سلاحهای هجومی انفرادی ساخت ایران + عکس

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تجهيزات انفرادي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

New Member

Re: سلاحهای هجومی انفرادی ساخت ایران + عکس

پست توسط rangeeeer »

دوستان من اگه بخوام یه طراح اسلحه بشم باید چیکار کنم؟

ضمنا الانم ایده های با حالی دارم که ام4 و حتی سکار اچ هم کم میارن

آیا منظور از مهندسی معکوس اینه که یه سلاح خارجی رو بیارند باز کنند ببینندچطوری ساختنش؟
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 127 بار

پست توسط مغمون »

rangeeeer نوشته شده:دوستان من اگه بخوام یه طراح اسلحه بشم باید چیکار کنم؟

ضمنا الانم ایده های با حالی دارم که ام4 و حتی سکار اچ هم کم میارن

آیا منظور از مهندسی معکوس اینه که یه سلاح خارجی رو بیارند باز کنند ببینندچطوری ساختنش؟

ببین عزیز جان . جنگ آینده خیلی بر اساس RIFLE نیست . اگر طرح هات رو ارائه ندی بهتره . اونم تو اینترنت تصویر
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 125 بار

پست توسط لیتل برد »

با سلام این کار خیلی دردسر داره دادش ایده شما الان به درد نمی خوره منم ایده دارم خونمون تو کره ماه بسازم اینا همه چرتوپرتن طراحی مگه الکی یه که به یه ایده باشه من خودم طراحی می خونم یه موتر جت بخوایم طراحی کنیم کار حضرت فیله همین کلاش طراحی و ساختش 4 سال طول کشیده تا بیان مشکلاتشو بر طرف کنن عمری می گذره بی خیال این موضوع شو یا باید فنی می خونیدی یا ریاضی که اونم تو دانشگاه یا باید ساخت و تولید بخونی یا جا مدادی چنین چیزی دقیقا یادم نیست فقط هم طراحی سلاح نیست خیلی دردسر داره یه پوستی از ما کنده شد تا درسارو پاس کردیم خصوص امتحان عملی طراحی واسه خودش یه دنیای خاصی است الکی نیست طراحی خوندنی نیست باید تجربه داشته باشی باید یه مبحث به اسم کشیدن تصویر مجسم رد کنی که خیلی سخته بیخیالش بشی بهتره :shock: فعلا کار اینده ما یه شرکت های خودرو سازی یا چه می دونم واسه خودت طراحی می کنی مثلا طراح گوشی اپل طرحشو حدودا 50 میلیون دلار فروخت که به پول خودمون حدود 50 میلیاردی می شه 8-> با اجازه
ارسال پست

بازگشت به “تجهيزات انفرادي”