویز" اینجا بودند، احتمالاً مستنداتی در این مورد ارائه می کردند.

اتفاقاً اونها توانسته بودند در آن عصر ابزارهای فلزی برای خود بسازند که بسیار جالب بوده است.

در مورد میهن پرستی و تعریف اون هم باز شما اشتباه کردید، اگر با احزابی مثل حزب آریا، پان آریائیسم، و تفکرات افرادی مثل ارتشبد آریانا، شاهین آریا و ... آشنا شوید، خیلی خوب تفاوت وطن دوستی، عشق و علاقه به میهن را نسبت به وطن پرستی درک خواهید کرد.

همیشه کسب دانش موجب رشد بینش خواهد شد. بنده هم پیش تر تفکراتی همسو و شاید عمیق تر در این رابطه داشتم که البته امروز متوجه لزوم تفکیک وطن پرستی از عشق و علاقه به میهن شده ام.

اساساً دوست داشتن چیزی غیر از پرستش کردن است. چنان که من شما را دوست دارم اما به معنای پرستش شما نیست!

پرستش، به معنای والاترین دانستن است و نابخرادنه است ما اشیای بیجان (حتی گاهی جاندار) را به عنوان والاترین ارزش خود قرار دهیم.

در اینکه پرستش تنها و تنها لایق خداست که هیچ شکی نیست ولی گفتم که این یک اصطلاحه که به صورت غیر صحیح مثل خیلی از لغات اشتباه دیگه بکار میرفته و میره(حالا شما دم از بینش بزن...تصویر)بعدشم این یه بحث مفصل فلسفی داره ولی متاسفانه نه جاشه نه من میتونم توضیح بدم!
ببینم من نفهمیدم کیا تونسته بودند ابزار های فلزی...؟
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 35 بار

پست توسط M_Mesle_METAL »

Negar.int

درود هم میهن گرامی
باید عارض بشم به شما که بنده که باستان شناسی میخونم تا الان جایی ندیدم که آریایی ها با مردمان بومی حاشیه زاگرس به نام لولوبی ها.اورارتوها.مادها و سایر گروه های بومی آنجا وحتا مردمان بومی و البته بربر ناحیه شمال شرقی ایران به نام سکاها به جنگی بپردازن که انتهاش نابودی است.کوروش مادرش ماندان دختر آستیاگ آخرین پادشاه ماد بود و پدرش کمبوجیه یکی از نجیب زادگان پارس بود.البته این قضیه برای سده 6 پ.م است.در حالی که آریایی ها قرنها پیش از این به ایران مهاجرت کردند.البته این نظریه توسط بسیاری از باستان شناسان مورد پذیرش نیست.خلاصه آریاییها که مردمانی خونگرم سوارکار ماهر بودند به هیچ عنوان مردمان بومی را نابود نکردند و در اینجا باید به شما بگم که خدا ایرانی ها را رحمت نکند چون به طور کامل از بین نرفتند.
کوروش بزرگ به عنوان فردی صلح طلب ایده آل گرایی که با تمام وجود برای ایده آل های خود تلاش می کرد پای های نخستین حکومت جهانی یا امپراتوری را بنا نهاد.با این که کوروش بزرگ در هیچ جای معتبری نامی از ((پارس)) نبرده اما از واژه مردمان کشورهای ارباع 4 گانه یا مردمان کشورم به فراوانی نام برده و همیشه فرموده که من برای این مردمان که نام بردم آسایش و پیروزی را از یزدان خواستارم.پس چنین فردی که برای خود و مردمانش مرز و سرحد قایل است یقینن پدر ما ایرانیان و یک فرد میهن پرست است زیرا برای تعالی مردمانش تلاش های فراوانی کرده است.
باری کوروش بزرگ را از آن جهت یک پارسی میدانند که داریوش اول یا داریوش بزرگ بارها در کتیبه های یافت شده از بیستون و یا پاسارگارد و یا پارسه خود را یک پارسی نام برده و تلاش دارد نسل خود را به کوروش برساند.پس اگر کوروش بزرگ مردی پارسی نبود داریوش تلاشی برای رساندن نسب خود به کوروش بزرگ نمیکرد.و از جهتی چون پدر کوروش بزرگ مردی پارسی بود پس فرزندش نیز مردی پارسی است.

با سپاس و پوزش فراوان از هم میهنان گرامی
U Can't Kill The METAL
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

متاسفانه اینرا بک متفکر داغستانی گفته است و مدتها در روزنامه ایران و در صفحه تاریخی این روزنامه این جمله درج می شد.
بنظر من نباید برای رد یک نظریه که ممکن است به قول شما پان ایرانیست باشد به تخریب داشته های خود دست بزنیم. ما تنها با شناخت خود و تکیه بر قابلیتها و داشته های خودمان است که می توانیم به سرعت خودمان در پیشرفت بیفزاییم.
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
ارسال پست

بازگشت به “تاريخ ايران”