راهنمایی در مورد ساخت اکو آمپلی فایر جهت استفاده در هییت ها
مدیران انجمن: SAMAN, sinaset, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
Re: راهنمایی در مورد ساخت اکو آمپلی فایر جهت استفاده در هییت ها
بله ولوم این بزرگ ها هست که میشه بهشون سر ولوم زد.( اما پتانسومتر کوچک هستند و معمولا" با پیچ گوشتی ها مخصوص تنظیم می شوند) ولی در مورد اینکه میشه 50 کیلو هم استفاده کرد یا خیر نمی دونم باید امتحان کنید ولی قطعا" حالت طبیعی نخواهد بود چون ماکزیمم 10 کیلو اهم قرار داده اند. چیزی که کاملا" مشخص هست اینه که حساسیت ولوم زیاد میشه یعنی تا یک ذره باز کنی مقدار تاخیر کم و زیاد خواهد شد. 

پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

-
- سپاسهای ارسالی: 2464 بار
- سپاسهای دریافتی: 1412 بار
با سلام دوباره
سامان جان 10 کیلو اهم فکر نمیکنم رنج ماکزیمم باشه بلکه یک رنج بهینه وتوصیه شده است در لینک زیر دیتا شیت آیسی pt2399 که یک آیسی اکو هست را قراردادم در تیبل 1 رنج یکسری مقاومت ها را قرار داده و من با توجه به اونها از شما پرسیدم که آیا میشه از 50 کیلو استفاده کرد یا نه . یه نگاه بکن
[External Link Removed for Guests]
سامان جان 10 کیلو اهم فکر نمیکنم رنج ماکزیمم باشه بلکه یک رنج بهینه وتوصیه شده است در لینک زیر دیتا شیت آیسی pt2399 که یک آیسی اکو هست را قراردادم در تیبل 1 رنج یکسری مقاومت ها را قرار داده و من با توجه به اونها از شما پرسیدم که آیا میشه از 50 کیلو استفاده کرد یا نه . یه نگاه بکن
[External Link Removed for Guests]
ای خدای مهربان ....
تو چه گسترده و بی صدا می بخشی و ما چه حسابگرانه تسبیح می گوئیم

بله میشه ولی مشخصه thd یا همون مجموع هارمونیک های اعوجاج زیاد میشه! اون رو چیکار میکنی؟
به نظر من همون رنج 10 کیلو که پیشنهاد کردند بزار من با این آی سی کار کردم و مدارشو ساختم البته مدارش دقیق این نبود ولی همین PT-2399 بود. مدار بسیار خوبی هست و واقعا" کار رو راحت کرده.
به نظر من همون رنج 10 کیلو که پیشنهاد کردند بزار من با این آی سی کار کردم و مدارشو ساختم البته مدارش دقیق این نبود ولی همین PT-2399 بود. مدار بسیار خوبی هست و واقعا" کار رو راحت کرده.پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

-
- سپاسهای ارسالی: 2464 بار
- سپاسهای دریافتی: 1412 بار
Re: راهنمایی در مورد ساخت اکو آمپلی فایر جهت استفاده در هییت
SAMAN نوشته شده:بله میشه ولی مشخصه thd یا همون مجموع هارمونیک های اعوجاج زیاد میشه! اون رو چیکار میکنی؟به نظر من همون رنج 10 کیلو که پیشنهاد کردند بزار من با این آی سی کار کردم و مدارشو ساختم البته مدارش دقیق این نبود ولی همین PT-2399 بود. مدار بسیار خوبی هست و واقعا" کار رو راحت کرده.
با سلام به سامان عزیز و همچنین تبریک سال نو به شما و خانواده محترمتان:
من اون ولوم رو وصل کردم ولی انگار میزان تاخیر اکو قابل حس نیست انگار که اصلا هیچ تاثیری بوجود نمی آید حالا یه سوال توی خود دیتا شیت آی سی رو اگه نگاه کرده باشی یه مدار جداگانه برای تاخیر ( delay ) قرار داده . نظرت چیه؟
ای خدای مهربان ....
تو چه گسترده و بی صدا می بخشی و ما چه حسابگرانه تسبیح می گوئیم

Re: راهنمایی در مورد ساخت اکو آمپلی فایر جهت استفاده در هییت
نظرم مثبته
همیشه! 
دوست عزیزم اول ولوم را عوض کن و 50 کیلو قرار بده ببینم اصلا" تغییر میکنه یا نه بعد اگر نشد اون مدار رو بساز
همیشه! 
دوست عزیزم اول ولوم را عوض کن و 50 کیلو قرار بده ببینم اصلا" تغییر میکنه یا نه بعد اگر نشد اون مدار رو بساز

پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!