گزارش تصویری از شهادت یک پاسدار در سیستان
مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 258 بار
وقتي دشمن نميتواند از روبرو با ما درگير شود به سوي چنين اقداماتي حرکت ميکند.
اون مزدورهاي خائن رو هم بايد تيرباران کرد.
به خدا قسم اگر يک تيپ سرباز به من بدن کل سيستان و بلوچستان را آنچنان با آتيش شخم ميزنم که ديگه چنين کثافيتهايي جرات نزديک شدن به ايران رو هم نکنند و فرار کنند برند به ... کجا؟ آيا جاي ديگري يک مزدور را قبول ميکنند؟
مرگ بر منافق 8-)
اون مزدورهاي خائن رو هم بايد تيرباران کرد.
به خدا قسم اگر يک تيپ سرباز به من بدن کل سيستان و بلوچستان را آنچنان با آتيش شخم ميزنم که ديگه چنين کثافيتهايي جرات نزديک شدن به ايران رو هم نکنند و فرار کنند برند به ... کجا؟ آيا جاي ديگري يک مزدور را قبول ميکنند؟
مرگ بر منافق 8-)

-
- محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
- سپاسهای ارسالی: 403 بار
- سپاسهای دریافتی: 1073 بار
- تماس:
این که چیزی نیست من یک فیلم دارم که گردن یک ایرانی رو با یک چاغوی کند می برند.خیلی وحشتناک خیلی.
یک فیلم دیگه دارم که با یک چاغوی تیز گردن یک بنهد خداری می برن چه راحت.
بچه ها بزارین یک چیزی بهتون بگم:
یواش یواش منتظر ظهور باشین
نه من نه تو می تونیم جلوی این همه وحشیگری و ظلم رو بگیریم فقط خودش میتونه اونم با ظهورش...
نه من نه تو می تونیم جلوی این همه وحشیگری و ظلم رو بگیریم فقط خودش میتونه اونم با ظهورش...

- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 215 بار
- تماس:
DjBoMBoX نوشته شده:این که چیزی نیست من یک فیلم دارم که گردن یک ایرانی رو با یک چاغوی کند می برند.خیلی وحشتناک خیلی.
من هم موافقم

نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
من فيلم اين قضيه رو ديدم
به ايشون نامه اي دادند كه به خونند كه شما ما هارو سرخ مي كنيد روي اتش وو بچه هاي ما رو مي كشيد ووو...
در كل خيلي ناراحت شدم
مرگ بر هر چي تروريست !
به ايشون نامه اي دادند كه به خونند كه شما ما هارو سرخ مي كنيد روي اتش وو بچه هاي ما رو مي كشيد ووو...
در كل خيلي ناراحت شدم
مرگ بر هر چي تروريست !
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 67 بار
- تماس:
حرفمم هم بی مدرک نیست و وزارت اطلا عات چندین بار این مو ضوع رو اعلا م کرده
مدارک اونها به درد عمشون ميخوره!
دوست عزیز شما مدرکی داری که خلاف این رو ثابت کنه ؟!
بنظر شما چطوری میشه که یه همچین موجود کثیفی دو روزه تو ایران سبز میشه و چند تا عملیات بی هدف فقط برای ایچاد فتنه انجام میده چند وقت بعد یه ادم کثیف تر از خودش میارتش تو رادیو امریکا و میکنتش رهبر جنبش مقاومت مردم ایران
؟!؟!؟! یکم تو انجم بگردی مدرک عینی رو هم پیدا میکنی ؟! همون تاپیک مصاحبه با ریگی رو میگم !
من نمیدونم چه بیماری هستش که یه عده فقط سعی در استخفاف و بی ارزش نشون دادن هرچیزی که با این نظام ارتباط داره و یا ازش خوششون نمیاد دارن ؟!
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)

- سپاسهای ارسالی: 2612 بار
- سپاسهای دریافتی: 5561 بار
- تماس:
Mohammad 1985 نوشته شده:حرفمم هم بی مدرک نیست و وزارت اطلا عات چندین بار این مو ضوع رو اعلا م کرده
مدارک اونها به درد عمشون ميخوره!
دوست خوبم در اين كه اين عمل بسيار ناشايست و ناجوانمردانه است شكي نيست ولي آيا به نظر شما بكار بردن كلمات ناشايست كار درستي است شخصيت شما و تمام ايراني هاي واقعي بالاتر از اين است كه اينگونه سخن بگوييم
اينجا يك انجمن پربيننده است بهتراست درحالي كه ناراحت و عصباني هم هسيتم باز هم از كلمات شايسته استفاده كنيم
من هم مثل شما بسيار اندوهگين و خشمگين هستم ولي گفتن كلمات ناشايست را جايز نمي دانم

پاينده باد ايران زنده باد ايراني
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
وهابیون فرقه ایی تند رو از مسلمانان هستند به نظر من اینها اصلا که نه ولی مشکلی با شعیان ندارند اینها هم مثل تمام چیزهای دیگه با سیاست ونظام حاکم مشکل دارند.که به بهانه آن مردم بدبخت رو به خاک وخون میکشن دولت و سرلمداران هم که دستشونو گذاشتن زیر سرشون بنزین وخوراک مردمو هی گرون میکنن!
من شهادت این عزیزان را تسلیت میگوییم این هم تصاویری از شهدای نیروی انتظامی است که بهمن ماه تو زاهدان شهید شدن
عکس اول سرتیپ پاسدار شکیب وعکس دوم مربوط به سروان خواجه است در ضمن دوتا سرباز مظلوم هم شهید شدن اینها نمی دونم چرا از کلمه پاسدار بدشون میاد کومله های کردستان هم اینجور وضعیتی داشتند
در اخر فکر میکنم اول باید پناه به خدا برد دوم به حضرت محمد(ص)که شر بدکسانو به خودشون برگردونه چون اینه میدونن ما مردم عادی هستم ودستمون کوتاست!
اینم اجازه بدید بگم که حضرت محمد(ص) میفرمایند: بعد از من قوم من به 73 فرقه تبدیل میشوند که 72 قوم در جهنم وتنها یک قوم به بهشت میروند.
{الهم صل الله محمد و آل محمد}
من شهادت این عزیزان را تسلیت میگوییم این هم تصاویری از شهدای نیروی انتظامی است که بهمن ماه تو زاهدان شهید شدن
عکس اول سرتیپ پاسدار شکیب وعکس دوم مربوط به سروان خواجه است در ضمن دوتا سرباز مظلوم هم شهید شدن اینها نمی دونم چرا از کلمه پاسدار بدشون میاد کومله های کردستان هم اینجور وضعیتی داشتند
در اخر فکر میکنم اول باید پناه به خدا برد دوم به حضرت محمد(ص)که شر بدکسانو به خودشون برگردونه چون اینه میدونن ما مردم عادی هستم ودستمون کوتاست!
اینم اجازه بدید بگم که حضرت محمد(ص) میفرمایند: بعد از من قوم من به 73 فرقه تبدیل میشوند که 72 قوم در جهنم وتنها یک قوم به بهشت میروند.
{الهم صل الله محمد و آل محمد}
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6717 بار
- سپاسهای دریافتی: 12105 بار
- تماس:
torabi89, moh-597, منظور من مدارک اونهاست که اگه مثل همون تايپيکي که گفتيد باشه بي ارزشه! چرا همه چيز رو به هم ربط ميديد!
قبول دارم ! يه لحظه دچار جنون آني شدم! در مجازاتم تخفيف بديد ( لطفا ) !شخصيت شما و تمام ايراني هاي واقعي بالاتر از اين است كه اينگونه سخن بگوييم
اين مورد رو من تکذيب مي کنم ! البته از طرف خودم نه ديگران ( يعني حرف شما را قبول دارم ولي نه در مورد خودم )من نمیدونم چه بیماری هستش که یه عده فقط سعی در استخفاف و بی ارزش نشون دادن هرچیزی که با این نظام ارتباط داره و یا ازش خوششون نمیاد دارن ؟!
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون