خصوصیات یک فرمانده عملیات+عکس
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 164 بار
- سپاسهای دریافتی: 885 بار
Re: خصوصیات یک فرمانده عملیات+عکس
دیدگاه من با شما خیلی فرق میکنه مثلا:
1-بنده یه سری عوامل رو مهم تر از تحصیلات آکادمیک میدونم شما نه!
2-بنده تافات و جا موندن جنازه و اجساد رو طبیعی میدونم(طبق همون تحصیلات آکادمیک)شما نه!
3-بنده این ملت رو پیروز جنگ جهانی سوم(8سال دفاع مقدس)میدونم شما شاید نه!
4-بنده سن رو در فرماندهی اونقدری که شما مهم میدونید مهم نمیدونم(داستان فرماندهی اسامه وجوانهای دیگر در صدر اسلام)اما شما...(در ضمن الف بچه...(لا اله الا الله))
5-شما امیدوارید روزی نیاد که جزو شهدا باشی من از خدامه(البته هیچ وقت آرزوی جنگ رو برای ملت ایران ندارم)
در آخر پسر گلم من بهترین رفقام رو با دست خودم تو قبر گذاشتم،بوسیدم،گریه کردم،داغون شدم،خورد شدم و خوب میدونم دفاع با چنگ و دندون چیه
صمیمانه توصیه میکنم راجع به جنگ و فرماندهانش مخصوصا شهیدان:برونسی،باکری،متوسلیان،همت،شیرازی،خرازی،کاوه و... مطالع کنی
یا علی.
1-بنده یه سری عوامل رو مهم تر از تحصیلات آکادمیک میدونم شما نه!
2-بنده تافات و جا موندن جنازه و اجساد رو طبیعی میدونم(طبق همون تحصیلات آکادمیک)شما نه!
3-بنده این ملت رو پیروز جنگ جهانی سوم(8سال دفاع مقدس)میدونم شما شاید نه!
4-بنده سن رو در فرماندهی اونقدری که شما مهم میدونید مهم نمیدونم(داستان فرماندهی اسامه وجوانهای دیگر در صدر اسلام)اما شما...(در ضمن الف بچه...(لا اله الا الله))
5-شما امیدوارید روزی نیاد که جزو شهدا باشی من از خدامه(البته هیچ وقت آرزوی جنگ رو برای ملت ایران ندارم)
در آخر پسر گلم من بهترین رفقام رو با دست خودم تو قبر گذاشتم،بوسیدم،گریه کردم،داغون شدم،خورد شدم و خوب میدونم دفاع با چنگ و دندون چیه
صمیمانه توصیه میکنم راجع به جنگ و فرماندهانش مخصوصا شهیدان:برونسی،باکری،متوسلیان،همت،شیرازی،خرازی،کاوه و... مطالع کنی
یا علی.
ای دشمن حق ما دلیر و حق پرستیم برگرد تا سربند یا زهرا نبستیم
آماده ی نبرد [HIGHLIGHT=#00b050] [HIGHLIGHT=#00b050]و [HIGHLIGHT=#f2f2f2]پ
-
- سپاسهای ارسالی: 101 بار
- سپاسهای دریافتی: 25 بار
آقای omidr
با سلام میشه لطفا بگی منبع شما در مورد تلفات نیروها از کجا اومده؟کل نیروی ما در فاو به هنگام سقوط اون 2000 نفر نبوده.ضمنا چون 48 ساعت سقوط اون طول کشید بخش اعظم تجهیزات تخلیه شد.عزیز من حداقل یه خورده مطالعه بد نیست.من نمیدونم چه داستانیه یه گروه شهدا و کارهاشون رو و جنگ و انقلاب رو در بست قبول دارن یه گروه دیگه ریشه همه رو با هم میزنن.درضمن پذیرش تلفات در مباحث آکادمیک از پیش شرط های عملیاته.همون افراد دوره دیده مورد ادعای جنابعالی چقدر کار کردند؟ چقدر شهید،اسیر ومجروح دادند؟
کل شهدای جنگ ایران با احتساب شهدای بمباران ها زیر 200 هزار نفره. یعنی سالی کمتر از 25 هزار نفر که از تلفات جاده ای ما کمتره.
در ضمن مشخصه شما از شیوه جنگ عراق کاملا بی اطلاع هستید که میگید اونها کم تلفات بودند.محض اطلاع شما تا اواخر سال 65 سیاست خرید زمان برای حفظ زمین رو داشت یعنی همواره در مقابل عملیاتهای ایران حجم زیادی نیرو و تجهیزات تلف میکرد.و هیچ پروایی هم نداشت.وچون نیروهایی که عقب نشینی میکردند اعدام می شدند درصد تلفات آنها بسیار زیاد بود.تا اواخر عملیات کربلای 5 که سیاست دادن زمین جهت حفظ نیرو را در پیش گرفت و پس از حدود یکسال باز سازی دور تک را بدست گرفت.
وقت ندارم ولی برو مطالعه کن (یعنی کتاب بخون نه توی سایتهایی که بدون منبع فقط یه چیز سر هم میکنن).اگه جایی بی ادبانه بود یا غلط املایی داره عذر میخوام
موفق باشید.
درود به روح شهدا از بسیج و سپاه و ارتش و مردمی
با سلام میشه لطفا بگی منبع شما در مورد تلفات نیروها از کجا اومده؟کل نیروی ما در فاو به هنگام سقوط اون 2000 نفر نبوده.ضمنا چون 48 ساعت سقوط اون طول کشید بخش اعظم تجهیزات تخلیه شد.عزیز من حداقل یه خورده مطالعه بد نیست.من نمیدونم چه داستانیه یه گروه شهدا و کارهاشون رو و جنگ و انقلاب رو در بست قبول دارن یه گروه دیگه ریشه همه رو با هم میزنن.درضمن پذیرش تلفات در مباحث آکادمیک از پیش شرط های عملیاته.همون افراد دوره دیده مورد ادعای جنابعالی چقدر کار کردند؟ چقدر شهید،اسیر ومجروح دادند؟
کل شهدای جنگ ایران با احتساب شهدای بمباران ها زیر 200 هزار نفره. یعنی سالی کمتر از 25 هزار نفر که از تلفات جاده ای ما کمتره.
در ضمن مشخصه شما از شیوه جنگ عراق کاملا بی اطلاع هستید که میگید اونها کم تلفات بودند.محض اطلاع شما تا اواخر سال 65 سیاست خرید زمان برای حفظ زمین رو داشت یعنی همواره در مقابل عملیاتهای ایران حجم زیادی نیرو و تجهیزات تلف میکرد.و هیچ پروایی هم نداشت.وچون نیروهایی که عقب نشینی میکردند اعدام می شدند درصد تلفات آنها بسیار زیاد بود.تا اواخر عملیات کربلای 5 که سیاست دادن زمین جهت حفظ نیرو را در پیش گرفت و پس از حدود یکسال باز سازی دور تک را بدست گرفت.
وقت ندارم ولی برو مطالعه کن (یعنی کتاب بخون نه توی سایتهایی که بدون منبع فقط یه چیز سر هم میکنن).اگه جایی بی ادبانه بود یا غلط املایی داره عذر میخوام
موفق باشید.
درود به روح شهدا از بسیج و سپاه و ارتش و مردمی

-
- سپاسهای ارسالی: 180 بار
- سپاسهای دریافتی: 411 بار
خدا من رو سیاه رو به راه راست هدایت کنه و شما دوستان عزیز رو هم برای مملکت نگه داره... آقا من تسلیمم چون فهمیدم "نرود میخ آهنین در سنگ"!!!!! در اینجا ضمن عذر خواهی از همه عزیزانی که خلاف نظراتشون صحبت کردم و همه کسانی که فقط اونها آمار صحیح دارن و فقط اونها از تاریخ جنگ اطلاع دارند و نظرات دیگران رو به حساب بی اطلاعی و عدم مطالعه میزارن شما را به خواندن جمله ای از شهید بزرگوار چمران دعوت میکنم : "میگویند تقوی مقدم بر تخصص است. میپذیرم! اما میگویم آنکه بدون تخصص کاری را قبول میکند تقوی ندارد!!!"

-
آ ببخشید یادم رفت از دوست گرامی leylas بپرسم از کجت مطمئنید که شما دنبال شهادتید و بنده خیر و از کجا اینقدر مطمئنید که راهی که شما میرید به سمت شهادت است؟؟؟؟؟؟؟

- محل اقامت: ایران-تبریز
- سپاسهای ارسالی: 147 بار
- سپاسهای دریافتی: 241 بار
- تماس:
سلام.
ببین آقای omidr.حرف هایی که شما در مورد جنگ میزنید نشان میدهد که شما از جنگ در حد فیلم های جنگی هالیوودی میدانید.جنگ اگر طلفات نداشته باشد جنگ نمیشود.در فیلم ها میبینیم که آمریکا به یک جا حمله میکند ودر عرض چند ساعت با دو یا 3 نفر طلفات آنجا را میگیرند ولی واقعیت یک چیز دیگر است.خود آمریکا با اینکه در عراق جنگ آن چنانی ندیدیم ولی هزاران نفر طلفات داده.جنگ یعنی طلفات.خود روسیه در جنگ جهانی دوم چقدر طلفات داد؟؟؟.میلیون ها نفر.نه 1 میلیون نه 2 میلیون بلکه بیشتر و بیشتر.ولی جنگ را برد.بقیه هم این را نمیگویند که چون روسیه طلفات زیاد داشت جنگ را باخت.میگویند روسیه هر طور بود جنگ را برد.ما هم همان کار را منتحا با شدت 1000 برابر انجام دادیم.ما هیچ چیز نداشتیم.تازه بعد از 1 سال ارتش و بسیج و سپاه داشتند خودشون رو پیدا میکردند.ما در مقابل بهترین ارتش خاورمیانه 8 سال با هیچی جنگیدیم و تنها 1 میلیون و خورده ای طلفات دادیم.(طلفات ایران را از یک برنامه که از شبکه یک ایران پخش میشد شنیده ام)این یعنی ترکوندن.اگه امام اجازه میداد رزمنده هامون تا بغداد حمله میکردن و میگرفتنش صدام هم هیچ کاری نمیتونست بکنه.ولی این بهانه ای میشد برای آمریکا وغرب تا ایران را متجاوز خطاب کرده وبه ما حمله کنند.ایران هم در آن زمان تجهیزات پیشرفته برای مقابله با غرب را نداشت ولی به نظر من آمریکا باز هم نمیتوانست کار زیادی از پیش ببرد.یک دلیل دیگر هم برای حمله نکردن ما بود که خداوند بزرگ و متعال در قرآن میگوید:دفاع کنید ولی تجاوز نکنید.
مطالعه را برای شما توصیه میکنم.موفق باشید.

ببین آقای omidr.حرف هایی که شما در مورد جنگ میزنید نشان میدهد که شما از جنگ در حد فیلم های جنگی هالیوودی میدانید.جنگ اگر طلفات نداشته باشد جنگ نمیشود.در فیلم ها میبینیم که آمریکا به یک جا حمله میکند ودر عرض چند ساعت با دو یا 3 نفر طلفات آنجا را میگیرند ولی واقعیت یک چیز دیگر است.خود آمریکا با اینکه در عراق جنگ آن چنانی ندیدیم ولی هزاران نفر طلفات داده.جنگ یعنی طلفات.خود روسیه در جنگ جهانی دوم چقدر طلفات داد؟؟؟.میلیون ها نفر.نه 1 میلیون نه 2 میلیون بلکه بیشتر و بیشتر.ولی جنگ را برد.بقیه هم این را نمیگویند که چون روسیه طلفات زیاد داشت جنگ را باخت.میگویند روسیه هر طور بود جنگ را برد.ما هم همان کار را منتحا با شدت 1000 برابر انجام دادیم.ما هیچ چیز نداشتیم.تازه بعد از 1 سال ارتش و بسیج و سپاه داشتند خودشون رو پیدا میکردند.ما در مقابل بهترین ارتش خاورمیانه 8 سال با هیچی جنگیدیم و تنها 1 میلیون و خورده ای طلفات دادیم.(طلفات ایران را از یک برنامه که از شبکه یک ایران پخش میشد شنیده ام)این یعنی ترکوندن.اگه امام اجازه میداد رزمنده هامون تا بغداد حمله میکردن و میگرفتنش صدام هم هیچ کاری نمیتونست بکنه.ولی این بهانه ای میشد برای آمریکا وغرب تا ایران را متجاوز خطاب کرده وبه ما حمله کنند.ایران هم در آن زمان تجهیزات پیشرفته برای مقابله با غرب را نداشت ولی به نظر من آمریکا باز هم نمیتوانست کار زیادی از پیش ببرد.یک دلیل دیگر هم برای حمله نکردن ما بود که خداوند بزرگ و متعال در قرآن میگوید:دفاع کنید ولی تجاوز نکنید.
مطالعه را برای شما توصیه میکنم.موفق باشید.

فرمايشات رهبر معظم انقلاب بيانگر اين نكته است كه ما هيچ وقت و در هيچ شرايطي در مقابل تهديدات دشمن نه تنها كوتاه نخواهيم آمد و تسليم نخواهيم شد بلكه آن ها را با همان سازوكارهاي متناسب خودمان تهديد خواهيم كرد.
*سردار احمد وحیدی*
[HIGHLIGHT=#00b050] [HIGHLIGHT=#00b050] * و [HIGHLIGHT=#ff0000] *
*سردار احمد وحیدی*

-
امان از تعصب و یکسو نگری.... اخه برادرهای عزیز از کجای حرفهای من برداشت کردید که من فکر میکنم جنگ نباید تلفات داشته باشه.... شما رو به خدا یکنفر به من بگه کجای پست های قبلی من اومده که جنگ نباید تلفات داشته باشه یا حتی باید کم تلفات باشه؟؟؟ ولی اینهم که تا 20 سال بعد از جنگ هنوز شهید بیارن عقب وا... درست نیست!!! تنها صحبت من این بود و هنوز هم بهش عقیده دارم که ما در جنگ به شدت از ضعف فرماندهی و نبود نیروی زبده صدمه دیدیم و اگه امثال شهید باقری ها با داشتن شجاعت و تعهد و ایمان قلبی تخصص نظامی نیز داشتند قطعا تلفات ما در جنگ به مراتب کمتر بود!!!! چرا فکر میکنید دیگرانی که نظرشون با شما متفاوته بی سواد و کم مطالعه اند (اینجا که همه یک ID دارند و شما از شخصیت واقعی اونها خبر ندارید!) بگزارید یک خاطره از یکی از جانبازان سرافراز جنگ براتون بگم.... جانبازی که در جنگ تحمیلی شیمیایی شده بود در یک مصاحبه ای تعریف میکرد : که بعد از جنگ وقتی برای درمان به آلمان اعزام شده بودم در اتاقی بستری بودم که در کنار اون یک بیمار انگلیسی بستری بود. من در حین صحبت با فرد انگلیسی درباره جنگ ایران و عراق برای اینکه او را از شجاعت جوانان ایرانی تحت تاثیر قرار دهم گفتم که در طول جنگ بارها پیش آمده که نیروهای ما در حین عملیان به میدان مین برخورد کردند و تعدادی از جوانان به ناچار خود را برروی مین ها انداختند تا بقیه عبور کنند. امیدوار بودم که با این سخن فرد انگلیسی را تحت تاثیر قرار دهم ولی او جمله ای گفت که من تحت تاثیر قرار گرفتم.... او پس از کمی فکر کردن با تاثر گفت : شما چند سال درگیر جنگ بودید یعنی فرماندهان شما هیچ روش دیگری پیدا نکردند و مهندسان شما نتوانستند هیچ وسیله دیگری بسازند که مجبور نباشید چنین سربازان شجاعی را به کشتن دهید؟؟؟؟؟؟ باز هم از همه برادران عزیز به خاطر بیسوادی و کم معلوماتی خودم معذرت میخوام 

- سپاسهای ارسالی: 164 بار
- سپاسهای دریافتی: 885 بار
با سلام خوب شد شما یه مقدار آروم شدی بازم چند تا نکته:
1-آقا تورو خدا مطالعه تورو خدا مطالعه اونم نه از سایت و یکی گفت و ...
فقط اوایل جنگ بود که به دلیل نبودن تخصص و شرایط اظطراری جوانان ما میپریدن رو مین بعد از گذشت چند ماه تیمهای تخریب شکل گرفت
2-یه نکته هم بگم یکی از دوستان چند پست قبل گفتن شاید حواست نبود موندن اجساد هم یه واقعه نادر نیست مثلا اجساد عراقیها تو ایران نموند،اجساد نازیها تو کشورهای مختلف مثلا ایتالیا نموند...؟؟؟؟؟
داستان شهادت حمید باکری رو میدونی؟؟؟؟
فکر میکنی مهدی باکری نمیخواست جسد داداشش برگرده
بازم میگم مطالعه...
یا علی
1-آقا تورو خدا مطالعه تورو خدا مطالعه اونم نه از سایت و یکی گفت و ...
فقط اوایل جنگ بود که به دلیل نبودن تخصص و شرایط اظطراری جوانان ما میپریدن رو مین بعد از گذشت چند ماه تیمهای تخریب شکل گرفت
2-یه نکته هم بگم یکی از دوستان چند پست قبل گفتن شاید حواست نبود موندن اجساد هم یه واقعه نادر نیست مثلا اجساد عراقیها تو ایران نموند،اجساد نازیها تو کشورهای مختلف مثلا ایتالیا نموند...؟؟؟؟؟
داستان شهادت حمید باکری رو میدونی؟؟؟؟
فکر میکنی مهدی باکری نمیخواست جسد داداشش برگرده
بازم میگم مطالعه...
یا علی
ای دشمن حق ما دلیر و حق پرستیم برگرد تا سربند یا زهرا نبستیم

- محل اقامت: ایران-تبریز
- سپاسهای ارسالی: 147 بار
- سپاسهای دریافتی: 241 بار
- تماس:
سلام. آقای omidr.شما اصلا از جنگ ایران و عراق چقدر میدانید؟نمیخواهم توهین یا جسارت کرده باشم ولی اینطور که حرف میزنید فکر میکنم که در حد شنیده ها از جنگ 8 ساله مقدس میدانید. 

فرمايشات رهبر معظم انقلاب بيانگر اين نكته است كه ما هيچ وقت و در هيچ شرايطي در مقابل تهديدات دشمن نه تنها كوتاه نخواهيم آمد و تسليم نخواهيم شد بلكه آن ها را با همان سازوكارهاي متناسب خودمان تهديد خواهيم كرد.
*سردار احمد وحیدی*
*سردار احمد وحیدی*

- سپاسهای ارسالی: 1072 بار
- سپاسهای دریافتی: 1014 بار
جناب omider کدوم سند و مدرک دارید که می فرمایید برای پاک سازی میدان مین از تلفات جانی استفاده می کردند؟این حرف توهین به تمام بچه های تخریب و بچه های اطلاعات عملیات هست،هیچ برنامه و عملیات از پیش تعیین شده ای وجود نداشت که برای پاک سازی میدان از نیروی انسانی استفاده بشه،اصل عملیات بر پایه غافلگیری و سرعت هست،حالا شما برادر حساب بکن مثلاًعملیات شروع شده یه هو 500 نفر میارن بندازن خودشون رو روی مین ها و سر و صدای انفجار و...،اگر برای هر انفجار 1 دقیقه وقط بخواد 8 الی 10 ساعت طول میکشه یه میدان مین با وسعت متوسط پاکسازی بشه،البته تنها منبع انجام پذیرفتن این کار فیلم اخراجی های 1 هست که...،کمی واقع گرا باشید.
از مغلطه کاری هم خواهشن بپرهیزید.
این حرف شما کاملاًصحیح است که اگر فرماندهان ما با آن ایمان و شجاعت تخصص هم داشتند خیلی کار ساز بود ولی شما هنگام وقوع جنگ را هم در نظر بگیرید،برادر ما توی آن فشار و تحریم و فرار فرماندها و هزار دلیل دیگه جنگ رو شروع کردیم،پس جای هیچ بحثی پیش نمیاد،خدا میداند برکاتی که این جنگ برای ما داشت باعث شده که ما در حال حاظر در این جایگاه باشیم،در ضمن من باز هم شدیداً به این نکته ایمان دارم که کاری که همین فرماندهان به قول شما آموزش ندیده انجام دادن رو هزار تا فرمانده آموزش دیده نمیتونستن انجام بدن (البته شما کاملاً بی تقصیر هستید و من اینجا معنی واقعی جنگ رسانه ای و نرم دشمن را میفهمم)
از مغلطه کاری هم خواهشن بپرهیزید.
این حرف شما کاملاًصحیح است که اگر فرماندهان ما با آن ایمان و شجاعت تخصص هم داشتند خیلی کار ساز بود ولی شما هنگام وقوع جنگ را هم در نظر بگیرید،برادر ما توی آن فشار و تحریم و فرار فرماندها و هزار دلیل دیگه جنگ رو شروع کردیم،پس جای هیچ بحثی پیش نمیاد،خدا میداند برکاتی که این جنگ برای ما داشت باعث شده که ما در حال حاظر در این جایگاه باشیم،در ضمن من باز هم شدیداً به این نکته ایمان دارم که کاری که همین فرماندهان به قول شما آموزش ندیده انجام دادن رو هزار تا فرمانده آموزش دیده نمیتونستن انجام بدن (البته شما کاملاً بی تقصیر هستید و من اینجا معنی واقعی جنگ رسانه ای و نرم دشمن را میفهمم)
به آن بندگانم که اسراف به نفس خویش کردند بگو هرگز از رحمت خدا نا امید مباشید،البته خدا همه گناهان شما را خواهد بخشید که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است سوره مبارکه زمر آیه شریفه 153

-
من نمیدونم چرا تا یک نفر کمی متفاوت حرف میزنه یا متهم به بی سوادی میشه یا متهم به آسیب دیدن از جنگ نرم و این حرفا میشه یا در بهترین شرایط بهش میگن مدرک و سندت کو؟؟ آخه برادر عزیز arash128 یه نگاه به پست های قبلی بنداز کدوم یک از شما عزیزان برای حرفاتون سند و مدرک میزارید توسایت ؟؟؟ اصلا مگه پست زدن تو سایت نوشتن مقاله علمیه که شما انتظار داری برای هر جملش مرجع و رفرنس با ذکر ماخذ ارائه بشه؟؟؟ البته بنده هم مراجع خودم رو دارم که خیلی هاش به صورت مدون چاپ شده و خیلی هاش شنیده ها از شاهدان عینی شاهدانی که برای من مطمئن هستند و حرفشون سنده مثل پدرم , عموهام, پدر خانومم و خیلی از دوستان و فامیل نزدیکه است. در مورد آمار رسمی البته مطمئن ترین مرجه دائره المعارف جنگ تحمیلی و مجموعه خاطرات فرماندهای جنگ است که شما با مراجعه به آن میتوانید مطمئن شوید خیلی از چیزهایی که عرض کردم مستند به اسناد رسمی کشور است. البته ما توی همین پستهای دوستان که ظاهرا همشون هم مدعی داشتن آمار درست هستند از 200 هزار نفر تا یک میلیون نفر تلفات رو برای جنک دیدیم که نشون میده شما دوستان واقعا از مسائل جنگ مطلعید و برخلاف من همه صحبت هاتون مستند به آمار دقیقه
ولی اگه یکبار پای صحبت عموی من که اسفند 66 و بهار 67 توحاج عمران بوده وتعریف میکنه که چطور عراق موقع عقب نشینی اونقدر گستاخ شده بود که نفرات مارو با ضد هوایی میزد و یا پای صحبت افسرتوپ خانه ای که میگه چطور ندونم کاری یه فرمانده باعث شده آتش رو سرخودیها بریزه و صدها خاطره و نقل قول دیگه ای که از این و اون میشنوی اونوقت مثل من از خودت میپرسی : پس این فرماندهان ما چکار میکردند؟؟؟؟ و البته من هیچ وقت هم انتظار ندارم که این افراد خاطراتشون رو به چاپ برسونند چون اونها مثل صدها هزار نفر دیگری هستند که موقع احساس تکلیف رفتند جنگ شرکت کردند و بعد هم ساکت و بی سر و صدا برگشتند خونشون تا اون چیزی رو که از پس سالهای جنگ مونده سرو سامون بدن. و از اون مهمتر فکر نکنم این قبیل خاطرات اصلا مجوز نشر بگیرند. اینها آدمهایی نیستند که شما صبح تا شب تو رادیو تلوزیون میبینی یا مثل من و شما صبح تا شب تو وب سایتهای مختلف دم از تخصص و حضورشون تو جنگ بزنن!
فکر کنم این آخرین پستی است که من اینجا میزنم چون همانطور که گفتم فهمیدم "نرود میخ آهنین در سنگ". در پایان ضمن ادای احترام به مقام شامخ همه شهیدان جنگ تحمیلی و انقلاب اسلامی خصوصا شهید بزرگوار مهدی باقری که گفتگو با تصویری از ایشان شروع شد و آرزوی موفقیت برای همه شما برادران عزیزم در خدمت به کشور و انقلاب شما را به خواندن شعری از حکیم کسائی مروزی دعوت میکنم.
آن کس که بداند و بداند که بداند*************** اسب طرب از کنبد گردون بجهاند
آن کس که نداند و بداند که نداند*************** هم خویشتن از ننگ جهالت برهاند
آن کس که نداند و نداند که نداند*************** در جهل مرکب ابد دهر بماند
در پناه خدا
ولی اگه یکبار پای صحبت عموی من که اسفند 66 و بهار 67 توحاج عمران بوده وتعریف میکنه که چطور عراق موقع عقب نشینی اونقدر گستاخ شده بود که نفرات مارو با ضد هوایی میزد و یا پای صحبت افسرتوپ خانه ای که میگه چطور ندونم کاری یه فرمانده باعث شده آتش رو سرخودیها بریزه و صدها خاطره و نقل قول دیگه ای که از این و اون میشنوی اونوقت مثل من از خودت میپرسی : پس این فرماندهان ما چکار میکردند؟؟؟؟ و البته من هیچ وقت هم انتظار ندارم که این افراد خاطراتشون رو به چاپ برسونند چون اونها مثل صدها هزار نفر دیگری هستند که موقع احساس تکلیف رفتند جنگ شرکت کردند و بعد هم ساکت و بی سر و صدا برگشتند خونشون تا اون چیزی رو که از پس سالهای جنگ مونده سرو سامون بدن. و از اون مهمتر فکر نکنم این قبیل خاطرات اصلا مجوز نشر بگیرند. اینها آدمهایی نیستند که شما صبح تا شب تو رادیو تلوزیون میبینی یا مثل من و شما صبح تا شب تو وب سایتهای مختلف دم از تخصص و حضورشون تو جنگ بزنن!
فکر کنم این آخرین پستی است که من اینجا میزنم چون همانطور که گفتم فهمیدم "نرود میخ آهنین در سنگ". در پایان ضمن ادای احترام به مقام شامخ همه شهیدان جنگ تحمیلی و انقلاب اسلامی خصوصا شهید بزرگوار مهدی باقری که گفتگو با تصویری از ایشان شروع شد و آرزوی موفقیت برای همه شما برادران عزیزم در خدمت به کشور و انقلاب شما را به خواندن شعری از حکیم کسائی مروزی دعوت میکنم.
آن کس که بداند و بداند که بداند*************** اسب طرب از کنبد گردون بجهاند
آن کس که نداند و بداند که نداند*************** هم خویشتن از ننگ جهالت برهاند
آن کس که نداند و نداند که نداند*************** در جهل مرکب ابد دهر بماند
در پناه خدا

-
- سپاسهای ارسالی: 798 بار
- سپاسهای دریافتی: 136 بار
در مورد رفتن بسیجی های شجاع روی میدان مین همیشه برایم علامت سوال بود تا یک روز با یک سرهنگ سابق سپاه (بعد از جنگ استعفا داده بود) همکلام شدم و ازش این موضوع را پرسیدم.در جوابم گفت که به این صورت نبوده که از انسانها برای باز کردن معبر مین استفاده بشه بلکه برای مثال موقعی که رزمنده ها در حال عبور از معبر میدان مین هستند (که خیلی هم باریک هست و معمولا در یک صف حرکت می کنند) و ناگهان دشمن حضور آنها را کشف می کند و آنها را به رگبار می بندد ، دیگر ایستادن یا دراز کشیدن در این حالت معنا ندارد چون همه براحتی هدف قرار می گیرند، در این موقع همه مجبورند که از میان هدف قرار گرفتن 100% یا احتمال رفتن روی مین یکی را انتخاب کنند و خود را به سرعت به یک پناه یا به سنگر دشمن برای مقابله با تیراندازی و به رگبار بستن نیروها برسانند.
وا.. اعلم.
وا.. اعلم.