John rider نوشته شده:saeed_saba نوشته شده:
خیلی با حالیdesert storm نوشته شده:John riderگرامی
بادرود![]()
گویا شما در این کشور زندگی نمیکنید و اوضاع نا به سامان اجتماعی و اقتصادی موجود را نمیبینید و یا شاید هم چشم را بر حقایق بسته اید و یا وضعیت شما به گونه ایست که مشکلات را درک نمیکنید!
برای افزایش جمعیت ابتدا باید به تامین زیر ساخت ها پرداخت. در وضعیت کنونی کشور ما حتی از زیر ساخت های لازم و امکانات کافی برای تامین رفاه,امنیت,اشتغال,مسکن و ... جمعیت کنونی را نیز بی بهره است و افزایش جمعیت جز ضرر چیزی دیگری برای کشور عزیز ما نخواهد داشت.
اما در خصوص سو ء تغذیه کودکان میهن عزیزمان.آیا شما از وضعیت تک تک کودکان این کشور با خبرید؟!آیا تا به حال گذر شما به مناطق محروم حاشیه شهر ها افتاده است؟!
توصیه من به شما این است که خود را گول نزنید و چشم خود بر واقعیت ها نبندید زیرا با چشم بستن بر حقایق مشکلی حل نشده و چه بسا مشکلاتی بیشتری نیز به وجود آید.
پیروز باشید
saeed_saba و desert storm:
بله،گناه من این است که راهکار ارائه کردم.ومجلس عزا درست نکردم.
desert storm:
راهکارشما،پاک کردن صورت مساله است.یعنی میگویید جمعیت کشورروبه کاهش بگذاردتامنابع موجودپاسخ گوی رفاه جمعیت باشد،درحالی که این راهکار اشتباه است.زیراعاملی که باعث میشودجمعیت موجودبه کار،یاlabor مشغول شود.وجودخانواده وفرزنداست.
درحاشیه شهرهابهداشت کافی نیست،خدمات نیست ،امنیت نیست....
اما به طورحتم سوءتغذیه هم نیست!
این شماهستیدکه باپاک کردن صورت مساله خودراگول میزنید، نه من!
دوست عزیز
بنده در نوشته های شما راهکار خاصی مشاهده نکردم!
اما من هیچوقت صحبتی از کاهش جمعیت نکردم.توجه داشته باشید که مدیریت جمعیت با کاهش جمعیت تفاوت بسزایی دارد.
اگر تمایل به ادامه بحث دارید باpm با من در ارتباط باشید.
زندگی به کام

اشتباه نکن این دلیل منطقی نیست البته دوست عزیزمان هم جنابghazallak88اینکه کسی گوشت چند وقت به چشماش نمیاد دلیل بر سوء تغزیه نمی شد