,
البته اين گوشي هنوز رسما وارد بازار نشده و قيمتي که من نوشتم قيمتي هست که به صورت تقريبي اعلام شده، و البته نوکيا معمولا ابتداي ورود قيمت کمي بالا هست، اما به سرعت کاهش پيدا ميکنه (يکي از دلايل اين پديده ورود سريع گوشيهاي مشابه و جديدتر هست)
Vivaz گوشي خوبي هست به نسبت، اما بزرگترين مشکل اون براي دوستاني که اينترنت GPRS, EDGE استفاده ميکنند کلاس 10 بودن اينها هست (تقريبا هيچ مارکي جز نوکيا گوشي با کلاس GRPS , EDGE بالاتر از 10 نداره!)
GPS که داره، و چون S60v5 هست، بله، Garmin و ديگر برنامههايي که براي اين پلاتفورم ارائه شده هم پشتيباني ميکنه (البته بعد از هک شدن)
N96 یا Nokia X6
مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: N96 یا Nokia X6
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
- سپاسهای ارسالی: 1224 بار
- سپاسهای دریافتی: 1160 بار
- تماس:
0سلام دوستان
آخرش گوشي C6 گرفتم........
به نظر شما چه جور گوشي است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مقايسه با x6 و..... N900و ......
آخرش گوشي C6 گرفتم........
به نظر شما چه جور گوشي است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مقايسه با x6 و..... N900و ......
خدایا ...!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
دوستان عزیز من خودم x 6 دارم 8 گیگ از نظر من خیلی گوشی خوبی هست و اینکه گفتن که مثل 5800 خیلی خنده داره من همیشه می خوام تم و برنامه بگیرم می نویسه برای نوکیا x6 و n8 و c7 نه 5800 و از نظر زیبایی و کارکرد بسیار گوشی خوبی اما پیشنهاد من x7 هست که از x6 جدیدتره و واقعا بهترین گوشی زیبا هم هست.