نيروهاي ويژه صابرين سپاه پاسدارن انقلاب اسلامي

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران / م انقلاب
سپاس‌های ارسالی: 88 بار
سپاس‌های دریافتی: 78 بار

Re: نيروهاي ويژه صابرين سپاه پاسدارن انقلاب اسلامي

پست توسط vahidm007 »

حتما لازم شد که بعدا این چندتا عکسی که از صابرین دارم رو در سایت قرار بدم تا همه از نزدیک سطح کاریشون رو بسنجند!! :-)
((( علم اگر در ستاره سهیل باشد مردمانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد )))

[External Link Removed for Guests]
یا علی جان مقتدای من توئی
New Member
سپاس‌های دریافتی: 12 بار

پست توسط سعيد222 »

سلام به همه دوستاني كه دوست دارند از نيروهاي يگان ويژه صابرين يك چيزهايي بدونند
داشتم توي اينترنت دنبال اطلاعاتي راجع به يگان خودمون مي‌گشتم كه ديدم اينجا بحث داغي داره
فهميدم خيلي ها نظراتي دارند كه از روي شنيده‌هاشون فقط بيان كردند و چيزي از نزديك نديدند
راستش من خودم يك صابريني هستم
درسته ! من خودم عضو يگان ويژه صابرين هستم اما اسم من مستعار هست
اولا بايد بگم كه هيچ عكسي از بچه هاي يگان و تجهيزاتشون توي اينترنت نيست و اينهايي كه نوشته شده همه حدس و گمان و شنيده هاست
من نميگم چه چيزهايي داريم يا نداريم اما مي‌خواستم جواب چندتا دوست رو بدم كه درباره تمرينات و آموزشهاي ما صحبت كردند
بايد بگم كه يگان ويژه تمرينات سخت و فشرده‌اي داره . آموزشهاي سختي هم داشته و داره و هميشه تداوم داره
توي يگان نميشه دوربين يا موبايل برد
حتي خيلي ها نميدونند جاي يگان كجاست
معمولا بچه هاي كم حرف و بي ادعايي داره
چندتا از بچه هايي كه توي سيستان با سردار شوشتري شهيد شدند از بچه هاي يگان بودند
خوشحال ميشم اول تحقيق كنيد و بعد درباره اين عزيزان (نه من كمترين) قضاوت كنيد
كسي كه جان خودش رو كف دستش گذاشته و هربار كه ماموريت ميره با خانواده‌اش وداع ميكنه ، حقش نيست درباره‌اش اينطوري قضاوت بشه
ان ا... مع الصابرين
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: نا کجا آباد
سپاس‌های ارسالی: 408 بار
سپاس‌های دریافتی: 367 بار

پست توسط kondol »

سعيد222,
دوست عزیز شما و همکارانتون افتخار این کشور هستید

در ضمن خواهش میکنم به فعالیتتون در این سایت ادامه بدین چون منبع خوبی برای خیلی از سوالات و شنیده های ما هستید و میتوانید ما را راهنمایی کنید
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران / م انقلاب
سپاس‌های ارسالی: 88 بار
سپاس‌های دریافتی: 78 بار

پست توسط vahidm007 »

سعيد222 نوشته شده:سلام به همه دوستاني كه دوست دارند از نيروهاي يگان ويژه صابرين يك چيزهايي بدونند
داشتم توي اينترنت دنبال اطلاعاتي راجع به يگان خودمون مي‌گشتم كه ديدم اينجا بحث داغي داره
فهميدم خيلي ها نظراتي دارند كه از روي شنيده‌هاشون فقط بيان كردند و چيزي از نزديك نديدند
اولا بايد بگم كه هيچ عكسي از بچه هاي يگان و تجهيزاتشون توي اينترنت نيست و اينهايي كه نوشته شده همه حدس و گمان و شنيده هاست
من نميگم چه چيزهايي داريم يا نداريم اما مي‌خواستم جواب چندتا دوست رو بدم كه درباره تمرينات و آموزشهاي ما صحبت كردند
بايد بگم كه يگان ويژه تمرينات سخت و فشرده‌اي داره . آموزشهاي سختي هم داشته و داره و هميشه تداوم داره
كسي كه جان خودش رو كف دستش گذاشته و هربار كه ماموريت ميره با خانواده‌اش وداع ميكنه ، حقش نيست درباره‌اش اينطوري قضاوت بشه
ان ا... مع الصابرين

سلام داداشم
التماس دعا داریما...
خدا خیرتون بده انشاالله
شما سربازان حافظ مملکت امام زمان (عج) هستید ...

خلاصه خیلی عزیزی ... تصویر تصویر
((( علم اگر در ستاره سهیل باشد مردمانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد )))

یا علی جان مقتدای من توئی
New Member

Re:

پست توسط milad_ntn »

[quote="yahi"]يک شرکت به نام ايمن تجهيز فتح از اين کوله ها و کلاه ها توليد مي کند.
اين هم سايتش [url][External Link Removed for Guests][/quote[/url]]

این سایت بازنمی شه
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 3003 بار
سپاس‌های دریافتی: 602 بار

پست توسط chad »

سعيد جان فكر كنم خطاب شما به من بود.كسي منكر تخصصهاي شما نميشه. بحث من اينه كه به نيروهاي ارتش به عنوان پيشكسوت بايد احترام گذاشت.در ضمن همه نظاميها جون به كف هستند چه سپاهي جه ارتشي.
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

سعيد222 نوشته شده:سلام به همه دوستاني كه دوست دارند از نيروهاي يگان ويژه صابرين يك چيزهايي بدونند
ان ا... مع الصابرين

سلام و درود خدا بر شما
منم خیلی دوست دارم که در جوار شما برادر بزرگترم خدمت کنم ولی هنوز توفیقش دست نداده
ولی مقدماتش رو دارم می چینم که به زودی وارد سپاه یا ارتش بشم
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 230 بار
سپاس‌های دریافتی: 542 بار

پست توسط reza_glb »

سعيد222
سلام
میشه یه لطفی کنی و طریقه عضویت در صابرینو شرح بدین؟
ممنون
وطـــن یعنــی اذان عشـــق گفتــن ***
وطــن یعنــی غبـار از عشـق رفتــن[COLOR=#000000] *** 
وطــن یعنــی[COLOR=#d8d8d8] هـدف یعنی شهامت *** 
و[COLOR=#d8d8d8]طـــن یعنــی شرف یعنی شهـادت   *** 
و[COLOR=#d8d8d8]طــن یعنــی گذشتــه،حـال، فـردا   *** 
ت[COLOR=#d8d8d8]مـــــام سهـــم یـــک ملــت ز دنیــا  ***
وطــن یعنــی چـه آبـاد و چه ویـران ***
وطـــن یعنـی همین جا یعنی ایـران ***
New Member

پست توسط memo_65 »

تصویرمن خودم نیروی صابرین هستم اگه سوالی دارید بپرسید...
New Member
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

پست توسط bagher1 »

morteza_1234m نوشته شده:
ان ا... مع الصابرين

سلام و درود خدا بر شما
منم خیلی دوست دارم که در جوار شما برادر بزرگترم خدمت کنم ولی هنوز توفیقش دست نداده
ولی مقدماتش رو دارم می چینم که به زودی وارد سپاه یا ارتش بشم

من یکی از دوستهام پاسدار هست و تعریف میکرد که از ماها که تو دانشگاه افسری بودیم انتخاب میکردند برای قدس و نیرو صابرین به نظر بنده سپاه به دنبال علم جدید هست و دوست داره صابرین شبیه کاماندوهای منطقه بشه و میدان رزم خوش رو هم مقابله با اشرار و این مدل کارها انتخاب کرده که البته برای اموزش نیرو خیلی خوبه که با محیط تقریبا جنگی اشنا بشه اساتید اموزشی شون هم جدیدا این جور که من خبر دارم البته سپاه ماهی شو از جنگ گرفت همه عملیات ها رو مکتوب و کرده واسه خودش تجربیات جنگی ناب ولی خب تاکتیکهای جنگی دیگه عراقی نیستند مدل خودمون غربی هست حالا این نیروهای جدید دارن اموزش میبینند واسه جنگهای مدرن امروز و خیلی هم دوست دارن با تجهیزات کامل وارد میدان بشن به قولی تجهیزات محور برن جلو لاعقل در زمینه تسلیحات انفرادی اینگونه هستند ولی نوهد این تیپ با تجربیات جنگی بسیار بالا در اساتید میتوان نام برد قدیمی ها بازنشسته شدن فقط کمی واسه اموزش موندن اونها هم همه رزمهارو بهتر از سپاه مکتوب کرده و تاکتیکشون هم از همون اول غربی هست حتی چیدمان نیرو های ارتش غربی و در استاندارد ناتو هست ارتش به کار بردن یک سلاح یا وسیله دیگه جنگی رو به سختی قبول میکنه هیچ وقت نمیاد ام16 چینی یا ایرانی رو به نیروهاش بده میاد همون ژ3یا کلاش رو میده که قبلا اموزش پس داده هستند در ثانی در سطح کلی ارتش سرمایه گزاری این چنینی نمیتونه بکنه چون نیروهاش دو برابر سپاه هست و این خودش یعنی کلی هزینه اموزش نوهد هر ماه در غالب امادگی تیپ برگزار میشه که خیلی فراتر از مانور هست نظم و انظبات هم که خودتون میدونید از نظر ایمان و تقوا هم قول میدم کم ندارن چه بسا که بیشتر هم هست ولی خیلی رسانه ای نیستند فقط شما کافیست هر سال روز ارتش ببینید که سرهنگ بهزاد پاینده چه جوری از برج میلاد میپره در حالی که رکورد سال قبلشو میشکنه در کل میشه گفت صابرین نیروهای تازه تاسیس و در حال گزروندن ازمایش ها هستند وسلام
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 22 بار
سپاس‌های دریافتی: 34 بار

پست توسط ehsan9001 »

يك سوال از دوستان
ايا كسي با سن 18 وارد دانشكده ي افسري شود بيشتر شانس عضويت يگان ويژه صابرين يا سپاه قدس دارديا كسي كه با سن بالاي 22 وارد دانشكده شود
Old Moderator
Old Moderator
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 24 بار
تماس:

Re:

پست توسط chamran »

zoornachi نوشته شده:ارتش مقتدر اولين نيرو دفاعي ايران و برترين نيرو داخل کشور محسوب مي شود
بدون هيچ شکي... .

وقتی طبل جنگ نواخته شد شناختن مرد از نا مرد آسان می شود
یا لثارات الحسین
ظهور نزدیک است
قفل شده

بازگشت به “ادوات زميني”