نسل اینده سربازان امریکای بهتر از همیشه +عکس

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: نسل اینده سربازان امریکای بهتر از همیشه +عکس

پست توسط typhoon »

سلام
آیا دلتا واقعا این قدر قوی است؟کارنامه عملیاتی این گروه چیست؟پنجه عقابتصویرگرانادا،پاناما،موگادیشو.واقعا در طول خدمت خود این نیروها تا به امروز با کدام نیروی مساوی با خود جنگیده اند؟آیا دربرابر اسپانزای روسیه هم این گونه می توانند بجنگند؟کدام یک از نیروهای مقابله آنها تا به امروز مثل آنها آموزش دیده و مسلح و با پشتیبانی ماهواره و هواپیما و هلی کوپتر بوده است؟در ضمن دلتا بیشتر بر روی عملیاتهای ضد ترور و رهایی گروگان تاکید دارد تا درگیری مستقیم.
در کشور ما هم به غیر از تیپ 65 بعضی از واحدهای سپاه در عملیاتهای برون مرزی شرکت می کنند.
Old soldiers never die.They just fade away
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: فکه
سپاس‌های ارسالی: 384 بار
سپاس‌های دریافتی: 160 بار
تماس:

پست توسط W W 3 »

با سلام.جناب اقای typhoon میشه اطلاعات کاملی از نیرو های اسپانزای روسیه در تاپیکی جداگانه قرار هید.
با تشکر :razz: :razz:
روز فکر من این است و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویستنم
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 125 بار

پست توسط لیتل برد »

با سلام من سنگه دلتا رو به سینه نمی زنم ولی عملیات پنجه عقاب خوب به لطف خدا که شامل حالمون شد ولی اون یه اتفاق بود ایا اگه اون اتفاق نمی افتاد و نیرو ها وارده شهر می شدن ایا شکست می خوردن تازه شما سال اون عملیات رو یادت چندین سال پیش بوده تازشم اون موقع ما چه جور بودیم وقتی ما حتی اونا رو شناسای و راحت وارد کشور شدن چی و عملیات مو گادیشو پس از اون اتفاقات واقعا خوب عمل کردن که هنوز هم به این عملیات امروزه بهعنوان یک نمونه موفق از کاربرد تاکتیکهای جنگ شهری در جهان شناخته می‌شود. بعدشم این عملیات مربوط به 18 سال پیش بوده 18 سال پیش نیرو های ما چه مدلی بودن الان تازه داریم جون می گیریم وای به حال 18 سال پیش حالا اگه نیرو های ما تو اون شهر گیر می افتادن می تونستن اون قدر خوب عمل کنن نیرو ها این زمان نه نیرو های 18 سال پیشمون چرا ما همیشه نیمهی خالی لیوان رو نگاه می کنیم نوهد تو هیچعملیاتش شکست نخورده شهید نداده حالا دلتا فورس همیشه شکست خورده ما هم اگه امکانات دلتا رو داشتیم واقعا خیلی خوب بودیم ولی چکار کنیم :sad: حالا اونای که بن لادن رو کشتن حتما سرباز وظیفه بودن دلتا فورس بودن درسته فردا پس فردا یه بحثی می شه اصلا دلتا قوی نیس عملیات پنجه عقاب یادته ولی نمی یان بگن بن لادن رو کشتن گذشته ها گذشته حال مهمه الان ما فقط باید رو نیروهای نو هد کار کنیم چون الان همش شده ترور گروگان گیر این بحثا با تشکر در ضمن من واسه جون ادما ارزش قائلم می خواد هر کی باشه چه سرباز ایرانی چه ترکی باشه چه عراقی باشه چه اصلا دلتای باشه هر کی می خواد باشه وقتی می گیم امر به معروف و نهی از منکر شعار شعار ندیم عمل کنیم
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

لیتل برد نوشته شده:با سلام من سنگه دلتا رو به سینه نمی زنم ولی عملیات پنجه عقاب خوب به لطف خدا که شامل حالمون شد ولی اون یه اتفاق بود ایا اگه اون اتفاق نمی افتاد و نیرو ها وارده شهر می شدن ایا شکست می خوردن تازه شما سال اون عملیات رو یادت چندین سال پیش بوده تازشم اون موقع ما چه جور بودیم وقتی ما حتی اونا رو شناسای و راحت وارد کشور شدن چی و عملیات مو گادیشو پس از اون اتفاقات واقعا خوب عمل کردن که هنوز هم به این عملیات امروزه بهعنوان یک نمونه موفق از کاربرد تاکتیکهای جنگ شهری در جهان شناخته می‌شود. بعدشم این عملیات مربوط به 18 سال پیش بوده 18 سال پیش نیرو های ما چه مدلی بودن الان تازه داریم جون می گیریم وای به حال 18 سال پیش حالا اگه نیرو های ما تو اون شهر گیر می افتادن می تونستن اون قدر خوب عمل کنن نیرو ها این زمان نه نیرو های 18 سال پیشمون چرا ما همیشه نیمهی خالی لیوان رو نگاه می کنیم نوهد تو هیچعملیاتش شکست نخورده شهید نداده حالا دلتا فورس همیشه شکست خورده ما هم اگه امکانات دلتا رو داشتیم واقعا خیلی خوب بودیم ولی چکار کنیم :sad: حالا اونای که بن لادن رو کشتن حتما سرباز وظیفه بودن دلتا فورس بودن درسته فردا پس فردا یه بحثی می شه اصلا دلتا قوی نیس عملیات پنجه عقاب یادته ولی نمی یان بگن بن لادن رو کشتن گذشته ها گذشته حال مهمه الان ما فقط باید رو نیروهای نو هد کار کنیم چون الان همش شده ترور گروگان گیر این بحثا با تشکر در ضمن من واسه جون ادما ارزش قائلم می خواد هر کی باشه چه سرباز ایرانی چه ترکی باشه چه عراقی باشه چه اصلا دلتای باشه هر کی می خواد باشه وقتی می گیم امر به معروف و نهی از منکر شعار شعار ندیم عمل کنیم

سلام
اولا که اگر دلتا تونست تا وسط ایران بیاید به علت خیانت بعضی از افسران نیروی هوایی بود که رادارها رو خاموش کردند و در ضمن بر فرض هم که میامدند لشگر 21 و تیپ 23 نوهد و سپاه و شهری با 2 میلیون جمعیت منتظر آنها بود.دوست عزیز ظاهرا یا بازی دلتا فورس رو خیلی بازی کردید و یا فیلم های هالیوودی زیاد تماشا کردید.در عملیات موگادیشو هم تا جایی که من عکس ها و فیلم های مستند رو دیدم طرف حساب دلتا یک سری افراد پا برهنه بدون آموزش و تسلیحات کافی و البته پشتیبانی هوایی بودند.در ضمن بن لادن توسط واحدهای نیوی سیل کشته شد و نه دلتا!!!تا جایی هم که از اطلاعات مشخص شده محافظین بن لادن مسلح نبودند!!!!

تاپیک مربوط به نیروهای ویژه روسیه:
http://www.centralclubs.com/special-forces-russia-t72945.html
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط لیتل برد »

با سلام خدمت دوست عزیز جناب اقای typhoon اول این که با شما دشمنی که ندارم من یه ادم معمولی که زیاد اشتباه می کن مس همه و زیاد هم عشق دلتا فورس ندارم و نه زیاد اهل بازیم نه فیلم های که بیشتر قصدشون جنگ روانیه ولی واقعیت پذیرم به نظر من اگه نیرو هاشون وارد شهر می شدن همون بلای که سرشون تو موگادیشو امد بازم میا مد البته فرقش اینه که ما جنازه هاشونو تو خیابان نمی کشیدیم این عمیلات پنجاه پنجاه بود مگه نمی گفتن اگه اشتباه نکنم شیش ماه اموزش دیدن حالا بگذریم منم خودم چندین فیلم و عکس های از عملیات مار وحشی دیدم اگه شما می دونید کجا از این عکس ها و از این فیلم ها دارن ادرس بگید ممنون می شم من فقط یه فیلم دیدم که بالگرد ها داشت نیرو ها رو باطناب خالی می گردن و این که من خیلی دوس دارم که نوهد قوی ترین باشه مثلا شما به نظر خودتون اگه یه کلاش مدل 47 دستتون باشه بهتر یا یه ام 4 که اصلا حال می کنی باش تیر بندازی و من خودمم قصد دارم وارد نوهد بشم واسه خودم دلایلی دارم قدم 182 تکواندو کارم هستم که فکر کنم یه نوع امتیاز باشه من می گم دلتا قوی تره ولی شما می گید نوهد این یه چیزی که نمی شه در موردش بحث کرد چون جنگ رو به رو غیر قابل پیش بینی است ولی ایا صاعقه حریف اف 35 می شه اگه بگیم اره دورغه ولی الان روی کاغذ امریکا ابر قدرت جهانیه الان ببیند امریکا چه نوع لباسی ساخته همین چیزان که یه ارتش رو قدرت مند می کنن غیرز اینه و می خواستم بپرسم که نوهد امروزه هم عملیات برون مرزی هم انجام میده به نظر شما با تشکر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

لیتل برد نوشته شده:با سلام خدمت دوست عزیز جناب اقای typhoon اول این که با شما دشمنی که ندارم من یه ادم معمولی که زیاد اشتباه می کن مس همه و زیاد هم عشق دلتا فورس ندارم و نه زیاد اهل بازیم نه فیلم های که بیشتر قصدشون جنگ روانیه ولی واقعیت پذیرم به نظر من اگه نیرو هاشون وارد شهر می شدن همون بلای که سرشون تو موگادیشو امد بازم میا مد البته فرقش اینه که ما جنازه هاشونو تو خیابان نمی کشیدیم این عمیلات پنجاه پنجاه بود مگه نمی گفتن اگه اشتباه نکنم شیش ماه اموزش دیدن حالا بگذریم منم خودم چندین فیلم و عکس های از عملیات مار وحشی دیدم اگه شما می دونید کجا از این عکس ها و از این فیلم ها دارن ادرس بگید ممنون می شم من فقط یه فیلم دیدم که بالگرد ها داشت نیرو ها رو باطناب خالی می گردن و این که من خیلی دوس دارم که نوهد قوی ترین باشه مثلا شما به نظر خودتون اگه یه کلاش مدل 47 دستتون باشه بهتر یا یه ام 4 که اصلا حال می کنی باش تیر بندازی و من خودمم قصد دارم وارد نوهد بشم واسه خودم دلایلی دارم قدم 182 تکواندو کارم هستم که فکر کنم یه نوع امتیاز باشه من می گم دلتا قوی تره ولی شما می گید نوهد این یه چیزی که نمی شه در موردش بحث کرد چون جنگ رو به رو غیر قابل پیش بینی است ولی ایا صاعقه حریف اف 35 می شه اگه بگیم اره دورغه ولی الان روی کاغذ امریکا ابر قدرت جهانیه الان ببیند امریکا چه نوع لباسی ساخته همین چیزان که یه ارتش رو قدرت مند می کنن غیرز اینه و می خواستم بپرسم که نوهد امروزه هم عملیات برون مرزی هم انجام میده به نظر شما با تشکر

سلام

ببخشید من کجا حرف از اف 35 و صاعقه زدم؟اگر شما می دانید که اشتباه دارید و یا برای صحبتهای خود سندی ندارید پس چرا مطرح می کنید؟در مورد کلاش و ام 4 هم باید به شرایط نگریست،در یک شرایطی کلاش بسیار بهتر از ام 4 می باشد.در شرایطی هم البته ام4.در مورد لباس های آنها هم نگران نباشید ،چاره اندیشیده شده است.65 هم برون مرزی انجام می دهد.
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط لیتل برد »

سلام یه کم ملایم تر می شه این حرف ها رو گفت از مدل نوشتنتون می شه فهمید که مثلا اینکه منو شما دشمنی داریم مثلا هر کی اینجاس همه فیلسوفه همه چی دونن اگه می دونستن خب تو این بحثا شرکت نمی کردن منظورم از اف 35 اینه که ما می تونیم بگیم نوهد حریف دلتا فورس می شه ولی تو جنگ تسلیحاتی بازم حریف امریکا هستیم در مورد کلاش هم بله امریکا واسه هر نوع جنگی هر سلاحی داره ولی ایران چی ایرانم داره و درمورد لباس هم کی دم از لباس زد و در ضمن تو این سایت اکثر عضو هاش جوانن پدر بنده که به این بحثا علا قه نداره اگر هم افراد بزرگ سال باشن خیلی کمتر از جوان ها :shock:
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام
من اگر در این چند تاپیک شرکت کردم به جهت جلوگیری از نشر اطلاعات غلط و راهنمایی دوستان بوده است.
در پایان هم یک نصیحت دوستانه:
ارتش جمهوری اسلامی ایران و خصوصا نیروی زمینی با آن چه که شما فکر می کنید ۱۸۰ درجه تفاوت دارد.درست انتخاب کنید که خروج از این سازمان بسیار مشکل است.
با تشکر از همه دوستان
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط لیتل برد »

منم از شما تشکر می کنم به عنوان کسی که می خواهم وارد ارتش بشم احتمال زیاد نو هد منظورتون 180 درجه چیه یعنی خیلی خوب یا یعنی خیلی بد این جور که شما می گید خروج ازش مشکله یعنی می ریم می بینیم هیچ خبری نیس یا به کشتنت می دن قضیه چیه شما خودتون خوب می دونید90 درصد کسانی که تو این سایت عضو هستن می خواهن وارد ارتش یا سپاه بشن پس شما که بهتر می دونید کمک مون کنید با تشکر :razz: :razz:
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام
من نمی دونم این عدد 90 درصد رو از کجا آوردید اما:
نیروی زمینی ارتش مکانی است ناجور!!!! بعد از 22 ماه خدمت توی 3 تا پادگان ارتش به شما می گم.بیسوادترین پرسنل ارتش برای نیروی زمینی هستند.طرف این سازمان نروید.من راستش خیلی بیشتر دوست ندارم راجع به ارتش صحبت کنم.
با تشکر :razz:
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: واوان
سپاس‌های ارسالی: 3246 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار
تماس:

پست توسط Ruozbeh »

لیتل برد نوشته شده:منم از شما تشکر می کنم به عنوان کسی که می خواهم وارد ارتش بشم احتمال زیاد نو هد منظورتون 180 درجه چیه یعنی خیلی خوب یا یعنی خیلی بد این جور که شما می گید خروج ازش مشکله یعنی می ریم می بینیم هیچ خبری نیس یا به کشتنت می دن قضیه چیه شما خودتون خوب می دونید90 درصد کسانی که تو این سایت عضو هستن می خواهن وارد ارتش یا سپاه بشن پس شما که بهتر می دونید کمک مون کنید با تشکر :razz: :razz:

با تشکر از typhoon
اولا به شما بگم حتی 0.05 درصد افراد این سایت نمیخوان برن ارتش یا سپاه و 90 % درصدشون تحصیلات آکادمیک رو ادامه میدهند!
دوما این انتخاب شما نشان از ناآگاهی شما و عدم شناخت داره!
کلا دلیل شما برای ورود به ارتش و آن هم نیروی زمینی چیه؟ فقط اینکه چون عضو نوهد بودن کلاس داره؟
شما چه آینده ای رو برای خودتون تصور میکنید؟ یک زندگی معیشتی سخت؟اون هم در این دوره زمونه؟
یکی از بستگان خود بنده در نیروی زمینی است و من دارم وضعیتش رو میبینم و بهتون توصیه میکنم اصلا اصلا سمتش نرید!
شما یکم تحقیق کن بعد تصمیم بگیر!
[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط لیتل برد »

با سلام خدمت دوستان عزیز در مورد امار باید بگم من هرجا می رم همه یا می گن یا می ریم ارتش یا سپاه یا کماندو میشم حالا اونا بی خیال من خودم رشتم نقشه کشی صنعتیه دوس داشتم طراحیه سلاح بخونم یا طراحی تسلیحات جنگی حالا نمی دونم چه جوری دوم اینگه من اگه برم نوهد دنبال پول و کلاسش نیستمحاضرم نون بزنم تو اب بخورم ولی به چیزی که دوست درام برسم این علاقه به ارتش از بچه گی تا جای که یادم بوده درون من بوده و خاطر جمع باشید کسی که وارد نوهد می شه دنبال پول یا از سر بی کاری نیس و من تصمیم خودمو گرفتم و به خاطره این می رم نوهد چون دوس ندارم از اون جوجه سرباز های باشم که اول کارنفله می شن حالا هر کی رفته نوهد از سر بی کاری بوده همه چی که پول نمی شه یا تحصیلات تو بهترین زندگی رو داشته باشی ولی وقتی اون چیز نشدی که می خواستی ه چه درد می خوره وقتی به خواستت برسی حاضری حتی با کم زندگی کنی حالا یه سوال در هر جای جهان هر ارتشی واسه نیرو هاش یه حدی داره طبقه بندی می شن نیروی معمولی نیروی مخصوص و نیروی فوق مخصوص حالا من راستش می خوام وارد ارتش بشم ولی نه دوست دارم یه سرباز معمولی باشم نه دیگه یه نیروی فوق مخصوص حد وسط این ایا وجود داره یا نه فکر کنم تو ایران تنها نیروی فوق مخصوصش نو هد باشه یا بعد از اون هم هست با تشکر
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زميني”