نشان شیر و خورشید

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.Iran
سپاس‌های ارسالی: 4472 بار
سپاس‌های دریافتی: 2734 بار
تماس:

Re: نشان شیر و خورشید

پست توسط CentralWeb »

Ass@ss!N نوشته شده:این گفته که ما وطن رو به خاطر دین می خواهیم کاملا اشتباه است و حرفی یک طرفه لطفا حرف خودتون رو از طرف بقیه نزنید آن چیزی که برای همه ما ثابت است کشورمان است وگرنه افراد زیادی در ایران هستند که دین و مذهب های مختلفی دارند . از زمانی که انقلاب شد و مسوولین جدید روی کار آمدند متاسفانه از همان ابتدا با تاریخ و تمدن و فرهنگ پر افتخار ایران باستان به شدت مخالف بودند و با کینه و نفرت با انها برخورد می کردند و از هر موقعیتی برای خرد کردن و نابود کردن تمدن ایران باستان تلاش می کردند که هنوز هم ادامه دارد و سعی دارند تاریخ چندین هزار ساله ی ایران را به هزار و چهارصد سال بعد از اسلام محدود کنند. اینها کسانی هستندکه تخت جمشید و منشور حقوق بشر کوروش کبیر را نماد طاغوت می دانند و حمله ی وحشتناک اعراب به ایران و تحمیل اسلام به زور شمشیر به ایرانیان و نسل کشی هایی که در ایران به راه انداختند را بزرگترین نعمت الهی برای ایرانیان می دانند .و نکته آخر اینکه در هیچ جای دنیا بعد از تغییر رژیم پرچم را تغییر نمی دهند چون نماد ملی آن کشور است ولی در ایران از همان اول سعی در اسلامی کردن همه چیز و همه کس داشتند و فقط تاریخ بعد از اسلام را قبول دارند

ببخشید دوست عزیز
انگار شما متوجه منظور بنده نشدید!
من گفتم وطن پرستان افراطی عقیدشون بر همینه که ما دین رو به خاطر وطنمون می خواهیم!
انصافا فکر نمی کنم هیچ کس مثل بنده و همشهریان بنده ؛ وطن پرستان افراطی رو دیده و از اون ها لطمه خورده باشند و همچنان هم لطمه می خوریم!

از زمانی که انقلاب شد آنچنان که شما پررنگ می گویید با تاریخ ایران باستان به دشمنی پرداختند نیست!
مگر فکر می کنید که دولتمردان جمهوری اسلامی ایران برایشان تاریخ چند هزار ساله اشان مهم نیست!
فکر می کنید که دولتمردان مثلا رفتا به همچین جاهایی رو منکر می دونند!
اگر اینگونه بود حتما سازمان میراث فرهنگی و گردشگری رو تقویت نمی کردند و حتی تاسیس نمی کردند! مگر جز اینه که سالانه بودجه هنگفتی برای میراث فرهنگی میره!
هر چند میدونم که کافی نیست و اون هم دلیلش اینه که مرمت و بازسازی و هزینه نگهداری از این میراث بزرگ بسیار زیاد هست و دولت اگر بخواد هزینه ی بیشتری رو صرف این سازمان کنه
اونوقت صد در صد به هدف های عمرانی دیگه و ... نخواهد رسید!
و حتی مگر جز اینه که هر بار آمریکا و امثال اون ادعای بشر دوستی و حقوق بشر و ... کردند این دولتمردان ما بودند که با حمایت قاطع از حقوق بشر و منشور کوروش توی پوز آمریکا زدند!
جز اینه بگید تا ما هم بدونیم اما لطفا وطن پرستی افراطی رو رها کنید سپس حرف بزنید!
بابا منم ایرانیم و وقتی پا به تخت جمشید میذارم کیف می کنم که گذشتگان ما اینگونه بودند!
اگر منشور کوروش و تخت جمشید رو نماد طاغوت می دونستند اون رو بارها و بارها به رخ جهانیان نمی کشیدند!

و بعد هم اینکه گفتید اسلام رو به زور شمشیر به ایرانیان تحمیل کردند!
نه عزیز من! تحمیل چیه؟ اگه تحمیله خوب کاری نداره! ناراحتید لطفا برید یه دین کامل تر از اسلام رو پیدا کنید و ...
و حتما هم همینطوره که خدا رو شکر درسته که حمله بد هست و جنگ و ... بد ولی انصافا اگر اینگونه نبود ما الان مسلمان بودیم؟
حتما مسلمان نبودیم و غرق در هوس بازی های جنسی غرب و ... میشدیم! جز اینه؟

و در جواب به آخرین شکتون هم میگم برگردید به همون حرف آقای قرائتی که در پست بالا به اون اشاره کردم!
بده یه چیزی قدتمند تر از شیر و خورشید گذاشتند جاش؟ خدای شیر و خورشید بده؟ اگه خدا نعوذ بالله بده (قصد توهین ندارم!) پس با خدا هم مشکل داریم!
اگر دقت کنید در لیبی که الان دارند قیام و انقلاب می کنند اون ها هم از همین الان بدنبال تغییر پرچم هستند!

در این جوابیه ها هم قصد توهین به هیچکس رو نداشتم
و بنده حقیر هم یک دانشجوی ساده هستم و پر از ایراد و نقص و اشکال در جواب هام و عالم نیستم!
پس حتما در جواب هام نقص وجود داره!

با این جواب هام هم شاید از طرف مدیران توبیخ به بنده بدهند و تذکر و ... ولی مهم اینه که دوستان دلایل رو بشنوند و بعد از رو غرض تصمیم نگیرند!
در ضمن قبل از هرگونه جوابی حتما فکر کنید بعد جواب بدید!

با تشکرتصویر
قفل شده

بازگشت به “تاريخ ايران”