مشكلات گوشي هاي OS9( نسل سوم سيمبيان )
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: تهران-ميدان خراسان
- سپاسهای دریافتی: 26 بار
-
مشکل عدم نصب نرم افزارcall recorderروي n73
باسلام برنامه call recorderروی n73من نصب نمیشه وگوشی خطایی به این مضمون میده :expired certificateلطفا کمکم کنید.ایا مشکل ازنرم افزاره یا گوشی ؟

- محل اقامت: تهران-ميدان خراسان
- سپاسهای دریافتی: 26 بار
sinoheh746,
به قول معروف تاریخ مصرف این نسخه ای که شما دارید تمام شده است
شمایا باید نسخه جدید را دریافت ونصب کنید ویا تاریخ گوشی را در بازه های شش ماهه به عقب ببرید
و بعد از نصب دوباره تاریخ را تصحیح کنید
از برنامه Ultimate Voice Recorder v4.01 Fullهم میتونید استفاده کنید
اینم لینکش
[External Link Removed for Guests]
به قول معروف تاریخ مصرف این نسخه ای که شما دارید تمام شده است
شمایا باید نسخه جدید را دریافت ونصب کنید ویا تاریخ گوشی را در بازه های شش ماهه به عقب ببرید
و بعد از نصب دوباره تاریخ را تصحیح کنید
از برنامه Ultimate Voice Recorder v4.01 Fullهم میتونید استفاده کنید
اینم لینکش
[External Link Removed for Guests]
گر نگهدار من انست كه من ميدانم
شيشه را دربغل سنگ نگه ميدارد
ياعلي مدد
شيشه را دربغل سنگ نگه ميدارد
ياعلي مدد
-

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
-
مشکل حذف خودبخودي مسيج روي گوشي n73
باسلام .لطفا کمکم کنیدگوشی من خودبخود مسیج ها وفایل های موجود درقسمت مسیجش کلا حذف شده البته به نظر من حذف نشده ولی نمیدونم چرا گوشیم اونارونشون نمیده حتی مسیج هایی که تازه برام اومدن هم بازنمی شوند وخودبخود حذف میشن .لطفا کمکم کنید. 

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
sinoheh746,
اولين موضوعي که به فکر ميرسه، اينه که شما مسير رو از مموري به فون مموري وييا برعکس تغيير داديد و اطلاعات نمايش داده نميشه
اين موضوع رو در تنظيمات SMS بررسي کنيد، اگر مشکل رفع نشد، ممکنه مشکل مربوط به برنامههاي امنيتي که روي گوشي شما نصب هست باشه
اولين موضوعي که به فکر ميرسه، اينه که شما مسير رو از مموري به فون مموري وييا برعکس تغيير داديد و اطلاعات نمايش داده نميشه
اين موضوع رو در تنظيمات SMS بررسي کنيد، اگر مشکل رفع نشد، ممکنه مشکل مربوط به برنامههاي امنيتي که روي گوشي شما نصب هست باشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 275 بار
- سپاسهای دریافتی: 1290 بار
- تماس:

- سپاسهای دریافتی: 5 بار
ببخشید امروز بعد از نصب کردن یه برنامه رو گوشیم (n73me)
دیگه نتونستم فایلهای صوتی و تصویری تو گوشیم رو ببینم ولی وقتی گوشی رو با حالت pc
به سیستم وصل می کنم می تونم ببینمشون ولی از تو خود گوشی نمی تونم البته در قسمت فایل منیجر هم میشه دیدشون ولی درقسمت گالری ناپدید شدن.(برنامه full screen caller رو نصب کردم که...)
به نظر شما چیکار باید بکنم؟؟؟
دیگه نتونستم فایلهای صوتی و تصویری تو گوشیم رو ببینم ولی وقتی گوشی رو با حالت pc
به سیستم وصل می کنم می تونم ببینمشون ولی از تو خود گوشی نمی تونم البته در قسمت فایل منیجر هم میشه دیدشون ولی درقسمت گالری ناپدید شدن.(برنامه full screen caller رو نصب کردم که...)
به نظر شما چیکار باید بکنم؟؟؟

بر سنگ گورم حک شده است که خفته ام اینجا ولی کماکان در راهم...

-
سلام خدمت دوستان
من یه 6120cla ssic خریدم(Symbian OS v9.2, S60 rel. 3.1 ).می خوام رو موبایل تم بریزم ولی هر چه تم می ریزم setup نمیشه.نمی دونم چرا، حتی تم هایی که مربوط به خود موبایل میشه و از این سایت و سایتهای دیگه می گیرم و می ریزم رو موبایل همش eror میده وحتی به setup هم نمیرسه در حالیکه بعضی از تم ها رو که از یک CD که مال همین سیستم عامل بود گرفتم و رو موبایل ریختم خوند.در مورد برنامه ها هم همینطوره.لطفاً اگر کسی می تونه مشکل من حل کنه.

من یه 6120cla ssic خریدم(Symbian OS v9.2, S60 rel. 3.1 ).می خوام رو موبایل تم بریزم ولی هر چه تم می ریزم setup نمیشه.نمی دونم چرا، حتی تم هایی که مربوط به خود موبایل میشه و از این سایت و سایتهای دیگه می گیرم و می ریزم رو موبایل همش eror میده وحتی به setup هم نمیرسه در حالیکه بعضی از تم ها رو که از یک CD که مال همین سیستم عامل بود گرفتم و رو موبایل ریختم خوند.در مورد برنامه ها هم همینطوره.لطفاً اگر کسی می تونه مشکل من حل کنه.

-
- محل اقامت: ..مازندران..
- سپاسهای دریافتی: 75 بار