همه میدونن که من کم پیش میاد جدی صحبت کنم.اینجام همونجوریه.به تاپیک معارفه محمد که مراجعه کنید ترورش کردم
اینجام منظورم از بی محلی و ... حقیقت امر بود:grin: (ابروشو بردم)پاچه خواری نبود 
مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

اینجام منظورم از بی محلی و ... حقیقت امر بود:grin: (ابروشو بردم)پاچه خواری نبود 

Mohammad 1985 نوشته شده:اگر با دقت می خوندین گفتم که ایشون از زمان انتقال قدرت سو استفاده کرده و ثبت نام کرده بوده ! که هنوز قانون پیام خصوصی وضع نشده بوده به همین دلیل گفتم کسایی که که قبلا درخواست داده بودن مجددا درخواست کنن که منظورم ایشون بود .
در مورد تازه واردین منظور کاربران صفر کیلومتر بود !
در مورد بانوان نظر من اخراج کامل همه کاربرای مونث در این سایت هست !
این که فردی فرمودند سر فرماندهی به ما محل نمیذاره به دلیل درگیری ها و مناقشات و مسائل مربوط به دوره انتقال قدرت ( دیفرانسیل ) بود که یادمون رفته بود به ایشون جواب بدیم !
قدیمی تر بودن دلیل بر ارجحیت در ثبت نام نمیشه فقط منظور کاربرای صفر کیلومتر که گارانتی اولیه رو نرفتن میشه چرا که کاربری که روی صندلی میشینه باید به حدی شناخته شده باشه که ازش سوال بپرسن دیگه !
فقط و فقط هم نوشابه میدیم که البته پولش رو باید به حسابمون واریز کنن !
اگر در مورد ترتیب نفرات موافقید و سوال و اعتراضی نیست فردا یعنی امروز ( جمعه ) استارت نفر اول رو بزنیم !
در مورد پیشنهاد هر هفته یک صندلی به نظر زمانش کم هست .

این قضیه محل هم بر میگرده به مدتی قبلش و پس از اون هم...

ریس اگر دوست داشتی فردا از ساعت 10 یا 11 قبل از ظهر شروع کن.تا هر وقت هم که دوستان بخواهند من در خدمتشون هستم.