دلنازكها نبينند!!!
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس:

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 10 بار
- تماس:
من تاحالا کاراي زيادي از دست اين موجود عجیب به اسم انسان ديده بودم ولي نه تا اين حد که بياد يه بچه رو کباب کنه و بخوره.
ولي بدونين که تو يکي از همين فرداها يکي هم با بچه ي خودش اين کارو ميکنه يا يجور ديگه اين کارش جبران ميشه. اصلا در ذات انسان همچين چيزي وجود نداره که بياد و هم نوع خودشو بعنوان غذا بخوره. ( اوونم به اين خون سردي
)
ولي بدونين که تو يکي از همين فرداها يکي هم با بچه ي خودش اين کارو ميکنه يا يجور ديگه اين کارش جبران ميشه. اصلا در ذات انسان همچين چيزي وجود نداره که بياد و هم نوع خودشو بعنوان غذا بخوره. ( اوونم به اين خون سردي
)آيا سيو همان سيب است؟ 

- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 80 بار
- تماس:
من که نتونستم نگاه کنم يعني اولين عکس رو ديدم بقيه اش هم از حرف بچه ها حدس زدم

[FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده.
[FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life
[FONT=Tahoma,sans-serif]If someone feels that they had never made a mistake in their life, then it means they had never tried a new thing in their life

- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 80 بار
- تماس:
akhmail, نه خواهش ميکنم اين حرف ها چيه

[FONT=Tahoma,sans-serif]اگر کسی احساس کند که در زندگیش هیچ اشتباهی را نکرده است، به این معنی است که هیچ تلاشی در زندگی خود نکرده.

- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای دریافتی: 10 بار
- تماس:
واي حالم به هم خورد .. 8-)
اين آسياي شرق هم که ديگه شورش رو در اوردن از هيچ موجودي نميگزن ..... اول سوکس و هشتپا و هزار پا .. حالا هم آدم ! چند روز ديگه مي خوان چي بخورن ؟ خدا ميدونه !
اين آسياي شرق هم که ديگه شورش رو در اوردن از هيچ موجودي نميگزن ..... اول سوکس و هشتپا و هزار پا .. حالا هم آدم ! چند روز ديگه مي خوان چي بخورن ؟ خدا ميدونه !

Free! Download Center
[External Link Removed for Guests]
&
P30Forum ... where you not Alone :
&
P30Forum ... where you not Alone :