انگشتان خود را نشكنيد به بهانه رفع خستگي
من خودم در اين مورد خيلي تحقيق کردم هيچ اشکالي ندارد مگر اينکه وقتي صدا مي دهد درد بگيرد در اين صورت خطر ناک هست در غير اين صورت هيچ مشکلي ندارد
انگشتان خود را نشكنيد به بهانه رفع خستگي
مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 26 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
:
معتاد ـــــــ اي معتاد ــــ...... .
su34 نوشته شده:اخوان جان زحمت كشيدي ولي من بدجوري عادت دارم...متاسفانه الان كار به انگشت هاي پا و گردن هم رسيده!
حتي بيشتر وقتها كمر با يه چرخش شديدچي كار كنم همه ي بدنم صدا داره اين كارو ميكنم راحت ميشم!
البته قسمت مچ پا هم هست كه اگر 100 بار تكونش بدم بازم صدا ميده!
( من يه رفيق داشتم به گوشش هم رحم نداشت 8) )
معتاد ـــــــ اي معتاد ــــ...... .

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر

- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس:
البته علت اين تلقين را كه با شكستن انگشتان رفع خسنگي مي شود را بايد در خودمون جستجو كنيم
با توجه با اينكه مفاصل ما توسط رباطهاي زيادي محافظت ميشود - هنگاميكه علت اين صدا كردن را از استاد ارتوپديم پرسيدم گفت هنوز كسي نميداند
و
بهترين راه براي رفع خستگي انگشتان دست و پا را نرمش و شستن دست و پا با آب ولرم است
sezar & sanaz, عزيز
اين كار غير طبيعي است و صد در صد اشكال دارد -
شما اگر به دست افرادي را كه اين كار را ميكنند نگاه كني - متوجه مي شوي كه اين كار باعث بزرگ شدن مفاصل انگشتان مي شود و مفصل انگشتان تغيير شكل مي دهد و شما كاملا راحت مي تواني افرادي را كه اين كار را مي كنند - از هم تشخيص دهي
با توجه با اينكه مفاصل ما توسط رباطهاي زيادي محافظت ميشود - هنگاميكه علت اين صدا كردن را از استاد ارتوپديم پرسيدم گفت هنوز كسي نميداند
و
بهترين راه براي رفع خستگي انگشتان دست و پا را نرمش و شستن دست و پا با آب ولرم است
sezar & sanaz, عزيز
اين كار غير طبيعي است و صد در صد اشكال دارد -
شما اگر به دست افرادي را كه اين كار را ميكنند نگاه كني - متوجه مي شوي كه اين كار باعث بزرگ شدن مفاصل انگشتان مي شود و مفصل انگشتان تغيير شكل مي دهد و شما كاملا راحت مي تواني افرادي را كه اين كار را مي كنند - از هم تشخيص دهي

- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس:
چي كار كنم همه ي بدنم صدا داره اين كارو ميكنم راحت ميشم!