سلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــام
از امشب حملات ماهواره ای به فرماندهی
m-249 اغاز میشه

راستی به اشعه های ماهواره ای معتقدی ؟
وقتی من در روز بالای 30 تا سوال می کردم چه احساسی داشتی ؟ گفتی احساس کچل شدن دیگه ؟ از امشب معنی واقعی کچل شدن رو بهت نشون میدم .تسلیم میشی یانه ؟ تصمیمت رو بگیر
اگه این کاره نمیشدی چی کار می کردی ؟
اگه خوزستان به دنیا نمیومدی دوست داشتی کجا به دنیا بیای ؟
تا حالا شده این حال بهت دست بده ؟
دل میرود ز دستم صاحب دلان خدارا دردا که راز پنهان خواهد شد اشکارا
کلا مثل من اشعار حافظ رو دوست داری ؟اگه گفتی تو غزلیات حافظ چند کلمه ی غیر تکراری اومده ؟

اصلا چند تا شعر حفظی ؟
کی احساس نهایت خوش بختی کردی ؟ کی احساس بد بخت ترین بودن رو کردی ؟
چی باعث میشه که از کارت دست نکشی ؟
فکر نمی کنی اگه این قدر به مرگ نزدیک نبودی وضعیتت چه دنیوی و چه اخروی متفاوت بود ؟
با این موافقی که بعد از هر خنده گریست ؟
تو زندگی تا چه حد به این گفته ی میثم عزیز که می فرمایند: (( همیشه باید بین تو و بقیه پرده ی نازکی باشه ))، عمل کردی ؟
اگه یه روز بفهمی یکی از دوستات تو یه وضعیت بد روحی قرار داره که نمی خواد به بقیه نشون بده چی کار می کنی ؟
نظرت در مورد دهه ی شستیا و دهه ی هفتادیا چیه ؟
بهترین روش جمع کردن یک سوتی ؟
تا حالا با اون گنده لات های عرب اهواز دعوات نشده ؟ به نظرت کدوم محلشون خطر ناک تره ؟
اگه بخوای کسی رو از سرت باز کنی اولین چیزی ه به نظرت میرسه چیه ؟
یه روز تعطیل توی خونه ؟
یک خاطره از دبستان ؟
بهترین فلافلی که خوردی ؟ موافق نوشابه ای ؟ (قابل توجه اقا محمد که فکر کنم در حال جمع اوری نیرو هستن )
توی جای خالی کلمه ی مناسب قرار بده (1/5 نمره )
همه رو برق می گیره مارو .....
چلسی یا منچستر ؟ رئال یا بارسا ؟ استقلال یا پرسپولیس ؟ اینتر یا میلان ؟ (احتمالا فقط فولاد خوزستان )
اگه مثل من دیگه سوالی به ذهنت نمی رسید مهمان داغ کرده رو ول می کردی تا قسمت بعد یا باز هم ادامه می دادی ؟
اقا شاپور یکی از بچه های با معرفت و بسیار معنوی هستن . من که اینجا از دوستی با ایشون بسیارلذت بردم .اگه ایشون قابل بدونن

توصیه می کنم به وبلاگشون هم سر بزنید
موفق و پیروز باشید