نظرسنجی:مناسب ترین تانک برای ایران کدامست ؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات زرهي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

نظرسنجی:مناسب ترین تانک برای ایران کدامست ؟

پايان نظرسنجي در پنج‌شنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۱, ۱۱:۲۵ ق.ظ

تانک تی-72
10
20%
تانک صمصام
1
2%
تانک ذولفقار3
23
47%
تانک تی-80
1
2%
تانک تی-90
7
14%
تانک تی-94
7
14%

مجموع رای گیری: 49

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1282 بار
سپاس‌های دریافتی: 1825 بار

Re: نظرسنجی:مناسب ترین تانک برای ایران کدامست ؟

پست توسط m-sajedy »

باید توجه داشت که تانک های سری تی (T) از ابتدا دارای قابلیت ارتقا بوده و هستن یا بهتره بگیم همیشه نمونه های جدید این سری بهینه سازی شده و تکامل یافته نمونه های قبلی بودن پس انجام مدرنیزاسیون روی تی 72 ها و روسودن عملکرد اون به سطح تی 90 (T 90) و یا نزدیک به اون قابل انجامه و یا یا شاید تا به حال انجام شده (با توجه به پنهانکاری مسئولین ایرانی)

تانک های ذوالفقار 3 ایران (Z 3) ام بی تی (MBT) های اصلی ما در آینده خواهند و ما دیگه شاهد ورود تانک جدید شرقی و یا با احتمال بسیار کم غربی به ستون های زرهی کشورمون نخواهیم بود (گفته شده که ایران بواسطه رومانی موفق به خرید اویونیک تانکی پیشرفته و توسعه اون برای این سری شده که آوردن اسم کشور ثالث (صاحب <ایونیک> تانک قبلی) جایز نیست)

گویا اولین بار لشگر زرهی ایلام با این نوع تانک (نمونه های اولیه) تجهیز شده

تانک Z 3
تصویر

تصویر

تصویر

این خبر رو مطالعه کنید [External Link Removed for Guests]
وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ

و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، می‌گویند : ما فقط اصلاح‌ کننده‌ایم!

سوره مبارکه البقرة
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: جبهه ی جنگ
سپاس‌های ارسالی: 3906 بار
سپاس‌های دریافتی: 2336 بار

پست توسط mojtabba »

typhoon نوشته شده:
kdf نوشته شده:
leylas نوشته شده:موضوع اون تاپیک با سوال این نظر سنجی فرق داره....
بهتر بود نظر سنجی هم همونطوری بود یعنی بهترین تانکی که در دست ایرانه چیه....
البته با تشکر از تاپیکهاتون(خوب دعوا میندازی میشینی نگاه میکنی)
یا علی

سلام leylas ,
همونطور که دوست عزیز مون نجف47 گفت از بین این تانکها فقط تی-94 (آنهم نه کاملا قطعی) در دست ما نیست.حالا ایرادی هم نداره که این تانک رو در نظرسنجی شرکت بدیم. این که ناراحت شدن نداره دوست من تصویر
در مورد اینکه دعوا میندازم و میشینم نگاه میکنم (!) : تا الان از طرف مدیران 2 بار به من اخطار شده و مطمئنا دفعه دیگه اخراجم میکنن!! اگه من وارد این جنگ و جدل ها بشم احتمالا اخراج خواهم شد !!
دوست عزیز هدف همه ما از این تاپیکها اینه که اولا به نیرو های نظامی کشور در انتخاب بهترین سلاحها کمک کنیم , دوما به ارتقای سطح علمی خودمون در مورد اسلحه هاکمک کنیم , نه اینکه برای دعوا کردن وقتمون رو هدر بدیم.
شما معمولا با این لحن صحبت نمیکردید , احتمالا این لحن نتیجه بحث هایی که با مجتبی خاجی داشتید.
ممنون تصویر

شما در حدی نیستید که در مورد لحن من به بنده توضیح بدید. بشینید توی این سایت و هر چقدر می خواهید برای هم داستان ببافید و از ابر قدرت بودن لذت ببرید.

شب بخیر تصویر

جناب آقای مجتبی خاجی گرامی با تمام احترامی که به شما و علمتون قائل هستم اما کلا یه جورایی انقاری بی خیال ادب شدین ها
یعنی چی که میگین در حدی نیستید حالا مگه آسمون به زمین اومده که درجه ی کاربریتون بالاست درخت هرچه پربارتر سر به زیر تر یه کمی نه زیاد مراعات کنید اینجا یه انجمن علمی است چاله میدون که نیست

در مورد تانکانتخابی باید بگم که تانک تی 72 اس که ایران تولید میکنه نمونه ی بروز شده تانک تی 72 ام 1 هست و توانایی های زیادی داره و کلا در چند مورد جزئی با تی 90 اختلاف داره و مکنه دوستمون نجف تانک تی 72 رو با تی 90 اشتباه گرفتا چون این دوتا تانک به غیر از چند مورد به هم شبیه هستند
در شمال غرب که سپاه با پژاک درگیری داره چند تا تانک تی 72 از تبریز برده بودند این تانک ها در ارتفاع بالا ی 3000 متری از سطح دریا و در دمای 30 درجه زیر صفر داشتن عملیات میکردند و کلا این عملیات در نوع خود در دنیا بینظیر بود که تانک ها بتونن در مناطقی مثل شمال غرب ایران بجنگند
به خدمت آقای تایفون هم بگم که مناطق شمال غرب ایران اوضاع بد تری نسبت به جنوب لبنان دارند و تانک های تی 72 اونجا بدون کمترین آسیب مواضع پژاک رو کوبیدند و الان در شبستر در حال طی دوره های تستی هستند تا دوباره برگردند
در این چند مورد درگیری با شورشیان مرزی و قاچاقچیان در مرز تانک تی 72 خودش رو در مقابل نیروی پیاده اثبات کرد و در مقابل نیروی زرهی هم در تمرینات در جنوب ایران خودش رو در مقابل تانکی مثل مبارز و نمونه هایی از ذوالفقار 1 و تی 55 و غیره اثبات کرد (البته تمرین طوری بود که تانک تی 72 با چند تانک درگیر میشد و به تنهایی مغلوبشون کرد )
تانک تی 72 اس هم دارای موتور 840 اسب بخاری و توربوشارژر هست و در مناطق گرم کمتر مشکلی ایجاد میکنه و در مناطق سرد هم کلا بدون مشکل کار میکنه تا دمای 50 درجه زیر صفر
اگه مشکلی داشت و ناقص بود دوستان اضافه کنند تصویر
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم

امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: tehran
سپاس‌های ارسالی: 245 بار
سپاس‌های دریافتی: 588 بار

پست توسط kdf »

typhoon نوشته شده:
شما در حدی نیستید که در مورد لحن من به بنده توضیح بدید. بشینید توی این سایت و هر چقدر می خواهید برای هم داستان ببافید و از ابر قدرت بودن لذت ببرید.

شب بخیر تصویر

اولا صبح به خیر !

دوما مجتبی جان حالا چرا انقدر حرص میخوری ؟؟ ما که چیزی نگفتیم ...
سوما در مورد "حد" گفتی.حد شما رو میشه از چند جهت تعیین کرد.از لحاظ رتبه کاربری باید بگم بله شما از ما خیلی بالاتری.اما از لحاظ شخصیت میشه از حرف زدنت مشخص کرد چه جور آدمی هستی و یا حتی تو کجا زندگی میکنی.

"" برای هم داستان ببافید و از ابر قدرت بودن لذت ببرید.""

ببینم اینجا کسی ادعای ابر قدرتی کرد ؟؟
میدونی , تعصب دشمن یادگیریه.نمیدونم چرا ولی واقعا حیفه که شما دچار این بیماری شدید و دوستان ما هرچی دلیل و مدرک و برهان میارن شما با تعصب غیر قابل باوری به مقابله با ما میاین.نمیدونم چه چیزی شما رو به اینکار مجبور میکنه فکر میکنم غرور ناشی از همین"احساس حد زیاد داشتن" باشه. بابا حالا 4 تا مقاله برای جنگ افزار فرستادی اونا هم چاپ کردن نباید تحت تاثیر قرار بگیری.
ممنون و متشکر تصویر تصویر تصویر
ما یه مشت سربازیم جون به کف
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: جبهه ی جنگ
سپاس‌های ارسالی: 3906 بار
سپاس‌های دریافتی: 2336 بار

پست توسط mojtabba »

kdf نوشته شده:
typhoon نوشته شده:

شب بخیر تصویر

میدونی , تعصب دشمن یادگیریه.نمیدونم چرا ولی واقعا حیفه که شما دچار این بیماری شدید و دوستان ما هرچی دلیل و مدرک و برهان میارن شما با تعصب غیر قابل باوری به مقابله با ما میاین.نمیدونم چه چیزی شما رو به اینکار مجبور میکنه فکر میکنم غرور ناشی از همین"احساس حد زیاد داشتن" باشه. بابا حالا 4 تا مقاله برای جنگ افزار فرستادی اونا هم چاپ کردن نباید تحت تاثیر قرار بگیری.
ممنون و متشکر تصویر تصویر تصویر

حالا خوبیش اینه که ما تمام حرف هامونر و باسند گفتیم تا نگن دروغ میگیم و.....
یادم رفت تو پست قبلی بگم که تو شمال غرب با تانک تی 72 به جاهاییرفتند که بلودوزور شنی دار نتونست بره و با تانک رفتن و سعی میکنم عکس هاش رو هم بزارم
در درگیری که با پژاک داشتند گلوله ی هوا سوز رو هم امتحان کردند و جواب داد و بدون اینکه وترد سنگر بشمن یا بهش نزدیک بشن سنگر ور بر سر ساکنانش خراب میکردند تصویر
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم

امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

, اون عکسی که به عنوان ذالفقار ارسال شده آبرامزه ! همین چندتا نمونه ساخته شده که برای رژه استفاده میشه ! هم کاملا مشخصه کپی ام 1 هست ولی خب این کجا و اون کجا !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1282 بار
سپاس‌های دریافتی: 1825 بار

پست توسط m-sajedy »

Mohammad 1985 نوشته شده:m-sajedy, اون عکسی که به عنوان ذالفقار ارسال شده آبرامزه ! همین چندتا نمونه ساخته شده که برای رژه استفاده میشه ! هم کاملا مشخصه کپی ام 1 هست ولی خب این کجا و اون کجا !

دوست عزیز Mohammad 1985

عرض ادب و وقت بخیر

بله عکس اولی در بالا یه تانک آبرامز رو نشون میده ودر پاینش نمونه مدرن تانک ذوالفقار به منظور مقایسه قرار گرفته
با دیدن چندتا تانک نمیشه گفت که در حال خدمت هستند (گونه فرضی) و یا نه

به عنوان مثال در رزمایش های چند سال پیش تعدادی تانک بسیار قدیمی ام 47 حضور داشته خب این دلیلی برای تایید خدمت مجدد این نوع تانک در ستون های زرهی ما نیست (مدت هاست این این تانک از دور خدمت خارج شده و تعداد زیادی از اون ها هم در قبرستانی در اطراف اصفهان در حال زنگ زدن اند )

ما تجربه جنگ 8 ساله که بصورت گسترده روی زمین در جریان بود رو داریم امروز بخوبی واضحه که اگه ارتشی (خصوصا" در خاورمیانه) دارای نیروی زمینی خوب (و در راس اون یگان های رزهی و ضد رزه مدرن) باشه در جنگ پیروزه (البته پشتیبانی هوایی هم بسیار مهمه)

در این چند ساله همه روزه شاهد تقویت ارتش های منطقه بودیم مثلا" سوریه در سال های اخیر تعدادی تی 90 رو خریداری و به یگان های زرهی اش الحاق کرده

حضور نداشت هیچ کدام از تانک های جدید دنیا در ایران امروز ،به نوعی حضور این تانک رو در نیرو های مسلح ما (بصورت وسیع) تائید میکنه

در پایان باید گفت که امروز در ایران تسلیهاتی وجود داره که ایران به هیچ قیمتی حاضر لو دادن یا تبادل تکنولوژی اون ها و... با هیچ کشوری نیست (دلیل کمتر دیده شدن این تانک)

این تسلیحات عبارت اند از (البته از نظر بنده):
اژدر حوت
موشک بالستیک سجیل 2
رادار قدیر یا (غدیر)
تانک ذوالفار 3

اگه دقت کرده باشید هیچ کدام از این موارد دارای تبلیغات خوبی نبودن (بخوبی معرفی نمی شن وتصاویر کمی از اون ها در حد شناخت بصری موجوده)
وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ

و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، می‌گویند : ما فقط اصلاح‌ کننده‌ایم!

سوره مبارکه البقرة
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

چند نکته:
آقایی در صفحه قبل ادعای وجود تی 90 رو در ایران کردند، مدارکش کجاست؟
لطف کنید و از تسلیحات ضد زره پژاک لیستی ارائه بدید. آیا در تسلیحات اونها هم آر پی جی 29 و موشک ضد تانک آ تی 14 موجود بود؟
پس الان در این سایت این جوری شده که هر کس ادعایی می کنه و می گه اگر مخالف فکر می کنید دلیل بیارید؟
تی 90 در ایران؟
تی 80 در ایران؟
موشک حوتی که تصاویر مهندیس روس به همراش در مناطق جنوبی کشور پخش شد.پنهان کاری مسئولین در همین یک مورد معلوم شد
تی 72 در برابر تی 55 و ذوالفقار یک خوب کار کرده ، بله، چون پیشرفته تر است. اما تهدید متصور زرهی برای ما چیست؟ آیا ام 1 ای 2 و چلنجر هم تی 55 هستند؟

در ضمن جاب kdf
شما سر سوزن راجع به من نمی دونی. پس خیلی دوستانه به شما توصیه می کنم حد خودت رو حفظ کنی.من هر چقدر هم که بیسواد باشم ، اینقدر سرم میشه که یک سری تسلیحات روسی و حتی آمریکایی رو در نظر سنجی های مختلف قرار ندم. جهت اطلاع شما و سایر وطن پرستان!!! سنترال ، آخرین قطعنامه تصویب شده در شورای امنیت سازمان ملل متحد صراحتا فروش هر گونه سلاح تهاجمی ، خصوصا تانک رو به ایران ممنوع کرده است. و کشور روسیه که لیستی از تانکهای ساخت اون رو ارائه کردید نه تنها این قطعنامه رو امضاء کرده و بلکه از فروش اس 300 هم که سامانه صد درصد تدافعی است خودداری کرد. پس حتی تصور فروش این چنین تسلیحاتی از طرف روسیه به ایران هم مسخره و خنده دار است. در مورد گزینه موشک جاولین در نظر سنجی ضد تانکها هم واقعا نمی دونم چی بگم.
Old soldiers never die.They just fade away
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

[External Link Removed for Guests]

این هم برای شما مردها!!!!!!!!!!!!!
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران-تبریز
سپاس‌های ارسالی: 147 بار
سپاس‌های دریافتی: 241 بار
تماس:

پست توسط 1391 »

leylas نوشته شده:1-روسها برا پول باباشون هم میکشن
2-مردی چندتا مشخصه ی کلی حوت رو بگو...
3-از نظر شما هر سلاحی که دست ما باشه ضعیفه و هر سلاحی که دست اونها باشه آخرت سلاح میشه...

جناب تایفون به شدت برای شما متاسفم...
از دوستان هم خواهش میکنم دیگه تو این تاپیک و ترجیحا با این آقا بحث نکنن...

من هم با شما موافقم آقای leylas.من هم از بقیه دوستان خواهشمندم تو این تاپیک بحثی نکنند.
آقای typhoon برای شما هم که پرچم ایران رو برای عکس کاربریتون گذاشتین متاسف هستم و پیشنهاد میکنم اون عکس رو تغییر بدید.
فرمايشات رهبر معظم انقلاب بيانگر اين نكته است كه ما هيچ وقت و در هيچ شرايطي در مقابل تهديدات دشمن نه تنها كوتاه نخواهيم آمد و تسليم نخواهيم شد بلكه آن ها را با همان سازوكارهاي متناسب خودمان تهديد خواهيم كرد.

*سردار احمد وحیدی*

[HIGHLIGHT=#00b050] [HIGHLIGHT=#00b050] *  و  [HIGHLIGHT=#ff0000]  *    
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

تصویر کاربری من به شما ارتباطی ندارند.پیشنهاد خوتون رو برای خودتون نگه دارید. من مدارکم رو دادم. شما برای وجود تی 90 و سایر سوالات من چه پاسخی دارید؟
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 164 بار
سپاس‌های دریافتی: 885 بار

پست توسط leylas »

ببخشید
تو همین fas راجع به شهاب 5 و 6 هم نوشتن
بخون بگو من آخرت اطلاعاتم حتی از شهاب 6 هم میدونم
[External Link Removed for Guests]
اصلا آقا ببخشید ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
 ای دشمن حق ما دلیر و حق پرستیم برگرد تا سربند  یا زهرا  نبستیم 

آماده ی نبرد [HIGHLIGHT=#00b050]  [HIGHLIGHT=#00b050]و  [HIGHLIGHT=#f2f2f2]پ     
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

اگر واقعا دنبال دونستن هستی ، عکسهای موجود توی اون فایلها رو ببین ، مهندسین روس در ایران ، کی حرف شهاب 6 زد؟ در ضمن بنده قبل از حضور شما و دوستانتون بارها و بارها نظر خودم رو راجع به دستاوردهای موشکی ایران و هدف اون گفتم.من نگفتم موشک VA-111 ، آخ ببخشید ، حوت این ساخته 100 درصد به دست متخصصان داخلی ضعیفه، این اژدر مرگبارترین سلاح زیر آبی جهان است.
می گید موشک بومی حوت ، این هم مدارکی در رد صحبتهای شما، حالا شهاب 6 چه صیغیه ای است؟اگر کم آوردی ::ss ::ss ::ss ::ss ::ss ::ss ::ss ::ss ::ss ::ss ::ss
قفل شده

بازگشت به “ادوات زرهي”