هشدار در استفاده از نرم افزار جاسوس و مترجم babylon

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 33 بار
سپاس‌های دریافتی: 123 بار

Re: هشدار در استفاده از نرم افزار جاسوس و مترجم babylon

پست توسط farshad49 »

MOHAMMAD JAFAR نوشته شده:بله احتیاط واجبه
ولی خوب اگر واقعا کسی شک داره میتونه فایلهای استراتژیک! خودش رو در ZIP یا RAR های پسورد دار بگذاره که اینجوری با توجه به سرعت پایین و ذغالی اینترنت در ایران اگر بخواهند سرقت اطلاعات کنند به یکباره با یک فایل بزرگ مواجه می شوند نه اینکه تعداد زیادی تصویر مهم که هر کدام چند صد کیلوبایت هستند و راحت میشه دونه دونه بدون اینکه کاربر بفهمه ازشون استفاده کرد
و نکته مهمتر هم خود پسورد هیت که گفته میشه الگوریتم رمز این نوع شیوه های فشرده سازی اطلاعات به قدری پیچیده هست که یافتن رمز برای آنها غیر ممکن است(آن هم وقتی مثلا یک شرکت وابسته به موساد بخواد در روز پسورد هزاران فایل فشرده شده را کشف کند)
در نهایت میتونم بگم که کلا به این جور اخبار اصلا نمیشه اعتماد کرد!!!

دوست مهربونم از توصیه تون ممنونم . راه حل نسبتا خوبیه اما اصلا کافی نیست. لازمه بدوند که رمزهای بسیار پیشرفته ای در سیستمهای بانکداری در جهان تعریف می شه اما در رسانه ها میشنوین که حسابها در فلان بانک جهان جابجا یا کم و زیاد شده پس رو این مسئله هم مطمئن نباشید.
مطلب بعد : آیا شما فکر می کنید حریف از اینترنت ایران استفاده میکنه که بقول شما ذغالیه ؟ تصویر
یاعلی
فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک سپارند تا اجزاء بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد .
کوروش بزرگ
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: واوان
سپاس‌های ارسالی: 3246 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار
تماس:

پست توسط Ruozbeh »

بعضی اوقات اینقدر اطلاعات خودمون اعم از فایلهای تصویری ، نوشتاری و .......... رو دیدیم که برای ما بی تفاوتی ایجاد کرده . از کجا میدونید اطلاعات بی ارزش شما ( به زعم خودتون ) برای حریف هم بی اهمیته ؟

خب وقتی حریف ما خودش این اطلاعات را به ما میده حال چرا باید بیاد همان ها را از ما دزدی کند بیکاره؟؟؟ تصویر
مطلب بعد : آیا شما فکر می کنید حریف از اینترنت ایران استفاده میکنه که بقول شما ذغالیه ؟

این دیگر چه حرفیه؟؟ تصویر تصویر تصویر
شما وقتی داری اطلاعاتی رو ارسال می کنی با سرعت ارسال اینترنت خود ارسال میکنی نه اینترنت طرف مقابل! تصویر
اطلاعات شما بسیار جالب و با ارزش است مواظب باشید!!
[External Link Removed for Guests]

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

farshad49 نوشته شده:برابر اطلاعات رسمی و تایید شده ، این نرم افزار کاملا اسراییلی بوده و یک نرم افزار جاسوسیه کامل هست . از اونجاییکه اسراییلی ها ما رو خیلی دوست دارن بهترین ترجمه ها رو هم برای زبان شیرین فارسی گذاشتن تا مشتریهای بیشتری داشته باشن. به محض کانکت شدن به اینترنت و حتی بدون استفاده از نرم افزار babylon در حین کانکت سیستم جاسوسیش فعال شده و تمام عکس و اطلاعات موجود در هارد کامپیوترتون بدون خبر و اجازه شما به سرقت میره .
پیشنهاد میکنم از نرم افزار مترجم دیگه ای استفاده کنید.
یا علی

حالا میشه این بگید این اطلاعات رسمی رو کی تایید کرده ؟؟؟؟ تصویر شیعه نیوز نبوده ؟! تصویر
نرم افزار اسراییلیه ؟ دستشون درد نکنه چنین چیزی نوشتن ! کلی کمک کردن توی ترجمه به ما ! و البته دست کرک کننده هاش بیشتر درد نکنه !
همچین چیزی نیست ! جاسوس کجا بود بابا ! سوژه پیدا نکردن به این گیر دادن ! فایروال قوی می تونه تمام دسترسی این برنامه رو به اینترنت قطع کنه ! ( من قبلا داشتم فقط به اینترنت وصل میشدم خودشو چک میکرد که کرک شده نباشه و از کار میافتاد ! و دوباره کرکش می کردم تا اینکه با زون آلارم دسترسیشو به شبکه قطع کردم گفتم تو جنبه نداری ! )
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

نرم افزار اسراییلیه ؟

این رو میتونید در سایت خودشان هم بررسی کنید، که آدرس دفتر مرکزی شرکت در اسرائیل هست.

جاسوس کجا بود بابا ! سوژه پیدا نکردن به این گیر دادن !

اسرائیل ید طولایی در جاسوسی از طریق نرم افزارها یا تجهیزات تکنولوژیکی داره؛ در این زمینه هم دوست و دشمن براشون فرق نمیکنه. در لینک زیر می تونید، موارد متعددی از جاسوسی شرکت های تکنولوژیکی اسرائیلی از طریق نرم افزارها و تجهیزاتشان در آمریکا، هلند، و استرالیا را مشاهده کنید. اگر دقت کنید، اینها مواردی بودند که حتی صدای اون کشورها رو هم در آوردند، و مثلا مجلس استرالیا برای این کار از شرکت اسرائیلی مربوطه توضیح خواسته، و اون شرکت هم اشتباهش را قبول کرده! یا سازمان امنیت هلند صراحتا اعلام کرده که تجهیزات و نرم افزارهای اسرائیلی که برای شنود مکالمات مجرمین توسط پلیس آن کشور خریداری شدند، یک نسخه از مکالمات ضبط شده را به اسرائیل هم ارسال می کردند.

نکته دیگه که خیلی مهم هست اینه که در راس اکثر شرکت های تکنولوژیکی اسرائیلی که مراودات بین المللی دارند، افسران بازنشسته موساد به عنوان مدیر عامل، یا رئیس هئیت مدیر، و عناوینی از این دست، قرار دارند!

نکته آخر هم اینکه اسرائیلی ها در طراحی الگوریتم های رمزنگاری معروف دنیا، که امروزه از اونها زیاد در نرم افزارهای مختلف در سطح دنیا استفاده میشه، نقش به سزایی داشتند. به عنوان نمونه می تونید به نقش آقای [External Link Removed for Guests] در طراحی و توسعه الگوریتم بسیار معروف، و بسیار رایج RSA ، و همچنین شرکت بسیار معروف امنیتی [External Link Removed for Guests]، که بسیاری از الگوریتم های معروف مورد استفاده در دنیا را طراحی و پیاده سازی میکنه، توجه کنید. البته فقط اسرائیل نیست، بلکه آژانس امنیت آمریکا (NSA) هم نقش بسیار پررنگی در تولید الگوریتم های رمزنگاری معروف داره. به همین دلیل، سازمان های نظامی در دنیا معمولا از الگوریتم های رمزنگاری طراحی شده توسط خودشان استفاده می کنند، و به این الگوریتم های رایج تجاری اعتماد نمی کنند.

پس طرح این موضوع که استفاده از نرم افزارهای اسرائیلی از نظر امنیتی خطرناک هست، و اینکه الگوریتم های معمول رمزنگاری کمک چندانی به این مسئله نمی کنند، یک بحث خنده دار، یا بی ربط نیست.

حالا اینکه آیا نرم افزار Babylon هم مشمول همین موارد میشه یا نه، یک بحث دیگه هست، و میشه با استفاده از Sniffer در شبکه، داده های رد و بدل شده بین آن، و سرورهای مربوطه را ردیابی کرد (البته اگر رمزنگاری نشده باشند). البته این نرم افزار سابق بر این به عنوان یک نرم افزار Ad-ware که اطلاعات کاربر را برای ارسال تبلیغات به سرور خودش ارسال می کرد، معرفی شده بود.

در حال، می تونید با یک فایروال دسترسی این نرم افزار به شبکه را قطع کنید.
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط farshad49 »

Mohammad 1985 نوشته شده:
farshad49 نوشته شده:برابر اطلاعات رسمی و تایید شده ، این نرم افزار کاملا اسراییلی بوده و یک نرم افزار جاسوسیه کامل هست . از اونجاییکه اسراییلی ها ما رو خیلی دوست دارن بهترین ترجمه ها رو هم برای زبان شیرین فارسی گذاشتن تا مشتریهای بیشتری داشته باشن. به محض کانکت شدن به اینترنت و حتی بدون استفاده از نرم افزار babylon در حین کانکت سیستم جاسوسیش فعال شده و تمام عکس و اطلاعات موجود در هارد کامپیوترتون بدون خبر و اجازه شما به سرقت میره .
یا علی

حالا میشه این بگید این اطلاعات رسمی رو کی تایید کرده ؟؟؟؟ تصویر شیعه نیوز نبوده ؟! تصویر

علت عصبانیت شما چه علتی می تونه داشته باشه ؟ شاید یکیش این باشه که خود شما هم از اونا باشی captain mohammad عزیز سُن........... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تصویر

نرم افزار اسراییلیه ؟ دستشون درد نکنه چنین چیزی نوشتن ! کلی کمک کردن توی ترجمه به ما ! و البته دست کرک کننده هاش بیشتر درد نکنه !
همچین چیزی نیست ! جاسوس کجا بود بابا ! سوژه پیدا نکردن به این گیر دادن ! فایروال قوی می تونه تمام دسترسی این برنامه رو به اینترنت قطع کنه ! ( من قبلا داشتم فقط به اینترنت وصل میشدم خودشو چک میکرد که کرک شده نباشه و از کار میافتاد ! و دوباره کرکش می کردم تا اینکه با زون آلارم دسترسیشو به شبکه قطع کردم گفتم تو جنبه نداری ! )

محمدجان اسیر اون فایروال بی نظیرتم که حتی خود شرکت مایکروسافت که سازنده سیستم عامله از قدرت فایروالت حیرونه تصویر
سبک صحبت کردنت نمایانگر میزان ...... ته !!!!
تا زمانیکه تو سرزمین ما ساده لو زیاده دشمنامون در آرامشن.
از همه دوستان عذرخواهی میکنم .
آخرین ويرايش توسط 1 on farshad49, ويرايش شده در 0.
فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک سپارند تا اجزاء بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد .
کوروش بزرگ
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر

پست توسط farshad49 »

Ruozbeh نوشته شده:

بعضی اوقات اینقدر اطلاعات خودمون اعم از فایلهای تصویری ، نوشتاری و .......... رو دیدیم که برای ما بی تفاوتی ایجاد کرده . از کجا میدونید اطلاعات بی ارزش شما ( به زعم خودتون ) برای حریف هم بی اهمیته ؟

خب وقتی حریف ما خودش این اطلاعات را به ما میده حال چرا باید بیاد همان ها را از ما دزدی کند بیکاره؟؟؟ تصویر

من در جریان نیستم اسراییل چه اطلاعاتی قبلا به شما داده که حالا میخواد ازتون پس بگیره ، این چیزیه بین شماها و ما ازش بی اطلاعیم.تصویر

این دیگر چه حرفیه؟؟ تصویر تصویر تصویر
شما وقتی داری اطلاعاتی رو ارسال می کنی با سرعت ارسال اینترنت خود ارسال میکنی نه اینترنت طرف مقابل! تصویر
اطلاعات شما بسیار جالب و با ارزش است مواظب باشید!!

دوست متفکر من شما فایلی رو اسال نمیکنی بلکه یه هکر با اینترنت قویش میاد توی سیستمت تمام درایو هاتو میگرده و اطلاعات بدرد بوخورشو بر میداره . می بینی چه خوشکل ، اصلا به اینترنتت سرعت زیاد نیازی نیست . این نرم افزار سیستم اعلام موقعیت داره (کدوم کشور ، کدوم استان ، کدوم منطقه و ..... )که به محض اتصال به اینترنت شبکه مرکزی خودشو مطلع میکنه
اصلا واژه هک و هکر رو شنیدی ؟ میدونی حفره امنیتی تو ویندوز چیه ؟
آدمیزاد از سواد ، تخصص و دانش بالای رایانه ای شما حیران و چار چنگولی میمونه !!!!!!!!!!!تصویر
کوروش بزرگ
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

دوست متفکر من شما فایلی رو اسال نمیکنی بلکه یه هکر با اینترنت قویش میاد توی سیستمت تمام درایو هاتو میگرده و اطلاعات بدرد بوخورشو بر میداره . می بینی چه خوشکل ، اصلا به اینترنتت سرعت زیاد نیازی نیست .

اتفاقا به سرعت اینترنت شما بستگی داره؛ سرعت دریافت اطلاعات در شبکه به سرعت ارسال اطلاعات هم بستگی داره؛ اگر سرعت اینترنت شما پایین باشه، سرعت Upload شما هم پایینه. اگر سرعت Upload شما پایین باشه، یعنی اتصال شما به اینترنت به زمان بیشتری برای ارسال داده های مورد نظر طرف مقابل از سیستم شما به سیستم خودش نیاز داره. به عنوان مثال، در یک اتصال Dial-up، شما در صورت استفاده از V.92، در حداکثر سرعت به صورت تئوری، فقط می تونید 42 کیلوبیت در ثانیه Upload کنید. حالا اگر سرعت طرف مقابل شما 10000 کیلوبیت بر ثانیه هم باشه، باز چون شما نمی تونید بیش از 42 کیلوبیت در ثانیه داده براش بفرستید، باید منتظر بمونه. از طرف دیگه، ارسال حجم زیادی داده از کامپیوتر یک کاربر میتونه به راحتی کاربر رو مشکوک کنه، چون پهنای باند ثابت هست، اگر برنامه ایی نصف پهنای باند Upload شما را استفاده کنه، سرعت Upload شما برای سایر امور هم نصف میشه، و شما احساس می کنید که سرعت اینترنت تان کاهش پیدا کرده.

این نرم افزار سیستم اعلام موقعیت داره (کدوم کشور ، کدوم استان ، کدوم منطقه و ..... )که به محض اتصال به اینترنت شبکه مرکزی خودشو مطلع میکنه

به این نمیگن سیستم اعلام موقعیت؛ بلکه شما وقتی به شبکه اینترنت وصل میشید، به کامپیوتر شما در شبکه یک آدرس یکتا اختصاص پیدا میکنه. به این آدرس میگن آدرس IP. هر ارائه دهنده سرویس اینترنت میتونه دامنه ایی از آدرس های IP را به خودش اختصاص بده. از روی این آدرس IP، و اطلاعات ثبت شده از شرکت ارائه دهنده سرویس اینترنت، میشه با تقریبی موقعیت آن IP را مشخص کرد (در حد کشور، و شهر). استفاده از IP برای مشخص کردن ملیت یا مکان تقریبی کاربر یک کار پنهانی نیست. همه سایت های اینترنتی که به آنها مراجعه می کنید، به راحتی آدرس IP شما را ثبت می کنند. مثلا در همین سایت، شما هر پستی که ارسال می کنید، آدرس IP شما هم با آن ثبت میشه، و مدیران سایت می تونند به راحتی با استفاده از آدرس IP شما، نام ISP شما و شهر محل اقامت شما را تشخیص بدند.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

farshad49 نوشته شده:
Mohammad 1985 نوشته شده:
یا علی

علت عصبانیت شما چه علتی می تونه داشته باشه ؟ شاید یکیش این باشه که خود شما هم از اونا باشی captain mohammad عزیز سُن........... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تصویر

محمدجان اسیر اون فایروال بی نظیرتم که حتی خود شرکت مایکروسافت که سازنده سیستم عامله از قدرت فایروالت حیرونه تصویر
سبک صحبت کردنت نمایانگر میزان ...... ته !!!!
تا زمانیکه تو سرزمین ما ساده لو زیاده دشمنامون در آرامشن.
از همه دوستان عذرخواهی میکنم .

دکتر جان سیستم من اکثر به اینترنت وصله ! زمانی که هیچ برنامه ای باز نیست و بابیلون بازه اگه فایروال بلاکش کنه هیچ سند و رسیوی توی شبکه ندارم ! دقت کنید هیچی یعنی صفر بایت ! ولی اگه بلاکش نکنم هر چند دقیقه بابیلون یه سند و رسیو جزیی با شبکه داره !
اون مقدار سند و رسیو هم اصلا نمی تونه دلیلی بر جاسوسی باشه ! خیلی از نرم افزارها این کارو انجام میدن !
من هنوز منتظر اون منبع رسمی تایید شده هستم ! که کی تایید کرده ! خیلی مهمه ! صرف اسراییلی بودن برنامه دلیل بر جاسوس بودنش نیست ! موافقم اسراییلی ها جاسوسهای قدری هستن ولی هر گردی گردو نیست !
مطمعن باشید اسراییلی ها ( شرکت تولید کننده ) از اینکه ما از این برنامه استفاده نکنیم خیلی خیلی هم خوشحال میشن ! چون براش هیچ پولی ندادیم !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

farshad49 نوشته شده:مطلب بعد : آیا شما فکر می کنید حریف از اینترنت ایران استفاده میکنه که بقول شما ذغالیه ؟ تصویر
یاعلی

بالاخره به طور غیر مستقیم بله
مگر میشه از کامپیوتر بنده که با سرعت 5 کیلوبایت بر ثانیه به اینترنت وصل هست با سرعت 1 گیگابایت بر ثانیه اطلاعات سرقت کرد؟
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”