عکس/شليک موشك‌ مدرن و هوشمند تندر

در اين بخش مي‌توانيد تصاوير زيباي نظامي را مشاهده کنيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 600 بار
سپاس‌های دریافتی: 10298 بار

Re: عکس/شليک موشك‌ مدرن و هوشمند تندر

پست توسط abdolmahdi »

saman azizi نوشته شده:
mehdighorbani نوشته شده:خدا زبل خان رو بیامرزه...
سام 2 اینجا (در نقش زمین به هوا)
سام 2 اونجا (در نقش زمین به زمین)
سام 2 همه جا (در نقش ضد کشتی)...

ما کی می خواهیم دست از سر این پلتفرم متعلق به اندکی بعد از جنگ جهانی دوم برداریم، خدا می داند...

اگر بکارمون بیاد و نیازمون رو برطرف کنه ، چرا دست از سرش برداریمتصویر

با سلام به دوستان عزيز ،
عرض ميكنم موشك سام 2 ، يا صياد و يا HQ2 و يا ... براي نخستين بار توسط ارتش يوگسلاوي سابق در جريان نبرد بالكان در حدود سال 1995 در نقش يك موشك زمين به زمين با موفقيت به كار گرفته شد. اين براي بار دوم است كه من پرتاب اين موشك را در رزمايش هاي موشكي زمين به زمين ايران ( و شايد هم زمين به دريا) مشاهده مي كنم. ظاهرا ايران توانسته به اين توانائي دست يابد كه البته جاي بسي خوشحالي است. واقعيت آن است كه موتور مرحله اول موشك سام 2 قابليت هاي بسياري دارد كه مي تواند حتي در ساخت موشكهاي زمين به زمين به صورت كاملا مستقل به عنوان موتور پيشرانه آن موشكها بكار گرفته شود. بعدا در اين رابطه بيشتر توضيح خواهم داد. اميدوارم با اين مختصر توضيحات ، تايپيك از بحث اصلي خود منحرف نشده باشد. تصویر تصویر
اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
New Member
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط bahar_f »

استفاده از یک موشک زمین به هوا ( با اون سر جنگی که برای منهدم کردن یک هواپیما طراحی شده ) برای حمله به یک ناو جنگی اصلا موثر به نظر نمیاد تنها میتونه کمی روحیه ملوانان ناو را ضعیف کنه .
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 2456 بار
سپاس‌های دریافتی: 3097 بار

پست توسط mm1990 »

در تصاویر پخش شده موشک تندر-69 بصورت کروز به سمت هدف حرکت میکرد و قدرت انفجاری واقعا مهلکی داشت و به نظر من سیستمی در این موشک وجود دارد که تا آخرین لحظه بر خورد به هدف تحت کنترل یک اپراتور میباشد و نکته ی بارزی که در رزمایش اخیر شاهد آن بودیم نمایش اهدافی بود که مورد اصابت قرار میگیرند که تا سال گذشته به ندرت میشد از این صحنه های ناب مشاهده کرد که نشاندهنده این است که در بعد موشکی روی دقت موشکها کارهای خیلی خوبی صورت گرفته است.
از تمامی متخصصان عرصه صنعت دفاعی بخصوص صنایع موشکی و همچنین جناب آقای مرآتی که با گزارشهای بسیار جالب ودیدنی خود لذت مشاهده این تصاویر جذاب را برای مخاطبین فراهم مینماید کمال تشکر را دارم.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

پست توسط shola »

موشک تندر-69 ( CSS-8 )موشک کوتاه بردی (50-150 کیلومتر) است که نسبت به طراحی خود از سام-2 دارای کلاهک مناسب 190-250 کیلوگرمی است . در هدایت موشک با توجه به شکل اون احتمالاباید از نوع هدایت فعال راداری در فاز اخر باشد .
در مورد نحوه حمله موشک با توجه به تصویر برداری از بالا چندان نمی شد ارتفاع و زاویه حمله موشک را به هدف تخمین زد اگر دوستان تصویری از لحظه برخورد موشک با هدف داشته باشند ان وقت شاید بتوان با بررسی نقطه برخورد حدسیاتی زد

کسی از دوستان در مورد هوشمند بودن تندر-69 نظری ندارد ؟
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

پست توسط FREE MAN »

آقا این فیلمشو کسی نداره ؟؟؟دق مرگ شدم ::sa ::sa ::sa
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

آقا این فیلمشو کسی نداره ؟؟؟دق مرگ شدم

حالا جون من بی خیال شو!!! :grin: :grin: :grin: بیا این رو ببین:

[External Link Removed for Guests]
Old soldiers never die.They just fade away
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

خیلی سرعتش زیاده :smile: :-O
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: بوشهر
سپاس‌های ارسالی: 14428 بار
سپاس‌های دریافتی: 3461 بار

پست توسط reza4087 »

لينك گزارش مرحله آخر:
[External Link Removed for Guests] 6-17-3.html

از nasirirani از میلیتاری
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 31 بار

پست توسط Just-think »

دوستان درد بر شما

نمیدونم شما هم در فیلم مرحلهٔ آخر سایهٔ حرکت اژدر رو از ساعت ۰۵ دیدید یا نه؟؟ من واقعا نمیدونم چی‌ بگم؟ آخه سر مردم خودمون کلاه میذاریم؟؟ شاید من اشتباه می‌کنم؟؟ اگر اشتباه می‌کنم لطفا به من بگید؟ در ضمن منظور اون سردر از قایق توپدار چی‌ بود؟؟ کدوم کشور فرا منطقه ایی قایق میفرسته به هزاران کیلومتر دورتر؟؟ واقعا که!!!

در ضمن اگر می‌خواهید ویرایش کنید کل پیام را حذف کنید....
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

بر فرض صحت برخی نظرات منتقدانه و البته برخی نظرات عجیب و غریب دوستان، به قول دوستان چه اشکال که ما با یک جنگ افزار کهنه یا حتی لاف زدن و حیله کردن توانسته ایم دشمن را از خود بترسانیم آنقدر که حتی با ترس فکر هجوم نظامی به کشورمان را در سر بپروانند؟
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 183 بار
سپاس‌های دریافتی: 190 بار

پست توسط mohammad_m »

استفاده از یک موشک زمین به هوا ( با اون سر جنگی که برای منهدم کردن یک هواپیما طراحی شده ) برای حمله به یک ناو جنگی اصلا موثر به نظر نمیاد

دوست عزیز، مطمئنا مسولین صنعت دفاعی کشور این نکته رو بهتر از من و شما می دونن و با تعویض سر جنگی این موشک با نمونه نیمه زرهی ( مخصوص انهدام کشتی ها) اثر گذاری این موشک بر ناوهای دشمن چند برابر می شود.

سر جنگی 195 کیلویی این موشک پتانسیل خوبی برای تعوض به نمونه های ضد کشتی را دارد. ( به عنوان مثال سر جنگی موشکهای اگزوسه و نور برابر 165 کیلوگرم وزن دارند)
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 2456 بار
سپاس‌های دریافتی: 3097 بار

پست توسط mm1990 »

Just-think نوشته شده:دوستان درد بر شما

نمیدونم شما هم در فیلم مرحلهٔ آخر سایهٔ حرکت اژدر رو از ساعت ۰۵ دیدید یا نه؟؟ من واقعا نمیدونم چی‌ بگم؟ آخه سر مردم خودمون کلاه میذاریم؟؟ شاید من اشتباه می‌کنم؟؟

اولا منظور خودتون رو واضح تر بگید.
به نظر من منظور شما اینه که هدف مورد اصابت اژدر قرار گرفته اما دلایل این کار چی میتونه باشه :
1. بالاتر نشان دادن قدرت انفجاری تندر-69 :این کار اصلا عقلانی نیست به دلایل روبرو:1.برای این کار راههای آسانتری مثل کار گذاشتن مواد انفجاری در داخل هدف موجود میباشد 2. تنظیم برخورد همزمان اژدر و موشک به یک هدف کار خیلی پیچیده ای بوده و نیاز به تکنولوژی پیشرفته ای بوده و خود این کار یک مزیت محسوب خواهد بود.
2.موشک اصلا به هدف اصابت نکرده که این هم کاملا غلط است چون همه شاهد این اصابت بوده ایم.
پس نتیجه میگیرم گمانه زنی درباره فریب مردم امری غلط میباشد.
ارسال پست

بازگشت به “گالري نظامي”