IRIAF P-3F ORION

در اين بخش مي‌توانيد تصاوير هواپيماهاي شناسايي را مشاهده کنيد

مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

پست توسط DJ Dani »

عزیزم تشکر از پاسخهایت.
راستی نگفتی آیا اینها تا به حال در مانورهای نیروی دریایی و رژه روز ارتش در تهران شرکت کرده اند (در چه سالهایی؟)
و آیا اوریون های ایران توانایی سوخت گیری هوایی را دارند و اگر دارند به چه روشی و آیا تا به حال سوخت گیری کرده اند?
راستی چگونه میتوان خلبان این هواپیما ها شد؟

راستی دوست عزیز شما چرا وبلاگ AIR NAVAL را تعطیل کردید؟؟؟؟
با تقدیم احترامات خیلی زیاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
سپاس‌های ارسالی: 398 بار
سپاس‌های دریافتی: 226 بار
تماس:

پست توسط Yasser »

دانيال بهمنش عزیز
- هواپیماهای اوریون در ماموریت ها و مانورهای نیروی دریایی به طور معمول شرکت می کنند ، به خصوص در بخش مانورهای زیر سطحی.
- در خصوص رژه هوایی آخرین بار من خودم در رژه روز ارتش در سال 76 شاهد پرواز اونها بودم اما با توجه به اینکه در سالهای اخیر در روز ارتش رژه هوایی انجام نشده پس حضور اونها هم منتفی بوده.
- اوریون های ایران دارای امکان نصب سیستم های سوخت گیری هوایی با قیف هستند ولی هم اکنون این سیستم بر روی آنها وجود نداره (البته لوله کشی های داخلی لازم وجود داره و فقط سیستم بیرونی نصب نشده) دلیل اون هم عدم نیاز اون هست به صورتی که یک حداکثر برد عبوری اوریون در یک پرواز گشتزنی عادی راحتی به برد 9000 کیلومتر میرسه. در یک مورد و در یک حالت عملیاتی در زمان جنگ یک اوریون مداومت پرواز 19/5 ساعت رو در کارنامه خودش ثبت کرده بود.
- اسکادران 71 ضد زیردریایی از اسکادران های فعال نیروی هوایی مستقر در پایگاه هفتم شکاری شیراز دارای 5 فروند هواپیمای P-3F اوریون (یک فروند فعلاً غیر عملیاتی) میباشد. روشن هست که برای راهیابی به اون اسکادران ،در قدم اول دروازه ورود شما کنکور سراسری و راهیابی به دانشگاه هوایی شهید ستاری نیروی هوایی می باشد.

وبلاگ AirNaval متعلق به دوست عزیز ، محمد گرامی هست که متاسفانه به دلیل مشغله بسیار ایشون و شاید کمکاری بقیه نویسندگان (از جمله خود من) دیر به دیر آپدیت میشه.
امیدوارم بعد از این بیشتر و بهتر فعال بشه.
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral
تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

تشکر از شما دوست عزیز به خاطر پاسخهای دقیقتون
آیا امکان دارد باز هم در رژه روز ارتش شرکت کنند و چرا تلویزیون به طور معمول تصاویر کمی را از اوریون ها پخش کرده است (1 یا 2 تصویر)
باز هم از شما تشکر میکنم
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

دانيال بهمنش,
اتفاقا در اکثر مانور هاي دريايي اين پرنده در حال عبور از روي ناوگان نيروي دريايي نشان داده مي شود...
گمان نميکنم...دوستي ميگفت به زودي(يني 2-3 ماه ديگر) اين پرنده با انتونف 140 جايگزين خواهد شد بنا براين حتي اگر قرار بر حضور در رژه باشد بايد منتظر حضور انتونف باشيو نه اوريون.....
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

ولی من که خودم به شخص که اکثر مانورها(زمینی-هوایی-دریایی) را دنبال میکنم وحتی تصاویر آن و نقد های مختلف آن را از کانال مختلف مشاهده میکنم تنها
3 یا 4 بار موفق به دیدن آنها شده ام که آخرین مورد رزمایش ضربت ذوالفقار بود ودر بیشتر موارد هواپیماهای F-27 فرند شیپ به همراه فالکون های نیروی دریایی
از فراز ناوگان نیروی دریایی عبور میکند.
در ضمن در مورد تولید AN-140 MP یا همون ایران 140 باید بگم هنوز این هواپیما برای شرکت های هواپیمایی تولید میشود که تاکنون 4 فروند بیشتر تولید نشده و 3 فروند دیگر نیز در حال تولید میباشد و تازه اگر سفارشات شرکت های هواپیمایی تحویل داده شود اولویت بعدی با نوع آواکس ایران 140 و سپس AN-140 T یا نوع ترابری - تاکتیکی آن(مخصوص نیروی زمینی و شاید نیروی دریایی) و سپس نوع گشتی ساحلی و زمینی ونوع VIP و شاید مدل های دیگر (با توجه به نیازهای نیروهای مسلح (مانند سوخت رسان- فرماندهی هوایی - هواشناسی ونقشه کشی و....)) و دست آخر نوع ضد زیردریایی آن میباشد که با این حساب فکر میکنم اوریون های ایران حداقل تا 4 یا 5 سال دیگر در خدمت باشند(با ارتقا به نوع بالاتر) و سپس در صورت موفقیت پروژه AN-140 MP با آن یا هواپیمای گشتی دیگر (مانند هواپیماهای روسی) جایگزین شود.
باید توجه داشت که پروژه AN-140 MP تنها یک طرح است وهنوز بودجه وتصمیمی جهت تولید آن اتخاذ نشده است.

با سپاس فراوان.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
سپاس‌های ارسالی: 398 بار
سپاس‌های دریافتی: 226 بار
تماس:

پست توسط Yasser »

دانيال بهمنش عزیز
اون قسمتی رو که شما دیدین مربوط به رژه دریایی در ابتدا و یا انتهای مانور هست که تلوزیون فقط تصاویر کوتاهی از اون رو نمایش میده. مثل مانورهای نیروی هوایی که در اون معمولا فقط صحنه های بمباران یا حمله زمینی نمایش داده میشه و بخش هوایی دیده نمیشه.
به هر حال عکسی از یکی از رژه های هوایی در مانور روز ارتش متعلق به سالهای 82 و یا 83 بر فراز مرقد امام براتون قرار میدم که از اوریون ها گرفته شده. البته این عکس رو یکی از دوستان بسیار عزیزم در اختیار من گذاشتند که همینجا کمال تشکر رو از ایشون دارم.

[External Link Removed for Guests]
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral
تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 112 بار
تماس:

پست توسط R@mtin »

تصوير ديده نميشه ياسر جان ... :sad: :sad:
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

Yasser جان میشه تصویرو جای دیگه اپلود کنی آخه چیزی دیده نمیشه
اگر باز هم تصاویری داری ارسال کن
راستی این تصویر مال رژه سال 82 است چون سال 83 من خودم رژه رو از نزدیک دیدم و اوریونی در کار نبود.
آیا امکان دارد باز هم در رژه روز ارتش شرکت کنند ؟

با سپاس فراوان!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

از دوستان یک سوالی داشتم آیا یکی از اوریون های ایران در سال 1984 یا به طور کلی سقوط کرده است؟ :-( :-( :-( :-( :-(
اگر دوستان اطلاعاتی دارند لطفا عرض بنمایند!!!!!

با سپاس فراوان!!!!!
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2612 بار
سپاس‌های دریافتی: 5561 بار
تماس:

پست توسط moh-597 »

تصویر
پاينده باد ايران زنده باد ايراني

وبلاگ من

صفحه اینستاگرام
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

با سلام به دوستان و عرض خسته نباشید این تصویر که متعلق به یکی از دوستان عزیزیم میباشد را در انجا می گذارم.
امیدوارم لذت ببرید!
تصویر
دهکده

-
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط JSF »

دانيال بهمنش عزيز تصوير بسيار زيبايي از پايگاه 7 شکاري اصفهان ميباشد
از طرف من از دوستتان تشکر کنيد اگر بازهم از اين تصاوير داشتيد ما را بي نصيب نکنيد از اين 3 فروند P-3F
فقط اوني که دمش پيدا است و درون آشيانه قرار دارد هميشه آمادهء پرواز است شماره سريالش اگر اشتباه نکنم
8704-5 است البته اوني که کنار آشيانه قرار دارد مدتي است که آمادهء پرواز نيست البته تا چند ماه پيش.
ارسال پست

بازگشت به “تصاوير هواپيماهاي شناسايي”