در همین اروپا که مثال زدید به جای ذبح کردن ، با چماق محکم به فرق سر حیوان میکوبن ! یا کله گنجشک را میکنن و یا برخی افراد ماهی را زنده زنده در ماهیتابه میندازن و صدها روش بدتر از این هم الان در کشورهای مختلف انجام میشه ...
این چیزها ربطی به دزفول نداره ! همه جای دنیا از این صحنه ها می بینید فقط با کمی تفاوت در روش کشتن حیوان .
برخی افراد وقتی میخوان مثلا گوسفندی را سر ببرن پشمهای بدن حیوان زبانبسته را محکم میگیرن و میکشن و اون رو محکم به زمین میکوبن و بعد به زورشلنگ آب را به زور فرو میکنن توی حلق حیوان که ششهای حیوان پر از آب میشه !
در یک فیلمی دیدم یه زن سرخپوست قصد داشت سر یه حیوان مثل بز یا گوسفند را ببره . ابتدا نشست کنار حیوان و بعد آرام آرام زیر گلوی حیوان را نوازش کرد و کمی بعد که حیوان به نوازش عادت کرد ، با چاقوی تیزش همان محل نوازش یعنی شاهرگ را به نرمی و با یک حرکت برید !
تأسف و دیگر هیچ !!/عکس
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
Re: تأسف و دیگر هیچ !!/عکس
* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Re: تأسف و دیگر هیچ !!/عکس
تعجب برانگیز است دوستان در مورد زشت بودن این کار صحبت می کنند.
ضمنا این به عنوان یک وعده غذا نبوده و بد نیست بدانید برای بسیاری از بیماری ها همین غذاست که شفا بخش است. تا جایی که خوردن برخی حیوانات حرام گوشت به قدر کفایت برای درمان مجاز است چه برسد به خوردن حیوانات حلال گوشت!
چیزی شبیه به سیخ کشیدن جیگر در معابر که نسبتا متداول است یا در شهر های سرد سیر به سیخ کشیدن ...
فکر کنم اون دیگه حسابی در نظر دوستان زشت باشد با این طرز تفکر.
ثابت شده به علت خصوصیاتی که گوشت (خصوصا بخش سر) این حیوان دارد برای درمان بیماری های تنفسی بسیار مفید است. همچنین جهت پیشگیری از شب ادراری نیز مصرف دارد. البته من فقط چند موردش را میدونم.
متاسفانه این روزها در سنترال اکثر افراد جای بحث علمی روی مسائل، یا حداقل ارائه نظرات خود که باز جنبه بحث دارد، به بیان احساسات خود می پردازند.
کنترل احساسات به منطقی و علمی تر شدن مباحث کمک خواهد کرد، بد نیست اشاره کنم بنده به عنوان فردی که تقریبا به ندرت از انواع گوشت مصرف میکنم و بیشتر سبزیجات یا به قولاً همان گیاه خوار هستم در مورد این مسئله نظر دادم.
ضمنا این به عنوان یک وعده غذا نبوده و بد نیست بدانید برای بسیاری از بیماری ها همین غذاست که شفا بخش است. تا جایی که خوردن برخی حیوانات حرام گوشت به قدر کفایت برای درمان مجاز است چه برسد به خوردن حیوانات حلال گوشت!
چیزی شبیه به سیخ کشیدن جیگر در معابر که نسبتا متداول است یا در شهر های سرد سیر به سیخ کشیدن ...
فکر کنم اون دیگه حسابی در نظر دوستان زشت باشد با این طرز تفکر.ثابت شده به علت خصوصیاتی که گوشت (خصوصا بخش سر) این حیوان دارد برای درمان بیماری های تنفسی بسیار مفید است. همچنین جهت پیشگیری از شب ادراری نیز مصرف دارد. البته من فقط چند موردش را میدونم.
متاسفانه این روزها در سنترال اکثر افراد جای بحث علمی روی مسائل، یا حداقل ارائه نظرات خود که باز جنبه بحث دارد، به بیان احساسات خود می پردازند.
کنترل احساسات به منطقی و علمی تر شدن مباحث کمک خواهد کرد، بد نیست اشاره کنم بنده به عنوان فردی که تقریبا به ندرت از انواع گوشت مصرف میکنم و بیشتر سبزیجات یا به قولاً همان گیاه خوار هستم در مورد این مسئله نظر دادم.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]